besöksrekord

inte nog med att jag har skrivit fler än 300 inlägg. idag var det även besöksrekord :D
jag hoppas att ni fortsätter kolla in på min blogg även när jag är i sundsvall. vem vet, det kanske kommer nåt inlägg därifrån. vi får se om jag hittar någon dator och om jag har tid att sätta mig vid den en stund.

don't forget!

Sara fyller 14 år 2 juli. glöm inte att säga grattis till henne! GRATTIS!


sundsvall here I come

eller ja, jag åker imorron. fast jag hinner nog inte gå in på datorn innan vi åker (vi åker nån gång på förmiddagen) så det här kanske blir sista inlägget.
en resa på 5 timmar blir det. jag hatar att åka bil länge. ska ladda ipoden och mobilen.

och när jag är i sundsvall får ni inte glömma att smsa! ´jag är fortfarande i sverige så det är fortfarande gratis att smsa mig om man har comviq kompis :)

snart sundsvall

idag på väg till pappa åkte jag och pappa in på willys och köpte lite mat att ha med oss till sundsvall. Det börjar kännas att vi snart ska åka. Vi åker imorron.

haha pappa hade pratat lite med grannen (om att de skulle vattna blommorna och sånt när vi är borta) och hon förstod varför jag ville åka till sundsvall bara för att se the ark. hon hade själv varit på flera the arkkonserter men det hade inte blivit någon senaste åren. Vilken bra granne jag har. Och hon tyckte att pappa var en bra pappa som körde mig dit så jag ska få se the ark igen. och att det absolut var värt det särskillt eftersom det avr the arks ända spelning i sverige i sommar. Bra att fler än jag säger så till pappa för då kanske han gör det nån mer gång i framtiden? :) 

haha

den här var lite rolig :)
 

300 inlägg

jag upptäckte nyss att jag har skrivit 300 inlägg :) . fast med det här inlägget blir det 301 förstås ;) lite kul att bara sådär upptäcka att man skrivit 300 inlägg :)

27 dresses

Ja, det blev film. 27 dresses valde jag att se. Första gången jag såg den. Den var bra :) . Precis sån film jag ville se idag.


regn (någon som ve nån bra film?)

det regnar ute. jag hatar när det regnar. man vill bara sitta inne hela dagen då men vad finns det att göra inne? imorron åker jag till sundsvall och hoppas verkligen att det inte regnar då! fast det skulle väl bli varmt i hela sverige på onsdag(?) så det blir nog fint väder när vi är där. jag vill se på en film. det är en sån sak man ska göra när dwet regnar.
någon som vet nån bra film? (jag brukar gilla typiska tjejfilmer :P haha vet ni nån bra sån?)


LINNEA FYLLER ÅR IDAG!

Hej!
idag är jag uppe tidigt. imorron åker jag till sundsvall. IDAG FYLLER LINNEA 16 ÅR! GRATTIS TILL HENNE!

"ny" mobil

äntligen har jag fått mammas mobil. typ såhär ser den ut (fast jag tycker att det känns som om min har lite större skärm och knapparna är lite mer "platta" på min och sen är det inte en såndär rektangel under skärmen som det står cyber-shot i. och så har min mobil 3G. det har inte den på bilden... )


msn

Något har hänt! jag loggade nyss in på msn och bara en är online :o . det brukar alltid vara minst 10 online även typ 5 på natten. Fast jag misstänker att det hänt nåt med just bara min msn eftersom inte ens smarterchild är inloggad. Hmm.. måste gå in på bilddagboken och kolla om nån av mina vänner dr är online. Eller tittar alla på försnack innan fotbollsfinalen?

hungrig

jag är hungrig. för jag vaknade tidigt (10!) och åt frukost och sen har jag inte ätit  nåt.

ny mobil snart?

hej! det här är första gången idag jag får ha datorn. mamma har suttit och skrivit av sina sms från sin mobil hela dagen. hon gjorde det hela kvällen igår och hon är ännu inte klar! fast det är bra att hon gör det nu för sen ska jag få hennes mobil så jag har en bra mobil i sundsvall. mobilen jag har nu är ju så dålig och jag behöver verkligen en bättre man kan inte heller prata i den länge eftersom batteriet dör direkt....

idag har jag bara latat mig framför tvn hela dagen.

vad har ni gjort idag?

igår kväll

eller ska man säga i förrigår kväll? klockan är ju redan över ett. vi åt iaf ma nere hos grannen. spelade en omgång kubb gjorde vi oxå. jag och mamma vann vi skulle låta hampus och grannens hund hälsa på varandra. hampus var rädd. vi skulle spela singstar men såg scream istället...

stan

hann inte skriva så mkt imorse för mamma ringde och tyckte att jag skulle åka ner på stan. så då gjorde jag det. länge sen jag gick på stan med mamma. jag köpte en väska och ca 6 torsor. vad har ni gjort idag?

bara för att jag inte fattar hur jag ska göra

så lägger jag den här länken här Blogglista.se

vaknade nyss!

hej! Jag vaknade nyss. Shit, jag vaknar senare och senare för varje dag. ska fixa mig lite och äta nåt och berättar sen om igår...

Lamont - 45 minutes


bilder på mig och linnea

bilderna är tagna av sara, hemma hos mig nån gång för länge sen (januari?). sara sminkade mig, jag och linnea sminkade linnea (tror jag).


planer inför dagen

Hej!
idag ska jag nog mest sitta vid datorn hela dagen. Sen på kvällen ska vi grilla med grannen vid middagen. Det blir väl ganska kul.

vad ska ni göra idag?

god morgon!

Hej!
Jag vaknade nyss. Skönt att sova länge. Fast Hampus väckte mig flera ggr vid 9 så tillslut slängde jag ut honom ur mitt rum och stängde dörren. Nu ska jag se om jag hittar nåt att äta.

hur länge brukar du sova när det är sommarlov?

sara har fått en ny dator!

och jag är glad för äntligen kan man få se bilderna som vi tog för länge sen! och äntligen blir det lite intressanta bilder på saras bdb och inte bara twilightbilder ;)

stan

jag och linnea tog bussen ner på stan vid halv 4(?). sen gick vi till polishuset för att träffa linneas mamma så hon kunde få lite pengar. hon hade bara 2 kronor innan (jag betalde bussen för henne). sen gick vi till max. jag åt en glass (hon som jobbade på max gjorde så att bägraren nästan svämmade över). sen gick vi till ur och penn och linnea köpte smycken för 120 kr (halva priset på allt ju!). sen träffade vi sara :D vi gick runt lite på stan och sen så skulle jag gå till ett parkeringsgarage för att jag skulle lägga min väska i mammas bil. sen skulle mamma fixa ån sak med sina glasögon så jag, sara och linnea gick runt lite. sen så tvingade jag mamma att köpa mat till oss. vi satt inne på cupido och åt varsin sallad. salladerna där är jättestora och jag och linnea var knappt hungriga det slutade iaf med att alla fick lådor att lägga ner salladen i så man kunde ta hem den. efter det gick linnea till sin buss, jag och mamma gick till parkeringsgaraget och sara gick till sin buss. kändes som om vi knappt var på stan fast vi var där 3 timmar. dagen idag har gått jättefort.

god morgon!

vaknade för bara en liten stund. har sovit jättebra här hos linnea :) .
haha det blev som jag sa (och när jag skrev det bara drog jag till med nåt) vi åt middag halv 1.
nu har jag nyss flyttat upp och lagt mig brevid linnea i hennes säng för att hon ställde datorn i sängen. vi är trötta trots att vi sov rätt länge. snart ska vi nog äta nåt för våra magar säger att vi är hungriga.
sen ska vi gå (!) ner på stan för att träffa sara.

vad ska ni göra idag?


juste! jag glömde en sak!

hahaha igår när vi skulle gå hem till linnea igen så skrev hon sms. och då kollade jag vad han gjorde och samtidigt skulle jag gå ner från en trottoarkant. jag råkade trampa fel så ajg ramlade på marken och började såklart skratta XD hahah.

sommarkväll

jag och linnea gick till affären. fast istället för choklad köpte vi donuts. sen satt vi på en lekplats och typ pratade och sånt i några timmar. jag älskar sånt! värsta sommarkänslan <3 . vi har inte ätit middag än eftersom vi åt donuts. så det blir väl till att laga middag typ halv 1 inatt ;P . nu blev jag sugen på godis men vi köpte ju inget :/ . ast jag har med mig lite godis som jag fick av lovisa för att hon inte orkade ta med sig det hem efter hon var hos mig... och nu ska linnea smälta den chokladen vi har kvar (typ 2 rutor) och sen ska vi sitta på  balkongen och dricka saft.


(fast jag föredrar donus med bara socker på)

linnea diskar

hej!
jag och linnea såg nyss mean girls. haha båda har redan sett den typ 10 ggr så ibland började vi prata om helt andra saker :P . 
nu står linnea och diskar för vi åt glass och rev choklad och sånt och då blir det mkt disk. dessutom hade hon inte diskat efter lunchen. 
snart ska vi gå och köpa choklad :D alla choklad är typ redan slut :P hahaha vi ska typ smälta den och göra olika former eller nåt...


och linnea gillar hello kitty så här kommer en bild på hello kitty ;)


 

bara jag och linnea

sara var tydligen trött. så det blir bara ajg och linnea idag.
 vi har ätit glass med en massa mörk riven choklad och smält mörk choklad. gott!
och vi har läst timos blogg + kommentarer till inlägget "jag rakar min katt 2" hahahah grymt roliga svar på kommentarerna XD

vad har ni gjort idag?

hahaha

hahahhahhah vi skulle kolla min statestik och linnea fick skrattanfall och jag fattade ingenting XD hahahahah hon gick tillochmed ut ur rummet för att sluta skratta XD hahahaha och hon fattar inte ens varför hon skrattade XD och jag började såklart oxå skratta XD hahah vi är så normala...

hos linnea

hej!

nu sitter jag här hemma hos linnea :D kom nyss hit. jag ska sova här och vi ska typ se på film ikväll fast  vi har ingen film att se på :P och vi har inga pengar att hyra för heller XD och linneas mamma är polis så det kanske inte är så smart att ladda ner olagligt för det sänder ut helt fel signaler :P hahahah vi kommer nog nörda vid datorn hela dagen/kvällen/natten. blir kanske klicka sig runt på myspace som vi gjorde förut när sara och linnea sov hos mig. och sara kommer hit snart oxå ;D .

hahaha just nu gör linnea saft åt mig och henne. med 1000 isbitar och typ lite stark säger hon att den blir XD men den blir rosa :D

nu kommer linnea med saften. ska dricka. hejdå!


förresten, läs linneas blogg; http://jagarblond.blogg.se

planering

idag har jag varit inne på gatufesten.se och börjat planera allt mer i detalj. samtidigt som jag pratar med felicia på msn :). det verkar som om det bara är blir hon på torsdagen för det verkar som om alla kommer till fredagen inte för att det var så bra band på torsdagen men iaf ;)

gatufesten kommer bli grymt kul och nu är det inte långt kvar! :D


TWK

nyss började en dålig låt på radio tänkte byta kanal men såg då detta

så jag kan ju inte byta. för isf missar jag nog början.

Nu börjar The Worrying Kind. jag blir alltid lika glad av att höra arklåtar på radion. särskillt om det var länge sen sist :D


stan idag

kul att äntligen få träffa sara igen :D först ville hon ha kaffe så vi gick till det nya waynes (stavning) coffee som ligger där stora mcdonalds låg förut. McDonalds borde vara kvar... jag ville inte ha nåt jag gillar inte kaffe och allt fika var typ dyrt! jag fick födelsedagspresent av sara (typ 3 veckor efter min födelsedag ;))
sen när sara hade druckit up sitt kaffe gick vi run lite på stan. vi hittade linnea (och en kompis till henne) inne i en skivaffär XD . vi dras till samma affärer :P det är typ ingen som går i skivaffärer längre utom vi ;P . vi stod där inne i skivaffären och pratade ett tag. haha alla berättade sjuka drömmar de drömde inatt fast jag drömde inget.
sen gick vi (även linnea och hennes kompis) till celsiusbokhandeln som ligger bredvid skivaffären. sara ville kolla när nästa bok i twilightserien kommer till sverige. hahaha vi ska köa utanför bokhandeln innan XD han i bokhandeln tyckte att det var en bra idé. hahahah 3 som köar och bara en som vill köpa boken (jag och linnea skulle bara vara med för själva köandet ). sen gick vi runt lite till och sen skulle linnea och hennes kompis gå. 
jag och sara gick ner och satte oss vid ån och tog lite kort. hon vill ha bilder att lägga upp på statist.se men hon kan inte fota själv eftersom hennes dator inte vill lägga in canonbilder (och sara har 2 canonkameror).
så det blev jag som fick fota :P . 

 sötungar <3


förresten, såg ni allsång på  skansen idag? miss li är grym <3


btw, nu lyssnar jag på p3 svea och de spelar "all about the money" - meja hahahahah det är ju den låten de gjort till den här fjortislåten på knappnytt XD

stan med sara

nu ska jag snart ner på stan :D skönt att få komma ut lite. ska träffa sara. har inte träffat henne sen timokonserten! :O

lunch

som lunch tänkte jag göra pannkakor. förra gången jag gjorde det gick det rätt bra. haha det gick verkligen inte bra idag pannkakorna gick sönder hela tiden XD men det gick att äta iaf :)

igår kväll

när mamma sa åt mig att hon skulle sova och att jag inte fick sitta vid datorn längre (den står inne i hennes rum) ville jag ha nåt att göra först tg jag lite kort på katten och sen kom jag på att jag ville tuppera hela mitt hår. fast jag hittade ingen kam och mitt hår är ganska svårtupperat. det tupperade försvinner nästan direkt. aja, jag tog en vanlig hårborste och försökte tuppera. det gick väl sådär. här är en bild på hur det blev;


nån mer än jag som har en katt som helst dricker vatten direkt ur kranen?


dammsuga?

hahah mamma kom nyss och sa att jag b´var tvungen att gå ifrån datorn och dammsuga. hahaha jag tyckte att det lät lite roligt att jag skulle dammsuga klockan 12 på natten XD (eh, ja, min humor är lite konstig på kvällen/natten...)

nostalgiryck

haha jag fick ett litet ryck för ett litet tag sen och började leta efter gamla låtar på youtube (mest sommarlåtar). ni vet, sånna där låtar som alla kan :P  och haha stackars linnea för jag sickar typ 100 länkar till henne på klipp hon borde se och just nu vill hon ha värsta the arkkvällen :P haha stackars linnea, jag förstör för henne men hon borde faktiskt se låtarna jag länkar till ;)

mat + gränby centrum

för några timmar sen åt jag mat. äcklig mat som mamma tvingade mig att äta :(  jag sa redan innan jag smakat att jag inte ville ha men jag var tvungen att ta lite ändå. tur att man ätit tårta innan så man inte var hungrig.

sen skulle vi åka och lämna oscar hos pappa. jag följde med för på vägen tillbaka gick ajg och mamma in på gränby centrum kollade på lite bikinisar men köpte inget. vi köpte bara lite mjölk och bröd och sånt. och ett kort som vi postade till några som nyss fått en dotter.

nu skickar linnea mig en massa pistvakt länkar ;) måste kolla!

åt nyss den sista lilla biten tårta som var kvar

och lite tjock känner man sig. har inte tränat på hur länge som helst och så proppar jag i mig tårta och andra onödiga saker. iofs är det oscar som ätit det mesta av tårtan men ändå 3 personer som äter upp en hel tårta på 2 dagar det är inte bra...

trött igen

nu är jag trött igen. det går ju inte att lägga sig tidigt på nätterna! jag tänkte lägga mig vid 1 men så tog jag och började läsa en ny bok. (har inte läst nåt sen skolan slutade.) sen ville jaginte lägga ifrån mig boken för sakerna som hände var ganska hemska och jag ville veta vad som skulle hända. så jag läste ut hela boken. tur att boken var tunn. ca 2 timmar tog det.

fast idag såg jag till att gå upp tidigt (vid 10) så jag kanske kan somna ikväll...

just nu lyssnar jag på den här låten (jag som filmat)


sitter och lyssnar på kom kampsång

Här sitter jag och lyssnar på kom kampsång. Jag älskar låten :) . Kollade nyss på fotbollen Spanien - Italien men det gick så segt så jag satte mig här vid datorn istället för det är mkt roligare :P

Åt lite av den där tårtan som jag hade gjort. Gott!

vad har ni för er denna kväll?

jag och mamma har bakat en tårta

mamma kom på att vi hade en tårtbotten hemma som går ut nästa vecka Och då är ju inte Oscar här. Jag och mamma skulle ju aldrig orka äta en tårta själva så därför gjorde vi en tårta nu. Snart ska vi ta varsin bit, mums :)


trött

idag är jag trött. var uppe till 3 igår och såg en film på tv. den var rätt dålig men jag var ju tvungen att se hur den slutade :p sen sov jag till 13. 10 timmars sömn är ganska lite när man är ledig. nu vill jag sova!

från aktiv till oaktiv?

oj oj. nu har jag inte skriit på flera dagar! midsommar firade jag hos kusinerna. de bor ute på landet och har pool :) . Vi sov över där och hade det trevligt. sen så är det fler än bara jag som vill åka utomlands i sommar :D . nettan vill åka till turkiet igen så nu kanske vi ska försöka hitta en sista minuten resa dit för 7 personer, haha.

foo fighters

idag har jag lyssnat på foo fighters hela dagen. de är rätt bra men jag laddade hem låtar idag så jag har ännu ingen koll på texterna eller vad låten jag lyssnar på heter ;) :P

igår kväll.

när jag satt i bussen ringde maja och frågade vart jag var (på bussen) och vart jag skulle kliva av. sen när jag hade gått av bussen behövde jag bara vänta lite och sen kom maja med sin cykel och skjutsade mig på pakethållaren till försammlingsgården. skönt att slippa gå.

vi kom dit väntade ett par minuter. satte oss i sofforna. fick gruppbilden och ett brev vi skrev till oss själva på första lägret. fick skiva en utvärdering. sen fick vi gå om vi ville. men jag hade inte åkt hela vägen till storvreta för att bara åka efter 10 min.

det var ungdomscafé med livemusik sen efter så jag, ebba och sara stannade på det. bandet som spelade vr bra men de spelade nästan bara winnerbäcklåtar och man tröttnade ganska fort.

sen efter det så var det fotboll. de fixade med projektor så det blev stor bild :D. jag smsade mamma att hon skulle hämta mig efter matchen eller i pausen. hon hämtade mig precis när andra halvlek började. jag sa att det skulle bli mål när jag satt i bilen och det blev det. ryssland gjorde sitt andra mål :( . när jag kom hem såg jag slutet på matchen... sen tittade jag på tv ett tag och sen sov jag.


stan med linnea

jag berättar väl lite om igår nu då. 

först stan träffade linnea där. när jag kom fram till stan sa hon att hon nästan var framme vid åhléns så jag ställde mig där utanför och väntade.  efter en kvart kom hon. och haha hon trodde att det hade tagit typ 5 min XD.
stackars linnea hade fått skavsår så vi böt skor. hennes vänstersko satt bra med högerskon var konstig :P . linnea ville köpa lösnaglar så vi gick runt och letade efter det. vi hittade några billiga på H&M. där köpte även hon och jag varsitt läppglans. sen tog vi rulltrappan upp och där hittade jag en söt litn plånbok som jag köpte :)

sen gick vi till max och åt. hon som tog min och linneas beställning verkade verkligen inte veta vad man kunde beställa där. haha vi var bättre på det än henne. och linnea ville ha vatten så hon sa det. och sen ändrade hon sig och sa att hon ville ha pommes frites och vatten och då fick både hon och jag vatten XD.
sen satt vi där inne på max och åt och pratade och efter ett tag började vi leka med sås och landa med ketchup och peppar och salt och socker och.... ja, det såg riktigt äckligt ut så tillslut gömmde jag den i min nuggetslåda XD

sen gick vi runt lite till ch sen gick vi till bussen till storvreta. där böt vi tillbaka så vi fick våra egna skor och sen satte jag mig på bussen...


konfirmationsbilden


fan

sverige förlorade mot ryssland. nu är vi ute ur em :(

ikväll

ikväll ska jag på nån konfaträff. blev ju konfrmerad för en månad sen men nu ska vi få gruppbilden m.m.

hoppas jag hinner hem till fotbollen (väldigt tveksamt) för ikväll är det en spännande match. sverige - ryssland. oavgjort eller svensk vinst måste det bli annars gå vi inte vidare till kvartsfinal. jag tror att det blir 1 - 0 till sverige.


sommar planer

igår kväll satt jag och mamma med almenackan framför oss och kollade igen vad vi skulle göra i sommar och gjorde lite ändringar (om vem jag skulle vara hos vilka veckor). det visade sig att jag har flest saker inplanerade! haha iaf om man kollar på juli. först sundsvall med pappa en vecka (då tänkte vi ändra så jag är här nästa vecka eftersom jag sen på mammas vecka åker bort med pappa. oscar ska vara i storvreta nästa vecka så jag sipper honom :D . alla som vill göra mig sällskap om dagarna skriv till mig så berättar jag hur man kommer hit) sen så ska jag på ridläger en vecka 2 veckor efter sundsvall.
efter det har jag inget inplanerat. jag försöker övertala mamma om att vi ska åka en sista minuten-resa till nåt annat land eller åka på en lite kryssning till riga/tallin eller liknade. fast det verkade inte som om hon ville det. men nån camping med mamma tror jag att det blir...

så jag har inte alls många saker inplanerade. (fast jag har några konserter inplanerade i min hjärn ;) har inte avslöjat mina planer inför mamma än men sommarkrysset 9 augusti är ett måste och så minst en dag på ung 08 fast jag vet inte vilken dag det blir. jag har ju planerat in en massa saker med mina kompisar utan att sätta datum.


om man jämför med förra sommaren har jag inte alls mkt att göra. förra sommaren var första halvan av lovet fullproppat.
avslutnin - ridläger - till kusinerna i 2 dagar - bulgarien - riga och allt det med högst 3 dagar mellan allt. sen efter det hade jag tomt. fast jag såg till att klämma in 2 konserter i augusti...


vad ska ni göra i sommar?

god morron!

hej!
hur har eran morgon varit? jag har än så länge inte gjort nåt mer än att sitta här vid datorn :P ska snart duscha och sen blir det säkert så som jag skrev igår.


ändrat designen lite

nu har jag ändrat min design lite. är fortfarande inte nöjd men vad tycker ni? bättre eller sämre än innan? tips på några småändringar jag kan göra?

idag + mina planer inför morgondagen

gud va skönt det har varit med sol idag. saknade verkligen solen de senaste dagarna då det bara var regn och åska och lite hagel tillochmed.
idag har det varit sol :) fast en del moln har det även varit men iaf, SOL :D
så idag har jag solat
vad har ni gjort idag?

imorron ska jag till stan ett tag. kanske med linnea?
sen så ska jag åka till storvreta och ha liten konfaträff. vi ska få våra konfirmationsfoton, ett brev vi skrev på första lägret och så ska vi få glass det var iaf det som stod i smset man fick :) . det kommer bli lite kul att träffa alla igen och det kommer nog inte bli något kyrkprat vilket blir skönt. lite kul att träffa alla igen. nu var det en månad sen konfirmationen. och så blir det lite kul att se hur man blev på den där bilden. jag gissar på att jag blev riktigt ful (som vanligt). 
vad ska ni göra imorron? 

stark mat

hej!

jag åt nyss mat. mamma hade gjort någon stark sak jag gillar starkt men ibland blir det för mkt :P man måste ju gå och snyta sig efter man ätit halva portionen. haha

perfekt plats att sola på



våran balkong är inte stor men man får ju iaf plats att sola :)

sol?

idag var det fint väder. eller det avr det för ett tag sen iaf. nu verkar det vara molnigt jag satt ute i solen ett tag. jag och hampus ute på balkongen :) . det var lite mysigt. haha hampus trodde att mina föter var en leksak ett tag oxå. tur att han inte har vassa klor. sen kom mamma hem och tog min plats i solen så då satte jag mig här vid datorn. men nu har mamma åkt tillbaka till jobbet så jag ska nog ut snart igen. om skolen kommer tillbaka vill säga.
jag vill sola min rygg. den är väldigt vit.

god morgon!

god morgon!

vad ska man hitta på idag då?
Ellie skrev iaf en bra sak man kune göra när man har tråkigt; man kan gå in på mtv.se och önska bra låtar till U wish eller göra en top ten of ten lista. fast om ni gör det får ni se till att det är bra låtar för vi vill inte höra mer skit på mtv ;)

vad ska ni göra idag?

hos mamma

nu sitter jag här i lägenheten igen. har faktiskt saknat hampus, mysigaste katten som finns har han ju blivit sen han flyttade hit <3

haha bilden. hampus tyckte att kamerasnöret verkade vara en rolig leksak :P



btw så stör jag mig ännu en gång på det här tangentbordet tangenterna är mini så ibland råkar jag trycka på bokstaven brevid och ibland trycker jag inte ner ordentligt :P fast efter ett tag vänjer jag mig ju :)

pengaväxling

jag och oscar (min bror) skulle få 50 kr var av pappa. han hade inte 2 50lappar så jag fick 100kr och gav pappa 50kr. i mynt. hahah det avr lite roligt. men jag fick inte ge enkronor och ville inte ge tior så det blev 10st  5kronor XD
haha dte var lite kul

tips på vad man kan göra när man har tråkigt (vid datorn)

tips 1 : läsa igenom allt som skrivits på små forum (nyss läste jag t.ex. igenom hela "no name"tråden på lamontforumet. haha. annars kan man även vara med och spamma på små forum. jag har t.ex. skrivit 1000 inlägg på moto boy forumet nu :) så alltså tips nr 1: små forum

tips 2: kolla igenom alla dina bilder på bilddagboken.se
. kan vara lite kul att se vad man la upp för bilder för över ett år sedan. man skrattar tillochmed åt bildtexterna ibland för de är så dåligt.

tips 3: kolla igenom någon kompis bdb. fast det finns en risk att denna person har ändrats ganska mkt så döm inte peronen efter dennas gamla bilder!

tips 4: läs bloggar

tips 5: skriv onödiga blogginlägg
;)

tips 6: spela tråkiga små gratisspel. finns på sidor som miniclip.se , jugador.se , 123spela.se + en massa andra

tips 7: gå in på myspace och kolla runt där. se vilka kändisar som har varandra på sina favoritvänner m.m. lyssna på nya band/artister. skriv till folk. kolla om någon bra artist lagt upp nya låtar eller bilder o.s.v.

tips 8: youtube. kolla roliga filmer, bra musikvideos, återuppväck gamla minnen ....



ja, detta är då saker man kan göra när man sitter vid datorn. och nej, jag skrev inte de här sakerna i någon speciell ordning. det där youtube tipset ligger t.ex. före många andra utav de här tipsen.

har ni några bra tips på vad man kan göra när man har tråkigt?

vädret idag

när jag vaknade var det sol. tänkte att jag skulle gå ut efter att jag hade suttit vad datorn ett tag men så började det regna! och nu regnar det fortfarande. och det blixtrar och åskar. jag gillar inte när det åskar.

vad är det för väder hos dig?


igår kväll

trots att inte sverige spelade igår så tittade jag på fotbollen igår. turkiet - tjekien. såg nästan hela anda halvlek (började titta i 50:e minuten eller nåt sånt). vilken match det var! turkiet vände från 2- 0 till tjekien till 3 - 2 till turkiet. och sen på tilläggstiden fick turkiets målvakt rött kort och de hade gjort alla sina byten så en utespelare fick vara målvakt. det hade faktiskt blivit kul om tjekien hade gjort mål då för då skulle det bli straffar (om vem som skulle ta andraplatsen i gruppen och därmed gå vidare till kvartsfinal). och straffar på en som inte ens är målvakt hade varit lite kul att se :P
fast det finns ju en nackdel med att se matcher där sverige inte är med. särskillt om det inte är någon spännande match (fast det var det ju nu). man vet ju inte vilka man ska heja på! :P sen var det rätt så kul att se den här matchen oxå eftersom båda lagen verkligen ville vinna och så regnade det så alla spelade halkade hela tiden :P


morgon

idag vaknade jag att telefonen ringde igen. fast den här gången var klockan HALV ÅTTA. och det var electrolux (de ska fixa diskmaskinen) som frågade om någon var hemma mellan 10 och 12. om dom vill få reda på det hade de ju kunnat ringa senare, som halv 10 eller nåt. tänker de inte på att det är sommarlov för alla som går i skolan?

nu kom han som ska fixa diskmaskinen. trodde faktiskt att de skulle komma typ kvart i 12...

dagens kläder



gult linne
svarta shorts

p3star

jag har börjat lyssna på p3 star igen. typisk sommargrej jag får för mig ;) . dte är 2 låtar som de spelar ganska ofta och som man alltid blir glad av att höra; kom kampsång och jag är en vampyr. årets sommarplågor? hoppas hoppas hoppas!

just nu spelar de kom kampsång :D

kom kampsång kom kärek till dom som saknar nån om natten,
kom kampsång kom längtan till dom som tappat den på vägen,
kom kampsång kom mod och passion til alla dom oss ramlar och famlar igenom livet i jakt efter något men inte vet vad

god morgon

hej!
vaknade för inte så länge sen. eller jo, det gjorde jag. jag vaknade vid halv 12 för att telefonen ringde. jag hatar när filk ringer tidigt! fast dte var tydligen oscars kompis för han är inte hemma nu så det var väl nåt possetivt med att telefonen ringde. nu slipper jag nog honom hela dagen.
jag halvvaknade även lite innan av att linnea bombaderade mig med sms. fast det var faktiskt okej för jag skickade 100 sms till henne igår kväll/ inatt när hon sov :P .
jag låg iaf kvar i min säng och tittade på tv i ca en timme. hur klarade jag mig innan jag hade tv på rummet? det måste vara bland de bästa sakerna jag har på mitt rum. om inte den bästa (efter sängen)?
ska nog snart ut och sola lite. jag är vit som ett spöke och idag är det soligt så det gäller att passa på.

vad har ni för planer inför dagen?

idag vid middagen

pratade vi lite om gatufesten. pappa sa att det var 2 konserter han ville sen. magnus uggla och the ark. ni kanske inte fattar men the ark var en av spelningarna han ville se :D . asså av typ 20(?) spelningar var det en av de han såg fram emot. sen så tyckte han inte att de andra konsertena inte skulle bli så roliga men iaf. han vill se the ark :D


sverige - spanien del 2

fan fan fan. spanien gjorde mål när det bara var en minut av tilläggstiden kvar :( 2-1 till spanien :( fan. nu måste vi vinna mot ryssland. eller spela lika beroende på hur grekland - rysslandmatchen går... sverige måste går vidare från gruppspelet!

sverige - spanien

just nu tittar jag på fotbolss em sverige - spanien. jag brukar inte kolla på fotboll men när svenska herrlandslaget spelar (speciellt viktiga matcher) kollar jag. nu har första halvlek slutat och vilken match det är :D . lite sur blev man ju när spanien gjorde mål men så fixar sveriger det :D zlatan gjorde mål :D så nu står det 1 -1. nu får vi se till så att sverige vinner för det är inte kul att förlora. och vi vill ju gå vidare från gruppspelet.
HEJA SVERIGE!

rån

det här är allt jag ätit idag. inget på utan bara gått runt och småätit några i taget. tror att det har blivit runt 10 st idag. fast ni kan vara lugna, jag ska äta riktig middag...

på nåt sätt gillar jag den här filmen :)


worst case scenario (älskar låten!)

looking for reasons for what I did
looking for reasons to live
waiting at your doorstep a second night
scared to death of you sleeping around

call you in the morning crying on the phone
glad to hear your voice but your voice has turned ice cold
It was that very moment that I made up my mind
there's no longer no reason for me to try

looking for trouble and reactions allt the time
like a teenage kid it makes me feel alive
ask my mother: does peace come along with the age?
"no restlessness grows worse day by day"

I can't control my hope I can't control my dreams
I can't eat I can't sleep I can't do anything

call you in the morning crying on the phone
glad to hear your voice but your voice has turned ice cold
leaving loads of messages, leaving you notes on your locked up door and your shut off phone
It was that very moment that I made up my mind
there's no longer no use for me to try
the worst case scenario is what we've been going through
worse than anything I can relate to
I've never moved on, I've always been stuck
left so much behind without building it up
so long since I wished to get up in the morning
so long since anything but singing had a meaning
the worst case scenario is what we've been going through

I can't control my hope I can't control my dreams
I can't eat I can't sleep I can't do anything

jag kom på

en till dålig sak som hände igår. (fredag den 13:e) internet dog och var borta i ca 3 timmar. och det är just när sånt händer man vill vara inne på internet som mest :/ . internet kom iaf tillbaka efter ett tag  :)

kollade nyss på en film på tv

french kiss heter den. såg inte hela för den var så tråkig så jag satte mig här vid datorn istället efter 45 min ;) . det är mkt roligare att sitta här än att se på den där filmen.
någon som vet nån bra film?

fredag den 13:e

idag är det fredag den 13:e. vad är det värsta som hänt er någon fredag den 13:e? värsta för mig var när min hund dog fredag 13:e april förra året. näst värsta är nog idag...

lyssnar på markus krunegård :)

hej hej!

imorron åker lovisa. utan mobil (fast jag tvingar henne att ta med den ändå). kommer sakna henne.
och just nu lyssnar jag på markus krunegård. hjälper alltid när man är nere. köp hans skiva! markusevangeliet ^^

inte stan..

jaha. så blev dte inte stan idag då...

...

jag är sur på dig just nu. nej, jag ska inte skriva vem eller vad det hadlar om nu. men jagh vill verkligen inte bråka med dig. men dte var omöjligt att bara låta dig hålla på så... vill inte att du ska vara sur på mig.. egentligen är det ända jag vill är att spola tillbaka tiden typ ett halvår men jag vet att det inte går. och det har ju faktiskt hänt många bra saker det här halvåret med. men du är en av mina bästa vänner och jag älskar dig så jag vill verkligen inte bråka med dig. kan du inte vbara förstå det?

stan snart

blev inge håkan idag. jag ville åka till grönan och bara gå på grönan och åka saker samtidigt som konserten men sara ville inte följa med så då ville jag inte åka. imorron åka lovisa på konfaläger i 3 veckor och hon får inte ta med sig mobilen :( :( :( :( :( :( :( :( .

aja snart ska jag till stan. eller inte snart. om typ 2 timmar :P .

jag orkar inte laga mat innan jag åker till stan. så jag får väl vara hungrig för jag vill inte äta makaroner idag igen och vi har typ inget annat hemma... eller jag skulle ju kunna göra pannkakor (i) men nej. nu har jag bestämmt mig för att äta på stan :)

diskmaskinen är trasig

och det var jag som sist tröck på en knapp på den...

länkar

nu har jag fixat lite nya länkar ---->
om du vill att jag ska länka din blogg, skriv en kommentar!

felicia skickade denna :D :* <3


tidig morgon?

för att ordentligt komma upp på sommarlovsmornarna försöker ska jag försöka gå upp samma tid varje dag. och för att hålla mig vaken så behöver jag nåt att göra. så jag ställer mobilen på ringning klockan 9.15 för att se sommarlovsmorgon. fast iår var det så tråkigt att man nästan somnar igen. fast idag var jag rätt så pigg ändå. jag vaknade redan klockan halv 7 (!). min kropp har nog inte ställt in sig på att det är sommarlov än :P
jag tyckte att det kom rätt så mkt ljus utifrån och tänkte "yes, solen är här igen" när jag vaknade. men tyvärr var det inte så... fast det är iaf inget regn. hoppas vädret blir bättre och bättre nu för jag vill ha sol!


kollade upp

vilka som skulle spela  på fett me kärlek. bara florence valentin som är bra ju. och jag orkar inte åka dit. och det är typ lite sent att åka nu kanske? aja jag känner nu att jag vill gå på håkan på fredag. iaf om det är bra väder.

jag fick brev idag :D

länge sendan jag fick ett brev av en person. en lång lång tid har jag bara fått tidningar. och kanske nåt kort oxå. men brev? nej. men idag fick jag det :D inte för att det stod så mkt :P det här låg i brevet



från ellie :D typ som en (lite sen. postens fel) födelsedagspresent :)


fett me kärlek

juste, idag är det fett me kärlek. verkar som om alla ska dit men tråkigt väder + att ingen har frågat mig om jag vill hänga med dit så det blir inget för mig. känner även att jag vill ta det legnt de första dagarna på sommarlovet.

fast snart vill jag göra nåt. kanske h hellström på grönan på fredag. kanske.. får se om jag vill och får. håkan är ju ingen favorit men skulle vara kul att vara på en håkankonsert nångång. lovisa säger att han är bra live och han har ju faktiskt några bra låtar... så det kanske blir håkan på fredag..

fast idag ska jag bara ta det lugnt och njuta av att jag inte behöver gå upp tidigt imorron. känns inte som om jag har sommarlov än :P


sommarlov!

idag är det första sommarlovsdagen :D fast det regnade för ett tag sen.. men nu verkar det som om solen har kommit fram lite mellan molnen :) . fast det är kallt ute (ca 15 grader) :(

avslutning igår kväll. först träffa klassen i klassrummet en kvart innan. fick cider och godis (som vi vann på ärentuna games). klibbigt på golvet vid eriks bänk efter lunchen haha XD erik kastade en vante på mig som jag kastade tillbaka i eriks bänk och på eriks glas. det välte XD denna gången gick jag faktiskt och hämtade papper :P haha duktigt av mig och spilla ut dricka över eriks bänk 2 ggr på en dag :P

sen gick vi ut och hade avslutning. jag stod långt bak. orkade inte tränga mig fram. sara och greta sjöng. det delades ut presenter till olika personer.

sen gick vi tillbaka till klassrummet. vi gav andreas och elin blommor och så fick vi våra betyg. sen kramade jag typ halva klassen (vissa försvann från klassrummet direkt) och sa hejdå. kommer sakna klassen. fast ett sommarlov går fort. tyvärr.

sen gick jag till några som jag känner. vi brukar alltid äta pizza och tårta där hos dem efter avslutningen. tradition. vi såg även på fotbollsmatchen sverige - grekland. sverige vann!
efter fotbollen åkte vi hem.



mina betyg.
MVG i teknik (!) och matte :D


det regnade nyss

och det var inte lite regn heller. och om 2 timmar är det avslutning. kan inte molnen försvinna? fort!


gammal bild

idag

idag var det ärentuna games. som vanligt blir det ju alltid lite kaos på ärentuna games. men så blir det väl när alla vet att det är sista dagen innan sommarlovet och då kommer man inte träffa varandra på länge. men trots allt lite jobbigt...
 
haha det var ett par kanoter som välte på kanotracet. och sen var det många som själva välte sin kanot :p min klass kom 2a bland 8orna. ledde hela tiden ju men b gick om precis vid slutet.

sen 5-kamp. jag rullade bollar i ringar. gick dåligt men jag fick iaf en 3poängare :) fast det gick bra på alal andra grenar så min klass vann 5-kampen :D vi fick några påsar alhgrens bilar som vi ska äta ikväll.

dåligt väder så vi åt lunch i klassrummet. det var lixom förutsatt att det skulle bli matkrig eller liknande. jag råkade spilla all min saft över erik och hans bänk.
sen började matilda kasta mat på mig och sen kastade jag tillbaka och sen fick jag 2 muggar vatten över mig. sen skulle jag fylla min mugg med vatten för att få nåt att dricka och då sprutar matilda och becci vatten på mig med sina vattenflaskor. då blir jag sur och kastade det lilla vattnet jag hade i min mugg på becci som sprang iväg. och vad händer när jag kastar vattnet då? jo, 2 lärare går förbi! och jag blir tvungen att torka upp allt vatten fast jag endast slängt typ en halv mugg och några andra slängde typ 5. jag fick lite damp på en lärare och hon fick damp på mig.
sen gick ajg ut igen och sen var det nån som tog mina skor så jag fick springa runt hela skolgården barfota. och hela skolan stod där ute och så fick jag ont i mitt ben igen (kommer ni ihåg vad jag skrev förra veckan om mitt ben?). aja tillslut fick ajg tillbaka skorna. sen var det klasstaffet. min klass kom typ 3a bland 8orna. men det var typ konstiga saker man skulle göra och jag tror att musikläraren som räknade när matilda hoppade hopprep räknade fel för hon fick hoppa typ dubbelt så mkt som alla andra :O. jesper och daniel hade iaf en bra taktik som gjorde så vi kom ikapp lite sen iaf. alla 7or härmade.
roligast taktik måste jag säga att lärarna hade iaf. de gjorde typ inte som någon annan :P

sen var det fotballsmatch lärarna mot 9orna. det började blåsa och regna jättemkt. vi gick. när vi hade gått 100m blev det sol. några lärare blev sura över att vi gick.




om 3 och en halv timme är det skolavslutning :D imorron är det sommarlov! fett skönt det kommer bli!

igår

igår hade 9orna melodifestival i skolan. alla tycker att min bror var knäpp. det är han oxå. stolt lillasyster? verkligen inte!


8 juni + filmer från igår

idag var lovisa här :D hon sov ju över hos mig i natt så det kanske inte var så konstigt. vi sov ganska länge så vi missade när sara och linnea tävlade. inte bra. sara kom tydligen 2a. GRATTIS säger vi till henne :D
när vi vaknade orkade vi först inte gå upp uan låg och pratade i en timme. sen gick vi upp.
åt frukost ute på balkongen i solen. det var varmt. vi myste mkt med hampus. lovisa har typ ändrat sig nu från att vilja ha hund till att vilja ha en katt istället :)
vi cyklade även till gränby centrum och kollade lite i några affärer. sen cyklade vi tillbaka och så åkte vi till stan för att lovisa skulle åka hem. trevlig och lugn dag idag. skönt att ta det lugnt såhär dagen efter.

idag har jag även laddat upp mina filmer från konserten på youtube.
5 filmer blev det denna gång. roligare att filma än att ta kort på moto boy konserter.

svartaelefanten.blogg.se

det är lovisas blogg. hon vill att ni ska gå in på den ;) det tycker jag att ni ska göra :)

kort om konserten :D

konserten var underbar! lite anorlunda från mina tidigare moto boy konserter. kul att se att han testar på nya saker :D vi (jag, lovisa, martina och julia) satt i en soffa framför scenen. efter ca halva konserten kom även petra upp på scenen och tröck på lite knappar för att få fram häftiga ljudeffekter. :D
det var 2 band som spelade innan oskar. de var verkligen skitdåliga och fick rundgång hela tiden. jobbgt. fast sen kom oskar upp på scen och då blevg alt bra igen :D det avr lovisas första gång och hon tycker att det var en väldigt bra konsert det tycker jag me! sen efter oskar spelade ett annat band. de var tydligen kända i usa(!). fast vi tittade inte på dem utan satte oss utanför stället och pratade (samtidigt som vi hörde när de spelade).
vi prtade även lite med oskar och petra efter konserten. jag köpte pikkos skiva :D petra går tydligen omkring med några skivor i handväskan hela tiden ;) 

 
men nu är jag trött och orkar inte skriva mer. jag och lovisa ska sova snart. hejdå!

ska snart åka

till stan för att sedan ta tåget tll sthlm. lovisa ville att jag skulle kmma dit vid 2 så då gör jag det :D fast jag har ingen aning om när tågen går XD men det brukar iaf gå ett i timmen så :) och jag måste ju inte vara i sthlm innan 16.30. så det är lugnt :) det här blir nog sista blogginlägget idag.

btw tycker ajg att alla ska börja läsa lovisas blogg :D svartaelefanten.blogg.se :D

bild

jag har glömt bort hur man byter bild! ni vet den där bilden som jag har uppe i högra hörnet. den där jag står med en flaska hårspray i handen. hur byter man?

konsert ikväll!

idag ska jag se Moto Boy live igen :D det kommer bli grymt kul! det var nån som sa att man skulle räkna det som 3e gången för mig. rots att andra gången var väldigt väldigt kall ;) ni som var med vet vad jag menar ;)
idag ska även Lovisa med på konserten. det blir första moto boy konserten för henne :) och sen så ska mamma hämta oss och så ska lovisa sova här. och jag har fortfarande inte dammsugit! ska göra det typ nu. jag åker till sthlm vid 1 och kommer hem nångång i nat tror jag så det blir nog inte så mkt bloggande idag.
här kommer ett klipp som jag filmade på min första moto boy konsert:


jag måste damsuga mitt rum

för imorron ska lovisa sova här hos mig :D nu är allt klart. mamma har pratat med hennes föräldrar och så :D och så är det MOTO BOY konsert innan! det kommer bli kul! länge sen jag såg oskar live nu. nej nu ska jag gå och dammsuga mitt rum. hejdå!

design klar?

nu är jag troligen klar med min design. vad tycker ni?

nationaldagen idag :)


ni kanske ser

att min blogg ser lite konstig ut just nu. det är bara för att jag (som kan typ ingenting om hur man gör en blogg snygg) försöker göra en snygg design på bloggen... 

glömde

oj nu glömde jag att jag skulle frsöka ändra den hrä fula designen till nån mer personlig. fast jag vet inte vad jag ska göra med den :P

NEJ!!!

jag råkade göra så min design försvann :(

mormor och morfar

gav mig pengar och sa: nu kan du gå på nån konsert. jag älskar när släktingarna har börjat inse vad jag gillar att göra för mina pengar :D och om mamma och pappa skulle ha den inställningen skulle det nog bli fler konserter för min del ...

födelsedag

hej!

idag fyller jag år :D och snart ska jag få gäster.
haha det va rlite roligt i skolan för det var typ 3 som kom ihåg att jag fyller år idag och alla andra typ skrek när de fick reda på det XD
några exempel:

i klassrummet (vi höll på att städa ur bänkarna)
martin: grattis malin
jag: tack
jenny: fyller du år idag?!? varför säger du inget?! GRATTIS!
erik och bauan: grattis malin

ute lite senare...
nån (kommer inte ihåg vem): jag ska städa när jag kommer hem..
jag: och jag ska baka tårta.
ellan: varför?
jag: för att jag fyller år.
ellan: men fyller du år din jävel!! typ skriker och slår mig XD
louise: juste! du fyller år idag. det är ju den 5e idag. det hade jag glömt grattis!
frida: grattis malin! varför sa du inget ?

ja, det där vara bara några exempel...

på idrotten fick ajg skitont i mitt ben för att vi var tvugna att springa (läs inlägg från gårdagen så vet ni varför jag har ont i mitt ben). och sen satt jag på gräset och då fick ajg en fotboll i ansiktet XD haha ellan började skratta och då gjorde ajg oxå det XD samtidigt som tårarna rann skitmkt bara för att bollen kom i ansiktet XD hahaha


nej nu ska jag inte skriva mer för snart kommer kusinerna och ska fira mig

världens bästa kudde <3


såhär blir det när man går omkring med tofsar runt handleden hela dagarna...


mamma kom nyss hem

för att vi skulle äta. jag satt som vanligt vid datorn och lyssnade på musik när hon kom hem.

mamma: vem är det somsjunger?
jag: timo räisänen
mamma: det låter vackert

det hrä måste typ vara det första mamma sagt om timo. :D hon brukar inte gilla samma musik som mig så jag blev såklart glad :D

sen åt vi mat och sen åkte mamma iväg igen för att hon ska typ till körskolan eller nåt och få nåt sorts tillstånd som gör att hon kan vara med när oscar övningskör. sen kommer oscar hit till mamma. har varit skönt att vara utan honom ett tag. skulel gärna vara utan honom längre men jag fyller ju år imorron och han måste typ vara med då :P

sista onsdagen i åttan

kunde nyss inte logga in på bloggen. otroligt störande.
täckte berätta lite om dagen.

vaknade, åt frukost, sminkade mig. fick panik när jag såg hur mkt klockan var och insåg att jagkanske skule missa bussen. det tar 12-13 min att gå till bussen och det var 13 min tills bussen skulle gå. och bussen kommer alltid tidigt. så jag fick skynda mig. gick snabbt. sicksack mellan husen istället för att gå runt. kom fram till busshållplatsen på 8 min. fic ont i benet. typ överansträngning. gör fortfarnade ont när jag går.

sen skola. rensade snabbt ur skåpet och slängde allt i papperskorgen på toan. ingen läsning utan slöjd direkt så att man skulle hnna klart. och vet ni vad slöjdläraren säger när man kommer på morgonen då? jo "malin, du ska bara stryka så du hade kunnat ta sovmorgon". varför kunde hon inte sagt det nån dag innan??? jag hatar min slöjdlärare. och jag satt och flätade nåt jävla armband nästan hela lektionen.

efter slöjden gick vi till klassrummet. efter nån minut gick vi till vaktmästaren och lämnade ifrån oss skåpnycklarna och fick varsin 100lapp :)
efter det so. vi skrev utvärdering och sen såg vi på marie antionette (filmen alltså). vi fick även gå ifrån en och en och prata betyg med läraren. jag får g. filmen var tråkig.

lunch. ingen höjdarlunch men gick att äta lite iaf. fanns rester från 9ornas bal igår. och så fanns det som vanligt mkt sallad. det är väl det ända possetiva med skollunchen på min skola. det finns alltid mkt sallad.
sen på rasten pkte vi lite med jennys moppe. först körde kalle en sväng samtidigt som han skjutsade martin. sen körde jenny lollo och sen körde hon mig. sen fick en lärare på våran skola damp på oss för att vi körde och sa att vi åkte på skolgården. då sa vi: skolgården tar slut typ här och pekade på marken. men då sa hon att alla tomma ytor runt skolan är skolgård. visst. dt är kommunen som äger det och vi får åka där om vi vill. fast vi slutade iaf att åka...

sen avr det eneglska. eller egentligen var det svenska men vi hade engelska istället. vi skulle redovisa ett arbete men hann inte.

efter det var det hk. först skriva utvärdering och sen städa ugnarna och spisarna. tråkigt. sen fick vi kladdkakemuffins :D det var gott!

sen slutade vi våran sista onsdag i 8an :D




och imorron fyller jag år! glöm inte det!

om en vecka

är det avslutning :D

och nu ska jag ta och äta. jag är hungrig. paj tror jag att det blir idag.

3 bilder


(mina fingrar är grymt fula och förstör bilden)
dagens kläder (nej här skriver jag inte outfit. det här är ingen modeblogg. och dessutom säger jag aldrig ordet outfit): linne från H&M och shorts från H&M. i skolan hade jag även på mig ett par nylonstrumpbyxor men jag tog av mig dom när jag kom hem.



haha sitta fult och fixa med håret. typiskt mig ;P



men sen blev det en helt okej bild på mig faktiskt (ni vill inte se de andra bilderna jag tog). fast det ser ut som om jag inte har något smink. det har jag. fast inte så mkt. bara lite maskara + kajal och lite puder. fast jag tog på mig sminket i morse och har inte bättrat på en ändå gång...


skola + klänningsjakt

hej!

solan idag var helt okej. nu på slutet gör vi typ inget utan sitter mest och slapper. har fått reda på betygen i spanska, matte och no idag. samma som förra terminen.
fast det där spanska VG:et var typ ett bra VG. inte som förra terminen då det avr svagt. VG+ å prov räddade mig fast sandra sa att hon hade skrivit till den nya spanskaläraren att jag "behöver pepp när det gäller muntligt". och sen så tycker jag alltid att det är lite roligt när man pratar med lärare bara såhär lärare och elev för dom säger lltid att det märks att jag gör läxorna. fast jag gör nästan aldrig läxorna! jag hatar att jobba med skolarbete hemma.
matte var som förra terminen ett MVG. nöjd som vanligt. kan man bli annat för ett MVG? starkt VG på NO. jag måste höja i 9an. asså det verkar inte som om jag kommer höja nåt betyg den här terminen :o  hoppas på att höja teknikbetyget till MVG efter teknik"proven". fick alla rätt på dom ju. sen kanske jag inte är så bra på att jobba :P och musik måste jag höjt mig i! hade ju bara G förra terminen men det kanske inte var så konstigt eftersom våran musiklärare är lat och satte G på alla elever...
lämnade in böcker i både matte, no, eneglska och so. nu har vi knappt några böcker kvar och imorron ska vi lämna ifrån oss skåpen. jag fattar inte när jag ska hinna tömma mitt skåp eftersom jag inte kan komma tidigare till skolan pga bussen. jag lämnade även ifrån mig busskortet idag. jag fick en lapp istället där det står att jag får åka buss gratis fram till 11 juni. hoppas det funkar att åka med det även på kvällarna. man kunde ju åka med busskortet på kvällarna...


efter skolan åkte jag iaf till stan för att köpa n klänning som jag provade i söndags. jag hade tänkt ha den på avslutningen. men när jag kommer fram till stan är klänningen slut! den fanns bara i svart (vill inte ha svart på avslutnngen) och i röd/orange (jag passar inte i den färgen). mitt glada humör sjönk ganska fort. hoppas de får in nya likadana snart. jag gick iaf runt lite i affären och efter ett tag såg jag att nån hade hängt tillbaka en vit sån länning jag ville ha! jag gick och kollade vilken storlek det avr på den. det var 42. och den storleken kan jag verkligen inte ha! så nu ska jag leta runt efter en annan klänning eller se om det kommer in nya sånna klännnignar som jag villl ha.

såhär såg den ut (testade i söndags men köpte inte då..) :

bilden är typ världens sämsta och jag står fult och var trött på bilden. och klänningen ser lite ful ut. men den skulle nog bli fin på avslutningen...



sen gick ajg och köpte en glass. man blir alltd gladare av glass :D sen åkte jag hem

jag gillar inte bilddagboken just nu



de höll ju på att fixa med bdb igår. varför funkar det inte nu då? och jag som har tråkigt. jag brukar alltid vara inne på bdb när jag har tråkigt.

glass hos grannen

hej!

för ett litet tag sen var jag och mamma ner till grannarna under oss och åt lite glass. första gången jag var där fast de är typ de grannarna jag pratat med mest utav dom här. och jag har knappt pratat med dom. fast mamma brukar prata med henne ganska ofta.. aja, gott med glass var det iaf. och de har lyx. de har 2 uteplatser för de bor längst ner. vi har bara en liten balkong. och de har en söt hund oxå :) 

hög belastning

jag höll på att ladda upp bilder på bdb. och så kommer skylten för hög belastning upp. och sen kan jag inte koma in på bdb igen. kul. här kommer lite bilder från dagen




(jag tror att bilderna blir större om man klickar på dem)
och det råkade visst komma med en liten ego bild där ;)


I'm yours

hej!

nu sitter jag här i lägenheten och lyssnar på jason mraz. I'm yours. jag älskar den låten! även om den är gammal (kom ut typ förra året) kommer det för min del nog bli min sommerlåt :D så bra! <3
 
vilken låt tror ni blir sommarplågan iår?

förra året var det den här "det var en gång en liten fågel, ja en fågel han bodde på landet och roger hette han"  (ja, ni vet vilken jag menar.) den var hemsk

björn är bara för bra



jag dör, jag dör så jävla roligt. finns det nån roligare än björn? jag tror inte det. enligt mig är första klippet roligast utav de här 2. vad tycker ni?

när jag skulle logga in

möttes jag av den här texten:



jag tröck såklart där det stod att man skulle trycka och skrev in min mail och lösen. sen gick det inte att logga in på ca 5-10 min. jag fick lite smått panik. har börjat bli beroende av min blogg nu :P fast som tur fick ajg ett mail där det stod att jag kunde logga in så då gjorde jag det och nu funkar allt som normalt. skönt

bowling och stadsvandring med frågor

hej!

bowlingen var helt okej. jag körde med sara och greta. vi hann nästan köra 3 serier.

första gick dåligt för mig. sara vann den stort över mig och greta som var ganska jämna
andra gick bra för mig efter några omgångar. 4 spärrar i rad (!) jag vann den serien och tog då ledningen i den totala summan.
tredje serien gick skitdåligt. fast det blev nog en spärr iaf. sara gick om mig. vi hann inte köra klart den. 

så om man bara räknar med hela serier vann jag totalt. fast om man räknar alla slag så vann sara. av oss 3 alltså. sen fanns det ju många i klassen som var både bättre och sämre än oss.

sen lunch. jag, lollo, rebecca, jenny och några till orkade inte gå till stan så vi tog bussen. när vi kom till stan köpte vi varsin sallad och gick till stadsparken och satte oss vid ån. vi matade fåglarna ganska mkt eftersom salladen var väldigt stor. jag orkade äta ungefär halva.

sen samling vid stora torget. vi skulle gå stadsvandring. fick karta, papper med frågor och papper vi skulle svara på. frågorna var rätt svåra som t.ex. vilket årtal står det på den skylten, vilket av domkyrkans torn är det norra, vilket år dog dag hammarskjöld (då var man tvungen att leta upp hans grav på en stor kyrkogård...) eller vad har bibloteket för öppetider på lördagar. väldigt blandade frågor. och vi var tvugna att gå typ en mil (enligt gretas stegräknare på mobilen). och det var varmt. vi hade 2 timmar på oss och blev klara efter 1 och en halv. så då köpte vi något att dricka på hemköp.
mina fötter dog.

sen skulle vi ta bussen hem. det var väldigt varmt på bussen! typ 40 grader? mkt varmare än ute iaf.
jag var hemma ca 15.15.

bilder från dagen kommer kanske sen.

datorn innan skolan

ja idag hinner jag ha datorn innan skolan :D det är för att vi ska bowla idag, jag och klassen. jag gissar på att det kommer gå dåligt för mig. sist jag spelade kom jag sist. fast jag har aldrig spelat med klassen förr. vi får se hur bra de andra är ;)
sen efter själva bowlingen ska det vara stadsvandring (i uppsala!) och svara på lite frågor. vi gjorde liknande sak i gamla stan i sthlm förra året. fast i uppsala? jag tror att det blir en dålig stadsvandring. + att man redan kan allt eftersom typ alla i klassen bott här i hela sina liv.

image159

nu funkar bdb igen.

fast det är grymt segt. det blir alltid värre när de håller på och ändrar på bdb (jag har inte heller märkt vad de gjort nu). låt det bara vara!

bdb ljuger!

image158

klockan är 20 i 8 och bdb är ännu inte tillbaka...

avslutningsklänning hittad

jag glömde skriva att jag hittade en klänning till avslutningen när jag var på stan. kunde inte hitta den på H&Ms hemsida så tyvärr får ni inte se hur den ser ut :P jag köpte den inte idag utan jag ska visa den för mamma först så att hon kan godkänna och betala den. jag tog bild på den. ni får kaske se sen ;)


innan jag åkte till stan rensade jag min väska. ungefär 3 lika stora högar blev det. en ha-kvar-i-väskanhög, en skräphög (en massa gammla skolpapper) och så en spara-fast-inte-ha-kvar-i-väskanhög. min väska behövdes verkligen rensas. trots att jag inte haft den så länge :P

är det nån mer där ute som behöver rensa sin väska?

går inte att gå in på bdb just nu

vad ska man då göra? jag får väl läsa lite bloggar. hoppas bdb öppnar till kvällen

lite shopping

hej!

idag åkte jag in till stan själv en stund för att shoppa lite kläder. som ni kanske märkt behöver jag ett till par shorts. det köpte jag. här kommer listan på vad jag köpte.

svarta shorts från H&M
2 linnen (ett vitt och ett randigt rosa) båda från H&M
solglasögon från H&M
hårnålar från H&M
bh från gina tricot (rea! bara 29 kr!)

som ni kanske märker köpte jag bara billiga saker. jag brukar göra det eftersom jag ändå brukar trötta på mina kläder rätt snabbt. jag köpte allt detta för precis under 350 kronor :D

RSS 2.0