Lovisa kommer snart och vi ska se markus ikväll!

Nu är Lovisa på tåget på väg hit. Ikväll ska vi på Markus Krunegård.
Mamma har sagt åt mig att vi ska lyssna på Markuslåtar hela dagen så hon ska kunna lära sig texterna. Och jag säger absolut inte emot! Jag brukar jämt lyssna på markus coh nu får jag höja volymen så man kan höra i hela lägenheten :D

Den här dagen kommer bli bäst!
Och Oscar ska till farmor (hehe jag struntar i farmors födelsedagsfirande) så honom slipper vi!
Nu ska jag föna håret och sen blir det stan för att möta upp Lovisa.

Åh jag längtar till ikväll. Jag är pepp! Haha, jag vaknade redan 6.20 imorse bara för att jag var så peppad men jag tvingade mig själv att somna om 10 ggr innan jag äntligen gick upp.
Jag längtar till ikväll.

Nu har vi firat Oscars födelsedag 4 ggr. Det räcker väl nu?

1a gången: 17 januari. Kusinerna + föräldrar och mormor och morfar var här.

2a gången: 18 januari. Oscars riktiga födelsedag. Jag och mamma sjöng för honom på morgonen och gav honom presenter.

3e gången: Hos pappa 20 januari. Åt tårta ( minsta tårtan jag sett!) och gav oscar presenter. Åt även det sista av tårtan den 21a.

4e gången: Igår. Mammas faster, farbror och mammas minsta kusin (han är lika gammal som mig) var här och firade oscar.

Nu behöver vi väl inte fira mer va?

Skolan och sjukt mkt godis

Läsning
Spanska
Teknik
Lunch
NO/Matte
Idrott

Det började med att bussen körde ovanligt seg och jag kom 5 min sent till skolan. Men det avr ändå lite kul att minst 3 pers kom dit efter mig ändå. Femminutersklubben som Lottie kallar dom ;) . Fast det var ändå ovanligt mkt folk som kom i tid idag :O Var nog bara för att vi har gunilla på läsningen på fredagar...

På spanskan fick vi ett oförberett läxförhör. Som läxa hade vi fått att vi skulle skriva en insändare. Jag skrev klart den på förra lektionen så jag hade inte gjort nåt hemma. Och i boken stod det några meningar / uttryck man kunde använda sig av. Och sen så fick vi läxförhör på de där utrycken. Jag hade inget helt rätt men nån halv mening så jag kanske kan lyckas få ihop ½ eller 1 rätt av 6. Annars så läste bara några upp sina insändare och vi rättade ett papper med frågor om ser och estar (vilket säkert är det ända jag kan på spanska. Att böja ser och estar)

På tekniken blev jag helt klar med mitt trådspel. Jag satt även dit en sak som låter så man (och alla andra) verkligen märker när man förlorar. Bara en lampa som lyser är ju lite mesigt. Resten av lektionen så hjälpte jag Becci att löda fast lite saker för hon var borta förra veckan så hon hade kommit lite efter.

På idrotten hade vi vikarie. Han var jättedålig. Uppvärminen var rätt okej men sen skulle halva klassen spela innebandy coh vi andra volleyboll. Det blev problem med näten så det tog lång tid att sätta upp dom. Sen när det avr klart var det bara 20 min kvar av lektionen och alla ville spela match men nej, det fick vi inte vi skulle träna en massa slag först. Vi kan de där slagen! Vi har haft volleyboll ca 5 ggr varje år i högstadiet. 10 min fick vi spela match iaf och det var de roligaste 10 minutrarna på den lektionen. Haha det var en sak vi skrattade åt så vi nästan ramlade ihop på golvet allihopa XD


Efter idrotten gick jag och Louise till konsum och köpte godis. Det kostar bara 4.90 just nu så man kände sig tvungen! Jag köpte ett helt kilo godis! :o hahaha jag kom på sen efter att det blev aldelles för mkt. Det kommer ta mig en månad att äta upp det där. Om inte jag och Lovisa vill bli höga på socker imorgon och äter upp allt? ;)

Dagen

skolan idag:

Läsning
Matte
NO
Lunch
Engelskaprov

Ovanligt kort dag. SKÖNT!
Fast egentligen var den inte så kort eftersom lunchen är minst en timme för lång.
Fast vi slapp en lektion idag och sånt gillar vi!

På matten räknade jag på jättebra. Fast efteråt var jag helt yr efter alla siffror, bokstäver, parenteser och olika räknesätt. Mwn om man vill ligga på topp får man offra sig lite ;) det var ju inge svårt, det var därför jag blev yr. Jag stannade aldrig upp ordentligt. Haha

På NOn höll vi på med transformationer. Jag och Lollo var ju såklart snabbt klara så vi satt och snackade ett tag isf att läsa några sidor ;)

Lunchen är så lång att man dör av tristess. Visst, rast är kul men idag satt alla och pluggade på engelskaprovet. Jag som aldrig pluggar speciellt mkt orkade inte göra det nu heller. Jag hade ju redan läst igenom allt hemma så hjärnan var igång och kom ihåg allt. Varför skulle jag då försöka tjata in det ännu mer? Plugga är så extremt tråkigt. Jag satt mest och halvsov haha.

Engelskaprovet gick sådär. Jag är sämst på att skriva ihop en bra sammanfattning av en text på engelska. Slutet blev sämst. Sen gjorde jag väl en massa fel mitt i provet också... Hörövningen gick bra ändå. Det avrkar som om alla tyckte att den var svårast men den var ju det lättaste på hela provet!

Sen efter provet snackade jag emd lite folk. Var kvar i skolan i 40 min efter jag lämnat in provet tror jag. Ville inte vara själv på bussen så därför hade jag en anledning att vara kvar.
Efter ett tag skulle Josefin, Ellan och Andrea gå och jag orkade inte vara kvar längre så jag gick. De skulle alla 3 till ICA så vi stannade nån sekund utanför ellans hus så hon kunde lämna sin väska.
Sen väntade jag på bussen nån minut och när jag klev på den så var Martin med på den. Så jag hade nån att prata med iaf :D
Sen när jag kom till stan åkte jag direkt hem.

Annars har jag inte gjort så mkt. Suttit vid datorn och TVn. Ätit mat och lite sånt. Inget speciellt alltså, bara varit hemma och tagit det lugnt :)

felsjungningar

Hahaha just nu är jag inne på en sida som heter saltmannen.se .
Där står en massa felsjungningar.
Haha sjukt roligt!


Onsdag = Nya TV-kvällen

Popcirkus och Made in Sweden. Kan det bli bättre?
Särskillt popcirkus (första programmet igår) är hur bra som helst!
Nytt favoritprogram :D

Moto Boy klipp från i söndags


Morgonstress, först i skolan och ingen idrott

Stressade till bussen imorse. Hade 8 min på mig. Det var is överallt på marken och de höll på med nåt vägarbete på gångvägen så jag fick ta omväg. Det blev värsta powerwalken! Och jag sa till mig själv att jag absolut inte fick ramla för då skule jag missa bussen. Jag ramlade inte! Och jag kom med bussen. Jag är stolt över mig själv.

Kom fram till skolan 820. Vi skulle börja 9.00 (för att vi inte hade klassråd). Jag satt och lyssnade på iPoden, pluggade lite engelska och lite so. Snackade med rebecca som också kom tidigt och så kom alla andra ungefär 5 min innan vi började.
När jag och Rebecca satt och snackade innan alla andra kom gick mari anne förbi och sa att vi skulle flytta fram svenskan och engelskan för att vi inte skulle ha nån idrott. Yes! :D

Schemat:
SO
Slöjd
Lunch
Idrott
Svenska
Engelska

På SO:n hade vi muntligt läxförhör. Jag fattar inte, varje gång jag räckte upp handen (vilket inte var så ofta) var jag tvungen att svara. Sen blev det instuderingsfrågor. 

På slöjden fortsatte jag sy. Jag har insett att jag inte har så mkt kvar att sy på min klänning. Hoppas att det inte är mer än jag tror för då kanske jag kan bli klar på typ 2 lektioner.

På svenskan fortsatte vi med muntligt nationellt prov och på engelskan tränade vi inför provet imorgon. Usch, jag vill inte ha prov.


Sen åkte jag hem (via stan -.- dumma busstider på 127!). Fast det finns en fördel med att åka 110 eller 115, det finns folk man kan snacka med på bussen. Iofs kan det vara rätt skönt att sitta och lyssna på iPoden också men det är roligare att vara social. När jag kom till stan tog jag första bussen hem. Var hemma samma tid som jag skulle slutat egentligen. Skönt!


gymnasievalet klart(?)

Så Nu har jag gjort klart mitt gymnasieval. Men jag har inte bekräftat....

Det blev som sagt spanska steg 3 som första val coh Italienska steg 1 som andra när det gällde språket.

Och så blev det musik. Det är väl det jag är mest osäker på. Jag kanske går in nån dag snart och ändrar till drama..

Äh, vi får se hur det blir.

gymnasieval

för ett litet tag sen tänkte jag göra mitt gymnasieval men man ska visst inte bara välja skola och program. Man ska även välja vilklen estetisk verksamhet man ska ha och man var tvungan att välja 2 språk.

På språk tänkte jag välja spanska steg 3 men så var man visst tvungen att välja ett andrahandsval där. Vad ska jag ta då? Italienska kanske?

Och av de estetiska sakerna, vad ska jag välja? Bild, drama eller musik? Valet står mellan drama och musik.
Jag gillar ju musik men jag vet inte riktigt om jag ska välja det. Jag är ju inte speciellt bra på musik. Kan varken sjunga eller spela nåt instrument (ett bevis på det var väl att jag blev väldigt stolt över mig själv att jag lyckades spela HELA nu grönskar det på keyboarden idag. Innan har jag bara lyckats spela en bit men nu klarade jag att komma på hela).
Drama har jag aldrig haft tidigare och det verkar rätt kul. Jag vill ha båda (vilket jag iofs säkert kommer kunna ha sen. Det blir ju en massa individuella val och sånt skit sen också).
Men vad ska jag välja nu?

Äh, jag får ropa på mamma coh så får hon hjälpa mig :)

skola och stan

Orkar inte skriva om gårdagen. Ni vill nog ändå inte läsa ;)

 (Den här) Dagen:
Läsning
Spanska
Engelska
SO
Lunch
NO (halvklass)
Musik (halvklass)
Klassråd

På spanskan skrev vi en insändare. Jag och Josefin körde den enkla vägen och skrev på djurförsök (stod om det i boken så det var bara att kasta om meningarna lite ;)). Dessutom jobbade vi tillsammans och skrev samma sak fast på 2 papper. Inte bra. Och jag som skulle vara försiktig så jag inte tappar mitt VG... 

På engelskan hade vi lite genomgångar. Sista lektionen innan provet idag (har prov på torsdag). Sen blev det lite my own choise-jobb. Det är tråk. Och jag måste jobba med en text hemma annars får jag IG på det. Egentligen måste jag jobba upp till VG.. Aja, jag får se till att få VG+ / MVG på provet så jag kan behålla mitt VG som slutbetyg.

På SOn satt jag i datasalen hela tiden och skrev om Anne Frank. Fan att jag inte har word på datorn här hos mamma Dumma Windows Vista! Som tur är finns bloggen så jag la in allt i ett utkast här på bloggen.

På NOn gjorde vi generatorer. Jag fattar fortfarande inte vad en generator är. Men det gick rätt bra att göra "experimenten" iaf.

På musiken började vi spela en av de tre låtarna vi ska spela på melodifestivalen. Det var rätt lätt att spela den :)

På klassrådet fick vi reda på att klassrådet skulle flyttas till onsdagmornar igen. Fast imorgon har vi sovmorgon. Fan.



Efter skolan gick jag till bussen. Var tvungen att ta bussen in till stan så jag hade lite folk att snacka med :) .
Sen när jag kom till stan gick jag av vana in till stora torget isf att gå till närmaste busshållplatsen vid stadshuset. Såg att min buss skulle komma om 5 min så jag gick till gina tricot. Linnea smsade och frågade vad ajg gjorde. Jag frågade vart hon var. Hon var fortfarande kvar inne i stan så jag gick och träffade henne :)
Vi gick runt på stan i kanske 2 timmar. Jag köpte en tunika och mjukisar. Linnea köpte skor.
Och så köpte vi som vanligt varsin glass med chokladtopping på donken ;)



packad och klar

Nu sitter jag här och väntar på att ocsar och pappa ska komma tillbaka så oscar kan packa och sen ska vi åka till mamma.
Fast det är lite synd för mina moto boy klipp vill inte ladda upp sig på youtube! De är nog så stora (kunde se på fullskärm på datorn med bra kvalité) att det tar lång tid. Men det är tråkigt att vänta!  Jag hoppas bara att iaf det första klippet hinner ladda klart. Eller det skulle vara ännu bättre om allt fortsätter ladda fast man inte ens är inne på internet längre. Hoppas det.

Jag kom förresten på att jag har för lite kläder. La nyss kläderna som låg på min stol i tvättkorgen och hittade typ en tröja nere i tvättstugan! Hoppas verkligen att jag har mer kläder hemma hos mamma. En liten shoppingtur skulle verkligen behövas. Jag vill ha/behöver linnen, tunikor och en massa annat. Och mjukisar! Mina som jag går omkring i nästan hela tiden (på kvällarna när jag är hemma. Och så sover jag i dom) är för korta. Och ajg behöver verkligen ett till par mjukisar. På lördag blir det iaf stan ett tag på dagen innan markus konserten tror jag. Om inte lovisa vill hänga hemma hos mig? Men Sofia kanske kommer till uppsala och isf går vi på stan.
Ni sötnosar får hjälpa mig med att hitta linnen, t-shirtar, tunikor och mjukisar.

Och nu undrar ni kanske varför jag skriver en massa onödigt? Jo, det är för att jag har tråkigt och ingen laddar upp bilder på bdb eller nåt annat roligt. Så jag sitter här och skriver onödigt blogginlägg.
Juste! jag ska ju blogga om dagen också. Det får bli när jag är hemma hos mamma.
Ses!

Laddar upp klipp på youtube samtidigt som jag skriver inlägg nr 800

Just nu sitter jag och laddar upp klipp från igår på youtube. Jobbigt att det tar så lång tid bara.
Och det här är mitt åttahundrande inlägg här på bloggen. Det visste ni inte va?
800 inlägg, det är rätt mycket ändå :O
Jag hoppas verkligen att jag har blivit bättre på att skriva. Visst, jag skrev nog inte lika mkt fel i början (skriver ju snabbar nu och då blir det rätt fel) men visst har jag blivit bättre på att skriva på sistånde? Stor bokstav i början av nästan varje mening nu, det är stort ;)

Nu ska bara smiliesarna bort och så ska jag sluta skriva fel.
Och bli bättre på att skriva över huvud taget.


Moto Boy i Uppenbarelsekyrkan, Hägersten

Jag och sara åkte till Sthlm.
Träffade först Julia på stationen, sen väntade vi på Lovisa och efter några sms bestämmde vi oss för att möta henne vid tunnelbanan. 
Vi åkte tunnelbana till apsudden. Det var rätt långt. Sen tänkte vi att vi skulle kolla så vi hittade kyrkan först, sen skulle vi äta. För att komma till kyrkan var man tvungen att gå upp för en brant och jobbig backe. När vi kom upp kom vi på att vi inte orkade gå ner igen för att köpa mat så vi gick in och satte oss och snackade.
Träffade Martina där inne också.
Sen blev klockan 5 och de började sälja biljetter. Vi var ju rätt osmarta som inte hade ställt oss i kön.
Jag, Sara, Lovisa och Julia satte oss sen på andra raden inne i kyrkan (det var stolar istället för vanliga kyrkbänkar! vi blev glada!)
Efter en timme började det.
Åh det var så bra. <3
En massa underbara låtar och lite roliga mellansnack också. Eftersom hela konserten sändes live på hemsidan (man kan fortfarande se den där. Det ska jag göra när jag har tid) så skulle Oskar prata på engelska. Det gick sådär, han pratade väl ungefär lika mkt svenska som engelska ;) .
Efter konserten stack jag och Julia iväg till toaletterna. Sara och Lovisa ställde sig i kö för att köpa EP:n "For Martha". Jag sa åt dem att köpa en skiva till mig också.
Sen när jag kom tillbaka från toaletten stod de och snackade lite med oskar men vi stack direkt när jag kom, vi fick absolut inte missa tåget hem till uppsala.
När vi kom tillbaka till centralstationen igen så gick vi in på pressbyrån och letade efter nåt som jag och sara kunde äta som kvällsmat. Kycklingwrap blev det (de var inte goda!). Sen gick vi iväg till McDonalds och köpte glass (ett måste så fort man är i närheten av ett mcdonalds! ;)) Sen gick vi mot tåget, sa hejdå till Lovisa och gick ombord.
När vi kom till Uppsala kollade jag och sara när våra bussar gick. Konstaterade att vi båda bara skulle få vänta 5 min, sa hejdå till varandra och gick till våra bussar.
En riktigt bra dag/kväll!
Moto Boy är hur bra som helst!
Han är lätt en av de bästa artisterna som finns!
<3


SO-lektion...

sitter i skolan och skriver ut fakta om anne frank. skittråkigt! men nu ska jag nog fortsätta.

snartsnartsnart :D

snart åker jag ner på stan.
Sen väntar jag där ett tag (jag ska vara där onödigt tidigt idag ;))
Sen tar jag och Sara tåget till sthlm.
På stationen möter vi Julia och Lovisa och sen åker vi till Hägersten. Eller vi ska äta/fika nånstans innan också. Vi får se hut det blir.
Sen blir det konsert. Den kommer vara asbra!
Sen måste jag hem direkt efter konserten. Inget snacka med en massa folk utan bara sticka till tunnelbanan och till centralen och hoppas på att jag hinner med tåget.

För er som inte kan se konserten idag

Den kommer även sändas live på motoboy.se !

Moto Boy ikväll :D

Och jag är pepp!
Vaknade av ett sms redan 09.20 och kunde inte somna om. Bara det är ett tecken på att jag är pepp.
Vet inte riktigt när vi ska åka till sthlm. Vet inte heller om vi åker bil eller tåg/tunnelbana. Jag hoppas nästan mer på tåg och tunnelbana för det är roligare. Dessutom får jag använda pappas sl-kort. Fast bil blir ju gratis och det är ju rätt bra det...

SARA! LOGGA IN PÅ MSN ELLER SMSA MIG! :D

Feber?

Jag är trött.
Igår somnade jag tidigt fast det var fredag. Kollade vem som åkte ut ur let's dance och sen stängde jag av tvn och somnade dirket.
Idag har jag inte orkat sätta mig vid datorn förrän nu, har bara legat i soffan och kollat på tv hela dagen.
Är hur trött som helst.

Fast jag får inte bli sjuk. Inte nu. Imorgon ska jag och sara till Sthlm och se moto boy.
Det blir bäst! <3

här ska det vara en rubrik men jag kommer inte på nån just nu...

Jag kom på att man kunde spela spel på facebook och har nu varit fast där i nån timme. Haha, jag kan ju inte sluta mitt i spelet (är fortfarande inte död men har tryckte på paus)

Dagen idag var rätt bra.

Läsning
Spanska
Tekinik
Lunch
NO
Idrott

På spanskan hade vi ett läxförhör nästan hela lektionen. Det var även några där som gjorde reklam för spanskaklass på katte. Vem vill gå i spanskaklass egentligen? Slutade lektionen med att lyssna på hips don't lie på spanska.

Efter spanskan hade vi 50 min rast. Jag satt och snackade med lite folk och jag och Lollo la våra jackor och väskor på bordet och det tog verkligen upp hela bordet (och då var jackorna ihopvikta lite). Vi behöver alltså ett skåp som är lika stort som det där bordet. Fast vi har faktiskt blivit rätt bra på att få in alla saker i skåpet nu. Vi har ett system om hur vi ska lägga allt ;) (haha det behövs! annars får inte allt plats.)

På tekniken jobbade jag på rätt bra. Innan var jag bland de sista (eller åtminstonde nånstans i mitten av alla i min halva av klassen) men sen jobbade jag på snabbt idag så nu ligger jag först. Eller erik har kommit lika långt som mig men jag tycker ändå att jag var duktig.

På NOn höll vi på med elektromagnetism. rätt tråkigt. Jag råkade spilla ut en burk med småspik på golvet. Men det gick fort att städa upp allt med hkjälp av en stark magnet ;D.

På idrotten spelade vi volleyboll. Det var rätt kul men roligare förra gången vi spelade det ;P

Simply the best

Timo är bäst. Jag ryser så fort jag ser på det här framträdandet.


Rockbjörnen

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/rockbjornen/article4236465.ab
NU!

it's cold around me

det är fortfarande rätt kallt här hemma. Så jag tog en varm dusch. Och så kommer jag helt plötsligt på att det är Rockbjörnen! Men nu sitter jag här och ser / lyssnar på rockbjörnen. Markus Krunegård sjunger just nu :) Åh, det är inte så långt kvar tills jag får se honom kom jag på nu :) . Det blir underbart! och på söndag är det moto boy oxå :)
Men nu ska jag fortsätta kolla på rockbjörnen.
Hoppas rätt artister/band/låtar vinner!

Halva matteprov, strömavbrott och isvaksbad

Läsning
Matte
NO
Lunch (den där långa på 1h 40 min)
Svenska
Engelska     kolla på när folk hoppar i en isvak

På matten hade vi ett halvt matteprov. Vi hade ju gjort a-delen innan jul så nu gjorde vi som klarade a-delen b-delen. Ungefär halva klassen gjorde om a-delen. Provet gick rätt snabbt (en kvart kanske?). Sen fick vi räkna mer matte eller läsa i fysikboken.

På NOn pratade vi om magnetism.

På lunchrasten gjorde jag, lollo och greta våran NO-läxa så vi blev av med den.
När klockan var 12.20 (jag vet vilken tid det var för alla klockor i skolan stannade) blev det strömmavbrott.

På svenskan (som började 12.45) skulle vi kolla på film om muntliga nationella provet och så skulle vi börja med att ha nationellt prov. men det gick ju inte eftersom vi inte hade nån el så vi spelade engelska alfapet. Jag, Martin och Frida var i ett lag. När lektionen var slut hade vi minst dubbelt så mkt poäng som de andra.

Sen så var det dags för isvaksbad. Man skulle anmäla sig innan och jag ville såklart inte (vem vill bada i 2 gradit vatten som dessutom är smutsigt?). De hade sågat upp ett hål i isen på fyrisån och sen stod vi och tittade på när de frivillaga hoppade i vattnet och sen tog sig upp. Daniel var den ända i min klass som hoppade i och han tog det lugnt. Han var i vattnet ett tag, sen letade han fram en visselpipa och blåste i den och sen tog han fram isdubbarna och tog sig upp. Haha, han är knäpp.

När det var kanske 5 st kvar som skulle i så stack jag hem. Nästan ingen var kvar och så gick jag med ellan, josefin och andrea :) .


Eftersom det var strömavbrott i hela storvreta är det nu rätt kallt här hemma hos mig. Och jag var ju såklart tvungen att dra ut strömsladden till bredbandet och starta om det. Tur att jag lärt mig hur man gör (pga andra anledningar. Stömavbrott har det inte varit på flera år här innan idag).


Öppet hus på Rosendal och Lundellska

Igår kväll var jag även på öppet hus på lundellska skolan (även kallade skrapan) och rosendal.

Först var vi på rosendal och det var jättefint och nytt och fräsht. Rosendal är även kommunens stolthet och det är där de smartaste i uppsala går. Men ändå såg de som var där inte ut som nördar (som de gjorde på katte). Vi kom även fram till att rosendal var lite som ett försteg till BMC som ligger på andra sidan gatan. Sen efter en rundvandring och info om skolan åkte jag och pappa vidare.

När vi skulle till Skrapan åkte vi lite fel. Det är ju inte precis i den änden av stan vi brukar vara i. Men tillslut kom vi fram. Det var jättemkt folk där så det var ju lite svårt att se så mkt. Men jag trängde mig fram och fick tag på några natur mediapapper och så stod jag där och lyssnade när några som gick i en natur media klass pratade med en. Sen var vi på nåt informationsgrej för alla naturklasser på lundellska och sen åkte vi hem.

Rosendal var en mkt finare skola men jag kommer ändå välja skrapan eftersom det är ända stället där de har natur media.

såhär kommer jag nog välja :

1. Natur media på Lundellska
2. NV (ingen spetsutbildning eller nåt sånt konstigt) Rosendal
3. NV (utan spets) Katedral
4. NV (vanlig nv/nv) fyris

Onsdag. skolan

klassråd
SO
Slöjd
Lunch
Idrott
Svenska
Engelska

Eftersom jag nu skrtiver det här inlägget en dag efter så kommer jag knappt ihåg vad som hände :o

På klassrådet var det ända vi fick veta att klassrådet skulle flyttas till tisdageftermiddagar. Inte bra för mig.

När det var idrott så sa våran lärare att vi skulle göra madrassrugby eller nåt sånt. Vi var tveksamma och sa att vi ville spela volleyboll istället men det blev den där rugbyn ändå. Det var askul! Vi körde i lag - tjejer mot tjejer och killar mot killar. Vi tjejer lät mer än killarna och jag vet inte hur mkt skratt det blev. Rolig lektion, vi gör gärna om det.

Sen kommer jag typ inte ihåg så mkt mer XD hahaha bra minne man har...

Öppet hus på Fyris och Katedral

skrev nyss ett långt inlägg och så gick det inte att spara -.-

Var nyss på öppet hus på fyris och katte.
Ja, vad ska man säga?

Fyris verkade rätt bra.
Katte med.

Katte är nog mer sån skola som man verkligen bryr sig om skolarbetet på. Det verkade bara gå nördar där.
Helt tvärt om verkade det vara på fyris. Eller, nvbarnen på fyris verkade rätt normala men andra där verkar typ inte bry sig alls.
Man såg direkt att katte var en gamal och fin skola. Fyris var lite mer nybyggt och skåpen och korridorerna verkade bra.

Asså svårt att jämföra skolorna för de var helt olika. Men det avr mkt roligare att gå runt på katte och jag var där mkt mkt mkt längre än vad jag var på fyris.
Och när jag kom hem hade jag smakat på en godis som var typ 200 minusgrader och så hade jag med mig en hemmagjord badbomb. Och en massa papper såklart. Från fyris fick man bara papper :P

Pappa tyckte att katte var mkt bättre. Det tyckte nog jag med men verkligen alla där verkade vara nördar coh det verkade inte finnas några snygga killar alls.

aja, jag ska nog ändå välja natur media på skrapan ändå som förstaval så.

Imorgon blir det att åka på öppet hus på Lundellska (skrapan) och Rosendal.

Sen vill jag veta vilka fler skolor i uppsala som har nv. Celcius? Boland?


skolan 20/1

Dagen började med att jag hade lite tid över så jag klippte lite i min lugg. och så klippte jag upp lite på andra sidan (för håret är så slitet där) och det blev fult. Haha, det är inte lätt att klippa håret på den sidan.
Sen kom jag på att jag var sen så jag fick skynda mig till skolan.
När jag kom dit gick jag direkt till skåpet och sen till matsalen där den där mattetävlingen skulle vara.
En timme fick man på sig, jag gick efter en halv. Vissa frågor var lätta och vissa orkade jag inte tänka på (ville ju inte få för bra resultat ju) så jag bara gissade på nåt av alternativen.

Jag sprang ikapp josefin och så gick vi till spanskan och var med på slutet av den lektionen. Vi började med en ny sak. Usch, det är tråkigt, kan vi inte börja med att lyssna på spansk musik igen?

Förresten, här är dagens schema:
Läsning     Mattetävling
Spanska
Engelska
SO
Lunch
Matte
Musik

På SOn pratade vi om vad vi skulle göra den här terminen och började prata om andra världskriget lite för att andreas ville veta vart vi var. Och vi ska göra sjukt mkt saker! Både Svara på frågor, en fördjupningsuppgift (som ska lämnas in både skriftligt och redovisas muntligt) och sen prov. Och jag som mitt i allt ska försöka jobba ännu hårdare så jag höjer mig till VG. HJÄLP!  Det blir iaf fördjupning om Anne Frank för min del. Nån som har boken? Jag borde nog läsa den...

På matten repeterade vi procent för på torsdag är det dags för b-delen av det provet. Det kommer gå skitdåligt för nu har man ju glömt allt. Det blir min sämsta b-del det är jag säker på. Aja, det gälelr bara att hoppas på det bästa :) Jag fick även reda på vad jag fick för resultat på mattetävlingen. Jag fick 9 rätt och det var bäst i klassen. Och så kom jag inte bland de 4 bästa på skolan och därmed slipper jag vara med i det där mattelaget. Yes! Precis som jag ville! :D

Sen var det dags för musik. Det ända vi gjorde vara att skriva ut texterna till låtarna vi ska spela i melodifestivalen.



Och Louise fyller år idag! GRATTIS! <3


Yes!

Om nu moto boy konserten börjar 17.00 på söndag får jag åka :D
YES! :D
Jag är glad :D

woho, jag har lärt mig!

Nu är jag hemma hos pappa och jag inser att jag är mkt bättre på att skriva rätt på det här tangentbordet (men det blir fortfarande en massa fel för att det går så fort ibland ;)).
Och folket reagerar när ajg skriver rätt. Haha XD

- malin säger:

heeeeeeej :D:D:D:D

- FELiCiA säger:

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJ!!! :D:D:D

- FELiCiA säger:

Wooooooooooooooow, du kunde göra smileys! :D

- malin säger:

ja :O:O:O


hahahah, jag hann bara säga hej :O XD


Converse en sån här dag är inte bra. Ge mig sommar nu?!

Dagen idag avr rätt bra. Lite segt precis som en måndag brukar vara.

Läsning
NO
Bild
Lunch
Svenska
SO
Spanska

Idag hade vi bild. Även fast vi fortfarande inte har nån fast lärare så skulle vi börja på ett lite större arbeta. Sjukt onödigt. Och man ska rita en fantasy (typ wowaktig) varelse. Usch, skittråkigt. Och jag kan verkligen inte rita.

På lunchrasten skrattade jag ihjäl mig Haha, tårarna bara strömmade ur ögonen och det gick inte att sluta skratta. Jag borde nog inte säga vad det var jag skrattade åt men jag lovar, det var roligt.

Det vi gjorde på svenskan skrev jag klart förra gången så jag läste bara igenom och lämnade in. Sen gick jag runt och snackade med en massa folk och störde ;) hahaha :D

Dagens SO lektion var första lektionen med Andreas som lärare i 9an. Han verkade rätt glad, vi satt och hade tråkigt. Vi gjorde iaf Albin och Jag och Mattias fick bara 4 rätt. Det måste vara det sämsta jag någonsin fått på en albin. Men jag kollar ju inte på nyheterna... Annars så gick vi bara igenom vad vi gjorde på SOn förra terminen och så var det några som sa att vi borde börja med andra världskriget nu. Snälla... INTE andra världskriget!

Det började snöa ute nån gång under dagen så när jag gick till bussen blev mina fötter kalla och blöta. Converse en sån här dag är inte bra. Jag värmde fötterna lite på det där lilla elementet på bussen när den tillslut kom.


Morgondagen börjar med en mattetävling som min lärare i stort sett tvingade alla som har mvg i matte att vara med i. Jag vill inte. Eller okej, att vara med först är inte så farligt men sen om man är bland de bästa på skolan så skulle man typ bilda ett lag och tävla mot andra skolor. Det vill jag inte så jag ska altså räkna dåligt imorron. Jag missar lite av spanskan iaf så det är nog helt okej :)


död arm?

Inatt vaknade jag mitt i natten och då måste jag sovit på min arm eller nåt för den vänstra armen var helt borta, kunde inte rör på den. Så jag fick lyfta på den med hjälp av den högra armen och man kunde inte känna i den vänstra armen att den blev lyft. Haha, den avr verkligen helt bora. Men tillslut kunde jag börja röra lite på den och sen somnade jag om :)

Har du nån gång också sovit på armen så länge att det inte går att röra den?


Grattis!

Idag fyller min storebror Oscar 17 år.
Grattis!

jaja vampar

Var det någon mer än jag som hörde att prisutdelaren till årets låt sa "Jaja Vampar" i stället för "Jag Är En Vampyr" ?

Grattis Markus Krunegård till priset iaf :D


(bara 2 veckor kvar till konserten nu! :D)

är mätt efter all fika. snart rullar jag nog fram ;)

Hej!
Idag vaknade jag kanske 10 i 12. klockan 12 sa mamma att jag skulel upp. sen skyndade hon sig in i duschen och sen när hon hade duschat klart sa hon att mina kusiner skulle komma mellan 12 och 13! och jag kunde inte at duschen direkt heller eftersom oscar tog den.
Oscar fyller år imorron och det är därför släkten skulel komma hit.
Sen när oscar hade duschat klart skyndade jag mig in till duschen. Sen när jag hade duschat klart var mina kusiner och deras föräldrar redan här! Haha, de har sett mig i morgonrock förr så det var lugnt ändå. Jag bytte om och fönade håret lite snabbt. Mamma fixade te och så åt vi två frukost medans alla andra satte upp bord i vardagsrummet.
Sen började jag och nettan kolla i resebrochyrer. Jag skulle så gärna vilja åka utomlands nånstans! Men vi har typ inte råd att göra det nu -.- . Aja, det var ändå rätt kul att titta i katalogerna och peka på alla ställen man varit på. Eller på städerna man varit i ;) . Jag har ju rest ganska mkt. Har varit utomlands minst en gång varje år sen jag var ett år. Fast förra året var jag bara på ålan en halvtimme. Vet inte riktigt om det räknas men alla andra år har ajg varit utomlands på riktigt. Skulle vara kul att åka igen. Jag saknar det. Fast ändå vill man vara i sverige i somamr så man inte missar nåt ;).
Medans vi satt och kollade i resekatalogerna kom mormor och morfar. De ger mig fortfarande 100 kr fast det är oscar som fyller år. sånt gillar vi!
Sen fikade vi. Usch va mätt man blev. Men det var gott. Sen stack teddan och kevin iväg för kevin skulle spela en innebandymatch (han spelar nog just nu. hoppas ni vinner!)  mormor och morfar åkte hem och jag, mamma och nettan kollade på tv. Oscar och Robin spelar tv-spel men jag orkar inte vara med dom. Och just nu sitter jag här vid datorn. Fanns inget mer att se på på tv och jag kännde att jag hade varit tillräckligt social för att kunna sätta mig här.
Men nu ska jag göra nåt annat.
Puss!

Linnea är bäst

Haha, linnea tyckte att jag skulel skriva ett blogginlägg och ha det som rubrik. Men alla vet väl att Linnea egentligen är sämst? ;)
Haha, nejdå.
Linnea är en underbar person och en av de bästa vännerna man kan ha. Man blir alltid glad av linnea och hon hittar alltid på roliga saker.
Och vem skulle jag annars åka pulka med och bränna lussebullar med om inte Linnea?
Och vem skulle jag gå och köpa donuts till kvällsmat om inte linnea?
Och vem är det som jag tvingar att laga mat mitt i natten om inte Linnea? Jag var hungrig och hon ville sova, gissa vem som fick som den ville? ;) Fast sen tvingade hon mig sova efter vi hade ätit...
Och vem skulle jag annars dra runt med på stan efter skolan om inte Linnea (hennes skola är inne i stan så hon kan inte säga nej ;))

Man kanske borde lyssna på linnea för hon är nog bäst ändå (iaf en av de bästa!) ;) <3

fredag

Dagen började med att jag kom på att jag hade missa bussen när jag satte mig i bilen för att åka till busshållplatsen (mamma brukar köra mig till en korsning och sen så hoppar jag av och går en minut till busshållplatsen medans hon kör rakt fram för att komma till sitt jobb). Klockan i bilen var 07.53 och min buss ska gå 07.53. Jag sa det till mamma och hon började köra mig mot storvreta. Ganska snabbt såg vi bussen som stod vid en hållplats. Mamma släppte av mig vid nästa hållplats och så hoppade jag på bussen.

Skolan idag var rätt bra. När jag tänker efter var det nog nästan bara roliga saker vi gjorde. 

Läsning
Spanska
Teknik
Lunch
NO
Idrott

Låter inet så roligt kanske men på läsningen gör man inte så mkt. Man läser bara i bänkboken och det är rätt avslappnande.

Och på spanskan lyssnade vi mest på musik och läste liiiite texter om några artister. 

Sen avr det en rast i 50 min. lite drygt, finns inget att göra på skolan ju...

Teknik sen. Man skulle rita klart på en kartongbit, sen skulle man borra hål och sen sätta i trådar och lite andra saker. Inte så ansträngande, man satt mest och snackade.
 
På NOn höll vi på och kopplade lite med batterier och glödlampor och sånt. Mkt roligare än vissa andra NO saker iaf. 

På idrotten spelöade vi volleyboll. Det är rätt kul fast man får ont i armarna och händerna. De där bollarna är ju hur hårda som helst!  Jag har faktiskt fortfarande ont i min högra underarm... Men det var kul att spela på idrotten ändå. Större delen av lektionen spelade vi match. Jag var i samma lag som daniel, niklas och peter. Bra lag, alla peppade varandra hela tiden och det är lite kul att spela med killar för de är ju så tävlingsinriktade och gör allt för att slå till bollen. Haha jag var nära att krocka med flera av dom för att dom såg att jag höll på att missa och sprang fram och slog när jag skulle slå XD . 

Sen blev det lång väntan på bussen. Men jag har lärt mig att gå in som i en dvala när jag måste vänta på nåt länge så så lång tid tog det inte. Men det avr kallt om mina händer för jag hade inga vantar. 

När jag kom hem blev det TV och sen datorn ett tag. Sen tvingade mamma mig att dammsuga hela lägenheten. Jag blev sur och efter jag hade gjort halva så tvingade jag mamma att dammsuga istället för mig så jag fick laga maten. Sen efter maten blev det bakning för oscar fyller år på söndag och imorgon kommer släkten hit och firar. 
Sen såg jag på let's dance och nu sitter jag här framför datorn igen och skriver klart det här blogginlägget jag började att skriva på innan mamma tvingade mig att städa.
 


torsdag

seg dag.
Kom nån min försent till skolan pga bussen -.- .
Vi böt platser.
Från att sitta längst bak hamnade jag nu längst fram.
Fast jag sitter fortfarande vid fönstret i alla fall och det är ju bra :) .
 
No och matte hela förmiddagen. Tråk.

Sen lunch i en timme och 40 min. Vi hittade en kortlek så sista halvtimmen satt vi och spelade kort XD

Sen avr det svenska och sist engelska.

Sen gick jag till bussen och insåg att dn inte gick på en och en halv timme. Tog bussen till stan istället. Snackade med martin nästan hela vägen (ända tills han gick av) . Rätt skönt att inte åka buss själv för det är trök. Sen när jag kom till stan väntade jag på bussen till mig och så tog jag den. Hoppade av vid ica och köpte lite mat för mamma hade bett mig att göra det.
Sen kom jag hem (frös som fan! det är askallt ute) och satte mig vid datorn. Sen blev det tv, mat och nu dator igen :)

jag hatar bussändringar

Nu har de ändrat så min buss från skolan hem går bara 15.48 och 16.51 (eller nåt sånt). Alltså det går ingen buss tidigare (förutom på morgonen  då jag redan åker den senaste bussen till skolan).
 
Det här betyder ju att jag bara kan åka med den bussen när jag slutar sent! :o
Jag måste altså åka via stan alla dagar utom 2!
Dumma ul/uppsalabuss/gamlauppsalabuss eller vem det nu är som ändrar tidtabellerna.
Förresten så har de ju även lagt till ett stopp (som man måsta åka en bit från vanliga vägen för att komma till) så jag alltid kommer komma typ 3 min försent till skolan på morgonen.

:(


mojje har fått hjärtinfarkt (eller nåt sånt) och ska inte längre vara med i let's dance.
bara för det bjuder jag på denna "snygga" bild på mig, sara, linnea och mojje!
(gammal bild och mitt hår ser ut som jag vet inte vad. men rolig dag det dära :))

skoldagen

Idag hade vi sovmorgon till nio. Min buss går ingen senare tid än 7.53 (ska komma fram till stv 8.18 men kommer alltid lite tidigare) så jag var tvungen att gå upp vanlig tid och fixa mig lika snabbt som vanligt. Bussen var ovanligt seg idag (kom fram till stv 8.20) så jag var på skolan 8.25. Det blev alltså 35 min dötid innan vi började. Gjorde inte så mkt för det finns andra i min klass som åker buss och så var det 2 som glömt bort att det var sovmorgon (eller så lyssnar de inte på min lärare. Jag tror mer på det senare alternativet).

Schemat:
Klassråd
SO
Slöjd
Lunch
Idrott
Svenska
Engelska

SO första lektionen. Vi satt i datasalen och spelade goegrafispel. Jag var verkligen sämst på USAs stater. Men sen tävlade jag mot Martin och Louise på olika sverigespel och där vann jag alla ggr. Haha så lite koll på sverige har jag iaf ;) .

Sen slöjd. Jag började äntligen sy! Inget mer ritande eller klippande :D

När vi nästan hade ätit klart lunchen (äcklig som vanligt!) kommer en av rektorerna och sätter sig vid mitt bord och började snacka med oss. Jag hatar sånt. Och det första hon säger är : Visst är det bra att vi har så bra mat här på Ärentuna skolan. Det finns alltid något man kan äta. Och visse ni att ärentunaskolan är känd i hela kommunen för att ha så bra skolmat.
Skolmaten är hemsk! Den är aldrig god! Vi sa nåt om att det var bra att vi hade så mkt sallad iaf. för det är väl det ända bra med våran skolmat.

På idrotten hade vi först teori om hur man tar sig upp ur en isvak. Nästa vecka får man (om det finns is) testa hur det är att hoppa ner i en isvak. Jag tänker INTE testa det. Sen spelade vi volleyboll i 10 min (jag nuddade bollen 2ggr).

Svenska och engelska sista lektionerna. Korta lektioner som vi inte gjorde så mkt på Sen slutade vi! Äntligen! jag hatar långa dagar då man måste gå till 15.20.  


Bra musik på p3svea



Och då menar jag framför allt att when we where winning spelas på p3svea just nu. Jag är GLAD!
Sen att det är en bra håkan hellströmlåt som kommer sen är inte heller så dumt det. :D

Ny design!

Så, nu har jag en ny design!
Jag hade tröttnat lite på allt det svarta som var i förra designen så snälla Ellie fixade en ny design åt mig.

TACK! <3

prate söm fölk



Som om det skulle vara normalt att prata sådär? ;o

prate söm fölk



Som om det skulle vara normalt att prata sådär? ;o

dagens inköp

min mamma ville att jag skulle visa kläderna jag köpte för henne så när jag ändå hade på mig t-shirten (kostade bara 29,50!) och koftan tog jag en liten bild.


som ni ser så är det inget speciellt utan bara vanliga vardagskläder. Och koftan är nästan likadan som en jag har men jag ville ha en ny som inte var helt noppig.
Och som jag skrev tidigare så köpte jag fler saker idag; ett linne, en kajalpenna och biljetter till en Markus Krunegårdkonsert :D


skola och stan

Idag när jag skulle till skolan körde busschauffören som en dåre. Han saktade inte ner i rondellerna heller och det är nästan 10 rondeller man ska åka igenom (och när jag säger det överdriver jag inte. vet tyvärr inte hur många rondeller det är för de gångerna jag har försökt räkna har jag hela tiden tappat bort mig, och de har byggt fler rondeller sen jag räknade sist. men det är minst 7 st). Kom fram 10 min innan bussen skulle komma fram egentligen och vi var bara 2 st på bussen (de andra missade väl den?)

Dagens schema :

Läsning
Spanska
Engelska
SO
Lunch
Matte
Musik

På spanskan fortsatte vi med redovisningar. Det är rätt kul för man får se en massa musikvideos man aldrig sett förr (jag lyssnar inte på spansk musik) och det är rätt slappt.

På SOn satt vi i datasalen och spelade geografispel på datorerna. Jag var sämst på USAs stater. Men Europas länder var jag rätt bra på och Sveriges landskap och stora städer gick rätt bra.

Vi fick sluta 5 min tidigare från matten och vi slapp musiken för att alla lärare skulle ha nåt möte. Jag åkte in till stan. Ni som känner mig vet hur dålig jag är på att shoppa men idag var jag duktig och kom hem med : en kofta, en t-shirt, ett linne, en kajalpenna, 2 st markus krunegårdkonsert biljetter. Om ni undrar varför jag köpte 2 biljetter så är det för att en är till mamma (jag kommer inte in utan henne) .

Sen åkte jag hem och slappade framför tvn och nu sitter jag här

En blå ödla :o

I min Blåa säng hittade jag en Blå ödla. Den var söt så jag gav den godis :)


Måndag

Idag körde pappa mig till skolan. Sånt gillar vi! tog kanske 10 min snabbare än att gå så det var ju inte så stor skillnad men jag slapp kylan.

dagens schema:

Läsning
Matte
Bild     Håltimme
Lunch
Svenska
SO
Spanska


På matten började vi med nytt kapitel (bra eftersom jag räknade ut det förra). Lite krångligt och ibland tvingar dom en att rita en massa. Lite drygt men det gick rätt bra ändå.

Sen skulle vi ha bild men vi har ingen bildlärare (våran lärare slutade mitt i förra terminen pga att en kille blev misshandlad på hennes lektion och hon ville inte komma tillbaka till våran skola. Sen fick vi en vikarie fram till jul men nu är inte hon kvar längre. Så just nu har vi ingen bildlärare) så jag och Louise gick hem till henne. Vi åt mat och såg på film. Dagboken (gissar på att det är den som heter the notebook på engelska). Den var jättebra men vi hann inte se klart på hela. Men det kommer väl nån annan chans att se den.

Sen svenska. Jag skrev klart min insändare. Den blev dålig för när man läser ser man att jag ändrar mig mitt i. Haha, inte bra. Orkar inte bry mig om svenskan. Det är tråkigt. Men jag måste se till att skärpa mig nu, Jag har ju nationella prov snart. Och min linje jag ska söka på gymnasiet har upp till svenska C. hm... den där linjen kanske inte är nåt för mig egentligen?

På SOn hade vi vikarie. Vi fick blindkartor över europa och skulle skriva vad länderna och huvudstäderna hette. Jag skrattade typ hela tiden.. Sen när vi gjort det fick vi ta över andra världsdelar (jag tog över asien och satt med atlasen öppen hela tiden).

Sen var det dags för spanska. Inne i mitt hemklassrum, det var skönt, man slapp gå nånstans. Vi fick fika och så lyssnade vi på redovisningar och såg på musikvideos (jag behövde inte redovisa eftersom jag gjorde det i fredags). Rätt skön lektion. Sen slutade vi.

På vägen hem var jag helt snurrig. kan kanske bero på att jag gick på en smal och lerig stig samtidigt som jag smsade (mörkt runt omkring och blicken fäst på den lysande mobilen) haha måste sett lite roligt ut om nån sång mig just då för jag vinglade XD


har man tråkigt så har man

nu har jag iaf klarat ut det här spelet ^^

enasm är stark, vilket jävla skitsnack

först kollade jag på world trade center.
sen skulle jag sova.
Tror ni att det gick?
Nej.
Låg istället och lyssnade på musik hela natten.
Kanske har sagt det innan men i så fall säger jag det nu igen:
Markus Krunegård är ett geni


(sen så var det en massa sms till bästavän. tack för att du finns <3 )

.

idag har jag knappt gjort nåt. bara varit allmänt skabb hela dagen ;) och när som helst kommer oscar ta datorn :/

(btw så förstkte jag gå in på bloggen imorse men kom inte in. nån annan som inte kunde komma in på sin blogg vid ett idag?)

It's friday!

Känns inte alls som om det är fredag idag men det är det :D
Skoldag igen. Lång dag (fast vi slapp sista lektionen idag :D).
Flera onödiga raster (jag menar, varför inte ta bort en timmes rast från fredagarna och låta oss sluta tidigare?).

dagens schema:

Läsning
Rast 5 min
Spanska
Rast 40 min              (<---- onödig rast! vi vill sluta tidigare!)
Teknik
Lunch 1 h, 5 min   
Matte
Idrott

På spanskan pratade vi om hur lovet hade varit. Jag härmade en massa andra och sa det lättaste jag kunde komma på "He estado en casa" - "jag har varit hemma". Orkade inte säga nåt mer jag gjort på lovet. Och det är sant, jag har faktiskt varit hemma. Lovet både började och slutade med att jag hade en kompis som sov över hos mig. Sen att jag var borta på julen och på nyår räknas ju inte ;).
Sen när vi hade pratat klart om det redovisade jag, Ellan och Josefin om Shakira. Vi sa 2 meningar var.

Sen var det dags för första tekniklektionen i nian. Egentligen är teknik rätt tråkigt men teknikläraren är nog den roligaste läraren vi har så teknik kan vara rätt kul ändå.
t.ex: idag så ringde den här skoltelefonen (som man ringer mellan klassrum med) och teknikläraren svarade. men så var det nåt fel och ingen svarade när han sa hallå så han la på.
sen började det ringa igen och han sa åt oss att vara tysta. Sen tog han upp luren och sa: Polismyndigheten Uppsala. Haha.
Sen så när han ska visa några saker så kommer han alltid med exempel vad de kan användas till. Och det kan vara rätt roliga saker han säger då. XD

Sen var det lunch. Eftersom halva klassen hade hk så var vi inte så många som gick till matsalen. Vi satt inne i matsalen rätt länge och snackade och sen när vi kom tillbaka till skolan satte vi oss vid ett bord. Alla andra började prata om twilight så jag passade på att halvsova lite.

På Matten hade vi en vikarie. Jag och Lollo räknade ut kapitlet (var på sista uppgiften när vi började) så vi satt och låtsades arbeta resten av tiden fast vi egentligen bara satt och snackade med varandra och alla som satt i närheten. Sen så övertalade nån vikarien att vi skulle få sluta lite tidigare och han lät oss göra det :D


När jag skulle hem gick jag med Ellan och Josefin. Vi gick förbi en tomt med en vit hujnd som stod mot staketet och tittade på oss. Ellan började skrika och då tittade jag dit och började oxå skrika. Hahaha både jag och ellan hade trodde först när vi såg hunden att det var en isbjörn XD

man vet aldrig vad man kan hitta

Idag när vi satt och åt lunch hittade maja en snigel i sin mat.
Så jävla äckligt! jag kunder verkligen inte äta nåt mer sen efter jag fick höra det där.
asså man vet aldrig vad man kan hitta i maten på min skola. Att hitta hårstrån är rätt vanligt och det var nån som hade hittat en plastbit i maten. Men en snigel är det värsta. Fyfan.

första skoldagen på sista terminen i grundskolan

Vi har fått nytt schema. Det suger. Slutar sent alla dagar, har nästan bara långa lektioner. På torsdagar har jag lunch i en timme och 40 min.
Idag hade vi matte och NO hela förmiddagen. jobbigt!

Lite kul att träffa alla igen men jag hade gärna haft mkt längre lov!


Grammis

EMDs "jennie let me love you" vann pris för årets låt.
Markus Krunegårds "jag är en vampyr" borde vunnit.
Den kom bara 3a
Det måste vara nåt fel på svenska folket.

Sthlm med Fillan, Linn och Ina <3

idag åkte felicia hem. Sånt är tråkigt.

Igår var vi i Sthlm och träffade Ina och Linn. Var även med lovisa en timme i början.
Vi hade askul, visst hade vi? :D Vi var i sthlm från 11-18.40 så det blev en heldag där. Vi gick väl sammanlagt ungefär en mil men ändå satt vi rätt mkt på mcdonalds och i en trappa :D Jag köpte nagellack och en nagelfil, det var det ända jag köpte och jag tror att nästan alla köpte det. Haha, vi var ju tvugna att köpa nåt när vi ändå var där. Felicia ville se en kändis bara för att vi var i sthlm. Det gjorde vi inte. men vi var glada ändå :D

Vi måste ses alla igen och då tycker jag faktiskt att både kristin och sara kan vara med. Det borde hända nånting i närheten av nån av oss nu på våren så vi har en anledning att ses innan sommaren ;)

På tåget sthlm - uppsala

Man som pratar i högtaleren på tåget : Next stop knifewille. Nästa station Knivsta

haah det tog ett litet tag för oss att fatta vad knifewille var (man var tvungen att säga det högt för sig själv)
Törr humor.

Borde kanske tillägga att de aldrig talar engelska på de här tågen...


uppe med tuppen

Vi har varit uppe sen halv 8 och här sitter vi nu. Ska om lite mer än en halvtimme åka in till stan för att sedan ta tåget mot sthlm :D . Där ska vi träffa Linn, Ina och Lovisa. Fast Lovisa kunde inte vara emd ossså länge, men bättre nån timme än ingenting. Felicia har ju inte träffat henne sen sommarkrysset. Linn och Ina har ingen av oss träffat sen Gatufesten så det kommer bli kul att ses igen :D Kommer säkert ta en massa bilder när vi är i sthlm också så det kanske kommer upp nån här på bloggen. Inatt roade ja och felicia oss att ta en massa egobilder så det kommer kanska upp lite sånna här med sen när fillan åkt hem. Eller vi får se, bilderna kommer antagligen upp på bilddagboken först.

Nu ska vi mysa lite med Hampus, sen sticker vi!


sjukt kallt ute

Jag och felicia var nyss ute och gick ett varv runt parken (14 minusgrader!). SJUKT KALLT! Vi frös ansikterna av oss. Inte skönt. Men nu har vi iaf varit lite nyttiga och inte suttit inne vid datorn hela dagen ;)


facebook

Så, nu har jag skaffat facebook. Så därför tycker jag att alal ska bli vön med mig där :)
Malin Malmberg


FELICIA ÄR HÄR :D :D :D

Felicia är här nu :D Och sara är dum soim är sjuk :( men hon får se till att bli frisk till imorron. >ör då åker vi till sthlm. Nej, men nu ska jag sluta skriva för felicia vill nog oxå blogga lite.
hejdå!

idag har jag varit duktig

Jag har hjälpt mamma att handla. Jag har städat mitt rum. Jag har bakat.
Och imorgon kommer felicia :D
Och sara, du får inte vara sjuk för du ska vara med oss ;D

shopping med mamma

de spelar shoreline på maxradion igen :D :D :D :D

idag vaknade jag vid halv 1 av att mamma väckte mig. Efter frukosten så fixade vi oss och sen åkte vi till willys och handlade en massa mat och lite andra saker. som t.ex. 2 förlängningssladdar till mitt rum så  nu kan jag lyssna på musik genom mina iPodhögtalare och sladden till keyborden behöver inte sitta spännt och ramla ur hela tiden. Sen åkte vi tilll ica för att köpa mjölk (på willys har de bara konstig mjölk som smakar konstigt så vi köper alltid mjölk på ica X)) Jag orkade inte gå in på ica så jag satt kvar i bilen och lyssnade på radio. och gissa vilken låt som började spelas då? It takes a fool to remain sane! Jag blev glad :D

Nu ska jag städa för imorron kommer Felicia till uppsala och hon och sara ska sova här. Det blir kul! Och bara för att vi är bäst kommer här en bild på oss som jag redigerade igårkväll:


TRÖTT!

Idag är jag trött. Vaknade vid ett, Har inet gjort så mkt mer än kollat på tv och suttit vid datorn. Hade tänkt gå ut och fota lite men det är kallt ute och jag orkade inte riktigt. Imorgon får jag faktiskt skärpa mig och gå ut. Eller juste, jag ska kanske åka till storvreta och vara med några kompisar imorgon, så det blir nog ingen fotografering då heller. Vi får se hur det blir.
Nu ska jag se på en film jag laddade hem igår.
Låt den rätte komma in.
Nån som har sett den? Är den bra?

bara 3 dagar kvar nu

till vad kanske ni undrar?
jo, det är bara 3 dagar (minus många timmar. det är nog mer 2½ dag kvar ) tills min kära värmlänning felicia kommer hit :D Ska bli kul att träffa henne igen. Sen så komemr sara hit okså och så sover dom här.
Sen den 5e, alltså om 4 dagar (3½ rättare sagt) ska vi 3 åka in till Sthlm och träffa Ina och Linn och vara med dom hela dagen. Har inte träffat dem sen gatufesten så det kommer bli grymt kul! En heldag i sthlm blir det.
Sen åker felicia, sara och jag hem till mig och sover här och sen på tisdagen åker fillan hem till säffle igen.
Det kommer bli några roliga dagar och felicia har lovat att ta med sig sitt idolspel. Vi SKA få ett hallelujah moment, annars blir vi mer sura på kishti än vad vi redan är ;) haha

det ända dåliga med de här dagarna är att kristin inte kommer vara med :( men nästa gång!


äntligen nere på 0 igen



och nej, jag har inget vettigare att blogga om.

2009

GOTT NYTT ÅR!!


Gårdagen/natten var bra. Hade rätt kul ändå. Blev rätt mkt skratt och så skreksjöng jag karaoke med några fulla vuxna ett tag. Haha, det var rätt kul. Några roliga telefonsamtal blev det oxå. Av min stora förvåning böt jag dialekt så fort jag började prata med Kristin i tele. Det var nästan lite läskigt.

aja, de här var de jag firade det nya året med: 5 vuxna (som ganska snabbt blev lite fulla...), 6 hundar, en 4-åring, en kille på 19 (20?)år och min storebror. Vid halv 2 kom även en tjej som är 17(?) år. då blev festen genast mkt roligare ;P . Har kännt alla som var där i stort sett hela mitt liv och det var minst ett och ett halvt år sen jag såg dom sist så rätt kul att träffa alla.

Vid 12 slaget var vi några som gick ut och ställde oss och kollade på fyrverkerierna (vi hade inga egna för en hund var livrädd för dom). Vi fick nån dricka och så kollade vi. Eftersom alla våra klockor gick olika sa vi gott nytt år minst 4 ggr. men det gör ju inget? ;) .

Vid 3 - halv 4 nångång gick jag och min bror hem till pappa. Det var helt dött ute, vi såg bara en person på hela vägen (och 2 bilar med det räknas inte ;)).

Hoppas alla har haft ett bra 2009 än så länge. Det har jag.

RSS 2.0