fredag

hej!

idag är det fredag.
tänk, det har redan gått en vecka sen den där kvällen. den här veckan har gått fort. men det kanske beror på att jag sovit bort den. jag har ju som sagt varit sjuk. idag är jag lite bättre och imorron ska jag åka på konfaläger. Och det spelar ingen roll om jag är sjuk eller ej. Jag bara ska åka. jag får ta med mig en massa halstabletter och nässpray så blir det nog bra.

Just nu sitter jag här med en halstablett i munnen och lyssnar på Lashing Patsy. Det är ett band som ville bli vän med mig på myspace. Egentligen vill dom nog bara bli kända (dom är väl rädda för att ingen ska komma på deras releasefest ;) ) men jag tycker att det är lite kul när band kommer sådär och frågar om jag vill bli vän med dem. Snälla verkar dom vara också, dom svarade på min kommentar.
Jag skrev att jag blev lite nyfiken på vad dom var för band och då fick jag svaret:

Hej Malin!
Kul att du blev nyfiken :-)
Vi släpper snart vår debutskiva (12 mars), den kan förbeställas på www.musicspot.se
Skivan är producerad av Jens Andersson i The Ark. Du kan läsa mer om oss i vår blogg: www.lashingpatsy.blogspot.com
Där ligger även länk till en intervju.
Ha det fint!
Love
/LP

Hur låter dom då kanske du nu tänker. Jag tycker faktiskt att dom låter lite mesigt och det är inte några som jag kommer att bli ett hängivet fan till. Fast jag kommer fortsätta vara vän med dom och sen om dom blir kända så kan man ju alltid skryta med att dom ville bli vän med mig och inte tvärt om ;)

sjuk

hej!

nu var det ett tag sen jag skrev.
nu har jag blivit sjuk. min kropp reagerar lite sent. det var i fredags/lördags jag var ute länge ju.jag har varit lte småsjuk efter det men nu har jag blivit sjuk på riktigt så jag är hemma.

lördag: först pigg och glad, sen på kvällen lite feber
söndag: lite feber
måndag: frisk
tisdag: lite förkyld
onsdag (idag): förkyld och feber


idag har jag sovit länge och ätit halstabeltter. och lyssnat på musik. mest moto boy men just nu lyssnar jag faktiskt på the lips. jag vill bli vän med dom på myspace för dom verkar vara så snälla och roliga att prata med. och deras musik är rätt så bra den med!

på lördag, söndag och måndag är jag i järvsö på konfaläger (om jag är frisk). och jag måste vara frisk då. för jag vill inte missa det. det här lägret är höjdpunkten på hela konfirmationen! (fast själva konfirmatinoen är ju bäst för då får man presenter.)

nej nu ska jag gå ifrån datorn ett tag för jag har fått ont i huvudet och jag måste snyta mig.

hejdå alla söta människor är ute!

studenternas och cyklarnas stad.

Hej!
Jag heter Malin och jag bor i studenternas och cyklarnas satd. Altså i uppsala.
Kvällen/natten var jättekul! orkar inte skriva så mkt men det var absolut värt allt!

what it was like to be with you





bara för att ni ska fatta hur bra han är. tänk, han bara står i ett hörn innne på en frisersalong och sjunger och det låter såhär bra!

..

hej!

idag har jag haft tråkigt hela dagen. bara suttit vid datorn hela tiden.

Inatt smsade jag och lovisa med varandra i över en timme. det var kul. länge sen man verkligen hörde nåt från henne. Det är bara små kommentarer på bdb och kanske 5 min på msn innan nån av oss måste gå. Vi bestämmde oss iaf för att vi skulle ses om 2 veckor. bra att vi satt ett datum nu.

sen sa jag godnatt till henne och försökte somna. men jag kunde inte sova och efter en kvart - 20min så smsade ellie. så smsade jag med henne i en halvtimme och sen kom ellan och ville oxå smsa med mig. så jag smsade med dom till klockan blev 2-halv 3 nångång. då dog mitt mobilbatteri och jag satte mobilen på laddning.

imorron blir det försök att se moto boy och sen på lördag är det utskällning som gäller..

20 februari

hej!

idag vaknade jag halv 12 av att telefonen ringde. Jag hatar att vakna av telefonen eftersom telefonen jag har på mitt rum låter hemskt högt! Och det var en av oscars kompisar som ringde. Då känns det ju ännu onödigare att vakna av telefonen. Jag låg iaf kvar i min säng en timme och tittade på tv. Sen gick jag upp och gjorde iordning lite frukost/lunch. Känner mig lite stolt över att jag varken kokade makaroner (som jag brukar) eller brände upp hela huset.

Efter jag hade ätit min mat gick jag och satte mig vid datorn och här sitter jag nu. Jag har lyssnat på Curly sue hela dagen. Jag älskar den låten!

Igår var jag och sara på stan. Vi letade upp s-nerikes nation och så fikade vi på landings bara för att vi skulle fira ola salos födelsedag (han fyllde 31 år igår).

nej nu ska jag lyssna på lite annan musik och gör nåt vettigt. hejdå alla sötnosar där ute!

rubrik

hej!

Hela helgen var jag i karlstad. Jag gjorde inte så mkt. iaf inte på fredagen och söndagen. På lördagen åkte vi in till stan en liten sväng och sen efter det gick vi på ikea. Och sen var jag och nathalie i stallet ett tag. Hon skulle på kalas där och vi åkte lite tidigare så att jag skulle få hälsa på hästarna först.

Idag har jag varit hemma hela dagen och inte gjort nåt vettigt. Imorron ska jag, sara och Linnea baka tårta för att en viss ola salo fyller år. Det ska bli kul!

På fredag spelar moto boy i uppsala. På snerikes nation. bara för att det är på en nation och jag inte är en student så kommer jag inte kunna komma in :( om nån vet nån som kan hjälpa mig (och några kompisar till mig) att komma in så skriv!!!
Jag hatar den här staden! när nåt väl händer så är det bara för studenterna.

karlstad

Hej!
nu är jag i karlstad så jag kommer inte att skriva på nån dag. kommer hem sent på söndag tror jag. skriver mer på måndag.
hejdå! <3

alla hjärtans dag

okej nu är jag lite efter men jag har inte hunnit sitta vid datorn på jättelänge! nu tänkte jag iaf berätta lite om alla hjärtans dag.

Första skola. Helt okej skoldag. Profiltid (fast jag satt mest och pratade då), läste bara på svenskan, Lunch tidigt (jag älskar när det är tidig lunch!), lekte lekar på idrotten och sen plockade vi fram bänkar och madrasser till talangjakten, läxförhör på engelskan och sen talangjakt. 

Innan engelskan började kastade jag, erik, martin och frida ut ellan genom fönstret. Det var kul! Ellan blev lite sur men sånt får man ta ibland ;)

Talangjakten var kort. Väldigt kort. Bara 4 nummer. Rätt person vann.

efter talangjakten så hade inte jag nåt att göra och det var 50 min kvar tills min buss skulle gå så jag följde med ellan, frida , erik och martin till palmen och köpte godis. på vägen dit blev första frida puttad så hon ramlade och sen blev ellan puttad och så drog hon med sig erik i fallet oxå :P

Sen när jag kom hem så satte jag mig vid datorn ett litet tag (fast jag orkade inte skriva blogg då) och sen böt jag om till ridkläder och åkte till agersta. När jag kom in i stallet var bara signe där. Jag kollade på whiteboarden och såg att vi bara skulle vara 3 st och att jag skulel rida ylva igen. Jag tog och borstade Ylva och sen så sadlade jag och signe våra hästar. Sen väntade vi nån minut på att Gabriella skulle komma och när klockan var halv så kom hon. Hon hade missat bussen eller nåt sånt. Hon skyndade sig att byta om och sadla sin häst och vi andra gick till ridbanan och började värma upp. Det blåste väldigt mkt och det var även lite snö i luften så när man red i motvind så kunde man inte se nåt. fast sen efter ett tag slutade det att blåsa. Det gick jättebra på ridlektionen och det var kul att bara vara 3. Jag jobbade på väldigt mkt och har träningsvärk i rumpa och ben nu 2 dagar efter. Ylva var anfådd och svettig när lektionen var slut. och on som skulle gå ett pass till sen efter...

Efter ridlektionen lämnade jag som sagt ylva till en annan och så stod jag i stallet ett tag och pratade med signe och gabriella. Sen sklle dom åka och jag blev själv med hästarna. Jag stod och myste med dom ett tag ända tills några andra kom. då gick jag in och åt mina mackor och fotade lite. sen kollade jag lite när dom red och så.. Efter ett långt tag kom jag på hur man satte igång dvdn så jag såg på nån tävlingsfilm med många fina islandshästar. kvart i 8 kom mamma och hämtade mig.


min alla hjärtans dag var bra. hur var din alla hjärtans dag? kommentera!


måndag

Hej!

Idag har jag varit i skolan som vanligt. Jag fick tillbaka 3 läxförhör och prov idag. Det gick såhär :

·teknikläxförhör/prov (vet fortfarande inte vad det var. Läraren säger läxa, alla andra säger prov :P jag fick 40/40 :D den i min halva av klassen som fick näst bäst fick 38.

·svenskaprov 95/100. MVG. fick bäst av dom jag frågat.

·spanskaläxförhör. (det minst viktiga av dessa 3 saker.) tror att jag fick bäst poäng av dom i min spanskagrupp :D

 Idag på musiken fortsatte vi att spela I shut the sheriff. Den är dålig men jag börjar gilla den lite nu. Killarna i min halva av klassen ville spela reagge och låtarna vi valde ut var tydligen för svåra så vran musiklärare bestämmde att vi skulle spela den här låten. Gå in på youtube och lyssna på den om ni vill. Nu kan jag spela riffet och refrängen. Mer än det har vi inte gått igenom. Man spelar offbeat hela tiden och det är lite jobbigt. Jag spelar elgitarr just nu på lektionen för att ingen ville spela gitarr och för att visa att jag kan spela många saker (man måste ju tänka på betygen ;)) så valde jag att spela gitarr men jag ville inte spela vanlig gitarr så då blev det elgitarr. Remmen som sitter fast i gitarren var väldigt lång så när jag stod upp så var gitarren nästan nere vid knäna och mina armar räcker inte riktigt så långt så jag måste sitta ner för jag hann inte spänna om bandet.. Och det förstör ju känslan lite att spela elgitarr om man ska sitta ner när man spelar men men.. Idag spelade jag utan plektrum. Det var inte så smart för jag fick ont i tummen :P

nu ska jag gå och packa för ajg ska åka till mamma ikväll. hejdå!

dagens lärdom: jag KAN få bäst på ett prov som inte är matteprov. med lite tur så går det.
just nu lyssnar jag på: young love - moto boy

lördag + söndag

Hej!

Igår eftermiddag åkte jag till stan ett litet tag. Sara ville köpa en bok och jag satt ju bara här hemma och hade tråkigt så jag åkte självklart med henne till stan. Jag åkte hem så att jag var hemma klockan 6. för första gången på länge höll jag tiden som pappa sa till mig (jag brukar alltid missa bussen när jag ska hem). Därför kände jag mig lite duktig. När jag var på stan köpte jag choklad. Jag var väldigt sugen på choklad så jag köpte 5 st euro shopper choklad. 5 x 100g choklad = 500g choklad. Det är ett halvt kilo. Men nu har jag choklad så att det räcker ett tag iaf. Jag köpte även skivan Prayer for the weekend med the ark. Jag är nog den ända som gillar the ark som inte redan hade köpt den men ajg är väldigt snål av mig och jag hade redan alla låtarna på datorn. Det ända som händer när jag köper en skiva är att jag lägger in låtarna på datorn och sen ligger bara skivan på mitt rum. Fast nu kostade den bara 99kr och det är alltid bra att ha skivan om det skulle hända nåt med datorn (fast då skulle jag bara kunna säga till mina kompisar att skicka låtarna till mig men det är alltid kul att ha en fysik skiva) så jag köpte den.

Sen klockan 8 igår kväll började melodifestivalen. Luuk är alltid rolig och det gillar jag. Skämt som "Brandur skulle egentligen blivit brandman på färöarna, inte pga hans namn utan för att han har släkt där" haha sånna dåliga skämt skrattar jag åt. Fast Björn Gustavsson var ännu roligare än Luuk. Björn Gustavsson är bra pausunderhållning. Fast den andra pausunderhållningen var tråkig. Några som dansar balett till någon tråkig låt är inte så roligt att se på i melodifestivalen. (Fast annars kan det vara kul att titta på dans. Men jag tycker inte att balett och melodifestivalen passar bra ihop.) Av artisterna tyckte jag att E-type och the poodles var bäst. Tyvärr gick dom bara vidare till andra chansen. Christer sjögren och Amy Diamond gick direkt till final. Chriser Sjögren var nog den som jag tyckte var sämst igår. I alla fall en av dom sämsta. Jag gillar inte Amy så mkt heller den här låten var iaf bättre än vad hennes andra låtar är.


idag (söndag)

Idag vaknade jag klockan halv 10 och tittade på klockan. När jag såg vad klockan var skyndade jag mig upp ur sängen. Jag skulle ju vara i kyrkan en och en halv timme senare och jag måste hinna äta frukost och fixa mig lite först! Varför hade inte pappa väckt mig? Jag hann iaf äta och fixa mig och det sista jag gjorde innan jag lämnade huset var att smsa en massa folk och fråga om dom skulle till kyrkan. Fast ingen annan skulle det så jag fick sitta där i kyrkan själv bland en massa främlingar. Gudstjänsten var kortare än vad den brukar och det var bra (den brukar vara på runt en timme lång men idag var den bara 40 min). Prästen slutade gudstjänsten med att säga "det finns kaffe" . Sen efter det var det en som kom fram till mig och sa att det fanns saft också om jag ville ha. Fast jag ville inte ha eftersom det är inte så kul att sitta där och fika med en massa gammlingar. (fast det där sista sa ajg inte till honom.) och då sa han att det inte var vanliga, torra bullar utan att det var kex med ost. Det är ju mkt godare med bullar än kex med ost! (fast det sa jag inte heller. jag sa att jag var tvungen att komma hem direkt..)
 
När jag gick hem kom jag på att jag hade kameran med mig så jag tog en kort på lite olika saker.

Här är 2 av bilderna jag tog. Om ni vill se fler får ni kolla min bilddagbok...

image110
image111

Ridning och Fredag

Hej!

Jag har kommit på att jag aldrig använder STOR bokstav när jag skriver här så nu tänkte jag försöka börja med det. Haha jag är sämst, jag vet, alla borde kunna skriva på datorn med stor bokstav i början av varje mening och när man ska skriva namn men av någon anledning brukar inte jag göra det. Och nu kom jag på varför. Det tar så otroligt mkt längre tid.
När skrev jag sist i bloggen? Juste det var i torsdags innan ridningen. Så jag kan väl berätta lite om hur ridningen gick då.

Såhär var det.
Jag kom dit en kvart 20 min innan jag skulle rida. lite sent enligt mig men pappa ville väl inte åka från jobbet tidigare. Läste på whiteboardtavlan vilken häst jag skulle rida. Ylva. En ny häst så jag gick fram till väggen där det är en bild på alla hästar och där det står lite om hästarna under bilden. Fux med bläs, 4-gångare som har lite svårt med tälten (inte bara lite skulle det senare visas), har gått på handikappridskola (jaha då är hon ganska lugn tänkte jag men det var hon inte ).
Ja, som ni kan läsa så var hon inte så lugn och ville inte skritta så mkt. Jag fick gå in på en liten volt hela tiden för att hon inte ville lugna ner sig. Men efter ett litet tag så slappnade jag av mer och då blev hon lite lugnare. sen när jag fick henne att skritta bra på spåret så ska vi trava. Och jag kunde inte få någon lugn trav på henne utan det var snabb trav hela tiden. Men senare så sa pappa att jag iaf hade finast trav av alla. Men jag har ju hellre en ful trav som jag kan arbeta med än en fin trav som jag inte kan få stopp på. Så det vara bara att gå in på en volt igen sen när vi skulle skritta och hon inte ville det...
Sen skulle vi tölta på ena långsidan och trava på den andra. traven gick faktiskt bra då och jag fick ner henne till skritt på kortsidan. Tölten fick jag arbeta väldigt mkt med och jag fick till den flera gånger men Ylva har inte riktigt lärt sig att tälta så det gick nästan snabbare att skritta. Så sakta gick det. Men efter ett par varv orkade hon inte tölta mer på den där långsidan (det är väldigt krävande för en häst som knappt kan tölta att tölta så mkt) så då började hon bråka lite så att hon kom förbi den där långsidan utan att tölta ett ända steg. Fast nästa gång vi kom till den långsidan så fick jag till tölten ganska bra så sen sa min ridlärare att jag fick trava på båda långsidorna istället för att Ylva hade varit så duktig som ändå hade töltat mkt för att vara hon.
Sen gjorde vi en massa andra övningar och sen så hade det gått en timme. Tyckte själv att det gick sådär men min ridlärare sa att jag hade jobbat jättebra och jag kanske borde vara rätt nöjd ändå för jag hade ju inte ridit på länge...


Fredag

På fredagen var det skola som vanligt. Fick tillbaka mitt SO-prov som var på nordens geografi. 41/47 på frågorna och 45/46 på kartan. Lite sur över det där felet på kartan för det var bara ett slarvfel. Jag hade omedvetet skrivit fel siffra på ett ställe. Klant. Sen på SOlektionen hade vi skriftligt läxförhör på histora. Såg inte att det fanns frågor på baksidan av pappret så det gick nog inte så bra.. Jag är dålig på SO. Det är bara geografin som går bra för mig där. Och eftersom vi har så lite geografi så har jag bara G i SO. Sen resten av lektionen jobbade jag på bra och gjorde klart uppgifterna för ett G.

Spanska. Test. Gick sådär. Jag är helt säker på att jag bara kommer att få G i spanska den här terminen. Spanska är svårt och jag var ju på gränsen till G förra terminen. Annars gick den lektionen rätt så bra. Nu får vi sitta vart vi vill igen. Tur. Jag vill verkligen inte sitta brevid den där tysta som jag satt brevid förut.

Lunch. Engelska.

NO. Vi skulle labba och göra ester. Jag jobbade med Jenny. När jag skulle lukta på våran blandning så stoppade jag typ ner näsan i bägaren och andades in djupt. Det skulle jag inte gjort för det var en väldigt stark lukt och jag fick en chock och så fick jag ont i näsan och en massa tårar i ögonen. Tips! Gör inte som jag!

Matte. Vi gick in i röd NO-sal och jobbade där istället för att det stank så mkt i grön sal. Första gången jag var inne i röd No-sal. Den var liten och ful. Och hade inte så många fönster. Vi fick tillbaka våra papper från mattetävlingen. Jag, Sara och Greta fick 6 poäng av 38. Dom bästa i våran klass fick 7 poäng. sen var det en grupp till i våran klass och dom fick 0p. Men sen så frågade jag min lärare varför jag bara fick 1p på en uppgift där Daniel och Jesper oxå fick 1 p fast jag hade skrivit mkt mer än dom. Jag hade gjort 4 eller 5 exempel och dom hade bara gjort ett. och då sa min ärare att jag kunde få mer poäng på den uppgiften och så skrev hon 3p på den istället så att vi fick 8 totalt och blev bäst i klassen.

Idrott. Spelade multiboll. Tråkigt

onsdag och torsdag

onsdag:
först vara i skolan. hkprov sista timmen men vi hann med att baka semlor oxå :D semlorna var ganska små så vi åt varsin egen bulle oxå. och jag, viktor och jesper delade på lollos semla för den ville hon inte ha. så efter hemkunskapen så mådde jag nästan illa av att jag ätit så mkt. samma sak förra veckan då vi bakade kanelbullar. fast det är inte så mkt man äter eftersom man  t.ex bara fick ta 2 bullar och dom är ganska små men jag blir nog så här mätt bara för att dte är direkt efter maten.
sen efter hkn var det konfa. och när man kommer dit så sitter ju alla och äter mackor och jag är proppmätt. och becci tjatar på mig och säger att vi ska gå och hämta några mackor vi med... slapp dag på konfan iaf :) den nya prästen är mkt bättre än den förra! den förra var så tråkig och pratade om en massa tråkiga saker hela tiden. nu med den nya gör vi inte så mkt men det är ändå mindre stök.. det är bra :)
på väg hem efter konfan så möter jag maja som inte orkade gå på konfan men skulle dit och lämna en lapp. jag följer med henne tillbaka och sen så gick vi hem till henne. vi var där i ca en halvtimme och sen så gick vi tillbaka till kyrkan för det var askonsdagsmässa och eftersom vi måste samla på oss 12 gudstjänster till nån gång i maj så är det bra att gå så ofta man kan. så vi gick dit. på gudstjänsten fick vi ett kors av aska målat i pannan bara för att dte var askonsdag. jag tvättade bort mitt direkt efter gudstjänsten.
sen gick jag hemmåt och kom hem ca 19.45. då var jag hungrig för jag hade inte ätit nåt på länge. så det första jag gjorde när jag kom hem var att koka pasta :P


torsdag:
skola. svenskaprov på morgonen. trodde att jag skulle kunna allt men sen när jag fick provet var jag osäker på allt och jag vet MINST ett fel. och jag lovar att det säkert finns många fler fel.
sen var det idrott. vi körde indiansmyg och catch the flag. våran idrottslärare blev sur på oss... sen engelska. slapp lektion. 2 lag. en från varje lag skulle rita en kroppsdel och så skulle dom andra gissa vilken kroppsdel det var. läraren verkade vara på dom andras sida och sa hela tiden att dom sa först fast många i mitt lag sagt rätt långt innan. men mitt lag vann stort ändå så man ska ju inte klaga ;)

snart ska jag rida igen :D det kommer att vara kul! har inte ridit sen ridlägret och jag har inte varit på agersta sen november-december nån gång. så det kommer att bli riktigt kul att åka dit igen! :D


efter konserten bilder (inte jag som tagit dessa)

image104
haha kaos bild men oskar (med ett förflutet som modell) vet hur man ska posa

image105
andra bilden, jag halvblundar men alla andra blev bra

image106
som sagt, oskar vet hur man ska posa (denna bilden blev jag lite bättre på än dom 2 första)

image107
bara moto boy som var berädd på den här bilden :P

image108
jag gillar den här bilden! alla är verkligen glada och så ölflaskan i luften

image109

moto boy konserten <3

hej!

nu tänkte jag skriva lite om konserten och vad som hände innan och efter...

slutade från skolan innan idrotten för att jag skulle hinna med tåget. åkte till stan och satt i 20 min och väntade på sara och hennes mamma. sen kom dom och vi satte oss på tåget. tåget var gammalt och får ut att komma från 40-talet. men det possetiva var att vi var ensama i våran vagn så vi kopplade in saras mp3 i mina högtalare och lyssnade på musik  :D . sen kom vi fram till sala där vi böt tåg till ett mkt snyggare tåg som var ifrån 2000-talet. vi lyssnade på musik ända tills vi kom till västerås. då klev det på så mkt folk att vi inte kunde lyssna längre.

när vi klev av tåget i eskilstuna visste vi inte riktigt vart vi skulle gå men jag såg en som jag kände igen från en konsert i sommras så vi följde efter henne.. fast vi kom inte så långt innan hon såg oss och frågade om vi skulle på moto boy konserten och sen så gick vi med henne. vi hittade jejja och några andra på pressbyrån och sen så gick vi runt i eskilstuna ett litet tag. sen åkte ungefär hälften av oss till ett vandrarhem och vi andra stannade i staden och gick runt.

efter några timmar gick vi till mcdonalds och åt. som vanligt innan en konsert var jag inte så hungrig men jag beställde en stor pommes och åt nästan allt själv. på mcdonalds var det även en liten kille som kastade pommes frites på oss och det var en annan kille som spottade på cornelia men hon kastade glass på honom då.

sen efter det så bestämmde vi oss att leta efter klubben. vi frågade några människor vart man skulle gå för att komma till raw bar och tillslut kom vi fram. men då hade dom inte öppnat än så vi bestämmde oss att gå tillbaka till mcdonalds och köpa glass för att fira jejjas percing som fyllde en månad. på väg till mcdonalds mötte vi dom andra som hade åkt till vandrarhemmet och några till. efter vi köpt glassarna gick vi tillbaka till klubben och jag vet inte vart alla glassarna tog vägen för helt plötsligt var vi bara 2 som höll i varsin glass. och jag ville inte hålla i min för jag frös om fingrarna så jag gav min glass till jejja men då råkade jag tappa den...

när vi kom tilllbaka till klubben så gick vi in och jag och sara var syskon för att vi skulle kunna komma in. sen satt vi på scenkanten och pratade och dansade lite på scengolvet i några timmar. plötsligt så såg jag oskar humlebo (moto boy) stå vid dörren. sen så gick han förbi oss på väg till backstage. sen väntade vi i yttligare nån timme.

ca klockan halv 12 kom moto boy ut och ställde sig på scenen och började spela och sjunga. det var magiskt. så fint. tog några bilder men inte så många. lät mest kameran ligga på scenen. haha roliga mellansnack hade han oxå.

sen efter konserten blev vi utslängda från klubben bara för att vi är under 18. så vi satte oss i sofforna som stod där utanför. efter ett tag satte jag mig på ett av borde istället för att jag skulle komma närmre dom andra. det var kallt. efter 40-45 minuter kom äntligen oskar ut. han ställde sig och pratade med några andra och ingen av oss ville gå fram och störa men efter ett tag så ropade vi " för det finns inget som, för det finns inget som, för det finns inget som MOTO BOY!" och då kom han fram till oss och ställde sig på soffan som var framför mig och började prata... vi pratade om allt möljligt med honom och tog några gruppbilder. efter 15-20 minuter fick alla varsin kram och sen gick han in igen.

sen efter det sa jag hejdå och kramade alla och satte mig i saras bil och åkte tillbaka mot uppsala..

det här var den roligaste dagen på länge. behövde verkligen det här! TACK!

RSS 2.0