one of us is gonna die young, eskilstuna

igår laddade jag upp min one of us film från eskilstuna. men är det nån som vet vad det är för låt ola sjunger i början av klippet? jag kommer inte ihåg vad det var för låt han sjöng och ingen jag har pratat med efter vet vilken låt det är.
(för er som inte vet; i one of us is gonna die young har ola sjungit någon annan låt i låten. resten av bandet har spelat lite svagt på sina instrument men i just den här delen tar sången över. låten kan vara en av förbandets låtar, i detta fall skulle det kunna vara en sugarplum fairy låt, men den kan även hänga ihop med staden dom är i eller beroende på vilken dag det är. eller så kan det vara en låt som ola bara har lust att sjunga)


om den inte funkar så kan ni kolla på filmen genom den här länken: http://tinypic.com/player.php?v=6llpcte&s=1

25/12, 26/12, 27/12, 28/12, 29/12

25/12 åkte till farmor och farfar. fick de sista julklapparna. sov över där.

26/12 vaknade hos farmor och farfar. åkte hem. gick i kyrkan (tvungen att gå minst en gång under julhelgen). bara jag, lollo och maja var där.

27/12 åkte till sala och sen tillbaka. sen åkte jag till stan och träffade sara och linnea. dom är bäst! <3 sara har en systemkamera som hon fick i julklapp. jag gillar den. det blir skitfina bilder. ge mig en sån!

28/12 första dagen på hela lovet som jag har latat mig hela dagen. gick omkring i mjukisbyxor och hade inget smink (fast det hade jag inte när jag träffade sara och linnea heller).

29/12 har inte gjort något idag heller. skönt :D

22/12, 23/12, 24/12

22/12
Elli kom hit till uppsala och träffade oss (mig, sara och lovisa) i några timmar. vi satt på mcdanalds nästan hela tiden och öppnade julklappar m.m :D sen gick vi och var vid ån ett tag. sen kom ellies mamma och hämttade henne. fick inte träffa henne så länge men kul var det iaf :D

23/12
först sistaminuten shopade jag en julklapp till oscar. sen åkte jag till akka och kollade på när sara och linnea tävlade. sara glömde vägen och stannade framför ett hinder och sen skrittade hon över. linnea vann :D





24/12
julafton. firade i storvreta med mormor och morfar. jag fick typ bara tråkiga julklappar.

betyg

idag var det skolavslutning = jag fick mina första betyg :)


MVG i matte
G i musik, idrott och so
VG i resten (7 änmen , orkar inte skriva ut alla)

betyg

hej!
nu var det länge sen jag skrev! det har hänt många saker och jag har inte hunnit skriva. men nu kommer iaf ett inlägg :D
jag har haft massor med prov dom senaste veckorna. sen nu den här veckan har jag fått höra av några lärare vilket betyg jag kommer få.

Matte: MVG
NO: starkt VG
Spanska: VG
SO: G

det är de betygen jag vet att jag kommer att få. sen kan jag ju gissa på dom andra. jag ligger nog på VG och G i dom andra ämnerna :)

RSS 2.0