I don't wanna miss a thing

bara för att jag var inne på youtube nu så var jag ju tvungen att lyssna påd en här låten. älskar den och om jag inte hade varit i säffle hade jag aldrig vetat vad den heter.


hos farmor och farfar ikväll

nu är jag hungrig. gick upp vid 11 och duschade. sen satte jag mig här. jag borde kanske äta nåt?

idag/ikväll ska vi till farmor och farfar för att fira att farfar fyllt år. lite drygt att vara där men jag hoppas att jag lyckas övertala de andra vad vi ska se på tv ;) jag måste ju se idol! :D
och sen måste ju alla se till att sepideh åker ut för hon är inte bra. resten har vi gärna kvar en vecka till :)

just nu sitter jag och lyssnar på den här låten på repeat. den ska in på 25 mest spelade!


bara för att jag är hemma nu betyder inte det att jag äter bättre mat.

haha exakt samma sak som vi åt 2(?) ggr i säffle ;)  
(som ni kanske ser så har pappa köpt världens minsta rostmackor. i vanliga fall brukar det bli proppfullt i den här men nu ligger mackorna där med hur mkt som helst utrymme runt om)






fast det här var faktiskt första dagen på ett tag som jag inte åt mcdonaldsglass. varje dag lördag - onsdag har jag ätit det minst en gång. fan va gott det är! älska glass <3

slappdag

nu var det riktigt länge sen jag hade en dag då jag inte gör någonting. rätt skönt faktiskt :)
sov ut ordentligt (har inte gjort det på flera veckor) och har suttit vid datorn idag. har även ätit, pratat i tele och tittat lite på tv.
skönt, men jag saknar ju såklart säffle och gårdagen i sthlm.

schema över lovdagarna som är kvar:

fredag (imorron): åka till farmor och farfar och fira att farfar har fyllt år (de sköt upp firandet bara för att jag inte var hemma förra helgen)
lördag: kaaanske östhammar eller var det nu var och se när sofia tävlar i star08. kunde inte sova över så vi får se hur det blir
söndag: fira mammas kusin som fyller år. tråkigt för mig då alla i min ålder är killar som sitter och spelar tv-spel hela tiden -.-

sthlm med ellie, sara och lovisa

åkte till sthlm igår för att träffa ellie, sara och lovisa. och så när vi var där träffade vi en kompis till ellie oxå som var med ett tag.
dagen i korta drag:
vi träffade några från idol
vi blev utslängda från ett visst hotell bara för att vi är snälla mot sofia :D
vi träffade jakob från the poodles på 7 eleven
vi (jag och sara) såg på när lovisa red
jag kom hem för sent så pappa blev sur på mig (A)

trött

nu är jag hemma (har varit det rätt länge nu) och jag är trött.
tror att det tog 5 timamr och 40 min att komma hem. drygt. och jag ville ju inte bara åka från värmland bara sådär :( saknar ju felicia och kristin nu! <3

det ända bra var väl att jag och sara fick prata med lars, robin e och kevin från idol i telefon :D hahah det var kul! tack sofia för att du fixar det åt oss :D <3

"gölpauer"

idag åkte vi till karlstad och var där nästan hela dagen. det var kul!

vi gick runt och jag köpte : svarta långa leggings (jag hade inga! :O) , söta överstrykningspennor, mascara, choklad och en bulle. hittade även en markuskrunegård på en vägg som jag rev ner ;D

sen så ringde sofia och vi pratade med lars (från idol). kort samtal men ändå lite kul :D

när vi kom tillbaka till säffle gick vi förbi jonas remeikas föräldrars baar för att det är en av kristins största idoler ;) haha jag vet inte vem det är X)

vi sitter på mc donalds och äter socker med sugrör

sov med sminket på inatt så vi alla var rätt skabbiga när vi vaknade ;) av någon anledning vaknade alla samtidigt också :o
aja, tidigt var det vi vaknade iaf.
såg på mean girls och sen kom felicias kompis frida hit. vi var med henne hela dagen; tittade på lite dansppvisningsvideos, åt pizza, åt glass på mcdonalds och lekte med socker på mcdonalds ;)
en snabb sväng till teatern också.
flera telefonsamtal med sofia blev det idag och vi (mest kristin då) fick prata med robin e i tele. haha det avr kul X)

om nån timme ska vi se på 2 filmer vi hyrt. ska bli kul :D hoppas de är bra.
just nu tittar vi på dansbandskampen XD haha det suger verkligen, jag gillar inte dansband

imorron blir det karlstad


I'm in Säffle :D POWER!

just nu är jag i säffle :D
efter en bilresa på mer än 5½ timme var vi äntligen framme.
vi har sett felicias teater. den var jättebra :D
haah innan det började satt vi bakom scenen och lärde oss nya värmlänska ord! och det verkade som om alla tyckte det var kull att lära oss värmlänska för efter ett tag var det rätt många som stod vid oss ;)
haha men nu vet jag var jolappelstamp och pocka är för nåt ;) haha status på det!
nyss tittade vi på felicias film från gatufesten. underbar film, har så många minnesluckor från arkkonserten då och nu kommer jag iaf ihåg lite mer saker :)

nu ska ajg se på nån teatervidoe. hörs imorron. puss!


jag ljög :o

jag vet att jag sa att jag skulle gå och lägga mig efter idol.
jag vet att jag sa att jag inte skullt kolla vem som åer ut.
men jag måste bara veta. så nu sitter jag här i väntan på att man ska få reda på resultatet. hoppas loulou eller sapideh åker ut. jag gillar inte dom. alla de andra var jättebra ikväll!
fast jag störde mig grymt mkt på alla som skrek sådär mkt efter johans uppträdande -.-

jag har nästan packat klart nu. har typ bara med mig kläder. ska även packa ner necessären, pyjamasen, och mobilladdaren imorron innan jag åker.

nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink.
godnatt!

packning och idol

om en halvtimme börjar idol. måste se! haha ajg känner att jag har börjat bli lite av en idolnörd nu. särskillt efter jag träffat flera i idol. alla var ju så snälla!

läste förresten nyss världens längsta blogginlägg på lars blogg på tv4.se. det tog minst en timme att läsa men det var vissa bra saker som stod där. om du har mkt tid över nån gång så kan du gå in och läsa det där långa blogginlägget (rätt lätt att hitta bara för att det är så långt).

i reklampausarna ska jag packa det sista (utom necessären som jag packar imorron innan jag åker).
sen när idol är slut går jag och lägger mig. vilket betyder att antagligen kommer nästa inlägg jag skriver vara från säffle! :D <3


förresten så ska alla säga grattis till sofia som gick vidare till finalen av star08. grattis sötis!

600

såg nyss att jag hade skrivit 599 st inlägg, alltså blir det här inlägg 600!
så nu tycker jag att alla ska kommentera "grattis till 600 inlägg" ;)


du måste vara blind för du kan inte se när löven faller ner hur ful jag är

japp, nu är det äntligen lov!
då tänker alla att "nu ska malin bara sitta inne hela lovet och sova länge. som vanligt" men nej, inte det här lovet!
redan tidigt imorron åker jag till säffle. eftersom det tar lång tid att åka dit så ska vi åka typ 7 på morronen så jag måste väl gå upp typ klockan 5? tidigt, men lätt värt det! det kommer bli så grymt kul!

liten planering över lovet:

lördag - tisdag : SÄFFLE! :D<3
onsdag : träffa ellie, anji och lovisa i sthlm :D<3
torsdag - fredag : (om det går) vara med sofia :D<3
lördag : var meningen att jag skulle till sthlm och träffa lovisa men nu kan inte hon.. men det kanske blir så att jag och sara (och nån mer? :)) åker till sthlm ändå. vi får se ;)
söndag : ?

som ni ser så är det bara på söndagen (och kanske fredagen) jag inte har nåt att göra (än iaf) så det blir ett fullproppat lov och jag kommer inte kunna vila ut mig alls. men det kommer bli ett grymt kul och sova kan jag göra i skolan sen ;)

skola och gymnasiemässa

skolan idag då.

först läsning (som vanligt)

sen engelska fast då hade vi svenska istället för vi hade bara 40 min lektion.

sen på svenskan hade vi engelskaprov. jag blev klar 5 min innan tiden var slut fast man fick sitta längre fick vi veta sen. provet gick väl sådär...

lunch. pannkakor. de var hårda och sega :S

sen bild. våran bildlärare var hemma och var typ sjuk(?) vi fick iaf inte veta vad det var eller om hon kommer komma tillbaka till skolan ens (det är våran klassföreståndare också så vi borde ju få veta vad det är!) om hon kommer tillbaka så gör hondet efter lovet. idag hade vi linda som vi hade som bildlärare i 7an. hon är mkt bättre än helena (bildläraren vi har nu) och astrid ( bildlärare för oss när vi gick i 8an). fast linda är lite läskig och har en massa konstiga regler men hon är snäll när man följer hennes regler. och hon sa att hon hade saknat oss och vi var hennes favoritklass förut men nu hade hon varit tvungen att skaffa en ny favoritklass bara för att hon inte har oss längre :o
vi fortsatte rita den där bokhyllan på bilden. tråkigt. och jag kom på att jag hade börjat rita på helt fel papper. men nu orkar jag inte byta.

sen matte. skulle ha 2 timmar men vi fick sluta en timme tidigare för att vi skulle på gymnasiemässa sen.

efter skolan åkte jag och lollo hem till henne (hon skjutsade mig på cykeln) och åt ett äpple och tog det lite lugnt. sen gick vi till bussen och åkte in till stan. när vi var på bussen klev även frida, andrea och ellan på.
när vi kom fram till stan gick vi till musikens hus och plockade på oss en massa papper och andra saker. det var fedt mkt folk så det avr trångt och varmt. haha vi tappade bort varandra ett par gånger (det är ju lite svårt att hålla ihop 5 st när man inte kan se varandra pga allt folk).
sen gick vi till katalin och kollade på privatskolorna. även där var det trångt men jag kan säga att alla där var mkt snällare och pratade mer med oss. i musikens hus var man själv vara tvungen att börja prata med alla men på katalin var det tvärt om.

nu har jag minst 100 papper att kolla igenom och bestämma mig för vad jag vill gå. finns ju några saker jag kan sortera bort direkt. förutom papper och kataloger fick jag bland annat: minst 8 pennor, 2 kondomer, en massa godis, ett äpple, 3 knappar, 4 klistermärken, 2 blommor, ett ballongdjur (han som gjorde det sa att det var en mördarget. haah ajg tyckte det såg ut som en råtta eller nåt XD) och en massa annat.

när vi hade kollat allt satte vi oss högst upp i musikens hus och snackade lite. vid 5 sa jag hejdå till dom andra och tog bussen hem :)

jag kanske borde skriva om skoldagen idag?

engelska först. våran lärare var på möte så vi hade en lärarkandidat som satt och kollade till oss. fast alla jobbade på tyst och ordentligt ändå för det är prov imorron.

sen idrott. vi skulle ha "rörelser till musik" hahahah det var kul och jag tror inte att jag skrattat så mkt på en idrottslektion. haha man tog ju såklart de fulaste rörelserna man kunde komma på för att alla andra skulle få göra dom sen XD

sen hk. jag ska jobba med truls nu. gick rätt bra idag men det är dåligt attt jobba med honom för han åker till thailand på lovet och kommer vara borta sen efter lovet så då har inte jag nån att jobba med :O kycklingwook gjorde vi idag iaf. gott :D fast det blev lite stressigt på slutet för jag råkade visst stänga av spisen innan ajg började wooka grönsakerna XD hahahah men det gick bra ändå :)

sen lunch men vem vill äa när man är mätt? vi halvsov lite på ett bord :P

på SOn såg vi klart på filmen. världens sämsta slut - huvudpersonen blev skjuten i huvudet.

rast. haha delers lillasyster och lanas lillasyster (de går i 5 an) vågade sig ända in i vårat klassrum. hahah de är helt sjuka i huvudet. haha en av dom ba"slå mig" och den andra tog i så mkt hon kunde och gav henne en örfil så hon ramlade ner på golvet. och sen reste hon sig upp och ba "en gång till" hahahah helt sjuka XD de gjorde en massa annat som vi skrattade åt oxå.

sen svenska. läste noveller 2 och disskuterade dom. rätt kul :) 

på NOn skrev vi en mening (tror att det vvar meningen att vi skulle skriva mer) och sen pratade vi en massa. haha men det avr kul, man lärde sig lite ändå men helt fel saker XD

fick sluta 15.15. 5 min tidigare än vanligt


nu ska jag snart äta. sen borde jag nog träna på engelskan men jag orkar inte. fast iofs vill jag inte sänka mtt betyg heller så jag får väll ta och träna lite ändå...


söta linnea

linnea gick omkull med moppen och det första hon gjorde var att smsa mig. sen kännde hon efter om hon var död eller skadad eller nåt :o haha söta unge <333
men stackarn fick ont i armen, hoppas att den blir bra snart

från linneas bdb (texten var lite längre men jag orkade inte ta med hela ^^):

21/10

tisdag idag = skola

först läsning,

sen spanska. lite drygt nu att vi har fått våra böcker. men som vanligt var det ändå lite slappt.

sen musik. vi hade den där vikarien igen :D han som var med i idol ni vet. han är mkt bättre musiklärare än lars (min vanliga musiklärare asså). spelade "vill ha dig" och shit va svår den var :O typ 100 akord och snabba byten. haha hade tänkt försöka spela den när jag kom hem men gick inte alls. så bra minne har jag. såklart blev det lite idolsnack på musiken och så såg vi lite klipp på youtube. ett parlamentetklipp :O nån som fattade varför? haha sen var det roligt när vikarien skulle säga truls oxå. haha han sa typ truuuls.XD

sen engelska. vi skulle diskutera saker. det avr rätt kul :) sen så skulle vi läsa en lång dikt som gick i en rytm. så det blev lite som rapp. jag och lollo läste den tillsammans och höjde tempot hela tiden. haah det avr kul :)

äcklig lunch som vanligt -.- tur att det finns sallad. är typ bara det jag äter i skolan nu för tiden. minst två tredjedelar av talliken är sallad. själva maten är rätt så oätlig.

sen SO. vi fick börja se en film. krigsfilm men den var helt okej. mkt bättre än vanlig lektion. fast man lärde sig inte så mkt om själva historien genom att se filmen men sånt är ju bara tråkigt :p . imorron ska vi se fortsättningen på filmen :) yes, inget jobb på SOn imorron alltså :D

bdb dampar -.-

nu sitter jag här hemma hos mamma :) jag gillar att vara här och snart får jag en egen dator här oxå :) iofs är den gammal men ändå skönt att ha dator på sitt rum så kan jag sitta där halva nätterna utan att störa nån ;) bordet och allt är redan fixat så nu är det bara datorn som saknas
och just nu vill inte bilddagboken funka. drygt -.-
att chatta med några kartongbarn är iaf kul :D

:o

måste bara berätta en sak som hände idag. jag skulle upp på expiditionen för att fylla på mitt busskort (de jävlarna på min skola laddar bara kortet med 18 resor så jag måste upp dit och fylla på hela tiden!). men iaf, jag gick upp och för första gången var de där på expiditionen trevliga :O de brukar alltid vara sura ju! haha jag blev lite förvånad :P
 
saknar helgen en massa! <3
 
nu ska jag snart packa lite och sen åka till mammi <3 åh mys att få träffa hampus igen <3 min älskling <3 och bara för att jag saknar honom så kommer en liten bild på honom här (hampus är alltså min katt ;))
(och jag vet att det ser ut som om han har knäckt nacken eller nåt på den här bilden men bilden är mysig ändå. har mest bara fula hampusbilder på den här datorn eftersom det var länge sen han flyttade härifrån och förut var jag jättedålig på att ta kort ;P )


måndag -.-

börjar bli riktigt skoltrött nu. skönt med lov nästa vecka. har iaf smsat emd sofia hela dagen och vi har pratat om helgen :D <3 haha Lollo var avis på mig som hade träffat folk från idol. eller hon var mest avis på att jag hade träffat alice :P haha och hon ba: berätta vad alice sa och jag ba: men vi pratade inte så mkt med henne. XD

på lördag åker jag till säffle :D på lördag på lördag på lördag *låter som en liten gubbe i lottoreklamen som gick för ca 5 år sen* haha XD

i skolan hände det inte så mkt :P vanlig lång måndag bara. tråk

stan med sara

oj jag "glömde" skriva mer om mötet med idolerna ;) men jag orkar inte göra det nu, ni får kolla bilddagboken . iofs behöver ni vara inloggade för att se men det gör väl inget? :)

idag var jag på stan med sara :D det avr länge sen nu så kul att träffa henne igen :D smsade sofia under hela dagen och blev lite avis på att hon fick träffa de från idol idag igen (och hon fick träffa lars! det fick inte jag). fast jag är ändå glad för hennes skull :) sen träffade vi även sofia i en kvart innan hon var tvungen att åka till östhammar. det avr kul men sara blev sur när hon sa att hon hade träffat lars :O haha vi sprang runt i några min och letade efter sara XD haha

jag köpte iaf puder idag (mitt är slut) och sara köpte en kofta eller nåt :) rolig dag :D<3

sthlm med sofia och lovisa

stockholm med sofia och lovisa idag :D <3 alltid kul att vara med dom. vi träffade en massa folk från idol idag :D skriver nog mer sen, ska äta snart.

sista skoldagen den här veckan

kom dit på morronen och träffade juss och ellan vid skåpet.
vi gick till spanksan och efter 10-15 min fick vi reda på att vi hade håltimme för läraren var sjuk. vi hade kunnat få sovmorron men nej, de talar såklart inte om det för oss. vi (jag, ellan, juss och martin) satt mest och pratade hela håltimmen.

sen matte. man fick göra klart de geometriska formerna vi hade börjat med efter matteprovet vi hade för rätt så länge sen. jag hade ju redan gjort klart min men jag gjorde en ny för jag orkade inte räkna i boken. sen när jag var klar med den räknade jag i matteboken i ca en kvart (?).

sen idrott. konditions och styrketest. sen ska vi göra om alla sakerna i december och jämföra resultaten. man skulle spåringa en hinderbara 5 varv. jag tror nästan att alla som gjorde den samtidigt som mig (5-6st) sprang 4 varv. men jag vet inte riktigt, ingen varvade mig iaf (fast flera sprang om en gång) och jag var sist kvar så jag slutade när jag kom till stället jag började på. 5 min hade det tagit. i andra gruppen (som vi satt och tog tid på) sprang minst 3 st på över 5 min. aja, vi säger att jag sprang 5 varv iaf. helt slut var jag efter och då var det tillochmed vissa bitar jag gick.

sen styrka. 36 situps klarade jag (i takt till ett pipljud. när man tappade takten skulle man sluta). rygglyft behövde man inte göra till pipljudet men jag blev helt psykad av det och gjorde assnabbt. efter 42 st klarade jag inte av att hålla tempot längre. sen armhävningar till pipljudet. jag gjorde såklart på knä. 25 lyckades jag göra. jag har ingen kondition eller styrka alls. men jag var iaf lite nöjd över att det alltid var nån som fick lite sämre än mig. haha jag trodde jag skulle vara sämst i klassen på allt. sen så skulle man egentligen göra benböj till det där pipljudet men jag har ont i min vad (tror att jag råkade sträcka den igår eller nåt) så jag testade en benböj men det gjorde så ont så ajg struntade i den.
sen fick vi gå och duscha och sen efter idrotten har jag knappt kunnat gå för jag har ont i min vad :/

sen hade vi svenska. lottie som vikarie idag igen och hon är ju inte våran svenskalärare (hon är våran klassföreståndare och SOlärare. fast hon är även svenskalärare.) så vi fick göra albin (nutidsorienteringssak). vi gjorde i grupper och den här gången var vissa frågor assvåra. så då var det bara att chansa ;) sen när vi var klara med albin och hade rättat skulle vi säga våra teatergrupper tilll svenskn och vilka sidor vi skulle spela upp teater från och sen fick vi gå hem. 20 min tidigare än vanligt :D


ridning på randver

kom till agersta och blev lite förvånad när jag såg vem jag skulle rida. det avr inte gná eller naela. det var randver! jag har ju redan ridit honom 2 ggr den här terminen. men det gör inget, randver är mysig ändå :D

vi skulle träna trail. alltså vi skulle rida vid en massa konstiga saker och göra lite övningar. sånt är roligt :D
vi var bara 4 idag med. det är bra :D jag och sofia började ute på ovalen. allt gick jättebra och randver lyssnade på alla saker jag gjorde. ända tills vi kom fram till ett ställe där man skulle ta upp en flagga (ett inplatstat A4papper som satt på en lite plankbit) och sen skulle man rida med den och sätta ner den i en annan hink.

jag tog upp flaggan och då blev randver jätterädd för hur flaggan lät (måste jag tilllägga att randver inte är så gammal. tror att han är 5 år). så randver började skena iväg. (jag har skenat förut men det här var mkt snabbare än båda de andra gångerna.) jag tänkte tanken att jag skulle försöka slänga mig av för jag fick verkligen inte stopp på honom men jag kom på att jag säkert skulle göra mig rätt mkt illa om jag ramlade av i den farten. så jag satt kvar. kom på att jag skulle slänga från mig flaggan så jag slängde den så långt bort jag kunde. smart som jag var råkade jag slänga bort tyugeln också så jag satt där med bara en hand i tygeln efter det. försökte se till så att vi inte red in i några utav sakerna som stod där vi red och fick tillslut stopp på honom efter ett skenande varv. fast helt stopp blev det inte förrän jag kom fram till sofia (som snällt hade stannat där hon stod och vänt sin häst så att de skulle stå i vägen och stoppa när jag kom dit.

sen så behövde jag inte ta upp nån flagga igen utan jag fick bara se till att jag kunde få randver att stå stilla brevid en flagga. och det fick jag efter ett litet tag.

sen lite senare skulle jag och sofia trava eller tölta ett par varv. jag fick jättefin och lugn tölt men sofias häst drog väldigt mkt. de red om mig (jag red ju rätt långsamt) och då ville ju såklart randver tävla lite så han började galoppera. jag försökte hålla in honom så mkt som möjligt och det gick litegrann. fast lite svårt var det då sofias häst drog på mer och mer i varje kurva. sen helt plötsligt gled sofias sadel runt och hon gamlade av. tur att jag hade lyckats hålla in randver lite iaf så jag lyckades stanna honom precis framför sofia.

resten av lektionen gick jättebra för alla. fast jag märkte att iaf linnea var rädd för att göra den där saken med flaggorna så hon skulle bara ta upp flaggan och sätta tillbaka den dirtekt utan att rida med den. förlåt.  randver var jättebra på alla saker inne på själva ridbanan. han hade verkligen koll på sina hovar och vi var tydligen (enligt pappa) de ända som klarade av en smal gång med en massa 90% svängar utan att nudda bommarna. att rida med en jacka mellan stolpar var inte heller läskigt. det var tydligen bara flaggan som han inte gillade.

mot slutet av lektionen fick alla galoppera en och en ute på ovalen i båda varven. då gick det jättebra och randver har verkligen världens mysigaste galopp.
sen skrittade vi av hästarna och vi avslutade lektionen med att prata om vad vi skulle göra de 3 gångerna som är kvar. haha alla hade olika åsikter men jag tror att vi kom fram till några saker iaf :)

jag HATAR regn

idag har det regnat nästan hela dagen. cyklade till skolan i spöregnet och mina byxor blev helt blöta på låren. kul. de var blöta halva dagen, varför torkar jeans så långsamt?

vi fick veta att vi skulle ha hkläraren istället för mari anne. eftersom mari anne är svenska och engelska lärare hoppades vi att skolan var dålig på att fixa vikarie eftersom vi hade både svenska och engelska på förmiddagen. vi hoppades alltså på att få håltimme fram till bilden som var efter lunch. men nej, det fick vi inte.

på engelskan fick vi sitta och arbeta själva och först var det kaos och ingen arbetade men sen kom gunilla och kollade till oss var 5e min så vi var tvugna att arbeta.

på svenskan hade vi lottie men vi visste inte vad vi skulle göra så vi fick välja vad vi ville. jag gjorde matteläxan. efter halva lektionen skulle lottie gå och ha lektion med en annan klass och vi satt kvar och arbetade ett tag och sen gick vi på lunch 10 min tidigare.

rätt äcklig och konstig mat men man fick varsin mockaruta (!!!!) och det fanns minibaugetter man fick ta hur många man ville av. (tyvärr fick man ju bara en mockaruta :( men jag, frida och lollo delade på gretas :)).

sen bild och jag var såndär som är tvungen att dela ut mapparna och sen även se till så att det avr rent och fint efter alla. jag var tvungen att börja rita en bokhylla. det var tråkigt så jag ritade bara själva bokhyllan och sen orkade jag inte rita in saker så jag pratade med folk istället :D sen var ju såklart vissa sega på att plocka undan (det avr sista gången man fick arbeta med kinaarbetet) så jag kom sent till NOlektionen.

på NOn hade vi litet förhör på läxan och repeterade det där med hur man ärver ögonfärgen.
sen matte. en massa jobb i boken, det avr tråk. fast vi hade vikarie (min matte/NOlärare har ju åkt till kina) och man fick lyssna på musik på lektionen för vikarien :D . sånt gillas!

sen fick vi sluta en halvtimme tidigare :D och regnet hade ett litet uppehåll när jag cyklade hem! :D

snart ska jag rida (i regnet). det blir kul! :D jag tror vi skulle rida trail idag. undrar om jag får gná igen. och varför fick jag inte rida naela förra gången? :O hällre naela än gná idag. men gná är bra hon med :)

jag kanske har lite extra energi ändå

pappa sa åt mig att leta upp mat i frysen innan han åkte. nyss (för en halvtimme sen) bestämmde jag mig för att det var dags att äta. det ända jag hittade var sån här fryst färdiglagad mat från felix. aja, jag slängde iaf in en av dom i micron. medans jag väntade på att maten skulle bli klar hoppade jag runt halva huset samtidigt som jag sjöng. jag kanske har lite överskottsenergi iaf. måste bara bli av med den på nåt sätt och att gå ut och springa är ju bara för tråkigt. jag har kommit fram till att jag måste ha nåt ställe där jag bara kan freaka ut ordentligt så kanske jag får lite träning samtidigt(?). fast jag kan ju inte göra det här hemma när resten av familjen är här. oscar skulle få damp på mig direkt... aja, jag får väl gå långt ut i skogen eller nåt X) eller så får jag göra som vanligt och bara sitta stilla och bli fetare och fetare ;)


onsdaaaag

onsdag idag. skola som vanligt. onsdagarna känns alltid väldigt långa eftersom jag har både idrott och hk på förmiddagen (hade alltid båda på eftermiddagen förra året) och så är det en av mina längsta dagar. slutar 15.20

först hade vi iaf engelska. lyssnade på lite texter och så hann jag göra en halv uppgift ;)

sen idrott. först svanskull som uppvärmning och sen basketfia fast med en massa sammarbetsuppgifter varje gång man flyttade ett steg. om man missade fick man springa runt ett varv med bollen. jag avr i samma lag som lollo, niklas och erik. haha vi var så dåliga på att träffa, alla missade sina fem första kast. vilket betyder att det blev väldigt mkt springande för våran del. sen när vi väl hade flyttat 4 steg så flyttade det gula bak oss 4 steg. störande -.-  . mitt lag kom sist (A). haha men det var kul och lite jobbigt :P

sen hk. jag och lollo gjorde godaste maten och blev asmätta. erik och kalle som satt brevid fick äta lite när vi inte orkade. haha erik tog all sås som var kvar så han fick äta jättemkt sås X)

sen lunch men eftersom vi avr mätta gick vi inte ens bort till matsalen.

sen var det SO. jag fick veta hur det gick på provet. bara 52 p . maxpoängen låg på 80 nånting X) hej jag är sämst på so? och jag som hade tänk försöka höja mig den här terminen...

sen halvklass svenska. vi satt mest baar och pratade och så fick vi fylla i ett papper på vad vi kunde och inte kunde. det är assvårt att hitta på saker som man är bra på. fast när det var meningen att man skulle kryssa för det man kunde och det man inte kunde kryssade jag för att jag kunde allt. man kan ju överdriva lite ;)

sen halvklass NO. hade vikarie för våran lärare åker till kina. lixom först är vi borta 2 veckor, sen åker hon till kina och vi hade bara en lektion med oss. haha :P fast på NO/matte har vi rätt tråkiga vikarier (inte som igår då vi hade en från idol som vikarie). fast våran vikarie vi har nu hade vi som lärarkandidat förra året och hon är rätt duktig. haha det blev såklart en massa frågor och prat under genomgången (hela lektionen var en ända genomgång).

sen slutade jag. cyklade hem och låg i soffan och tittade på tv lite mer än en timme. nyss stack oscar och pappa iväg och de kommer inte tillbaka förrän efter 8. skönt :D

14 oktober

skolan idag då. rätt kul dag faktiskt :)

först läsning som vanligt.

sen spenska. ellan, skott och måna var borta så jag och juss satte oss vid martin och deler. vi fick lyssna på 2 låtar (kännde bara igen en. det var en shakira låt. en sån där låt som alla hört) och så skrev vi om våran prao. på fredag ska vi redovisa i små grupper. jag hann skriva klart allt så det ända jag ska göra är att öva in min lilla text :)

sen musik. våran musiklärare är tydligen sjukskriven (då blir vi glada. han är konstig och dålig musiklärare). som vikarie fick vi ha en av de som var med i idol iår och som åkte ut i sista gallringen i stockholm. så efter att vi hade spelat igenom knocking on heavens door i lite olika tempon några gånger (haha det var inte efter halva lektionen man fick det att sitta för han trodde vissta att vi kunde alla aukord på keyboard utantill :o eller så kunde inte han dom för han visade iaf inte.) och vi hade 10 min lektion kvar frågade vi honom en massa saker om idol och han berättade en massa roligt :D vi råkade sitta kvar 5 min för länge när vi pratade med honom. haha
den här killen var det iaf. nån som kommer ihåg honom?



sen efter det engelska. prov nästa vecka. jag vill inte!

sen lunch (äntligen nåt man kunde äta iaf!)

sen SO. började på första världskriget. astråkigt. ingen orkade arbeta så alla satt och snackade. läraren var i ett rum på andra sidan korridoren och pratde om provet med en och en. det tog så lång tid att det aldrig hann komma till mig fast jag bara är på mitten av klasslistan. aja, imorron får jag iaf veta hur det gick :)

sen var vi tvugna att vänta en halvtimme på att ha klassråd. lite drygt. på klassrådet fick vi pappar om gymnasiemässa och ett papper på utvecklingssamtal. usch jag vill inte ha utvecklignssamtal och jag vet inte riktigt om jag vill välja gymnasie heller för ajg har ingen aning om vad jag vill bli.

sen var det bara att cykla hem igen :)

skola igen efter 2½vecka utan

på morronen var man helt borta. vart skulle vi ha våran läsning? vart låg boken? bänkarna i hemklassrummet var flyttade så vart var min bänk? aja, tillslut så kom jag till blå no-sal med läseboken i handen. 5-10 min sen...

sen på SO:n fick vi skriva om praoen. jag skrev 2 sidor och sen var jag klar men orkade inte säga till att jag var klar (för då kanske jag skulle få nån ny uppgift?) så jag pratade med lollo istället :D hon var ju i turkiet veckan innan praoen så det avr länge sen man träffade henne. så det var kul :)
sen hade vi matte. det avr segt. jag orkade verkligen inte räkna.
lunch och sen no. genetik. genomgång, rätt kul faktiskt för som vanligt började alla ställa sjuka frågor XD
sen rast ett tag och då såg vi att resultatet från orienteringen satt uppe. hehe jag och frida kom 3a från slutet av alla 9or. eheh men det gick faktiskt inte att hitta hälften av kontrollerna!
sen var det slöjd. det ända jag hann göra var att välja ut ett tyg och ta mina mått. haha lite förvånad blev jag över att jag hade smalare midja än frida :O (sen att mina höfter nästan var dubbelt så stora som hennes behöver vi inte säga nåt om ;o ). jag ska iaf göra en mörkblå klänning :) den kommer säkert bli asful :P  rätt mkt stök och prat på slöjden men det avr kul. erik sa att jag ville bli celine dion och försökte hålla fast mina arma (samtidigt som han sjöng my heart will go on) så matilda kunde ta kort på mig. haha jag gjorde nån snurr och slog erik så han släppte ;) hahahah det avr kul XD
sen spanska. vi såg klart på våran tv-serie vi såg på med den där fula tjejen och fula killen som blir kära i varanadra. hahah det är så fult så man skrattar XD hahah sen lite repetion presens och sen sluta :D

rätt jobbigt med skola igen. skulle lätt praoa en vecka till. men så är det ju inte. rätt kul att träffa alla igen iaf men lektioner är drygt ;P

på NO-lektionen

nån (kommer inte ihåg vem): men var det inte nån som klonat ett får?
maria (lärare): jo, det avr en forskare som klonade fåret dolly
erik: borde inte klonen helta molly då?
halva klassen skrattar
(haha det är så att ca en tredjedel av klassen brukar kalla mig för molly XD)

Jag saknar The Ark!

ge mig en arkkonsert nu, tack


sol ute

just nu är det soligt ute, man kanske borde gå ut ett tag? sov till halv 11 idag så det blev lite mer normal tid än igår. just nu sitter jag bara här och har tråkigt, får se om jag orkar göra nåt annat snart.
imorron är det skola igen, var ett tag sen sist nu ju. ska bli kul att träffa alla i klassen igen men jag vill inte ha lektioner. det är sån stress nu och alla lärare vill klämma in en massa prov.
förresten så har jag blivit riktigt dålig på att smsa nu när jag har haft prao. man hade aldrig tid att skriva sms. men nu när det bli skola igen så kommer jag precis som innan kunna sitta och smsa nästan hela tiden så glöm inte bort att smsa mig ;)

nej nu ska jag se på en massa moto boy klipp på youtube, jag saknar alla moto boy konserter och nu är det ju inga på ett tag. han kommer väl inta ha tid heller pga jcs men vi får väl hoppas att det dyker upp nån konsert snart ändå :)
jag tycker alla borde maila en massa ställen att de ska boka moto boy, det ska jag oxå göra nu innan jag börjar kolla alla klipp på youtube.

finns det någon artist du saknar just nu? skriv en kommentar :)
(jag saknar ju såklart även the ark väldigt mkt. och några andra artister oxå. men just nu hade jag tänk kolla på moto boy klipp på youtube :))

haha så går det när man inte sover ordentligt på vardagarna

jag har tydligen blivit väldigt trött av all prao ;) när man är i skolan halvsover man ju sig igenom dagarna men det kan man inte göra när man praoar. igår gick ajg och la mig strax efter 12 tror jag och idag vaknade jag 14.20 (!). vilket betyder att jag måste ha sovit 14 timmar inatt. hahaha så kan det gå ;)
fick även veta när jag vaknade att sofia hade varit på gränby centrum ett tag men var nu påväg hem till östhammar. så typiskt, det tar bara en kvart för mig att cykla dit ju -.- .


och nu är det bara 2 veckor tills jag åker till säffle. eller om exakt 2 veckor är jag där :D kommer bli grymt kul! <333

prao dag 10

sista praodagen idag då ( :'( ). plockade upp en massa varor och gjorde uterundan. rätt skön dag idag oxå och jag kände mig rätt glad även fast det var lite tråkigt att det var sista praodagen och det är skola på måndag. jag sa åt mamma igår och i morse att hon skulle köpa en tårta och komma förbi med den och det gjorde hon. så jag bjöd alla på tårta. haha man måste ju vara lite snäll.
sen när jag skulle gå fick jag en påse med 3 liter cola, chips, dippsås (pulver + gräddfil) och godis. mums :D har redan ätit hälften av godiset :P
precis när jag gick sa danne att jag kunde ringa och bestämma datum om jag ville jobba nån gång så det borde betyda att jag kanske har ett sommarjobb om jag vill :D fast jag har redan en massa saker jag ska göra i sommar men vi får se hur det blir.
rolig prao har det iaf varit :D
tack danne, anna, camilla, matte, malin, per, sara, glenn, malin, veronica, elis och linda (det var alla va?) för en rolig prao! :D

minnen <3

fan vad jag saknar den här konserten. JAG SAKNAR THE ARK!! <3

klippet här under är från en magisk stund. när jag såg det nyss (på lovisas blogg) fylldes mina ögon med tårar. jag saknar det <3

 

ridning på gná

kom till ridningen och gick in och kollade på tavlan direkt som vanligt. blev lite besviken över att jag inte skulle få rida naela utan jag skulle rida gná. men jag blev även  glad för jag såg att vi bara skulle vara 4 st på den här ridlektionen :D . sånt gillas! hoppning var det oxå, jag gillar hoppning. gná älskar att hoppa märkte jag. och hon gillar fart oxå. efter varje hinder drog hon på väldigt mkt och hon hoppar högt över hindret också. höll på att ramla av en gång, tappade ena stigbygeln och tappade halvt skon (hälen hoppade upp) men jag höll mig kvar. blev en massa varv på ovalen också. skönt att vi bara var 4 så man var 2 inne på banan och 2 uten på ovalen hela tiden. gná gillade att tölta och galoppera. fick tyvärr ingen bra trav men det var ju inte så noga, inte idag iaf för vi hade ingen gångartsträning  alls idag. och jag måste bara avsluta med att säga att det avr en asrolig lektion!  

prao dag 9

näst sista dagen på praoen idag.
började med att göra rent alla solglasögonen och sen skulle jag kolla så att inga varors datum hade gått ut. började med frysen och ni skulle sett hur mkt som jag var tvungen att ta bort haha jag hittade saker som gick ut i april tror jag så det måste betyda att ingen ahr datumkollat frysen sen april :o lata människor! när jag hade gjort hela frysen (var typ bara sån här fryst färdiglagad mat)(utom glassen, fast det var bara ett paket glass som gått ut) var kundvagnen jag la alla saker i överfull. haha det var många ggr det ramlade ut saker på min väg från frysarna till den delen vara personalen får vara. haha det var lite roligt att se allas miner när de fick reda på att allt i den där kundvagnen skulle slängas. 
sen efter det tog jag lunch och sen började jag kolla allt annat (dvs brödet, chipsen och godiset. kylen hade redan nån annan kollat). godiset tog hur lång tid som helst! man var ju tvungen att kolla igenom alla för de längst bak hade ju kunnat gått ut. och alla godispåsar hänger ju på rader. och det ramlade ner godispåsar hela tiden. aja, vid halv 3 var jag klar med allt så jag fick gå hem :)

cyklade förresten rätt väg idag. bara lite fel i morse, man skulle visst svänga på ett ställe. men jag förlorade bara ca 2 min på att cykla fel där så det var bra :)

imorron är det sista praodagen, får se om jag tar med en tårta eller nåt då :)
snart ska jag rida :D hoppning idag och jag är ganska säker på att jag ska rida naela :D bästa hästen och jag gillar hoppning :D

vad ska du (ja, just du som läser det här) hitta på idag/ikväll då?

reklam ;P

Daniel vill att jag ska göra lite reklam för hans blogg :P så jag tycker att alla ska gå in på daniels blogg nu :)

reser jag mkt?

var inne lite på tuvtittat.se bara för att jag hade tråkigt och såg detta http://tjuvtittat.se/utrikes/dagens-dubbel-riktade-erbjudanden/  jag har sett båda skyltarna med egna ögon! thailand och turkiet... det var ett tag sen nu, saknar det! kan nån göra så jag får åka till ett varmt land nu? jag hatar det här kalla vädret!

prao dag 8

prao idag igen då som vanligt.
när jag skulle till praoen så var jag först väldigt sen hemmifrån. när jag hade tagit ut cykeln ur förrådet var klockan 10 över (börjar halv 9). fast eftersom det bara tog 10 min att cykla dit igår så tänkte jag att jag skulle hinna dit ändå. men jag cyklade helt fel, vet inte varför det blev så men jag kom aldrig fram. och efter ett tag såg jag willys, haha ni skulle bara veta hur glad jag blev då. det är inte kul att cykla mellan en massa hus och inte veta när amn kommer fram. 20 min tog det iaf för mig att cykla till praoen idag så ajg skyndade mig in och böt om snabbt.
hela förmiddagen stod jag i kylen och frös. jag slapp uterundan idag(!) och jag behövde inte göra nåt annat jobb utomhus heller. det var rätt skönt. men jag gjorde rätt mkt saker inomhus. en sak jag gjorde var att tvätta glasdörrarna till kylarna och frysarna och så var jag så osmart på första frysen att jag tänkte tvätta insidan av dörren och när jag sprayade blev det is direkt. det var ju lyckat, man såg inte alls vad som fanns innanför dörren till den frysen.
slutade 10 i 3 och cyklade då hem. jag hittade den snabbaste vägen hem tror jag! och man behövde knappt svänga nåt, bara när man kom till den delen där jag hittar.  perfekt! jag måste bara se till att hitta den imorron oxå ;)

vad har ni gjort idag? :)

nu har jag bloggkoll

ja, som ni kan läsa i rubriken så har jag nu bloggkoll. kanske blir lätteare att hålla koll på alla bloggar då, får väl hoppas det :D . synd bara att jag upptäckte att man inte kan lägga till lösenordsskyddade bloggar :/ men det blir väl ungefär 2 bloggar att ha i huvudet istället för 10-15 så det underlättar nog ändå rätt mkt med bloggkoll. sen får vi se, jag kanske inte ens kommer använda mig av bloggkoll om jag inte tycker att det funkar nå bra. lägg gärna till mig där om du har bloggkoll :)

Följ min blogg med bloggkoll

prao dag 7

idag var det masssor med nya varor som skulle upp på hyllorna eller in i kylen. haha de är så smarta på min prao så de hade råkat beställa samma saker två ggr. blev helt proppfullt på lagret och kylen ska vi inte ens prata om, man kan knappt gå in där nu för det står så mkt läsk på golvet.
åt även lunch jag tog med mig för första gången. haha när man är hos pappa blir det aldrig hemlagad matlåda utan då får man gå till max eller mcdonalds. hade som tur en bit paj med mig idag, har börjat tröttna på mcdonalds och max.
strax innan 2 kom även maja, becci och matilda förbi för att hälsa på mig. haha de skrattade åt mina kläder (haha det skulle jag oxå gjort). hörde it takes a fool på radion och fick sluta direkt efter det (halv 3. egentligen slutar jag 3). the ark är bäst, jag saknar dom. (haha nu kom jag in på helt fel spår här).

cyklade till och från praoen idag. haha hade tänkt cykla där bussen åker fast en liten genväg i början fast då hittade jag inte bussvägen alls när jag trodde att jag skulle göra det. och sen hittade jag den och helt plötsligt hade jag tappat bussvägen igen och cyklat en genväg till praoen :o . kom dit på 10 min så imorron blir det cykel igen. sen när jag skulle cykla hem hade jag tänkt ta samma väg som när jag cyklade dit men kom helt fel. tillslut kom jag in på den vägen där bussen åker fast på det stället jag inte skulle cykla XD haha svårt att förklara. kom helt plötsligt på att jag cyklade åt fel håll så jag vände bara sådär mitt på cykelvägen. kom hem tillslut fast det tog längre tid än 10 min (var ju trött i benen också). jag måste lära mig att hitta!

NU funkar itunes.

nu när jag ska gå :O
får väl lägga in låtarna lite snabbt på ipoden nu innan oscar kommer hem

bild





redigerade en bild




fast egentligen har jag ingen insperation just nu. mitt humör är nere i botten och det finns bara två personer som kan få mig på bättre humör. och musik! jag behöver lyssna på bra musik men itunes funkar inte.

prao dag 6 + stan med linnea + itunes fukar inte :o :@

har börjat min andra vecka på praoen nu. jobbade på som vanligt idag. en som ska praktisera där hade sin första dag på shell idag. skönt för då fick ajg hjälp med uterundan ;)
fick sluta en halvtimme tidigt idag :D

sen när jag stod och väntade på min buss smsade jag med linnea oh vi bestämmde att vi skulle ses ett tag. vi gick runt lite på stan, linnea köpte en halsduk och lite smycken. jag köpte en tjocktröja på H&M och så satt vi på burger king och åt glass och en störd tant pratade med oss och dreglade när hon pratade och sa att fiskburgaren var god och billig. bra att veta lixom, vi förstökte sticka så fort som möjligt från henne.

och nu får jag inte igång iTunes! och jag som skulle ladda över låtar till ipoden, åker till mamma snart så jag måste ju fixa det här nu! aah, damp. får väl försöka leva en vecka till utan broder daniel forever låtarna på ipoden.. tur att jag har cruel town och no time for us 1989-2004 inlagt iaf :)

regn

det har regnat ute hela dagen. jag hatar regn :(

simhud? jag skulle kalla det siamesiska tår ;)


var hos kusinerna igår-idag

igår åkte man till kusinerna då. mobror fyllde år för nån dag sen så vi firade honom med lite tårta och sånt. jag hade rätt tråkigt eftersom mina kusiner är två killar som båda är lite yngre än mig. så de två, min storebror och en kompis till en kusin satt och spelade tv-spel hela kvällen/natten och sen även en stund på förmiddan idag. och jag hade inget annat att göra än att vara med dom och spela. jag vann iaf den ända gången vi spelade hela mario party. jag är fedt bra på det. tror att vi endast spelat hela mario party 2 ggr nu och jag har vunnit båda gångerna.
vi sov över där hos kusinerna oxå. så nu är jag trött eftersom killarna satt uppe hela natten och spelade tv-spel så jag inte kunde sova.
får väl lägga mig tidigt idag opch sen sover jag bort hela söndagen. på måndag är det prao igen och då kommer en till att vara där och praoa och jag har ingen aning om vem det är. hoppas det är nån bra.

prao dag 4, ridning och prao dag 5

torsdag:

först prao. fick göra en massa saker. tvätta pumparna är INTE kul, bara så ni vet ;) när jag var klar med allt jobb och matte inte visste vad jag skulle göra hittade danne (som är chef och därför bestämmer han) på en ny sak jag skulle göra. och det var värsta onödiga saken egentligen men jag fick göra det ändå bara för att jag inte hade nåt annat att göra.


sen på kvällen var det ridning. red naela, älskar den hästen! började med dressyr och körde sen lite gångartsträning ute på ovalen i 2 grupper. det var kul! kunde nog inte haft nån bättre häst heller. sen är det kul för man märkte igår att vi började prata mkt mer med varandra och det är ju bra, tråkigt att vara helt tyst ju.


fredag:

prao idag. en massa nya leveranser så efter uterundan fick jag plocka upp en massa nya saker. stod i kylen nästan hela dagen. sen en gång på eftermiddan kom pappa och kollade lite när jag jobbade. haha det var inte kul och danne sa till pappa att han (pappa) borde ta kort på mig och då skulle han så klart göra det XD haha och jag ville inte men han gjorde det ändå.
danne trodde att jag hade jobb för hela dagen när han berättade att jag skulle plocka upp alla nya saker men nej, så var det inte. när dte var en timme och 10 min kvar hade jag inget att göra. så jag fick fylla på hyllorna med saker till bilen och sen fick jag gå när dte var helt klart. så jag fick iaf sluta 35 min tidigare idag :D

åkte hem till mamma nu och snart ska vi åka och fira min morbror som fyllde år för nån dag sen. tråk eftersom det betyder att jag kommer bli tvingad att sitta och spela tvspel med kusinerna hela kvällen -.-

prao dag 3

jag kan väl börja berätta om dagen ända från början. haha. jag vaknade och hade drömt att jag skulle på BD konsert. tråkigt att vakna precis innan de skulle börja spela och inse att jag aldrig kommer se BD live.

aja, sen så åt jag frukost och fixade mig. tog bussen som gick en kvart innan den jag tog igår. ville ju inte komma försent idag igen.
när jag klev av bussen gick ajg ett varv runt willys bara för att jag inte skulle komma för tidigt ;) . haha.

sen gick jag till macken och böt om.

sen var det bara att gå ut och göra uterundan. usch va tråkig den är.

efter det packade jag upp en massa varor inne i kylen och sen packade jag upp cigg och snus. snusen skulle också vara inne i kylen så typ halva dagen var jag inne i kylen. kallt!

sen började jag plocka bort en massa sommarsaker (badbollar, handdukar osv..).
slutade mitt i och gick till mcdonalds för jag hade blivit riktigt hungrig (klockan var ett!). på väg in på mcdonalds gick jag in i en glasvägg. lyckat XD
efter jag hade ätit gick jag tillbaka till shell och fortsatte att plocka bort de där sommarsakerna. (de skulle ner i lådor.) sen var det bara att tejpa igen lådorna och skriva vad de innehöll.
sen skulle de ut till förrådet. det spöregnade och var kallt men jag gick ut i bara t-shirt första gången. sen andra gången var det en som sa åt mig att ta på en jacka så jag gjorde det.
men mitt hår blev blött och det droppade vatten från det ett litet tag efter XD

sen hjälpte jag till lite att plocka upp nya vintersaker (som bilskrapor, filtar osv.).

sen var det bara en halvtimme kvar och då sa danne att jag skulle hämta 13st 1,5 liters pepsi och ramlösaflaskor och fylla på i butiken.
då gick jag till lagret och tyckte att det såg så konstigt ut om jag drog ut bara 13 flaskor på en vagn så jag bar alla flaskorna på en gång. det var tungt ;) .
det tog bara 5 min och sen fick jag gå.
haha alla klagar på att jag jobbar för fort.
det här är några saker de sagt till mig: "det känns som om du jobbat här hela livet för du jobbar mycket snabbare än de som jobbar här" "det jobbet du gjort idag tar ungefär 3 dagar för en annan person att göra så du får gå hem" "du får sluta jobba så fort så du kan vara kvar till 3 nån dag". de har sagt en massa andra saker om att jag jobbar snabbt oxå. det vanligaste är iaf  "sluta jobba så snabbt" ;) .
haha fast en sak har jag lärt mig. på en mack finns det alltid nåt man kan göra. så det är kanske inte så smart att jobba så snabbt ändå ;)

förresten en till sak, idag nån gång på eftermiddagen böt de kod till lagret så jag kom inte in där. haha jag stod och tröck in den gamla koden typ 10ggr innan en kom på att han skulle säga till mig att det var en ny kod XD

sen när jag skulle hem var det först helt proppfullt på första bussen. haha vissa fick inte ens åka med för att det var så fullt. sen andra bussen var det rätt så fullt på men jag slapp stå iaf :)


RSS 2.0