31 december

Sista december idag. Sista dagen på det här året. Hur ska man sammanfatt året då? Jag skulle nog säga att det nog är det bästa året i mitt liv.
En del konserter har det blivit, sånt gillar vi! Det blev även en festival och det var bland det roligaste jag gjort. Nu på slutet har året har jag även varit rätt mkt med mina kompisar på helgerna, mina vänner är bäst. En massa nya vänner har det blivit. Några nya vänner för livet (Felicia och Sofia, känn er träffade). Jag har sett rätt mkt av sverige (åkt både norrut och åt väster) och varit i Sthlm mer än vanligt. Julen var jättebra.
Sen har det ju såklart varit några negativa saker det här året som lite bråk som hela tiden kommer igen. Ibland saknar man tiden som var men samtidigt vill man inte gå tillbaka eftersom vi märkt vad som kan hända. Folk ändras hela tiden och det får man leva med.
Förutom lite småsaker så har det här året varit riktigt bra. Det är ju ändå de glada minnerna man tänker på när man ser tillbaka på lovet.

När man tänker på 2009 så tänker man mkt skola. Alla nationella prov och press på att höja alla betyg så man får bra poäng. Gymnasieval och sen börja gymnasiet. Ny skola och klass, jag kommer säkert inte känna nån. Vi får väl baar hoppas att det blir bra. Sommaren ska jag försöka göra till en rolig sommar med många konserter. Minst en festival ska det bli också. Hur var det vi sa? Skulle vi försöka vara volontärer på arvikafestivalen? (Felicia, Sara, Kristin?) Sen får jag hoppas på nån utlandsresa med mamma och såklart ridläger.
2009 blir säkert ett toppenår! Vi får iaf hoppas det. Det kommer börja bra med Felicia (och Kristin? hoppas) kommer hit till uppsala och så blir det sthlm och träffa Linn och Ina.

Hur tycker du att 2008 har varit? Ett bra år eller ett av  de sämre?

Jag och mamma står och bakar

Jag: Hur många milliliter går på en deciliter?

Och jag ska tydligen vara bra på matte...


shoreline på radio

Måste bara berätta att jag hörde shoreline när jag och ellie var inne och åt på max i förrigår. Och nu när jag satte igång maxradion så tog låten som spelades slut och gissa vad som spelas nU? SHORELINE! (BD versionen såklart) åh jag älskar den låten! Och jag är glaaaaaaaaad :D:D:D:D::D

slappdag

Idag är en sån här mellandag då jag inte gjort nåt. Rätt skönt med en sån dag nu efter 2 dagar på stan med olika kompisar. Hade kanske tänkt åka/gå till gränby och köpa käder till imorgon (nyårsafton!) men sen kom jag fram till att jag kan ha samma som jag hade på jul.
High school musical 2 var nyss på tv. första gången jag såg den faktiskt. Haha, den var bättre än vad jag trodde att den skulle vara :o .
Imorgon är det som sagt nyårsafton. Ska fira i Storvreta med lite folk jag känner. Ska bli kul men fick för nån timme sen reda på att det var en som inte skulle vara med. Lite synd men det blir nog kul ändå.

Hur ska du fira nyår?

jag är verkligen dålig på att ha bloggkoll

men jag har inte varit hemma så mkt! och det är ju bra.


stan med linnea och lovisa

Var på stan med Lovisa och Linnea idag. Första gången på 2 månader jag träffade Lovisa. Det är nog rekord :O
Vi gick runt en massa och satt länge på Burger King. Vi satte oss inne i ett hörn så resten av alla som var där kan vara glada över att de slapp höra på vårat prat. Sen satt vi på varma gubben ett tag men när vi höll på att bränna rumporna av oss så gick vi därifrån och åkte hem till mig. Hemma hos mig åt vi pepparkakor och drack saft (oj, vi glömmde nog att plocka undan efter oss...). Hampus fick damp på oss för vi höll på för mkt med honom. Dumma katt. Sen åkte vi tillbaka till stan men vi var lite sega och bussen var sen så Lovisa missade sitt tåg. Men det löste sig genom att hon tog tåget som gick en halvtimme senare. Jag och Lovisa kom på att vi aldrig åkt tåg tillsammans nån gång :o. Sjukt konstigt egentligen eftersom vi alltid åker tåg till varandra så förknippar man lite Lovisa med tåg. Men vi har faktiskt aldrig åkt tåg samtidigt. Haha, vi får väl se till att åkte tåg till nån konsert eller nåt i sommar kanske?

Tack Linnea och Lovisa för en rolig dag. Ni är bäst <3

hahaha söta timo. varför åkte han ut igår? :(





Hade för övrigt väldigt kul med Ellie på stan idag :D :D :D

Jag är duktig

för jag ställde klockan på 10 OCH gick upp då. Det är bra för att vara mig, jag går aldrig upp tidigt på helger längre.
Om ungefär en halvtimme ska ajg åka till stan för att träffa ellie. Det blir kul! Ska försöka komma ihåg att ta med kameran så det blir nog några bilder sen.

hur många dagar kommer det ta att komma ner på 0 igen?

såhär blir det när man inte är inne på bloggkoll på hela julen...


jag är lat

Idag frågade pappa mig om jag ville med och träna (gissar på att han åkte till sitt jobb där det finns ett gym). Lat som jag är sa jag nej. Kankse inte så smart eftersom jag borde börja träna.
Istället har jag idag vara varit hemma. Haft på en ansiktsmask i ansiktet och målat om naglarna. Kollat på lite extrasaker som fanns med på mamma mia dvdn. Skön dag alltså. Imorron ska jag träffa Ellie. Det blir kul, har inte träffat henne på rätt länge nu. Och jag bara måste träffa henne nu när hon är hos sina släktingar i uppland! Kanske blir lite schopping då med. Det är ju mellandagsrea nu och jag har inte varit nere på stan än.


Hemma igen efter en riktigt bra jul!

Så nu är jag hemma igen. Julen har varit riktigt bra iår, trots att man saknade lite julkänsla. Men vafan, jag hade ingen julkänsla förra året heller så jag är van ;). För en gång skull fickl jag det jag önskade mig. I alla fall det jag önskade mig mest. Sånt gillar vi!

På julafton var jag, pappa och Oscar hos farmor. Vi åt julmat, såg kalle anka, delade ut julklappar, åt ännu mer och såg på tv. Vid nio på kvällen gick jag och oscar över till mormor och morfar (tar 5 - 10 min att gå mellan). Där fick vi julklappar av dom och de fick julklappar av oss. Sen fickade vi, skrapade trisslotter och såg på tv. Vid 11 tog tvprogrammet slut och vi gick tillbaka hem till farmor.

På juldagen vaknade vi hos farmor. Vi åt frukost och packade ihop våra saker. Sen lämnade pappa oss hos kusinerna (mamma var redan där) och så åkte han själv vidare hem. Hos kusihnerna spelade vi lite tvspel (minsta kusinen hade fått det nya guitar hero där man spelar som ett band så det spelade vi rätt mkt.), fick julklappar, tittade på tv och åt mat.

Sen på annandagen (idag) vaknade vi först hos kusinerna. Spelade lite tvspel och åt frukost. Sen packade vi ihop våra saker och åkte hem. Mamma lämnade av oss här hos pappa och åkte sedan hem till sig.


Julklapparna jag fick:

Av pappa: Kamera, kameraväska och minneskort till kameran

Av Oscar: Mamma Mia! dvdn, 2 nagellack

Av Farmor: Klocka, Gosedjur (en isbjörn utklädd tilll tomte tror jag att det var. jättesöt!) och pengar.

Av mormor och morfar: Pengar

Av mamma: iPodhögtalare, mascara

Av kusinerna, morbror och nettan: presentkort på gina tricot

Av Kristin: lilla boken med usla ursäkter

Av Felicia: En fin magnet som det stod "alla borde ha en lika underbar vän som dig" eller nåt sånt på

TACK! <3

julpost

Förresten så fick jag höra idag av Felicia att brevet jag skickade henne igår kom fram idag. Sånt gillar vi, när sakerna kommer fram innom ett dygn efter jag lagt brevet i en brevlåda. Och dessutom så hade jag ju bara ett frimärke fast jag kanske borde satt på 2. Hoppas även att Kristins brev kom fram men det borde det väl? Imorron ska jag öppna julklapparna jag fick av mina 2 sweethearts som skickar julklappar på posten. (Annars när jag får julklappar från kompisar brukar de öppnas direkt men efetrsom de ändå inte är med så känns det lite onödigt att öppna dom själv sittadndes på mitt rum innan julafton. visst, jag tänker nog inte öppna de här julklapparna när vi sitter runt granen imorrron men de ska iaf öppnas på julafton) Hoppas ni gillar julklapparna. Och sen så ska jag väl träffa Lovisa nån gång i mellandagarna. så hon kan få sin julklapp från mig :)



Julpyntat och fint

Så. Nu är det julpyntat här hemma. Haha när vi skulle börja julpynta behövde vi ju lite julmusik. och vi använder ju aldrig den där stereon i vardagsrummet så först var vi tvugna att ta bort en massa saker som stod framför. och sen när jag skulle öppna och ta ut skivan som var i var det en julskiva som satt i så det var bara att stänga och trycka på play. Alltså, vi har inte använt stereon i vardagsrummet sen förra året. Haha bra va? ;)

23 december

julafton imorron. det börjar kännas lite nu. liiite julkänsla har jag allt fått. ska nog gå till ica idag och köpa en chokladask eller nåt till mormor och morfar i julklapp. fick reda på att oscar köpt julklapp till dom och då blir det ju lite konstigt om jag kommer utan... haha det blir väl en chokladask eller nåt. annars så är väl alla julklappar klara. jaghar ingen aning om vad jag kommer få för nåt imorron. hoppas på kamera men tror inte att jag kommer få nån. en stor och bra ipodhögtalare vill jag oxå ha.

vad önskar du dig i julklapp?

vad var det jag sa? ;)


Jag är hos Linnea :D

Och just nu bakar vi lussekatter :D hahahah hoppas de blir bra men om jag känner mig och linnea rätt blir de jättefula och säkert brända och äckliga. hahaha men vi får väl hoppas att de blir bra ;)

jag glömde :$

idag gick jag upp todogt. klockan 10. sen hade jag tänkt vara duktig att skriva ett blogginlägg direkt så ni vet att jag var uppe då. för nu kanske jag ljuger ? men nej det gör jag inte. jag talar sanning :D
men iaf, jag glömmde det. har man som vana att alltid skriva in bilddagboken.se så fort man startar internet blir det så. och sen är man ju såklart fast där i en timme XD

idag ska jag vara med linnea :D åker kanske hem till henne. egentligen så skulle lovisa vara med men hon är sjuk :( krya på dig sötnos <3 ses på mellandagarna?

krunegård

sitter och lyssnar på p3svea och nu spelas en markus krunegård låt :D det rä ett idogt jobb att driva ungdomen ut ur sin kropp. haahh långt namn på den här låten ^^ men nu kom jag på hur mkt jag saknar att lyssna på markus, var ett tag sen jag knarkade krunegårdmusiken ;) så nu ska jag ta att lyssna lite på mr. krunegård. sen ska jag börja övertala mamma om att jag ska på konserten och att hon ska med så jag kommer in.

nu började en adam tensta låt. haha dags att stänga av radion och öppna iTunes X)

fjärde advent

solig dag iadg. det känns som vår. så ska det inte kännas! inte nu!

lite trött idag med. hade tänkt lägga mig tidigt igår men så loggade lovisa in på msn vid 1(?) så jag satt och chattade med henne ända tills mamma kom hem vid 4. och nu så väckte mamma mig vid 12 så man får ju aldrig sova ut ordentligt här. haha fast det skulle avra värre om jag var hos pappa. där är det väckning klockan 10 som gäller. inte kul.

idag så är det fjärde advent. ska nog julpynta lite idag eftersom vi åker till pappa imorron. imorron ska jag även träffa lovisa riktigt länge sen nu! haha så här länge har vi aldrig varit ifrån varandra innan. sjukt egentligen. då ska hon få julklapp.

nu är alla julklappar köpa och inslagna btw. ska se till at posta 2 st också. haha de kanske kommer efter jul, men det är väl lugnt ändå? ;) 

puss på er !<3 

Julgran

För en timme sen gick mamma och Oscar och köpte julgran. Nu har de i en halvtimme försökt få upp den till lägenheten. Jag har ingen aning om de har lyckats än.


lördag - sofia åker hem

vi somnade vid 5 nån gång. haha vet inte hur vi somnade för vi var ju inte trötta :o man blev ju pigg av att lägga sig i sängen X) .

idag vaknade jag vid halv ett och gick upp och sen tänkte jag lägga mig igen men sofia hade lagt sig på min sida av sängen så jag tänkte flytta över mitt täcke men då vaknade hon. vi kollade på klockan och såg att den avr halv 1. sofia skulle ju vara hemma 3! Så vi gick upp fast vi var trötta. jag som ville sova mer.

åt äppelpaj som frukost. gott! sen fixade vi oss. åt pepparkakor och kaffe med mamma. sen så drog vi in till stan. vi gick in i musikens hus och åkte upp för alla trappor. och sen skulle vi ner igen. haha sofia är höjdrädd och fick panik och satte sig ner i rulltrappan. sen gick vi snabbt till stationen för att vänta 5 min på sofias buss och sen åkte hon.

jag gick runt lite på stan i en halvtimme elelr nåt sånt och sen åkte jag hem.

det här har varit 2 riktigt roliga dagar med sofia (som det alltid är när man är med henne). saknar dig sötnos <3



synd att inte lovisa kunde komma till uppsala idag btw. men på måndag! då måste hon komma hit!

sofia är trött som fan

nu har vi gjort en massa roliga saker så som fixat sjuka frisyrer, fotat, varit ute, snackat i tele och kollat på fuckning åmål. och än ska vi inte sova ;) vi ska kanske vara uppe hela natten :D eller inte. hah avi får se ;P

Sofia är här :D :D :D

idag avr det avslutning :D det gick fort var klar innan 10 :D
då åkte jag till stanb. gick runt lite och sen åkte jag till gränby och träffade sötaste sofia och hennes mamma och syster. efter nån timme åkte vi till stan och sen hem till mnig :) haha sofia älskar min keyboard ;)


världens slappaste skoldag

idag var det en riktigt lat skoldag.

schemat:
läsning
engelska
svenska
lunch
bild
no skoldans

på engelskan OCH svenskan såg vi på filmen the hook. vi var ju tvugna att se klart den.
sen lunch och sen efter det bild. på bilden gjorde vi inte så mkt. satt mest och snackade.

efter bilden hade vi rast i en halvtimme och sen var det dags för oss nior att ha våran skoldans (7orna och 8orna hade innan oss). jag dansade alla danser utom en. jag hade tänkt dansa den dansen jag inte var med på men så var det nån lärare som sa åt mig och några till att byta platser och så skulle jag dansa med en ful kille jag inte känner. och samma sak var det med frida som stod brevid mig. så vi stack XD hahahahha stackars kille XD
efter skoldansen fick vi sluta.



nu sitter jag här hemma hos pappa. måste sova här i natt för annars missar jag bussen till kyrkan i morron. helt onödigt att vi nior ska ha avslutning i kyrkan, den ligger ju så långt bort! varför kan inte vi ha avslutning i matsalen precis som 7orna och 8orna?

julafton om en vecka :D

engelska
idrott
hk        tandläkaren
so
teater
no


vi började dagen slappt genom att fortsätta se på the hook. dålig film. jag sitter längst bak i klassrummet och har girlanger framför tvn hela tiden men orkade inte bry mig, jag satt mest bara och smsade hela lektionen.

på idrotten dansade vi. vi hann med väldigt mkt för att vara 40 min. väldigt rolig och jobbig lektion. första dansen gick ju ut på att man bara skulle springa en massa XD det är kul med dans på idrotten för nästan alla är ungefär lika bra på det :)  jag var smart nog att inte ha några skor på mig idag. inte så smart, vet inte hur många gånger jag blev trampad på fötterna. vi gick igenom nästan alla danser. rätt onödigt att gå igenom hej tomtegubbar eftersom man bara springer runt då. men vi fick även springa in till den andra delen av gympahallen där en annan klass höll på att dansa och så störde vi deras lektion. Haha fast när vi kom dit överröstade deras musik våran musik så det blev lite konstigt :P

sen var det hk. hkn började 10.10. jag skulle till tandläkaren 10.45. jag var med ca 15 min på hklektionen (gjorde ingening, gick mest runt och störde alla). sen gick jag iväg. Fast jag gick en omväg till centrum oxå för att jag skulle köpa godis och julmust att ha när vi skulle fika på solektionen.
sen när jag kom till tandläkaren borstade jag tänderna och gick sen och sa att jag var där. fick vänta ett tag och sen fick jag gå in i rummet. jag hade inga hål :D bara pyttelite tandsten som de tog bort. var klar innan 11.

sen kom jag tillbaka till hklektionen 11.10. då var nästan allt klart och vi skulle äta 11.20. så jag hjälpte till och dukade lite och sen åt vi. rotfrukter, kycklingspett tsatziki och kladdkaka. gott! fick även veta mitt betyg. vg. jag hade visst varit uppe på mvg men sen råkade jag säga förra veckan att jag inte ville jobba själv (bara för att det är tråkigt!) så bara för det får jag vg -.-  . det blir förresten mitt slutbetyg i hk. det här var min sista hklektion någonsin. lite sorgligt faktiskt.

sen var det dags för SO. vi såg klart på filmen. den var hemsk men de värsta scenerna såg vi nog igår faktiskt. huvudpersonen överlevde såklart. bara för att han kunde spela piano. haha sjukt va?

istället för svenska gick vi till matsalen för att se när 9f spelade upp en teater. den var bra faktiskt, min klass hade inte kunnat göra det bättre.

sen NO. gick igenom svar på några uppgifter vi gjort. sen skulle vi göra resten utav instuderingsuppgifterna samtidigt som det avr betygssnack. jag var nästan säker på att jag skulle få mvg i no eftersom min lärare skrev på omdömmet att jag låg på mvg och sen fick ajg mvg på provet. men så ska hon ändå ge mig vg! fan! och det är bara för att hon inte vill sänka mig nästa termin då vi får slutbetyg. om det här hade varit sista termine hade jag fått mvg. och hon ba "men ett starkt vg+ är väl inte så dåligt det heller" men jag ville ju ha mvg. och dessutom så syns det ju inte på betygen om det är vg+++++++ eller vg ------ . i matte får jag iaf mvg som vanligt. :)


sen slutade vi och jag åkte hem. lyssnade på långa versionen av when we were winning hela vägen hem. den är underbar.

en vecka och en dag kvar till jul nu! :D

skön skoldag idag :D
haha dagen började såklart med att jag lyssnad epå musikhjälpen på bussen till skolan. jag är nästen beroende!

läsning
spanska
musik
engelska
lunch
so

på spanskan var vi utan lärare nästan hela lektionen igen eftersom hon snackade med folk. fast den här gången arbetade vi faktiskt lite.

sen när vi skulle ah musik öppnade musikläraren dörren och sa åt oss att komma in i musiksalen 10 min efter lektionen skulle börjat. sen så sa han att vi inte skulle ha nån musik utan vi skulle flytta alla högtalare, micka, instrument, ljudanläggningen och allt sånt till scenen i matsalen. för första gången på de här åren på ärentunaskolan fick vi åka hiss i skolan. hahah det gjorde så att alla ville ta de tyngsta sakerna så man fick åka hissen XD. det blev några vändor fram och tillbaka och vi fick dit nästan alla saker fanns typ nån liten sak kvar sen när våran lektion var slut.

på engelskan såg vi på film. The Hook. peter pan har blivit vuxen och glömt allt som hände när han var liten. det jag inte fattar är hur han som var i det där landet man alltid är barn har kunnat bli vuxen. vi såginte så mkt utav filmen men jag kanske får reda på det sen :P

sen lunch. några lärare på min skola stod uppe på scenen och spelade jullåtar fast de gjorde lite rockigare versioner. de var mkt bättre förra året men det kanske var för att den som sjöng bäst inte var med det här året.

på SOn fortsatte vi kolla på pianisten. bra film. men hemsk. väldigt hemsk. man är ju nära till tårarna hela tiden. och killarna är okänsliga och skrattar hela tiden -.-



sen efter skolan åkte jag till stan. lollo och ellan skulle oxå till stan så vi åkte dit tillsammans. sen så fikade vi på donken och gick runt lite. vid 3 dissade jag dom och var med linnea istället. vi gick runt lite och jag köpte julklapp till mamma och lovisa. bara farmor kavr nu. vad ska ajg ge till henne?


musikhjälpen

nu har jag lyssnat/tittat på musikhjälpen ända sen jag kom hem. haha det är ju grymt bra!
och de borde spela upp den låten som kristin önskade nyss!

http://sr.se/musikhjalpen


måndag sista skolveckan innan jul

läsning
SO
matte
lunch
NO
slöjd
spanska

på SOn såg vi film :D hahah rätt dålig men bättre än vanlig lektion. på onsdag ska vi ta med fika att äta när vi ser på den :D

matten räknade vi som vanligt. tråååååk :( .

På NOn jobbade vi på som vanligt. tråk även det :(

slöjden jobbade vi även på som vanligt. jag kommer ingenstans :/

på spanskan gjorde vi knappt nånting för läraren pratade med oss en och en om betyg. så vi andra sprang runt i klassrummet :P jag får VG i spanksa. precis vd jag trodde att jag skulle få.

jag får g i idrott oxå förresten . det fick jag veta på solektionen. precis vad jag trodde att jag skulle få. jag är sämst på idrott.


nu lyssnar jag på musikhjälpen. Moto boy och titiyo är där och sjunger just nu! bäst <3

3 advent

hej!

idag har jag bara tagit det lugnt än så länge och kommer säkert göra det hela dagen idag.
vaknade vid 10 - halv 11 nångång men låg kvar i min säg och tittade på tv i nån timme. sen drog jag mig upp och nu sitter jag här. det är skönt att börja dagen långsamt med att kolla på tv samtidigt som man ligger i sängen. den där tv är väl en av de få sakerna i mitt rum som jag använer. tvn och sängen, annars så är jag aldrig i mitt rum :P

nu lyssnar jag på musikhjälpen btw. gissa hur glad jag blev när det var en som ringde in och ville att de skulle spela en broder daniel låt? :D haha jag har nog aldrig hört en broder daniellåt på radion innan.

3 advent idag. snart är julen här! igår åkte jag och pappa till gränby centrum och jag köpte juklappar till oscar och mamma. fast jag måste köpa nåt mer till mamma. och nåt till farmor. sen kanske nåt till mormor och morfar.
och är det nån annan som vill ha julklapp från mig? :) <3

bloggkoll

haha shit :O jag skulle in på bloggkoll nyss och jag har 127 inlägg att läsa :O :O :O haha jag var ju nere på 0 i torsdags!
haha om man är borta från datorn en dag blir det alltid mkt men nu har jag inte varit inne där på en och en halv dag och det är mkt mer än vad det brukar vara på den tiden :o
haha vi får se hur många dagar det tar för mig att komma ner på 0 nu X)

kevin vann idol igår :D :D :D

Oscar och pappa är borta och handlar julklappar och jag sitter här hemma framför datorn och sjunger så högt jag kan XD hahaha det låter inte bra.

Igår vann Kevin idol. Yes, han var bäst!
Haha jag kommer nog aldrig glömma de där gångerna man träffade honom oxå. kan dra dom lite snabbt här under:

första gången: Jag, Sofia och Lovisa står lite bakom Lisa och Jessica när Lisa och Jessica stoppar Robin b när robin, kevin och alice går förbi oss. Kevin går vidare lite men så ser han mig, lovisa och sofia och säger "kramar! ni vill ha kramar!" och så tränger han sig mellan en stolpe och robin för att komma fram till oss så vi kan få våraq kramar. och vi sa inte ett ord innan han var framme vid oss XD hahaha



telefonsamtalet: jag och sara sitter i bilen på väg hem från säffle. sofia träffar idolerna och ringer oss. vi får prata med lars, robin e och kevin. När vi pratade med lars lät jag sara prata mer än mig men han var rätt så svår att prata med i tele. när vi snackade med robin sa jag och sara allt exakt samtidigt. och sen när vi pratade emd kevin pratade ajg mest för sara hörde knappt vad han sa XD jag hörde allt så jag babblade på XD kevin stackarn frös för det avr kallt ute. haha jag sa att det var varmt där jag var och då sa han att han ville komma dit. fast jag visste ju inte ens vart vi var XD vi satt ju i en bil!

andra gången: jag, sara, lovisa och ellie var i sthlm och fick för oss att gå förbi hotellet en liten sväng. och när vi går förbi där kommer kevin ut. en massa folk går fram och snackar med honom och efter nån minut går även vi fram. Vi kramar honom och när hjan kramar mig börjar han helt plötsligt börja prata om att han ska till studion och spela in en låt. vi frågar lite vad det är för låt och sen så kommer kevin på att han har 10 min kvar innan han ska sticka så han går och sätter sig på en bänk och snackar med oss. Efter några minuter kommer johan ut och mer än hälften av dom som från början stod runt kevin gick till johan istället. lite taskigt tycker jag. kevin frågade vem det var som kom och när nån sa att det var johan så sa han bara "jaha" och fortsatte prata på som innnan. han brydde sig inte ett dugg om att nästan alla stack ifrån honom. Han berättade en massa roliga saker och sen kom dte nån som sa åt honom att han var tvungen att åka iväg.


haha roliga stunder det där. Kevin var absolut en värdig vinnare och han kommer gå långt!

lucia och begravning

dagen började med att jag gick upp redan klockan 6! :O

vid halv åtta var jag vid skolan. hade ingen aning om vart jag skulle gå så jag smsade folk och fick reda på att jag skulle till fritidsgården. jag gick dit och träffade en massa folk och så böt jag om till lucialinne. sen fick vi glitter och ljus och sen var det dags att repa lite. vi gick inte igenom allt för det hann vi inte innan halva skolan kom och skulle titta på oss. Så vi fick skynda oss ut från matsalen och försöka hitta den man skulle gå med och sen tände vi ljusen och började sjunga. Det gick rätt bra ändå trots att vi aldrig tidigare hade övat på hela programmet. Det var inte så långt, en halvtimme kanske. Några småmissar här och där men annars gick det bra. Sern efter första uppträdandet gick vi och satte oss i fritidsgården och fick lussekatter, pepparkakor och saft. Sen skulle vi ställa upp igen för det var dags att lussa för andra halvan av skolan. Ljusen tändes och vi började gå in på scenen en andra gång. Det andra framträdandet sjöng vi nog liiiite bättre på och gjorde inte lika många missar. men missarna vi gjorde märktes mer. Som i andra versen i staffansvisan sjöng bara musikläraren för killarna hade glömt bort vad de skulle sjunga. och då sjöng vi inte den tredje versen bara för det X) . sen när allt var slut gick vi till fritidsgården igen och böt om till vanliga kläder. jag ringde pappa och han kom och hämtade mig.

Sen kom jag hem och böt om till begravningskläderna. Tittade lite på tv och sen åkte vi iväg. Jag, pappa och oscar stannade och åt på mcdonalds på vägen. Sen kom pappa på att i var typ 40 min för tidiga så vi körde runt i hela morgongåva (pappa bodde där när han var liten så han pekade på en massa hus och berättade saker -.-) Sen var vi fortfarande lite tidiga så vi körde runt lite i heby också X) . vi kom fram till farmor typ 5 min innan vi skulle avra där. Sen efter några min kom även min faster, hennes sambo och mina kusiner. Vi hälsade på varandra (har inte träffat kusinerna sen ett och ett halvt år sen fast jag träffade dom knappt då så sist jag träffade dom ordentligt var julen för 4 år sen) och sen satte vi oss i vardagsrummet. Farmor berättade hur allt skulle gå till när vi kom till kyrkan och sen åkte vi.

Vi satte oss längst fram (eller, jag, oscar och philip fick inte plats på första raden så vi satt på andra ) och sen efter ett litet tag började allt. Prästen hade ett jättefint tal (eller vad man nu ska kalla det) om farfar. jag satt ju där såklart och grät och det var lite roligt för man skulle typ sjunga en psalm precis efter det där "talet" och ingen utav oss där längst fram sjöng utan jag hörde bara att alla satt och snörvlade. Sen var det lite fler saker som bl.a. så gick vi fram och la blommor på kistan och sånt.

sen efetr allt gick jag, oscar, mina kusiner, mamma, mina kusiners pappa och min fasters sambo till församlingsgården eller vad det nu heter. vi skulle äta där. och sen efter några minuter kom alla andra och vi skulle såklart vara artiga och hälsa på alla. haha typ alla frågade om jag var olle eller katarinas barn :P eller, de flesta gissade och eftersom de hälsade på mig näst sist så gissade nästan alla rätt :P .
sen satte vi oss vid bordet och åt mat och pratade i några timmar. jag var absolut yngst av alla som var där. jag satt mittemot en av pappas kusiner. vi kom på att hans barn är mina sysslingar. vi är smarta.
sen efter några timmar gick alla hem och vi åkte hem till farmor.

där satt vi och snackade i typ en timme och sen åkte vi hem.

hemma igen efter en lång dag

den hrä dagen har varit lång och inte ett dugg lik nån annan dag i mitt liv tror jag.
skriver nmer senare eller imorron för nu är det snart idolfinal på tv och man vill ju inte missa finalen nu när man sett nästan alla avsnitt det här året (alltså utav de här fredagsfinalerna. missade ju typ hela kvalveckan och det ;))
jag hoppas och tror att kevin vinner. vad tror ni?

klar med uppsatsen

SÅ! Nu är jag klar med den här hemska SO-uppsatsen jag arbetat på i flera dagar. Hoppas den kan höja mitt slutbetyg i SO iaf. Det här terminsbetyget kommer ju inte hinna ändras... :/ inte för att jag tror att det skulle ändras ändå. har ju bara fått G på proven. och jag har inte ens varit i närheten av VG.
Men nu ska jag bara skicka iväg den här uppsatsen till min lärare. fast jag tror att jag väntar med det tills imorron, kan ju vara så att jag glömt nåt som jag kommer på snart. aja, får bara inte glömma bort att maila iväg den innan det blir lördag.

Julpyssel, Måla julkort, Luciaträning (och tyvärr prov -.- ) = Snart jullov :D :D :D

läsning
engelska
svenska julpyssel
lunch
bild
luciaträning
matte

läsningen och engaleskan avr normala. hatar det i gör på engelskan nu, det är så tråkigt men jag jobbar på ändå. Lite. Jag, Lollo och frida satt väl mest och pratade om lucia och so-uppsatsen egentligen ;P .

Sen fick vi reda på att vi skulle julpyssla på svenskan fast då skulle vi ha luciaträning så vi skulle missa det. Men sen när vi var på väg till matsalen för att vara med på luciaträningen ropade de ut i högtalarna att vi skulle ha luciaträningen klockan ett istället. så vi blev glada och vände om och gick tillbaka till klassrummet. Jag och lollo gjorde en girlang (stavning?) som vi satte upp över det hörnet där våra bänkar står (hon sitter framför mig). hälften av alla andra i klassen satt och gjorde en annan (fulare) girlang som blev aslång som nu sitter kors och tvärs över resten av klassrummet. Haha det ser lite hemskt ut. som om några 5 åringar inrett vårat klassrum men det ger ändå lite julkänsla. tyvärr har vi ingen gran i klassrummet iår. Nån har slängt våran gran vi hade förra året. Visst, den vaqr lite sne och nederdelen satt uppochner men det avr ändå våran gran och den kan man ju inte bara slänga! :O

På bilden fortsatte vi att ritqa julkort. de ska alla skickas in till en tävling som unt har. våran bildlärare har ju jobbat lite för unt så det var hon som kommit med förslaget till unt om att de skulle göra en tävling :P så haha snart kanske man kan skicka en bild jag målat som mailjulkort. fast det tror jag inte för jag ritar så fult :P

Sen luciaträning. Vi tränade på hur man ska stå och så. jag ska stå på en bänk. den är vinglig.

Efter luciaträningen gick vi och gjorde matteprov. killarna i våran klass hade redan gjort det så de hade en liten rast. Jag gjorde matteprovet snabbast (det var bara a-delen) och så trodde jag att jag skulle få gå ut på rast men nej, jag skulle hämta mina fysikböcker och arbeta -.- . det slutade ändå tillslut med att alla fick sluta tidigare för killarna lät så mkt när de kom in i klassrummet igen.
fick ändå reda på vad juaug fick innan jag gick. 19/20. jag hade inte läst frågan ordentligt så därför hade jag gjort ett litet fel. typiskt mig. jag måste lära mig att veta vad de frågar efter!
sen fick ajg även veta mitt kemiprov. 36/40. hoppas att det är mvg. jag är iaf rätt nöjd för det var ett konstigt prov.

men nu ska jag skriva på min dumma so-uppsats som jag hatar. den blir ju aldrig klar.


jag har inget liv utanför skolan

 för jag jar inte tid med det. de ger mig för mkt läxor och sånt. idag har jag skrivit ca en och en halv timme på min SO-uppsats. det tar lång tid! aja, jag borde vara klar snart. är iaf inne på min 5e sida just nu och det är ju bra. det där med antalet sidor blir nog inget problem. utan det är mer tiden det tar att skriva som är problemet. och jag måste ju få med allt också. usch, jag hatar verkligen so.
och nej, jag tänker inte skriva om dagen idag heller för det hinner jag inte.
snart är det iaf grey's på tv :D dagens höjdpunkt.

btw, jag lockade håret lite nyss med plattången. det blev fult. jag ska nog ha platt hår på lucia. mitt hår ser hemskt ut vad jag än gör med det -.-


och nej, jag kan inte se normal ut på bild utan måste alltid göra en mer eller mindre diskret min

jullov nu tack!

jag orkar inte med skolan lägre. För mkt uppgifter som ska lämnas in och det är för mkt nu på slutet. Hade NOprov idag. jag måste få mvg på det. nästan alla frågor var jättekonstiga och jag fattade typ inget. kul.

Sen fick jag tillbaka min svenska novell. G. det stod G- först men det var tipex över minuset. Som kommentar stod det "tur att jag vet att du kan bättre" kul att få tillbaka sånt. Jag kan verkligen inte skriva noveller! Och sen just det att man var tvungen att tvinga fram en novell när man inte hade några idéer eller nån insperation. Vi skulle bara skriva en novell om vad vi ville. Jag kan verkligen inte göra sånt. Är det verkligen så smart av mig att gå en gymnasielinje med mediaprofil om jag inte kan skriva noveller? hoppas att det inte blir så mkt novellskrivande så klarar jag mig nog. jag hatar noveller.

jag hatar uppsatser. jag hatar inlämningsuppgifter. jag hatar prov. jag vill ha lov NU!




förresten, borde jag tillägga att halva min klass fick mvg på sina noveller. och där satt jag med ett g. nästan g - .  -.-

malin goes plugghäst. nästan.

så nu har jag iaf skivit 2 sidor till på min SO-uppsats (egentligen bara en fast jag fyllde ut med lite bilder). visst är jag duktig? :D haha jag frågade nyss pappa om jag var duktig men han tyckte inte att jag var det för ajg gjorde ju bara det jag skulle göra. men jag har aldrig börjat med en uppsats/läxa/prov så här långt innan! :O

aja, så mkt har jag ändå inte pluggat idag ändå..

var i skolan som vanligt.

läsning
spanska
luciaträning
lunch
SO
klassråd

på spanskan fick ajg tillbaka mitt prov. G. fan. jag kommer sänka mitt betyg.

på SOn fick jag oxå tillbaka prov. G på det med med det var iaf väntat. kommer ju inte höja mig där den hrä terminen iaf.

på SOn skrev jag ut en massa papper från landguiden.se efetrsom man bara kan gå in på den sidan näår man är i skolan. det kostar att gå in där annars.

sen efter skolan åkte jag till stan och träffade linnea! <3 alltid lika kul! <3

sen åkte jag hem och åt. sen pluggade jag i en timme. sen dusch, lite NOplugg eftersom jag har prov imorron och sen satte jag mig vid datorn igen och fortsatte skriva på min SOuppsats skrev i ungefär en halvtimme men nu orkar jag inte mer. men den MÅSTE bli klar. och jag SKA få bra betyg på den för jdå kanske jag kan höja mig i SO nästa termin. kanske... jag har iaf några dagar på mig att bli klar :)

dålig ursäkt för att slippa plugga

jag hade faktiskt tänk skriva på min SO-uppsats nyss. Och så skulle jag gå in på en hemsida som verkade ha bra fakta när jag kollade den i skolan. Men nu när jag skulle in på den så gick det inte komma in för man behövde typ nåt lösenord. Och jag orkar inte gå vidare och skriva saker jag kan skriva med den faktan jag redan har. Så jag skriver inget idag... ehehe jag kommer inte ha nån fritid snart för den här uppsatsen tar bara upp mer och mer tid.
men just nu struntar jag i det!
nu ska jag in på bdb, bloggkoll och lite andra sidor.
Puss!

skola + hälsoäventyret

läsning
SO
matte
lunch
hälsoäventyet
NO
slöjd
spanska

som ni ser så hade vi vanliga lektioner fram till lunch. sen åkte vi till stan för att vara på nåt som kallas hälsoäventyret. det var väl sådär. bättre än skola iaf.
Det var typ prat om kärlek och sex. inte så mkt fakta utan mest lekar och diskutioner och sånt. och så gjorde vi vissa saker som inte alls hörde ihop med det. som vi var 2 lag och hade en ballongtävling. man skulle slå över ballongerna på andra sidan av det andra lafet. det var typ det roligaste vi gjorde.
jag var iaf hemma långt innan jag skulle varit hemma i vanliga fall och sånt är ju bra :D


andra advent

andra advent idag vilket betyder att det inte är så lång kvar till jul :D
Jag sov länge. det behövdes verkligen, har ju inte sovit ordentligt på hela veckan.
Sen efter att jag hade ätit frukost åkte jag och mamma till gränby centrum. Vi var ju tvugna att kolla hur det såg ut nu i nya delen :) .
Jag köpte min första julklapp (eller nej, inte första, jag, sara och sofia köpte ju julklappar till varandra igår. men första julklappen som ska slås in och sen öppnas på julafton). Det var en sak till pappa. Tänker inte skriva här vad det var för han kanske hittar min blogg.
Sen så köpte jag även en klänning som jag ska ha på julafton, täckstift och ett par pyjamasbyxor.
Jag fick en fin pepparkaka :)

hemma efter ett dygn med underbaraste sofia och sara <3

så nu är jag hemma igen. Jag har grymt kul med Sara och Sofia!

Det började med att jag skrämmde sara på centralen XD hahahah det avr kul. sen åkte vi buss till sofia. hade ingen aning om vart vi skulle av och lantbussar är läskiga. men sofia ringde och förklarade för oss när vi skulle trycka på stoppknappen och så. haha det avr lite krångligt för vi skulle kolla ut och kolla efter en kyrka. och det avr helt kolsvart ute! vi lyckades komma av på rätt ställe iaf :)

Sofia och hennes mamma väntade på busshållplatsen och så körde de hem oss till Sofias hus. Shit va stort det var :o

Vi åt mat och sen så tillbringde vi nästan hela kvällen inne på sofias rum. Vi började se på twilight i kass kvalité (gick inte att hitta bättre på internet). Vid 8 tvingade jag dom att vi skulle se på idol. efter lite tjat gick dom med på det iaf. sen efter idol sjöng vi lite singstar. Sen skulle vi sätta oss vid datorn och lyssna på nån låt men då kom sara och sofia på att de ville se fortsättningen på twilight så då gjorde vi det. haha jag blev rätt rastlös och la mig på golvet och sötittade. kan inte riktigt säga att jag hängde med i handlingen.
Helt plötsligt började Sara och Sofia att storgråta. De verkligen grät ordentligt för det var nåt i filmern som var så vackert och underbart. jag skrattade åt dom bara för att de grät så mkt. det avr ju inte ens sorgligt det som hände i filmen. och haha ajg hade ju inte hängt med så de skulle förklara för mig vad som hade hänt samtidigt som de råbölade. det tog väl ungefär 10 min innan jag fattade varför de grät XD haha sötnosar <3

Sen efter twilight tvingade sofias mamma oss att gå och lägga oss. vi skulle sova i en bäddsoffa på undervåningen så vi tog med en massa smink och kamera ner dit. Sen efter att vi hade bäddat och så började vi locka håret och verkligen översminka oss. Haha sara och sofa tyckte att jag såg ut som en knarklangare XD
sen så tog vi en massa bilder på varandra. Kanske lägger ut några här sen. kanske. annars så hamnar de nog här iaf. Sen satt vi och snackade en massa. Pratade i tele med folk och lite annat. vi somnade vid 4-5 nångång.

Sen på morgonen vaknade vi flera ggr av att sofias familj höll på och gjorde en massa saker som t.ex. så dammsög de i rummet brevid oss. och vi som ville sova. Vid 10 gick vi upp :p

Sen fixade vi oss och satt lite vid datorn. sen åkte vi in till Uppsala. Vi var där vid ett och sen gick vi runt på stan. vi köpte tidiga julklappar till varandra eftersom vi inte vet när vi ses nästa gång. Vi köpte även dyr sallad. och donuts. vi skulle köpa 6 st donuts (specialpris 6 st för 50 kr) men vi fick 7 st. Sofia, vi kanske har börjat få tur igen? Fast nu är det 3 st kvar. vi orkade inte äta mer än en varsin.

sen efter några timmar på stan var sofia tvungen att åka tillbaka till östhammar och då skulle sara gå på stan lite med sin pappa så jag åkte hem.

Underbara dagar! älskar er ! <333

hemma en kort stund

kom hem för en halvtimme sen. har pratat i tele med lovisa nu sen jag gick av bussen. jag saknar henne <3 och det är synd om henne för at hon är sjuk :/  krya på dig <3

nu ska jag packa coh sen ska jag åka till stan för att träffa sara och sen ska vi åka till östhammar och träffa sofia :D :D :D <33333 ska bli grymt kul :D <333

Gatufesten

Hade inte sett det här klippet innan. åh vad jag saknar gaufesten nu <3 http://webbtv.st.nu/player/play/50780

förresten så när man ändå kollar kan man kolla på bildspelen som kommer efter. AHAHHAHAHAHAHHAH Jag dör av skratt när jag ser den där närbilden på mitt ansikte! XD Hur ful kan man vara? XD stora ögon, tittar lite i kors, dubbelhaka, bilden är tagen underifrån.. hahaha helt hemsk bild! XD


jag vann en tävling :o :D

fick det här mailet idag :D
fast jag brukar ine lyssna på sebastian. men ändå, låten kanske är bra? :D


besök på skrapan, stan, hemma, skolan, hemma

dagen idag då:

Åkte till lundellska skolan. Jag, Lollo och Josefin gick av vid rosendal. haha vi kanske borde bytt buss i stan? aja, en liten promenad blev det. inte så farligt ändå. Man fick ju se lite ställen som man aldrig är på.

När vi kom in på lundellska så fick vi lite papper direkt. nån sa åt oss att gå ner en trappa och det gjorde vi och där pratade vi med några lärare och fick papper.
Hon som stod vid natur sa att naturlinjerna är skolans svåraste, att det inte bara går att glida igenom gymnasieåren utan att plugga ordentligt. haha ojdå. men nån gång måste jag ju börja plugga mer ändå. Det verkade ändå rätt roligt med mediadelen. och man kombinerar ju natur och media i naturmedia så det blir nog bra. jag ska nog söka det.
Skolan var för övrigt rätt stor. 800 elever trr jag att det var och det känndes som om man gick runt i cirklar och uppåt fast man inte alls gjorde det. och allt såg likadnat ut överallt. haha jag skulle aldrig lära mig att hitta där. Det verkade iaf vara rätt bra lärare och så. Sen fick vi lite mer info om skolan och alla linjerna. och bara för att vi lyssnade på det (ca 20 min) fick vi varsin bulle och festis :D

Sen åkte vi in till stan. Vi gick runt där i kanske en timme innan jag tog bussen hem till mig. Jag åt mat, sov och tittade lite på tv. sen var det bara att gå till bussen och åka till skolan.

Vi hade halvklass svenska vilket var väldigt lugnt. jag skrev klart min novell och sen läste jag bänkboken. höll nästan på att somna. var hur trött som helst.

Sen NO. Vi gjorde nåt expriment med litium. Rätt kul att inte bara sitta stilla så det avr helt okej. Och vi fick ha snygga skyddsglasögon på oss ;) . Och så råkade jag andas in vätgas x) . Sen slutade vi.

Jag måste göra min SO nu fast jag orkar inte. kladden om hur allt ska vara skulle avra klart idag. jag försökte arbeta lite på bussen men kom på att jag saknade fakta. jag har ingen skrivare hemma så jag kan inte skriva ut fakta heller. Och jag har inte word på den här datorn. kul va? Så jag kan inte göra min SO uppsats och Lottie kommer få damp. Men jag orkar inte arbeta mer nu. jag är trött.


till lundellska idag då

shit va långt bort den skolan ligger :O

aja, jag ska iaf åka strax efter 8 (typ 10 över. måste ha lite marginaler så jag inte missar 115). Sen så ska jag vänta på 115 inne i stan och hoppa på den och hoppas att det är samma som Lollo och de andra åker ;P Sen går vi fån biomedicum till Lundellska. det är nog rätt långt :O lite mer än 10 min har vi räknat med att det ska ta.

sen är vi väl där ett tag och när vi tröttnat åker vi antingen till en annan skola eller så åker jag hem och äter lunch. Sen plugga lite SO hemma och sen ska jag åka till skolan (min skola) och ha 2 korta lektioner. sen hem igen :)

blir en väldig massa bussåkande fram och tillbaka och mitt busskort har slut på resor :o (det var tomt på expiditionen igår när jag skulle fylla på) så jag får väl använda en massa gamla bussbiljetter jag fick när jag hade prao och som jag inte använde.

skolannnnnnnn

skolan idag:

läsning
spanska
musik
engelska luciaträning
lunch
SO
klassråd fika

På musiken arbetade vi faktiskt idag. Vi kom fram till en massa bra saker. Fast vissa förslag vi sa innan var inte så bra. Och haha alla ville att jag skulle vara ett skrikande fan i våran melodifestival. Varför just jag? Min klass måste ha fått för sig att jag brukar bli som den-där-tjejen-som-skrek-i-idol-i-fredags när jag är på konsert eller ser nån artist jag gillar. Så är jag INTE. det kan jag lova.

efter musiken hade vi luciaträning direkt. Den här gången kom en annan lärare och spelade piano och hon ville höja alla låtar igen. Vi som tjatat så mkt på att våran musiklärare ska sänka dom. Så nu är alla låtarna ännu högre än innan. inte bra. det kommer låta hemskt om vi inte sänker dom.

sen efter SOn så fikade vi :D kladdkaka, pepparkakor och läsk :D men haha jag kan väl säga att det finns många i min klass som gärna vill ha mkt fika och gör nästan vad som helt för att få mer XD hahahah så lite skratt blev det ;P


sen efetr fick vi bussbiljetter inför imorron. sen var jag kvar ett tag coh pratade emd folk om hur vi ska göra imorron. och nu måste jag kolla busstider. jag både vill och inte vill kolla på gymnasie. jag vill ju kolla på lundellska men tänk om det inte alls verkar bra. Vad sa ajg välja då?

Vi fick fika

istället för att ha klassråd :D


Felicia

Idag fyller världens bästa felicia 16 år! GRATTIS! <333


idiottest

nu har jag suttit och hållt på med det här testet i 15 min XD
http://users.skynet.be/bk258512/idiot_test.swf

hahah gissa om jag har tråkigt?

förresten så fastnar ajg på ett ställe nu :/

idiottest

nu har jag suttit och hållt på med det här testet i 15 min XD
http://users.skynet.be/bk258512/idiot_test.swf

hahah gissa om jag har tråkigt?

förresten så fastnar ajg på ett ställe nu :/

1 dec

Första december idag då. snart ska jag öppna första luckan i chokladkalendern :D (ja, jag vet att det är lite barnsligt med kalendrar men vem vill inte ha en chokladbit varje dag liksom?)

Skolan:
Läsning
SO
Matte
Lunch
NO
Slöjd
Spanska

Lång dag alltså. Inte kul. Somnade nästan på NOn. och jag som kanske ska gå natur på gymnasiet. Inte bra.
Rätt dryg dag, måndagar är alltid det. Långa och jobbiga. Inget roligt på hela dagen. :/

Helt mörkt var det när jag skulle hem också. Usch, det märks att det är vinter (fast det är plusgrader).
Jag vill ha sommar!


RSS 2.0