Nyår

Hej!

Vi tänkte ta en buss som gick 7 över, packade ihop våra små väskor och insåg att vi aldrig skulle hinna gå till bussen på den tiden. Så vi tar bussen som går 27 istället. Måste alltså gå snart.

GOTT NYTT ÅR!

Vi ses igen 2010!

Snart nytt decenium

Heeeeeej allihopa, Laow här! Malin gav mig tillåtelse att gästblogga i hennes blogg, så nu ska jag skriva något kul så att ni som läser får för er att läsa min blogg (laow.blogg.se).
Jag sitter och kollar runt på hemsidor samtidigt som jag kollar på Mamma Mia, medans Malin typ fixar sitt hår (hon har fixat det i typ hundra år nu ju! =O) och typ sminkar sig och typ lagar mat. Mycket "typ" i en mening!



DET ÄR FYRVERKERIER UTE :O FIIIIINT! =D

Okej, men nu ska vi äta, så ha det fint och gott nytt år! =)


LAOW.BLOGG.SE


Kanske sista blogginlägget 2009?

Nyårsafton idag. Inatt blir det nytt år. 2010, början på ett nytt decenium.

Om ett par timmar kommer Linnea hit. Hon ville tydligen duscha här vilket betyder att jag inte behöver vara färdigfixad när hon kommer. Bra, då slipper jag stressa.
Ska laga mat idag med. Får se hur det går, kommer säkert glömma ugnen på eller nåt sånt, skulle vara så typiskt mig. Men jag kommer iallafall köra med värsta satsarmiddagen, kommer vara stolt över mig själv om jag klarar allt felfritt. Lyssna på det här:

Varmrätt: Lax, ris eller potatis (har inte bestämmt mig än vad jag ska göra), sås och sallad
Efterrätt: Chokladtryffeltårta med grädde och varma hallon

Eh, ja, den där efterrätten hade mamma gjort igår då hon hade gäster här på besök och så blev det nästan en halv tårta över så den får jag och Linnea äta.

Och förrätt är överskattat så den skiter vi i.

Aja, nu är det inte själva maten som är höjdpunkten på den här kvällen även om jag själv är lite stolt över min meny. Efter vi fixat oss och ätit drar vi till en kompis till Linnea och festar lite där. Kanske blir lite häng på stan också men det kommer vara sjukt kallt ute så vi får se. Ska iallafall inte sitta inne i lägenheten själv och ruttna över tolvslaget.

Nej nu ska jag nog duscha innan mamma och Benny (hahaha nån jävla bonde från västkusten, fråga mig inte ens vad det är för killar mamma träffar) kommer tillbaka från affären.

Puss hej och hoppas att alla får en toppenkväll!
GOTT NYTT ÅR!

Bästis <3

http://tutelut.blogg.se

hej bilder från 2007 :)

00-talet

Nu när 2009 tar slut tar även 00-talet slut.

6½ år var jag när det blev år 2000. 00-talet = hela grundskolan för mig (nej, ett halvår på sexårs 1999 räknas inte).
90-talet var en bra tid då allt gick ut på att leka och ha kul utan några krav alls. 00-talet har varit årtiondet då jag blivit jag.
Överallt sammanfattar de årtionedets bästa album, låtar osv. Jag sammanfattar 00-talet som mitt liv. För man har inget liv när man är mindre än 7 år. Då är man precis som ens föräldrar bestämmer att man ska vara.

00-talet är mitt första hela årtionde. Det firas imorgon ikväll med fest hos nån jag inte känner. 
De är säkert roliga så det blir kul :)


Tack


2009 var ett år jag aldrig kommer glömma. Gråt, förändring och skada är tre ord som snabbt dyker upp i huvudet när jag tänker på året. Tänker även på resor, skratt, fester och riktiga vänner.

2009 har prövat både mig och folk i min omgivning. Jag har fått se vilka som är mina riktiga vänner och vilka som bara finns där när allt går bra. Därför hade jag tänkt tacka lite folk:

Lovisa Hedman och Linnea Sörensen: Tack för att ni är de bästa vännerna som finns <3

9e: Tack för 3 fina år tillsammans. Sista tiden tillsammans var bland de bästa i mitt liv. Melodifestivalen, balen, avslutningen, hemmafesterna sista dagarna - saker jag aldrig kommer glömma. Återträff snart?

Felicia Haldén: Tack för att du alltid förstår. Dumt bara att du bor så långt bort.

Kristin Aronsson och Ina Schultzén: Tack för att ni är sånna superbra vänner, Linköpingresan och Säffleresan hade  inte varit någonting utan er.

Tony Lek: Tack för alla sms på nätterna och alla roliga fyllesamtal.

Louise Möllerström: Tack för allt. Högstadiet hade inte blivit lika bra utan dig. Om det inte var för dig hade jag inte klarat av att äta i skolan när jag hoppade på kryckor (kommer för alltid stå i skuld för det. Hur fan ska man väga upp mathämtning i 2 månader?). Synd bara att vi tappat kontakten helt nu när vi inte går i samma klass längre. Att gå från varje dag till ingenting är sjukt.

Marcus Orstadius: Tack för att du gjort skolan lite roligare. Kommer inte bli samma sak att vara i skolan nu när du byter klass.

Och tack Linn, Ellie, Sofia och alla andra som förtjänar ett tack.
Tack för 2009. Bara 23 timmar till 2010 nu.
2010 blir bäst. Vi ska göra det bäst.

30 december -09

Dagens planer var att åka till stan, gå runt lite själv och kolla på rean (kan nästan aldrig köpa saker till mig själv när andra är med) och sen träffa Sofia en liten stund och få tillbaka min mobilladdare.

Blev ju inte rikigt som jag hade tänkt eftersom jag direkt efter jag ätit frukost/lunch började se på en film. När filmen var slut så fick jag skynda mig till stan för att ens hinna träffa Sofia. Men jag hann, blev bara en timme på stan men det var kul ändå.

Filmen jag såg var förresten Th Proposal. En film jag fick av pappa i julklapp. Den var bra fast när det var ca 10 min kvar ringde mamma så jag missade hela slutet då allt vände och blev bra. Aja, får ta och se filmen igen någon gång snart. Linnea, du skulle gilla filmen, se den med mig någon gång?

På busshållplatsen och bussen in till stan skaffade jag mig en ny kompis också, sånt är alltid trevligt.

Imorgon är sista dagen det här årtiondet. I expressen hade de listat de bästa albumen det här årtiondet. Både Broder Daniel (Cruel town) och Håkan Hellström (Känn ingen sorg för mig göteborg) var med bland top 5.


and why did I have to make those same mistakes

Kollade nyss igenom en massa konsertbilder som jag hittade på datorn.
Min kamera jag hade förr sög verkligen.
Kunde iallfall inte låta bli att redigera några utav bilderna jag hittade i ett kasst redigeringsprogram som jag har på datorn. När man inte har något att göra kan man ju lika gärna redigera några gamla bilder som ingen kommer se på igen.

Slänger ut en här så det är nån vits med det jag gjorde.


Timo Räisänen 2 maj 2008


29 december 2009

Dagen:

Vakna 12.30
Gå upp från sängen 13.00 (fattar inte hur man kan gå upp ur sängen direkt när man vaknar när man är ledig och inte ska göra något tidigt på dagen)
Åt lunch
Såg på Håkan Hellström live på Peace & Love DVDn (Fan av bra den var! Lätt min bästa DVD)
Satte mig vid datorn för ca en timme sen


Min dag har alltså gått ut på att se på Håkan Hellström DVDn. Kunde inte se den igår när jag kom hem eftersom jag ville se den i vardagsrummet med surroundljud och stor tvskärm och pappa hade tvn hela kvällen igår.



Idag är första dagen det här jullovet som jag inte har planerat att göra något med någon annan. Skönt att ha nån dag då man inte gör något. Fast det är såklart kul att träffa folk. Imorgon blir det stan igen och träffa Sofia. Länge sen jag gjorde det nu så det blir kul. Iochförsig är det kul att träffa Sofia ofta också men ni fattar vad jag menar.
Förhoppningsvis får jag tillbaka min mobilsladd med, mina föräldrar lär bli glada då jag inte behöver låna deras hela tiden.

Julklänninngen

Nu när jag äntligen lagt in lite bilderpå datorn kan jag ladda upp en bild på klänningen jag hade på julafton.
Mörk hall + stark blixt = mörkare hår och vitare hud än vad jag egentligen har.



Klänning - Bikbok
Skärp - H&M

Hästpojken och Daniel Gilbert @ Bengans

Stockholm idag då som sagt.
Kom dit vid ett, tog bussen till Lovisa och mötte henne och hunden vid busshållplatsen.
Gick hem till Lovisa och där sminkade vi oss, sminkinsperation från Henrik Berggren.

Jag kan verkligen aldrig bli bra på bild.  Kolla de här bilderna bara, första så blundar jag för blixten och andra gömmer jag mig(?) bakom Lovisa. Lyckat. Lovisa blev iallafall hur fin som helst.

Sen drog vi ner på stan, köpte läsk på hemköp, kollade snabbt lite i några affärer och sen drog vi till Bengans där Hästpojken och Daniel Gilbert skulle spela. Efter bara ca 5 minuter inne på bengans drog vi av stjärnorna, kändes bara töntigt att gå omkring med dem på kinderna.

Efter ca en halvtimme började Hästpojken spela. De spelade bara två låtar. En av låtarna var Gitarrer & bas, trummor & hat , jag gillar den.
Direkt efter Hästpojken slutat klev Daniel Gilbert upp på scenen. Han spelade 3 låtar och sen var det slut. Blev lite besviken då han inte spelade Maelstrom.


Hästpojken


Daniel Gilbert

Allt tog slut 16.30, det var då Daniel Gilbert skulle börjat spela egentligen. En halvtimme långt var allt alltså.

Som vanligt hamnade vi tillslut på McDonalds där vi åt glass och pommes. Börjar nästan bli lite av en tradition det där; liten pommes och glass med chokladtopping.
Några fula killar satte sig brevid oss och ville fixa våra nummer för att sen kunna ge till en annan kompis. De skulle även lägga sig i min och Lovisas konversation, sjukt störande. När vi kommit därifrån kom vi på att vi skulle gett nummret till dissarlinjen. Fan, lätt att vara efterklok.

Finns en massa andra roliga småhändelser från dagen också men inlägget skulle bli aldelles för långt om jag skrev alla så jag slutar nu.

Pusshej!


LOVISA!!! :D

Gissa vem jag är hemma hos (det står ju absolut inte i rubriken ;)).
Lovisas hund är söt. Och nu ska vi sminka oss med en massa kajal och stjärnor, hahah jag kommer se hemsk ut men det blir kul.
Lovisa skrattar åt att jag inte tar bort vissna växter från mitt rum. Men vaddå, det är väl inte så farligt att ha en vissnad växt i två år när man ändå aldrig är inne på sitt rum förutom när man sover?
Nu snor Lovisa mina stjärnor så jag borde nog se ill så att jag får nån innan hon tar sönder alla eller klistrar upp dem på olika ställen i det här rummet.

film

Såg nyss filmen Underbar och älskad av alla, den gick på tv och slutade precis.
Måste bara säga att slutet var det sämsta filmslutet någonsin. Den slutade med att den snygga killen blev inlåst i sin lägenhet utan verken telefon eller ström. Och ingenting löste sig i slutet, allt var precis som i början typ. Sämst.
Nu förstörde jag nog för alla som vill se den underbar och älskad av alla men den var inte riktigt värd att se ändå så. Man missar inte direkt nåt om man missar den där filmen.

qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnm

Vafan, det går inte att ladda upp bilder på blogg.se.
Sitter här i vardagsrummet och har sjukt tråkigt.
Ingen rolig online på msn, ingen lägger upp nya bilder på bilddagboken, ingen skriver nåt roligt på facebook, ingen uppdaterar sin blogg.
Jag har förresten 173 sms kvar att smsa idag, skulle precis skriva att jag borde smsa upp några utav dem när jag fick ett sms, nu har jag 172 sms kvar. Så går det när man har lov, då smsar man inte lika mycket.
Tråkigt.
Nu ska jag smsa lite folk och se om det är någon som orkar vara social.

Pusshej!

Some are a melody and some are the beat

Igår halv elva på kvällen kom Tony och Jakob till Storvreta och ville köpa juice. Osmarta killar det där, inget i Storvreta är öppet då. De trodde även att man bodde i igloos här så när de åkte hem en timme senare var de nog lite besvikna på att det faktiskt är hus man bor i i Storvreta.

Idag gick jag upp tidigt för att åka till stan igen. Denna gången med Oktay. Var bara där i nån timme och sprang in i Fanny och Fanny 3-4 ggr. Den här stan är verkligen liten.

Imorgon blir det Stockholm, träffa Lovisa och se på gratiskonsert.


Stan med Marcus

Är sjukt trött idag.
Efter bara 5 timmars sömn skulle jag upp igen för att hinna duscha och så innan jag tog bussen till stan. Missade ju såklart bussen som jag hade tänkt ta men då var det bara att stanna hemma en halvtimme längre.
Marcus klev på bussen vid gamlis och när vi kom till stan gick vi runt i ett par timmar.

Riktigt mycket folk på stan idag, såg många som jag känner. I vanliga fall ser man kanske en eller två som man känner men nu var det runt 10 pers eller nåt som jag sprang in i.

Orkade inte kolla på så många saker till mig så jag följde mest efter Marcus.

Igår kväll när jag och Lovisa bestämmde att vi skulle till se Hästpojken och Daniel Gilbert på måndag sa Lovisa att vi borde sminka oss som äkta BD-popare med mycket kajal och stjärnor och allt. (Hästpojken består ju av 2 pers och en av dem var med i bd. Daniel Gilbert är en av de som grundade Broder Daniel.)

Idag köpte jag stjärnor som vi ska klistra på i ansiktet. Många stjärnor blev det. Stjärnor var det enda jag köpte idag. Jag gick alltså runt på stan och kollade mellandagsrean men det enda jag köpte var till ordianarie pris.

Kom hem strax innan 5. Var nära att jag somnade direkt i soffan emn datorn räddade mig från en liten ofrivillig tupplur. Bättre att sova på natten, ikväll ska jag lägga mig tidigt.

snart är 2009 slut

Oj, gjorde en årssammanfattning över 2009 på bilddagboken och helt plötsligt var klockan över fyra. Ska upp tidigt och åka till stan imorgon, borde kanske sova nu.

Pusshej!

(Kolla Nbmjo @ bdb om ni vill se den där årssammanfattningen)

P&L?

Fan va svårt det är att övertala pappa till att låta mig åka till Peace & Love i sommar.
Men än så länge har jag lyckats vända ett nej till ett kanske (behöver iofs kompromissa lite, blir inte perfekt men det blir bra).
Framsteg!

Sthlm på måndag

Var meningen att jag skulle till Stockholm imorgon och träffa Ellie, Sofia och Lovisa. Men så visade det sig att Ellie inte kunde och Sofia och Lovisa skulle båda träffa sina killar och kunde inte vara med så länge. Jag orkar inte åka till Stockholm och bara vara där någon timme.

Medan jag höll på att vela om jag skulle till stockholm eller inte imorgon såg jag detta: http://www.lastfm.se/event/1318181+H%C3%A4stpojken+at+Bengans+on+28+December+2009 
Alltså: Hästpojken och Daniel Gilbert spelar på Bengans i Stockholm på måndag!
Ett snabbt sms till Lovisa och vi bestämmer att vi ska dit.



Imorgon blir det stan och kolla mellandagsrean. Måste bestämma mig för vilken mobil jag ska köpa. Sony Ericsson Aino verkar inte vara världens mest hållbara mobil så jag funderar lite på en Sony Ericsson w995 istället. 

Och nu var det slut på allt julfirande

Nu har jag precis kommit hem efter två dygn hos olika släktingar.

Vid fyra på julaftonen (direkt efter Kalle Anka) kom pappa och hämtade mig och brorsan och körde oss till farmor. Där åt vi julmat och såg på Karl-Bertils jul och efter det blev det dags för tredje julklappsöppningen för mig och bror (öppnade lite snabbt julklappar från mormor och morfar innan vi stack iväg till farmor).

Eftersom alla skriver vad de fått för julklappar kan ju jag också ta och göra det (fast egentligen gillar jag inte att skriva ut allt jag får. Känns alltid som om alla får mycket mer än mig).

Från mamma:
Blå iPod nano 5th generation

Från pappa:
DVD-film The Proposal
En nokiamobil (som jag ska byta till en sony ericsson, jag gillar inte nokia)

Från kusinerna:
Pengar

Från Storebror:
Tuggummin
Kex
DVD Håkan Hellström live på P&L 2009 (kommer på posten om någon dag)

Från Mormor och morfar:
Pengar
2 Trisslotter (vann 50kr på ena)

Från farmor:
Pengar
2 fototidningar


Det var nog allt. Fick även två söta mjukdjur och en stor väska av farmor men det var inte julklappar.
Jag är helt kär i min nya iPod.

Nu är jag som sagt hemma igen och har precis öppnat de 9 sista luckorna i chokladkalendern.

Hoppas alla har haft en bra jul, min var helt okej, lite skönt att inte vara på samma ställe hela tiden faktiskt.

GOD JUL!

Tja alla snyggingar, God Jul på er!

Snart börjar Kalle Anka och jag har redan öppnat julklappen från mamma, en ny iPod! Den kommer bli min nya bästa vän.


Och nej, jag kan inte se normal ut på bild så jag gör alltid en ful min och ser ännu fulare ut :)

00.27 = julafton nu

Hade precis startat datorn och lyckats hacka mig in på kusinernas grannars internet när alla säger att dte är dags att sova. Inte mig emot direkt eftersom man får julklappar efter man sovit.
DET ÄR JULAFTON NU!

Jag har fortfarande ingen julstämning.
Blir en konstig jul men det blir nog bra, hoppas på roliga julklappar. Och att se när andra öppnar julklapparna man köpt till dem är kul bara det (om de blir glada förstås)

Nej men nu ska jag sova.
Pusshej och god jul ännu en gång!

färdigsminkad


Sminket klart nu (syns knappt nåt genom camen)

Nu är klockan över 5 och mamma kommer när som helst. Skulle vara klar innan mamma kommer hem, har fortfarande inte packat, fixat håret eller ens satt på mig rätt kläder. Aja, får se till att skynda mig lite nu.

Pusshej!

Julkort

Idag fick jag ett julkort :)
(har iofs kanske fått nåt mer till pappas adress eftersom det är den adressen alla har)

Tack Felicia! <3


23 december -09

Idag är det dan föredopparedan eller vad man nu säger.
Det är alltså julafton imorgon.

Idag ska jag först skriva klart labrapporten och skicka in den till läraren. Efter det ska jag duscha och fixa mig för när mamma kommer hem ska vi åka iväg till mina kusiner.
Sover över hos kusinerna, kommer alltså vakna där på julafton. Stannar där tills efter Kalle Anka då pappa kommer och hämtar mig och brorsan och vi åker till farmor där vi firar resten av julaftonen. Sover sedan över hos farmor.

Det där var allt jag ska göra dagarna som kommer.

Pusshej

Avslutningen

Borde kanske skriva nåt om avslutningen som var idag.

Bästa avslutningen jag någonsin haft tror jag.

Skrapan Big Band (alla musikklasserna tillsammans) uppträdde. De hade en hyllningskonsert för Michael Jackson i ukk förra veckan så nu spelade de up flera låtar som de spelade då. De var riktigt bra faktiskt, så bra att man ångrar lite att man inte såg dem i ukk. Sen så blir det ju alltid lite roligare att se när man känner flera som är med. Riktigt satsigt var det iallafall, klädbyten mellan nästan alla låtar och bra koregrafi och allt.

Förrutom den här Michael Jackson-saken så höll rektorn ett superkort tal och så var alla tvugna att sjunga Gläns Över Sjö Och Strand. Var även nån gubbe som spelade O Helga Natt på trumpet.

Allt slutade efter ca 50 min så jag har haft lov sen 11.20 i morse!


Åkte som sagt till Linnea efter avslutningen. Eftersom det är så kallt ute struntade vi att åka pulka och stannade inne istället. Alltid kul att vara med Linnea, har inte skrattat så här mycket på länge.



hahaha, sommaren 2008 <3

Danska?

Linneas farmor är här. Hon är dansk. Linnea pratar danska med henne. Jag fattar ingenting! Och det känns helt fel att svara på svenska när hon säger nåt på danska till mig, särskillt eftersom Linnea svarar på danska. Men vafan, jag kan inte danska så jag håller mig till svenskan.

Nu ska vi visst gå till ICA och köpa ingredienser till lussekatter.

Pusshej!

Hos Linnea

Hej hej nu sitter jag här hemma hos Linnea.
Hon visade nyss att hon skrev i sin blogg utan att kolla i min före att vi skulle köra över alla småban. Och nu såg hon att jag hade skrivit samma i min.
Det är så typiskt oss att köra på små barn att båda skrev det i sina bloggar. Fan va dåliga vi är.

Bevis:


Man ser visst nästan inget men ni kan ju gå in på http://laow.blogg.se om ni inte tror mig.

Linnea sa nyss att jag skriver som en femåring. INTE snällt. Särskillt inte eftersom hon själv skrev utropstecknet uppochner.

Nej nu kollar Linnea igenom hela min mobiil, måste stoppa henne.

Pusshej!

Jullov om 2 timmar!

Om en timme är det julavslutning i Pingstkyrkan och sen är det LOV!
Efter avslutningen sticker jag hem till Linnea och åker pulka. Vi kommer tröttna på pulkan efter typ 3 åk så då går vi in och bakar lussekatter eller kladdkaka eller nåt. Bra att vi har planerat att vi kommer tröttna efter bara några få åk känner jag.

Jag kan dessutom knappt prata idag, är sjukt hes. Linnea lär ju skratta när hon hör mig prata. Och så ska Linneas farmor vara där och hon är dansk så jag kommer itne fatta vad hon säger när hon pratar med mig.

Känner att det här kommer bli en bra dag fast jag kommer skämma ut mig på 100 olika sätt. Den här dagen är helt enkelt upplagd för att jag ska skämma ut mig. Jag lär ju åka på ett barn i pulkabacken med.

Nej men nu ska jag sluta babbla och dra på mig jeans istället för mjukisar. Snart dags att åka in till stan.

Pusshej!


qwertyuiopå

Oj, gick för att lägga mig men började skriva lite på labbrapporten. Har skrivit in alla resultat men har fortfarande största delen kvar. Aja, får fixa det imorgon. Nu ska jag sova.

Sista dagen i skolan det här året

Sista dagen i skolan det här året.

Slapp dag idag alltså.
Förmiddagen bestod av idrott och en fysiklektion som man fick förbereda vetenskapsprojektet på (= sitta och inte göra någonting).
Jag och 5 till kom dessutom 20 minuter för sent till fysiken. Så går det när man sitter i omklädningsrummet och snackar istället för att orka gå ut i snön några minuter.
Eftermiddagen bestod av redovisningar utav vetensapsprojektet. Kul att nästan alla redovisade på olika sätt och så efter hälften av alla redovisnignar fick vi pepparkakor, glögg och julmust också.

Slutade strax efter 4. Kändes inte som om det var så sent ändå eftersom vi började 10 och inte gjorde något som man behövde tänka för att göra idag heller.  


Imorgon ska vi bara till pingstkyrkan en timme sen är det äntligen jullov!


Julavslutning imorgon

självdiciplin
självdiciplin
självdiciplin
självdiciplin

Det är något jag har väldigt dåligt av. Satte mig vid datorn för att skriva en labrapport som ska in innan jul. Julavslutning imorgon vilket betyder att den måste skickas in senast då!
Fan.
Jag har knappt skrivit nåt. Vi gjorde "labben" för flera månader sen. Jag är inte ens helt säker på om jag har alla värden sparade.

En i klassen sa idag att hon satt med den där labbrapporten 6 timmar i helgen. Hejdå sömn säger jag bara.

Och varför sitter jag här och skriver på bloggen när jag ska skriva på min labrapport?
Jag kan inte ens skriva labrapporter.

Nej nu ska jag göra nåt annat. Kolla facebook. Inte labbrapport. Det är tråkigt.

Sova snart? kanske?

Skola imorgon.
Fan.
Jag blev nästan inställd på att det var lov nu bara för att alla skrev det på facebook i fredags.
Min brorsa är tillochmed ledig imorgon.
Orättvist.


Första julklappen öppnad

Öppnade julklappen som jag fick av tomten.
Viva Lush Vegas hette den och var 7 st olika badbomber och tvålar.
Lite tråkig julklapp kanske eftersom jag aldrig badar utan jag duschar hela tiden. Att tappa upp vatten i hela badkaret är bara jobbigt ju. Men jag får väl se till att bada lite mer nu så jag blir av med badbomberna.

Sovande armar

Fan va långa inlägg jag skrivit den seaste tiden. Kan nu i ett kort litet inlägg berätta hur mamma kunde vara uppe så tidigt idag (hon brukar sova minst lika länge som mig i vanliga fall).

Jag vaknade på morgonen och hade sovit på båda mina armar så de hade somnat (hur lyckas man?). Kunde iallafall röra dem lite så jag sträckte mig efter mobilen för att kolla klockan. Eftersom klockan var strax efter 10 besätmmde jag mig för att lägga tillbaka mobilen och somna om. Hade ingen styrka i armarna eftersom de hade somnat så jag tappade mobilen i golvet. 
Och det var utav smällen som blev när min mobil ramlade ner i golvet som mamma vaknade av.


4e advent

"Malin, du måste gå upp nu, de delar ut julklappar på stora torget om tre kvart så vi ska åka om en halvtimme"
Det var det jag vaknade till imorsen. Fick snabbt slänga på mig lite kläder, smink och äta frukost.

Vi var på stan inom en timme iallafall och hann få julklappar från tomten. Jag fick ett stort paket från Lush, tror att det är en massa tvålar eller nåt, ska öppna när mamma och Oscar kommer hem igen.

Jag och mamma gick runt på stan nån timme ch köpte lite julklappar.  När vi var inne i S:t Persgallerian så blev vi stoppade av nån tjej som pratade engelska och ville visa sina prudukter för oss och nu har jag en glänsande tumnagel och mjuka händer. Ska fixa de  andra naglarna när mamma kommer hem med, vi köpte ett sånt där manikyrkit.

När vi stod där och kollade på alla saker kom Oscar (brorsan) förbi. Han letade efter en affär där han kunde köpa julklapp till mig (Håkan Hellström live på Peace & Love DVDn). Jag fick peka ut hur han skulle gå för att komma till Tropez. Snacka om att veta exakt vad man ska få.

När Oscar hade varit i den där affären kom han tillbaka till oss och vi gick och köpte fika på Landings och en julklapp på BR. Gick till bilen sen och vi åkte hem. Oscar och mamma bestämmde att de skulle åka iväg igen så jag fick bära in alla påsarna (var väl en sådär 7 påsar).

Nu sitter jag här och väntar på att de ska komma hem igen så jag som sagt kan få öppna min julklapp jag fick av tomten, fixa mina naglar och fika. ´


Förresten, man blir nästan lite depprimerad av att gå på stan för det ser ut som om det töar där bara för att de har värmeslingor under gatan. Bra eftersom det inte blir några isfläckar man kan halka på men det är inte kul att se en blöt gata. Hellre snö än tö.

01.07

Mitt batteri dör när som helst.
Jag orkar inte sätta i sladden till datorn.
Nu ska jag sova.
Tror jag.

Godnatt!

Och förresten, såg nyss att Israel och Moses har namnsdag idag.
Israel är ju ett land, kan ett land ha namnsdag?
Och vem heter Moses egentligen? Det är ju bara han den där snubben i bibeln som heter det.

Aja, whatever, god natt!

Draft: Dec. 19, 2009

Oj, började skriva på ett inlägg i morsen men så kom mamma oh ville kolla sina mail (hon orkade inte starta vanliga datorn) och sen glömde jag publicera inlägget. Det här hade jag skrivit:

Igår satt jag i soffan med datorn hela kvällen. Så skönt att inte nån kan komma och ta datorn från mig helt plötsligt.
Eller jag satt inte helt osocial med datorn hela kvällen. Vid nio(!) sa mamma att hon var trött och jag tyckte att det var aldeles  för tidigt för att sova så vi startade musiken och dansade lite här hemma mamma och jag.

Och där tar allt det jag skrev imorse slut. Kan berätta att jag gick och la mig vid halv tre inatt.
vaknade vid 11 imorse och efter en halvtimme liggandes i sängen utan att göra nåt fick jag reda på att de visade 24 min av Håkan Hellströms spelning på aftonbladets hemsida. Startade datorn direkt när jag fick reda på det.

Efter några timmar hemma utan att göra nåt vettigt skulle mamma till IKEA med några av sina kompisar och hon ville att jag skulle följa med. Jag hade inte varit på nya (öppnades i våras nångång när jag hoppade på kryckor) IKEA någon gång innan och hade ingen bra ursäkt för att inte följa med så jag följde med dit.

När jag kom hem blev det julklappsinslagning och mat. Oscar åkte till Storvreta idag så det var bara jag och mamma hemma. Spelade lite spel efter maten med och jag lyckades slå nytt rekord (orkar inte förklara hela spelet, ni får komma hit och spela det).

Nu ser vi på robinson. Eller ser och ser, jag kollar väl mest in i datorskärmen. Känns som om jag håller på att bli förkyld, kul såhär lagom till jul. Men jag blir väl bättre, har bara lite ont i halsen.

Oj, nu blev det ett långt inlägg med många stycken.
Pusshej!

hh

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article6312589.ab

Mamma <3


Många har sagt att vi är lika.
Jag ser ingen likhet alls faktiskt, tycker inte att vi är ett dugg lika.
Vad tycker ni som ser det här inlägget? Är vi lika eller inte?

Har precis lyckats ansluta internet till skoldatorn

Film på både fysiken och spanskan idag. På historian var det vetenskapsprojektet = vi körde igenom allt en gång och sen stack vi från skolan.

Fick även tillbaka både fysikprovet och matteprovet på fysiken. MVG på matten, ett halvt fel för att jag glömde skriva kr i ett svar och så hade jag missat en ¤ (en MVG-sol). Riktigt nöjd med det resultatet alltså. Fysikprovet gick sämre. En poäng under VG, lite surt. Får se till att jobba lite på nästa kapitel för den här metoden att inte plugga nåt och sen lära sig allt dagarna innan provvet funkade visst inte.

Efter skolan drog jag till gränby cetrum. Fixade julklapp till brorsan och en tröja till mig själv.
Kom hem för en liten stund sen och nu sitter jag här i vardagsrummet med skoldatorn och äter godis.

Att jag har skoldatorn hemma och kan se på tv samtidigt som jag sitter vid datorn firar vi med en liten cambild:

Billigt godis men det funkar


Kallt

Känns som -17°C
Man blir ju inte direkt sugen på att gå ut till bussen när man ser det här.

Ska förresten gå till skrapan för första gången utan väska idag. Ska ta hem datorn idag och hämtar då ut den nya skrapanryggsäcken och sen efter skolan ska jag antingen till stan eller gränby centrum och då kan jag ju inte gå runt med två stora väskor. Jag har alltså proppat ner alla saker som ska med till skolan idag i mina jackfickor (miniräknare, penna, sudd, plånbok..).

Nej men nu måste jag nog ta på mig jacka och skor och springa iväg till bussen.

Puss


en vecka innan julafton

Skön skoldag bara vetenskapsprojektet och matteprov sen slut!
Tänkte dra till Gränby Centrum men kom på att jag inte vet varifrån den bussen går så jag drog hem istället. Mamma kom hem på lunchen samtidgt som jag kom hem så jag har redan sagt åt henne at vi ska åka dit ikväll. Då blir det bil och jag slipper alla bussar.

En vecka till julafton nu.

Imorgon får vi börja ta hem våra skoldatorer!
Alltså jag får ha min laptop hemma över lovet. Och idag började de dela ut skrapanryggsäckar som vi ska ha datorerna i. Jag ska nog hämta ut min väska imorgon och så har jag datorn hemma över helgen med.
Fan va skönt, då kan jag sitta uppe hela nätterna med datorn om jag vill.


16 december 2009

Hej!

Vad har hänt idag då?
Skola som vanligt bara, som ni kanske såg längre ner gästbloggade Marcus idag. Gå inte in på den där länkade sidan förresten, massa äckliga bilder.

Engelskan idag var rolig, värsta debatten där man fick olika roller. Sen så var ju jag publik och lyckades aldrig säga mina frågor då alla skrek olika saker hela tiden men det var kul ändå att lyssna på alla andra. Roligast var att alla var verkligen emot Johan och han försökte hålla kvar vid att man skulle ta bort alla julklappar när han egentligen älskar julklappar. Saft och pepparkakor fick vi också eftersom det var sista engelskalektionen år 2009.

Efter skolan stack jag hem och slog in julklapparna jag köpte igår (kunde ju inte slå in julklapparna till mamma när hon var hemma). Att se inslagna julklappar och att det är snö ute nu ger faktiskt lite julkänsla men jag kan fortfarande inte fatta att det bara är en vecka till julafton.

Blev lämnad ensam efter maten så jag har pratat i telefon i 45 min (den jag pratade meds mobilen dog) och nu har jag ingenting att göra. Om en halvtimme börjar Bonde Söker Fru. Även fast man redan vet vilken kille Thilde kommer välja måste man ju ändå se på det.


Haha, paparazzibild på mig när jag äter fil i skolan :o
Oktober 2009


Skolan

Fan va tråkigt det här är


:<<<<

HEJ :D :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D

 

eran favorit Marcus är här och gästbloggar igen fjortisjävlar <_<

malin har så snygga skor, trasiga är dom också (Y) hon trampar på mn mobil som nu vibrerar i mitt skrev o.o
lalala... [email protected] hejhej. inte lika roligt inlägg den här gången, inte så lätt att skriva när man sitter själv med j'vla malin malmberg i en trappa och fryser arslet av sig :s malin är grön och fett skön. byxorna blå, kan det vara så? Hennes miniräknare är i alla fall på. och blå. hejochhå. aik. :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O det står kent på en sida i hennes mattebok :O:O:O:O:O:O OHYEAH :D (det är inte jag som skrivit det).

http://www.bestgore.com


det är en fett nice sida. när ni går in kommer det upp en bild på en hund, bläddra bara ner och klicka på "enter best gore" och njuut.

skriv att vi ska ha matte. du ska inte skriva skriv att. tönt. nej förlåt jag är.

kentkentkentkentkentkentkentkentkentkentkent.

i must be emo.

jag är livrädd för att leva, och jag är dödsrädd för att dö, men älslking va ska alla en gång dö. ja vi ska alla en gång dö.

 

pusshej :>>>>>>


MMS

Kollade igenom några gamla mms på mobilen (det är bara smsen som raderas när man trycker radera alla när inkorgen blir full) och hittade ett mms med två bilder. Jag som alltid trott att det bara var en bild i det där mmset.
Två bilder betyder även två texter (en under varje bild).
Bilderna var bara två fula på mig men texten, särskillt den på den andra sidan fick mig att inse hur taskigt det jag gjorde var egentligen.
Ibland vill jag bara gå tillbaka och göra om allt på ett bättre sätt.
Andras känslor är ingen lek.

Slänger in de där fula bilderna. Usch, mitt hår/min lugg var verkligen hemsk där.

en dag i början av sommaren

15 december

Blev visst ett litet snabbt inlägg där på spanskan, hann inte ens skriva rubrik på det.

Rätt chill skoldag idag iallafall:

Svenska - Julmys, klassen indelad i 3 grupper som fick varsin text och så skulle man läsa upp den eller spela teater eller något annat inför resten av klassen i slutet av lektionen. Min grupp fick Karl-Bertils Jul och vi gjorde typ att alla läste texten utom 4 som spelade upp allt och sa alla repliker. Såklart skulle alla få skrattanfall när ajg skulle läsa vilket gjorde att även jag fick det och då var det lite svårt att läsa texten. Men det gick!

Spanska - Fick tillbaka proven och fick extra lång lunch (har lunch mitt i lektionen). Efter lunchen såg vi på två kortfilmer på spanska som var helt sjuka.

Engelska - Sista bokcirkelmötet. Isac var såklart borta igen men jag, Ellen och Cicci har ju blivit grymma på det här med bokcirkelsaken nu. Lite synd bara att den där boken är slut nu, den var ju bra!


Efter skolan fick jag vänta på bussen länge. Bussen kom 20 minuter efter tidtabellen. Nästa buss kom tillochmed före men den var redan proppfull och vägrade stanna vid skolans hållplats.

Blev en sväng på stan för mig också för att köpa julklappar innan jag stack hem. "Råkade" köpa två julklappar till mamma. så jag hoppas Oscar inte köpt nåt till henne än för då kan han köpa en av sakerna från mig. Hittade en liten julklapp till farmor med.
Nu är det bara pappa, oscar, mormor och morfar kvar. Och mormor och morfar är inte så viktiga så jag knaske hinner bli klar med alla julklappar innan jul ändå!


öagdfapetd

Spanskalektion och det ända som hänt är att vi fått tillbaka proven och pratat svenska.
Nu fick läraren visst igång projektorn.
Hörs!

14 december

Blev klar med vetenskapsprojektet innan skolan var slut idag. Fan va gött, nu ska jag bara slappa resten av lektionerna vi håller på med det där och det är minst en lektion varje dag.

Efter skolan tvingade Marcus mig att gå med honom en liten sväng på stan så det gjorde jag, var även tvungen att kolla om jag fått de där pengarna pappa skulle lägga in på kortet igår så.

Bussen hem sen träffade jag Louise. Andra gången på kort tid jag träffade henne nu. Sjukt hur mycket prat vi har att ta igen egentligen, har bara träffat varandra på bussen ett par gånger sen vi slutade nian annars har vi knappt haft någon kontakt alls. Och vi gjorde typ allt i skolan tillsammans på högstadiet? Sjukt.
Slänger in en liten bild på mig och Lollo här under:

Melodifestvalen 8 juni 2009 , Vi var sämst men det var sjukt kul :)

Förhoppningsvis så skickar hon även bilderna vi tog hemma hos henne innan balen snart också, har påmint henne om det varje gång jag träffat henne men hon glömmer hela tiden :o Men jag ska inte klandra henne heller, hon går på rosendal nu och ni ska bara veta hur många prov och inlämningar hon har nu, jag ska aldrig mer klaga på mycket skolarbete.

Nej, nu ska jag packa alla saker och åka hem till mamma. Ska stanna där fram till julafton. Den enda bra saken med att jag inte köpt några julklappar än är att jag slipper släpa med dem från pappa till mamma.


13.38 Måndag

Bara två lektioner kvar nu, den här dagen går rätt fort ändå.
Nu sitter jag i biblioteket (vi gömmer oss!) och gör inget vettigt alls. Nästa lektion börjar om någon minut så jag får väl ta och gå upp dit snart. Ska hålla på med vetenskapsarbetet båda de här lektionerna som är kvar, sjukt tråkigt men jag ska försöka se till att bli klar nu så min grupp kan slappa resten av veckan.

Nej men nu är det bara en minut tills lektionen börjar och det är två våningar upp vilket betyder att jag måste skynda mig.

skitfysik

Hade som sagt planerat att börja plugga 10.30 men jag har ännu inte börjat. Vill ju inte få sämre än VG i nån kurs heller (historia är undantag) så jag får väl se till att börja plugga nu. Har en sådär 100 uppgifter att göra + ett häfte med omöjliga saker. 
   Nu blir det alltså hejdå datorn för några timmar. Hejdå tvn för den delen med. Ska leta upp lite godis (tror att det finns i ena jackfickan) och sen ska jag plugga fysik. Om jag fortfarande inte kan klara de där uppgifterna i boken ikväll får någon slå mig. Hårt.


pluggdag

Ställde klockan på 10.30 och skulle upp och plugga då.
Har fortfarande inte börjat plugga. Vet att det är mycket och svårt men jag tar det lugnt. När jag väl börjar plugga inser jag nog hur svårt det verkligen är och då blir det inte kul eftersom jag har prov imorgon. Men just nu tar jag det lugnt.


Nej nu till nåt roligare.
Typ.
Nej jag har inget roligt att skriva.

Hejdå.

estocolmo

Gick upp tidigt (9.00) idag och åkte till stockholm.
Där träffade jag Kristin!
Vi gick runt och kollade en massa i affärer. Skulle köpa julklappar men det slutade bara med saker till mig själv, ännu en gång...
Klänning, skärp och foundation, saker som verkligen behövdes!
Kristin köpte inte heller någon julklapp. Eller hon gjorde det men sen bestämde hon sig för att hon skulle ha den där saken själv. Aja, hon köpte iallafall lite fler saker än mig tror jag.

Och nu ska jag avslöja en stor sak som Kristin den lilla skiten inte berättat tidigare. Hon har en pojkvän nu! Varför har hon inte berättat det på sms eller msn eller nåt? Det står inte på hennes blogg heller. Men nu skriver jag det här så nu vet alla om det :)

Vi är väldigt bra på att hitta i Stockholm måste jag säga. Gick runt väldigt mycket för att hitta en McDonalds och när jag kom på vart en låg och vi gick dit så var det helt proppfullt. Sen gick vi runt halva stan kändes det som och hittade till slut ett McDonalds som jag aldrig varit på. Även det proppfullt men vi hittade två lediga platser till slut.

Efter några timmar i Stockholm skulle jag hem och vi stod på centralen och kollade efter pendeltågen, jag hade ingen aning om varifrån de går. Helt plötsligt såg jag Ellan och en kompis till henne så jag åkte SJ-tåg med dem istället vilket gjorde att jag fick skjuts med bil från Uppsala till Storvreta sen också.


Kristiiiiiiin


G

Jag fick G!
13,5 av 32 så det borde väl egentligen vara IG men jag ska inte klaga. Jag fick ju G.
Nu slipper jag den här revolutionsskiten :)

14.25

Idag gick brandlarmet igång igen. Andra gången det här veckan. Alltid innan historian.
Aja, den här gången satt jag på b-torget när det började låta så alla gick och hämtade sina jackor i skåpet och så stod lärarna och skrek på oss att vi skulle ut,
Skulle vara kul om det faktiskt började brinna någon gång och alla skulle sega sig ut. Men vem orkar skynda sig ut flera gånger i månaden?

Nu är det historia. Vi ser på nån film som hakade upp sig nu och jag försöker skriva så tyst som möjligt.

I slutet av den här lektionen får vi tillbaka provet vi gjorde för en vecka sen. Är helt säker på att jag fick IG men hisoria är ju sjukt tråkigt.

Nu säger läraren här att om man hittar i Uppsaa så hittar man i Oslo. Fan va bra, då behöver jag inte skaffa karta om jag åker dit nån gång.

Snart är den här skolveckan slut och imorgon ska jag åka till Stockholm och träffa Kristin som är där över helgen.

Nej men nu kanske jag ska kolla lite på filmen och försöka lära mig något.

Pusshej!

09.06 Vetenskapsmansarbete

Sitter här och försöker leta reda på fakta om Leonardo da Vinci som vetenskapsman. Det finns för mycket! Det här är tråkigt och vi har minst en lektion varje dag i över en vecka på oss att jobba med det här. Har nu kopierat en massa text från NE och eftersom det som står i NE stämmer så orkar jag inte leta reda på fler källor. När de andra i min grupp kommit lite längre i sitt infoletande skriver vi ett manus till vårat "soffprogram" och sen är allt klart.

Fan va skön, känner ingen press alls just nu.

Fast jag skulle egentligen vilja spela in en film. Det är mycket roligare men nej, det vill inte de andra i gruppen. Aja, det här blir nog bra ändå. Rätt slappt och alla andra gör ju filmer.

Önskelista

Sitter och försöker komma på saker att önska mig i julklapp. Kommer inte så mycket längre än såhär. 
Finns ju egentligen en massa skivor jag vill ha också men det blir nog bäst om jag köper dem själv så att det blir rätt. Kläder är det i ingen idé att önska sig heller eftersom det betalar mina föräldrar.
Det här är vad jag kommit på nu iallafall:

Sony Ericsson Aino (Mobiltelefon)
iPod nano 5th generation
Festivalbiljett till Peace & Love 2010 (http://www.peaceandlove.nu/)
DVD Håkan Hellström live på Peace & Love 2009


Något mer borde jag ju komma på?
Och om någon utav de här sakerna jag skrivit upp suger eller om det är nåt jag absolut borde önska mig så kommentera här under.

Trött

Vad är det här?
Både idag och igår har jag somnat i soffan på eftermiddagen.
Igår sov jag i 35 min och vaknade av att pappa väckte mig när han kom hem och då blev jag såklert ännu tröttare än innan. Att sova 35 min och sen gå upp igen är inte att rekomendera.
Idag somnade jag i soffan igen som sagt och sov i 20 min. Då vaknar man lite piggare men jag vill fortfarande sova mer.

Varför har jag helt plötsligt blivit så trött egenligen?
Är väl mörkret eller nåt.

Det är ju december nu. Snart jul! (som iofs är en överskattad högtid).
Jag har inte köpt några julklappar än, får väl ta och fixa det snart.

Jag kommer få jullov den 22 december. Alla andra får jullov den 18e men inte vi i Uppsala (kanske tillochmed bara de kommunala skolorna som kör med 22a). Jag ska alltså vara i skolan 2 dagar innan julafton. Sjukt!

Oj nu fick jag flashbacks till 22 december 2007. Bra dag det där. Inget är som då längre. Finns väl egentligen både bra och dåliga saker med det...

Nej nu bara skriver jag det första som kommer upp i huvudet, inte bra. Slänger in en bild och avslutar det här inlägget istället (om jag nu kan hitta bilderna på datorn)


Hej

Sitter här och stör mig lite halvt på att det bara finns två hästpojkenlåtar på spotify...

Datorn är tillbaka nu iallafall. Allt är supersized och det är skitstörande. Måste zooma ut lite på varje sida jag går in på men då blir texten konstig. Kanske borde kolla inställningarna på datorn?

Aja, all min musik på datorn är borta och jag vet inte hur jag ska göra för att få in ny musik på iPoden nu. Försvinner allt från iPoden om jag synkroniserar den med datorn?
Tror att jag ska exprimentera med det där hemma hos mamma istället för jag har iallafall musik på den datorn, dock inte all musik som jag har i iPoden men iallafall nåt.

Nej men nu ska jag äta lite mer pepparkaksdeg. Gjorde det innan (lunch!) men började må illa efter ett tag men nu har det gått över så då är det bara att äta igen.

10 december

Min namnsdag idag = flaggor på bussarna

(och nej, flaggorna är absolut inte där för att det är nobeldagen)


Lite kul är det också att jag fått sms från både farmor och morfar idag. Sms från farmor har jag inte fått sen nyår tror jag (eller kanske när jag fyllde år?) och sms av morfar har jag aldrig fått tidigare då han precis lärt sig att smsa.

Luciarocken och lite annat

Hej hej!

Nu sitter jag här i skolan igen, lektionen börjar snart men jag känner att jag måste skriva ett snabbt inlägg eftersom datorn hemma hos pappa är på lagning (hårddisken som krashat, alla bilder blev räddade men all musik försvann).

Igår var det som sagt luciarocken. De hade sänkt min keyboard så jag hörde knappt mig sjlv vilket resulterade i att jag spelade lite fel under den största delen av låten. Men alla specialdelar spelade jag rätt på och så mycket fel blev det ändå inte.

Vissa av de andra var bra och vissa var riktigt dåliga. Det var några (eller det var väl mest sångaren) som totalslaktade BD's Shoreline. Hemskt att lyssna på, så gör man bara inte.

På väg till bussen ringde jag saldokontroll och fick höra den inspelade rösten säga: "Detta abonnemang har debiterat 0 kronor..." Fattar ni hur glad jag blev? Det har nollställts! Jag får smsa igen!

Nej men nu har lektionen börjat för 5 min sen.

Pusshej

snart Luciarocken

Soft dag.

Info om induviduella val istället för svenska och sen spanska.
Efter det var vi som har musik tvugna att ta bussen in till Grand för att soundchecka inför Luciarocken. Spelade igenom låten 3 ggr och sen var det nästa klass tur.

Nu sitter jag och Marcus här hemma hos mig och äter en kladdkaka som blev mysslyckad och fortfarande bara är smet. Snert är det dags att åka in till Grand igen.

19.00 är det allt börjar.
20 kr kostar det (om du är "skolungdom". 50 kr för vuxen)
Se till att vara där


Brandlarm

5 minuter mellan biologin och historian.
Marcus skyndade sig ut för att ta en cigg, ställde sig precis utanför dörren. Ett bloss och så helt plötsligt började brandlarmet tjuta. 

En kvart fick vi stå ute i regnet.
Det var kallt.


Snea cambilder

14.52 Måndag

Biologi nu. Fattar i stort sett ingenting men det löser sig. Min lärare är sämst på att förklara.
Snart är det historia, allt vi gör nu innan jul ska vi nog inte ha prov på så det blir väl bara att sitta och leka med datorn hela lektionen.
Nuuuu fattade jag det läraren försökt förklara skitlänge. Hur lätt som helst, varför ska han krångla till allt?

Och förresten, den där nya gilla-knappen på facebook som jag skrev om igår försvann efter 5 min.


facebook

Nej men vad är det här?
Facebook har en ny "gilla"-knapp.
Otroligt ful.


Du delar, Jag väljer

Kommer ni ihåg när man var liten och skulle dela på något? Då sa man alltid "Du delar, jag väljer" och den som valde var alltid tvungen att ta den största biten.

Man skulle alltid ta den största biten även fast man egentligen inte alls var speciellt sugen på det man delade på. När man var den som fick välja kunde man ju inte ta den minsta biten, det var fel.

Det här kör jag och min storebror fortfarande med. En delar och den andra väljer, eller det har mer blivit en vana att han delar och jag väljer (blir alltid jämnast bitar då eftersom han alltid vill ha så stor bit som möjligt).
Efter jag valt kommer jag alltid på mig själv med att sitta och äta på den största biten även fast jag egentligen inte ville ha den där saken från början.

Lite konstigt det där egentligen.
Varför tar man alltid största biten när man väljer först?



Undantag: Om man är många som knappt känner varandra som ska dela på t.ex. några kakor så tar man aldrig den största kakan om man väljer först

14.54

Bowlingen igår var kul fast jag körde riktigt riktigt dåligt. Det började bra men sen gick det inte. Började dock 3 omgången bra men den hann vi inte köra klart.

Kom hem nån gång vid halv elva och sen satt jag hela natten och spelade på keyboarden fram till 3.

Idag är det söndag och jag har inget plugg att göra idag. Det borde nästan firas.

hihi

5 december idag.
Jag fyller år 5 juni.
Det är alltså "bara" ett och ett halvt år kvar nu!

Bowling ikväll

Lördag idag. Min andra helg utan sms, inte kul.
Mamma är snäll och har bestämt att vi två ska spela bowling ikväll.
Jag kommer förlora stort, mamma är sjukt bra på bowling men det kommer bli kul ändå.


Bilden är från sist jag spelade bowling, 4 juni, för ett halvår sen med förra klassen.
(Max, Louise och Niklas på bilden)

18.21 Fredag

Om ni hunnit läsa min blogg tidigare idag kanske ni märker att hela dagen har varit dålig.
Missade helt att jag hade sovmorgon och vaknade 3½timme för tidigt. Fick nästan ingen sömn heller eftersom jag satt uppe och pluggade hela natten.
En stor del av min dag har spenderats på bussen. Om man räknar med väntan på busshållplaterna och så är det över 3 timmar jag åkte buss idag. Säkert närmare 4 timmar. Sjukt!

När jag kom tillbaka till skolan hade jag spanska och sen historiaprov.
Historia är bland det tråkigaste som finns. Jag har inte lyssnat alls på lektionerna då jag har suttit och lekt med datorn istället. Hade inte gjort några instuderingsfrågor heller... Jag pluggade in allt inatt men det hade jag såklart glömt till provet.

Nu har mamma precis stuckit iväg och ska vara borta hela kvällen. Jag hade räknat med att vara ensam hemma men nej, då ska ju såklart brorsan vara hemma hela kvällen han med.

Och jag får fortfarande inte smsa.




Fan vad jag klagar på allt.


Hemma igen

Åkte hem igen så nu sitter jag här.
Skitmorgon.
Fast en sak som gjorde den här dagen lite bättre var att världens bästa busschaufför körde bussen jag åkte med hem. Dessutom klev Adrian, en kille vars familj jag känt i hela mitt liv, på bussen så jag fick dubbla hej och dubbla hejdå. Sånt gillas, nu ska jag gå med i facebookgruppen om den här glada och snälla busschaffisen.

Har även lite plugg att göra, satt och pluggade på historian från att Glee slutade 22 till 02 igår kväll, ändå orkade jag inte plugga ordentligt på alla sidor. Jag är sjukt dålig på att plugga inför prov, varför skjuter jag upp allt till kvällen innan? Har även spanskaläxa som jag glömde i skolan igår och sen är det alltid bra att läsa boken jag läser på engelskan och spela lite på keyboarden inför luciarocken.

Det där med keyboarden är ju i och för sig inte bara för Luciarocken. Det är kul att spela och jag är rätt dålig så jag behöver öva.

Förresten så har jag ett band, har aldrig nämnt det här i bloggen tror jag. Men iallafall, jag och Tony har ett popband som heter Antidepp! Coolt va? Sen har jag inte riktigt koll på om vi har några andra bandmedlemmar eller inte, hörde i ett fyllesamtal en gång att Egil är med i bandet också.

08.49 Fredag

Seriöst, det här är inte kul. Jag hade kunnat ligga i min säng och sova just nu men nej, jag åkte till skolan istället.
Fail.
Frågan är bara om jag orkar åka hem? Eller åka ner på stan kanske? Men det är inte kul att gå runt på stan helt själv så det blir nog hem. Måste äta också och jag tänker inte äta skollunchen om jag lika gärna kan äta hemma.

Om det är någon som är ledig och vaken såhär på förmiddagen kan den höra av sig. 12.05 ska jag vara tillbaka i skolan igen.

Inställd fysik?

Sitter i skolan och ingen annan är här.
Är fysiken inställd eller? Lektionen borde börja nu men jag är den enda från klassen som är här.
Om lektionen är inställd har jag ingen lektion förrän om 3,5 timmar.

Jag kunde sovit nu om jag visste om det här!

3 december

Efter skolan satte jag mig i UKK för att plugga lite och vänta på att Linnea skulle sluta. Efter bara 10 minuter ringer hon och säger att jag ska komma till Åhléns och det gör jag.
Sjukt kul att träffa Linnea igen, kommer knappt ihåg när vi sågs sist. 
Vi gick iallafall runt hela stan och störde folk med vårat prat, haha. 

Linnea skulle köpa julklappar och jag skulle köpa jeans. Allt slutade med att båda köpte likadana skor (billigare om båda köpte) och likadana jeans (fast olika färger). Linnea köpte även julklappar till sina föräldrar.


Nu siter jag här med nya jeansen och skorna på mig. Skulle visa mamma vad jag köpt och det är ju alltid bra att vänja fötterna vid klackar eftersom jag inte brukar gå i det så ofta.


One and one and one is three

Skön skoldag idag:

Svenska där vi läste bloggar.

Matte där jag bara fick en sida att räkna som jag hann klart med (och sen hade jag tid att sitta och dumförklara
Marcus som var 100 tal, dvs 10 sidor, efter mig. Sånt är kul). 

Skoldagen slutade med musik.
Sista lektionen innan luciarocken och jag spelade fel på minst ett ställe varje gång vi spelade igenom låten. Lyckades dock dölja alla fel lite snyggt så det blir nog bra på Luciarocken ändå.
Tisdag 19.00 på Grand. Be there.


En övarraskning vilka låtarna är ;)




Förresten så gillar jag verkligen inte tele2 nu. De har fortfarande inte nollställt mitt saldo och jag har varit tvungen att smsar ett par gånger vilket har gjort att räkningen nu är på 10 kr mer än innan. Pappa lär inte bli glad.
3-4 arbetsdagar sa de att det skulle ta. Nu är det för fan en vecka sen pappa betalde förra månadens mobilräkning.

10.00 Svenska

Sitter och läser bloggar på svenskan. Ska välja ut en att skriva om (en blogg skriven av någon i våran egen ålder).
Vilken ska jag välja?

I stort sett alla som sett mig idag har sett mig minst en gång med mobilen vid örat

Vem kom på idén att Tele2 bara ska uppdatera saldot en gång om dagen?
Imorse på väg till skolan svarade jag på ett sms jag fick. Bara för att märka om saldot hade ändrats nåt när jag ringer dit.
Men nej, samma som de senaste dagarna.
Idag har jag ringt saldokontroll minst 20 ggr. Skulle inte förvåna mig om jag ringt dit 30 ggr.
Men varje gång jag ringer dit får jag samma svar; 730 kronor och 65 öre.
Det borde nollställts idag men jag är inte helt säker.
Jag får inte smsa eller ringa förrän allt är nollställt.

Att uppdatara alla saldon en gång om dagen är den sämsta idén någonsin.


12 februari 2010

Såg nyss det här:

Någon som vill gå med mig?

:D :D :D :D


Årstaparken





Dancing the whole way home


Miss Li = Glad musik

16.47 Tisdag

Skola idag igen då.
Hela dagen var väl rätt tråk förutom sista halvtimmen på engelskan.
Bussen hem var rätt kul den med, eller första bussen var inte så kul då det satt nån pervers gubbe brevid mig och frågade mig en massa saker, men de sista minutrarna på andra bussen var trevliga ;)

Har ringt saldokontroll 5 ggr idag fast jag vet att det intre skulle nollställas förrän onsdag eller torsdag. Imorgon kommer jag ringa dit hela tiden.


jjcsdyjtsödh

"Detta abonnemang har debiterat 730 kronor och 65 öre sedan senast utskickade faktura."

sldkubfgfes
ds
hfgfhsfi
fsh
gposdshfj
osdf
ojdshg
dosn
esryhtr
spos
fhgs
ditfh
rsdfshn
rsgh
sft


NOLLSTÄLL!


RSS 2.0