Imorgon börjar en ny vecka

Släpade ju hem skoldatorn över helgen och kom på bussen på att jag glömt sladden i skolan. Har dock 50% batteri kvar så nu sitter jag här i sängen och ska göra av med de 50 procenten.

Såg dock nu att det är en film på tv som kan vara bra så det kanske inte blir så mycket dator.

Har även ett par läxor jag måste göra, biologi och fysik. Måste iallfall läsa sidorna i böckerna och fatta vad det handlar om, göra uppgifterna orkar jag inte riktigt.

Nej men nu ska jag kolla runt lite på internet och göra läxor.

Pusshej!


Fastnade för länge sen i musiken

Benen jag la ut en bild på tidigare idag tillhör Markus Krunegård.

Idag är det exakt ett år sen jag såg honom sist och bara 12 dagar tills nästa gång.




Jag stod för långt fram för att kunna ta bättre bilder än sådär. (Ingen zoom alls på benbilden i tidigare inlägg.)
Ska dock inte klaga, vi hade ju bästa platserna (längst fram i mitten).


Sunday

Seg söndag.
Som vanligt.
Söndagar måste vara den tråkigaste dagen. Aldrig något som händer, bara sitta hemma och inte göra något vettigt. Som idag t.ex. har jag sett på High School Musical 3 (gick på tv 1000), fattar ni hur tråkigt jag haft det idag?

Söndagar behövs dock, även om de är världens tråkigaste måste man ta det lugnt ibland. Om man gör något på lördagen är det bara skönt med en seg söndag men eftersom jag inte gjorde nåt vettigt igår blir det bara tråkigt.
Stan stänger 4 på söndagar också, man hinner alltså bara komma in till stan innan alal affärer stänger.

Söndagar behövs också som läxdag. Jag har mördarmåndagar 8.30-16.30 vilket betyder många lektioner och många läxor till just måndagen. Inte kul. Men ju mer tid man har på sig att göra läxorna desto mer skjuter man upp dem.

Nej men söndagar gillas inte, lördag hela veckan ska det vara!

Gissa benen

Svaret kommer senare idag :)


Hallelujah

MIN iPOD LEVER IGEN!

Perfekt tajming då jag inte får lyssna på last.fm-radio länge.

Så överlever man utan iPod och spotify

last.fm-radio

Det har varit dagens räddning.

Tack
<3

Jag vill ha sommar!

Hej kära vädergud!

Jag vet att det är januari och att januari är en vintermånad. Jag vet att även februari är en vintermånad men jag är faktiskt lite trött på snön och kylan nu. Kan du inte göra så att det slutar snöa och blir lite varmare. Sol och 25 grader vill jag ha. Vet att det blir svårt att fixa så jag nöjer mig med +15 grader till nästa vecka.
Det skulle vara jättesnällt om du fixade det!

/Malin

Januari 2008

Sitter och kollar på gamla bilder på Lovisas bdb.
Bilder från början av januari 2008.
Fan, börjar gråta utav vissa saker som står där.
Och då handlar det inte ens om mig. Jag stod bara i mitten. Fast ändå inte. Men jag fastnade där emellan. Flera bråk senare lärde jag mig som tur var vilken sida jag skulle stå på.

Vissa kommetarer här är hemska. Som t.ex. den här från Linnea (som också hamnade lite halvt emellan fast samtidigt inte):
ni får ge er båda två, jag fattar inte vad ni håller på med?! ni mår ju så dåligt av det :'( jag orkar snart inte med att ni gör såhär mer, vetni? ska vi inte bara ta och splittras, förstöra den fantastiska vänskap vi har haft, glömma allt kul vi har gjort, glömma allt roligt och underbart som har hänt? ska vi inte bara skita i vår vänskap? det är ju ingen, INGEN som mår bra nånsin... jag orkar bara inte mer... ... men jag älskar dig...

Där och då var gänget det viktigaste jag hade. Det Linnea skrev om var bland det värsta som kunde hända men samtidigt kunde det kännas som om det var det enda rätta. Fast omöjligt.

Jag är iallafall glad över hur allt är nu. Skulle inte vilja gå igenom det där igen. Vi har det alla bättre nu.
<3

Dröm om framtiden

Lev i nuet
Dröm om framtiden


Ett litet motto eller vad man nu ska kalla det som jag och Lovisa kom på över sms en natt någon gång för länge länge länge sedan.
Lite smart sagt det där tycker jag. En gång i tiden var vi smarta, vad hände? ;)


29.1

Hej hej!
Fredag idag, gillas stark!
Dum som jag är så glömde jag laptopsladden i skolan och jag har nog högst 3 timmars batteri kvar. Inte kul.

Idag på biologilabben gjorde vi "fåglar" och papper och sugrör. Med hjälp av tärning och mynt så ändrade vi utseendet på dem och när man hade 3 st testflög man dem. Den som flög längst överlevde och fick 2 ungar och de andra dog. Komplicerat men iallafall, i slutet av lektionen hade varje grupp varsin fågel som vi skulle tävla med. Varje grupp fick 3 kast (ett per person) och gissa vem som hade bäst fågel/kastade bäst? JAG! Fan va bra jag är.

Kallt ute, lång väg till matsalen och kort lunch resulterade i att jag, Karin, Elin och Astrid köpte varsin macka i cafeterian i skolan. Detta resulterade i att jag var sjukt hungrig när jag kom hem men nu är jag mätt igen.

Jag har kommit på att jag suger på spanska. IG på nationella säger jag bara, de här testnationella som vi gör nu fattar jag inte ett skit utav.

Pusshej!

PSL Moto Boy


:(

Jag har ont i min rygg.

I slutet av musiklektionen idag spelade vi samba (som vanligt) och jag spelade surdu (stor trumma). Fick sjukt ont i ryggen efter det eftersom det inte var den största trumman och jag fick sitta böjd. Och eftersom jag var den enda som spelade surdu och den är viktigast var det ju noga med att jag spelade hela tiden och inte bara slutade helt plötsligt för att jag fick ont i ryggen. Då skulle alla andra tappa bort sig eftersom det var mig de hela tiden skulle lyssna på och anpassa sig efter.

Nej men usch vad jag klagar mycket känner jag. Ont i ryggen och varken tillgång till musiken på iPoden eller spotify gör mig inte till världens gladaste människa.

Kom och ta mig långt härifrån

Har tydligen hänt något med spotify så datorn tror att det är ett virus och har raderat det.
Försökte nyss installera om men det gick inte.
Just nu lyssnar jag på några gamla blandskivor från första halvan av 00-talet. Inte kul, jag vill ju lyssna på mina kära spotifylistor.
Alla bra skivor jag har är hemma hos mamma.

Min iPod har dött förresten. Kan varken starka eller ladda den.
Gamla iPoden är hos mamma.

Nej nu ska jag lyssna på p3 star, p3 svea eller maxradio. Om det inte finns någon bra musik på någon utav de radiostationerna kommer jag dö.


(Rubriken - det är SÅNNA låtar som finns på de här blandskivorna jag lyssnar på. Lyssnar på den där låten nu. Det här är fan sorgligt)

28.1

Har insidan av bloggarna på blogg.se ändrat eller är det bara min dator som är konstig? Tror på en kombination av båda.

Dagen idag var först skola.
Prat om sagor på svenskan, vanlig matte (som jag precis hann göra klart, fan va bra jag jobbat senaste dagarna på matten!) och sist musik.

På bussen på väg hem bestämde jag mig för att stanna i stan och hänga med min grymma vän Tony istället för att åka hem. Vi gick mest bara fram och tillbaka, kors och tvärs över halva stan. Inget kul att skriva om alltså men det var kul för mig att träffa honom igen. Var ett tag sen sist.

Kom hem för någon timme sen och har inte gjort något vettigt sen dess.

Pusshej!


Kom kärlek till dem, som saknar nån om natten

Har suttit i vardagsrummet med datorn i knät nästan hela tiden sen jag kom hem.
Snacka om att inte ha något liv.

Nu måste jag ladda iPoden (när jag skulle lyssna på den på bussen hem hade den dött. Misstänker att jag inte stängde av den när jag kom till skolan imorse), tvätta bort sminket, borsta tänderna och göra matteläxa.
Eh, ja, den där matten gör jag alltid innan jag ska sova för då har man nåt att skylla på om man ska förklara för nån varför man inte är på den sidan i boken man ska vara på.

Nej som sagt, nu ska jag sluta skriva och göra allt jag skrev nyss.

Pusshej!


No more beard

Dagens snackis i Arkvärlden:
Ola Salo har rakat av sig skägget!
Äntligen!

vinter

Snöar sjukt mycket ute. Inte kul att gå till matsalen eller vänta på bussen idag alltså. Eller gå från bussen var nog värst för de är sega på att ploga här ute i Storvreta.

När jag kom hem blev det på med nya strumpor (convers + snö = dålig kombination) och sätta sig i soffan med en kopp te. Mys.

Idag på lunchen var det Karins tur att få salt i mjölken. Hahahah så kul! Bra tips om du vill liva upp stämningen lite. Fast den som dricker saltet blir rätt sur så var försiktig med vems dricka du häller salt i.

Pusshej!

27.1

Kemilektion nu. Har haft kemi sen 8.30 men vi har fortfarande inte gjort något som har med kemin att göra. Skönt.

Igår passerade jag 33333 skickade sms från min mobil.
Lite snyggt när jag skulle kolla meddelanderäknaren och det stod 33335 sms och 35 mms. Då vill man bara radera 2 sms och 2 mms.

26

Idag i skolan gick brandlarmet igen.
Att stå där ute utan jacka var verkligen KALLT!
Och vi fick som vanligt inte gå in direkt igen heller utan vi var tvugna att vänta på brandbilarna och sen att brandmännen skulle stänga av alarmet och kolla igenom byggnaden. Inte kul.

Datorn har jag haft på hela skoldagen men knappt använt, bara en liten stund i slutet av svenskan.

Min spanskagrupp är smartast och har kommit på bästa sättet att få lektionen att gå - ställa en massa onödiga frågor. Idag hann vi bara gå igenom planeringen över vårterminen och mindre än halva läxan (som jag ändå inte hade gjort...).

Nej nu har jag en rejäl matteläxa som ligger här brevid mig och väntar. Hann räkna en halv sida på lektionen igår så nu har jag en och en halv att räkna ikväll.
Not nice.

Det är riktigt riktigt kallt i mitt rum. Jag fryser.

Nej nu ska jag ner under täcket och räkna matte. Få se hur många tal jag hinner innan jag somnar.

Pusshej!

Vanlig lunch @ skrapan

Dagens roligaste var när Hanna drack sitt vatten som vi hällt salt i när hon gick iväg för att hämta fil.
Det var inte lite salt som hälldes ner i glaset och hennes min var ju bara för bra. Snacka om att få panik och inte veta vad man ska göra.



Vet inte hur många som fått salt i sina glas nu. Första gången när Elin fick det failade allt eftersom saltet bara låg på botten och hon knappt drack något. Igår när Cecilia fick salt i sin mjölk reagerade hon likadant som Hanna gjorde idag. Panik som slutar med att de spottar tillbaka det i glaset.

Hemma hos pappa

Hej!

Flera korta onödiga inlägg har det blivit idag. Förlåt för det.

Nu har jag precis kommit hem till pappa. Sitter i vardagsrummet och halvtittar lite på guldbaggegalan. Musikgalorna är så mycket roligare att se på, jag har ingen koll på de här nya svenska filmerna.

Jag måste skriva kemi-labrapport nu.
Pusshej!

Bevis

Även om du kan ta bort får du inte göra det för du har redan varit uppe i 100 nu!

Bevis så hela världen kan se det:

YES!

YES!

Jag vann vadet!

Tack Kristin!


hål

Inställd biologi = håltimme nu.
Fan va skönt!

Och jag har inget att skriva om så jag slutar nu. Hej!

rsujhyf

Jag  sa att jag skulle sova.
Började se på High Chaparall istället.
Reklam nu. 
Nu börjar det nog igen. Pusshej!


nu är alla läxor "klara"

Nu har jag:
Börjat på kemin (har bara kommit till hypotesen men vafan, har en dag till på mig)
Läst biologin (HELT KLAR LÄXA! tror jag. skulle inte förvåna mig om det var några uppgifter man skulle göra också)
Läst fysiken. Uppgifterna är onödiga säger vi. (Egentligen är det de som är viktiga. Hej ig på provet då det bara är uppgifter.)
Gjort alla de "lätta" uppgifterna på matten. Orkar inte ta mig tid att göra de lite svårare, jag är trött.

Nu ska jag duscha sen sova, är supertrött.

Spel

Det är dånt här jag sitter och spelar istället för att göra läxor http://en.akinator.com/



Han är väldigt bra på att gissa rätt. Ibland blir det ltie fel på första gissningen men sen tar han det andra gången han frågar om en person.

mindre än 3 veckor kvar nu

Har i stort sett fått med mamma på Krunegårdkonserten nu. (Kommer inte in utan henne.)
Nyss klagade hon på att hon inte kan några utav hans låtar (även fast hon redan sett honom live en gång och jag innan det spelade upp flera låtar för henne) så nu har jag startat Prinsen av Peking - skivan i surrondsystemet i vardagsrummmet.
Mamma har dock helt annan musiksmak än mig så att få henne att gilla Markus Krunegårdds musik blir svårt men jag försöker iallafall.


(Felicia, boka tågbiljetter nu ;))

1, 2, 3, 4

Var inne en snabb sväng på H&M efter skolan en dag den här veckan.
Hörde då en låt jag tyckte var bra men som jag aldrig hade hört förut.
Såg till att lära mig några ord i refrängen och inatt när jag satt uppe googlade jag fram låten.
Här är den: (Hatar att den inte finns som orginal på spotify)


The heart is a rebel

Bilddagboken, check
Facebook, check
Alla bloggar jag bevakar på bloglovin', check

Har dessutom precis laddat hem Moto Boys nya låt! (går att göra på motoboy.se)
Sitter och lyssnar på den nu. SJUKT BRA!
Såg även på motoboy.se att nya skivan kommer 3 mars.

En massa nya skivor kommer det här året. Fan vilket bra musikår det blir!  

Nej men nu när jag kollat allt jag skulle kolla på internet kanske jag ska börja med någon läxa. Skulle i och för sig få gäster när som helt så jag kanske ska vänta tills de åker...


One thing to do three words

Fan!
Är fortfarande vaken. INTE bra.
Sova eller sitta inne på msn?
Båda känns lika lockande...

sugar, ah honey honey

Nu är klockan alldelles för mycket.

Jag har inte gjort en enda läxa den här helgen än vilket betyder att jag har matte, fysik, biologi och kemi att göra imorgon. Kommer därför inte ha tid att göra någonting annat imorgon. Kul! Det är ju inte små läxor heller.
Skulle gjort minst en nu på kvällen men fastnade på bdb i några timmar istället. Gamla bilder <3

Nej nu ska jag sova. Kommer ju vara hur seg som helst imorgon eftersom jag inte sover än. Började dessutom lyssna på en låt man blir pigg av. Inte bra. Nej nu ska jag sova. Pusshej!

rubrik

Sitter nu för första gången vid stationära datorn efter vi fått bort viruset (vilket var i måndags tror jag).

Släktingar är här.
Skönt iallafall att det bara blev kusinerna + deras föräldrar + en av mammas kusiner (som är lika gammal som mig). Kusinerna har jag åkt på semester med 2 veckor varje sommar sen 2001 och vi träffar dem rätt ofta så det är ändå rätt slappt när de är här.

Jag är iochförsig nästan inget med kusinerna längre när de är här. Alla stänger in sig på brorsans rum och spelar tv-spel. Finns några tv-spel jag gillar men nej, de vill aldrig spela de roliga spelen.

Nej nu ska jag nog vara lite social. De vuxna spelar ju inte tv-spel så de vill att jag ska snacka med dem.

Ⓟⓤⓢⓢⓗⓔⓙ!

I'll look into the sun, just so I can shine

Eftersom brorsan fyllde år i måndags kommer hela tjocka släkten hem till oss idag.

Egentligen måste jag fixa en massa saker men just nu är mamma och brorsan ute och tar kort på lilla bilen som ska säljas. Skönt att vi har ny bil nu, den andra är så liten.
Var först snack om att jag eller brorsan skulle få den men min bror åker ju aldrig någonstans och jag nöjer mig med kollektivtrafiken. Skulle ändå inte kunna ta med så många kompisar i den där lilla bilen. Är dessutom mer än ett år kvar innan jag får ta körkort.

Så om det är någon som vill köpa en liten blå ford fiesta med 2 dörrar, kontakta min mamma!


Escapologist



Erik Hassle och Norén-börderna från Sugarplum Fairy. Riktigt bra version av en bra låt.

(Sen så vet nog de flesta om att jag älskar akustiska versioner av bra låtar)

Jag fryser när ni pratar

Jag mår illa.

Fick ett telefonsamtal av en kompis som frågade om jag ville med på fest ikväll. Jag som är hos mamma just nu (långt från festplatsen), har sjukt många läxor över helgen och som ska dessutom träffa släkten imorgon tackade nej. Känns inte som om den här helgen är bra för mig att festa på.

Aja, det var inte det jag skulle snacka om. När hon ringde frågade hon dessutom några saker från förra gången och alla hade tydligen sett mig göra en sak som jag glömt (men som jag nu kommer ihåg).
Fan.
Allt jag gör överdrivs ju i de där kretsarna också. Jag som trodde att jag lyckades bli av med alla konstiga rykten men jag har tydligen bara skapat nya.
Det var iallafall inte alls som min kompis sa nu så jag förnekade allt trots att det inte var helt fel egentligen.

Äh, ingen fattar säkert vad jag skriver om och jag ska inte fortsätta skriva för då lär jag råka skriva ut allt som jag inte vill skriva.

Pusshej!


Fysiklabb

Såhär kul har vi på fysiklektionerna:



Haha sista bilden är absolut roligast. Har ingen aning om vad Carro gör. Ful dans eller nåt? Alice sitter i en plastpåse och Astrid står och... klappar händerna?


FREDAG

Spanskan slut för ett tag sen. Lång rast nu, skönt. Första gången på hela dagen jag får tid att sitta vid datorn i skolan.

På fysiklabben idag skulle vi åka på en plastpåse. När vi gjort det vi skulle tog vi och åkte i en backe istället, hahah sjukt kul. Kanske lägger upp några bilder från det sen.   
När vi sen kom tillbaka till klassrummet var alla andra grupperna nästan klara med själva uppgiften (man skulle räkna ut hur många bigmac man skulle äta för att kunna dra en kompis på en plastpåse 2000m). Vi var glada och snöiga istället.

Måste bara berätta att converse suger om man ska gå i snö. Blöta fötter är inte bra.

Today

Ska snart sticka iväg till bussen men först slänger jag in några bilder så ni får se hur jag ser ut idag.


Håller handen där bara för att man inte ska se rätt in i tröjan ^^



Tröja - Gina tricot
Skärp - H&M

Spanskan klar

Så nu är jag klar med spanskasammanfattningen. Skrev ett helt A4 på svenska så nu får jag hoppas att jag gjorde rätt som skrev på svenska.

Nu blir det en halvtimmes slappande.
Andra halvan av klassen börjar skolan om 2 min. Så skönt att inte vara den halvan som börjar tidigt för en gångs skull.

Sovmorgon

Den här terminen har vi bytt så min halvklass har sovmorgon istället för lång håltimme.
Gillas starkt!

Jag gick dock upp vanlig tid idag för att göra klart den där spanskaläxan.
Satt uppe halva natten med den och nu är det bara sammanfattningen kvar. Problemet är bara att jag inte vet vilket språk man ska skriva sammanfattningen på. Jag kör på svenska och hoppas att det blir rätt. Man ska visst ta ut nyckelord med men jag fattar inte hur jag ska göra det eller på vilket språk så jag skiter i det.

Ska ta bussen 9.11 så jag har med än en timme på mig.


bussar

Hej!

Idag när jag skulle hem och byta buss i stan missade jag 3 bussar.

Såhär lyckas man med det:
Gå till stadshuset men ser bussen åka iväg precis innan jag kommer dit. Orkar inte stå stilla och vänta så jag går till stora torget (hållplatsen innan stadshuset) och tänker vänta på nästa buss där. När jag kommer fram till stora torget ser jag min buss åka därifrån.
Då går jag in på H&M och kollar på lite kläder. När jag kommer ut sen igen så ser jag min buss åka från hållplatsen.
Lyckat.

Nu ropar mamma på mig.
Pusshej!


Svenska

Sitter och har svenskalektion nu. Rätt chill lektion och jag är redan klar med mitt arbete så nu sitter jag bara här och surfar runt lite på datorn. Skulle ju i och för sig jobba på det som jag fått som läxa men det orkar jag inte, lektionen tar ju slut om 5 minuter.
Sen blir det halvtimmes rast innan matten. Skönt.

Pusshej!

gvsagfd

Tillbaka i skolan nu efter 2 dagar hemma. Min dator är seg och krånglar som fan. Nu börjar lektionen.

Yeah that is the truth

Glass är gott och läxor suger.

Sådär tänker jag just nu.
Min glass tog nyss slut. Lite sorgligt men god var den!

Om en timme kommer mamma hem, borde kanske se till att lägga mig innan dess.

Nu: Föna håret!

Bye

Tom är ingenting och det var tomt i mig

Sitter och skriver på debattartikeln. Nästan klar nu behhöver bara ett bra slut. En bra finishline.
Jag kan inte komma på någon bra sista mening.

Såhär är det jämt. Vad jag än skriver i skolsammanhang, början blir asbra och sen skiter sig allt på slutet.

Nej nu ska jag göra roligare saker som att chatta med Ellie och lyssna på bra musik.

Pusshej!

Dom kallar oss artister

Ni glömmer väl inte bort att Dom kallar oss artister börjar idag?
(Bara jag som stör mig på att det heter "dom"? DE kallar oss artister borde det vara. Stör mig även på när det står dom istället för dem.)

Idag handlar programmet om Markus Krunegård, en av mina favoriter.
Svt2 20.30 är det som gäller.
Jag har redan ställt alarm på mobilen så jag inte missar det.


läxorläxorläxorläxor

Om man jämför med igår har jag gjort väldigt många saker idag. Om man jämför med en vanlig dag har jag knappt gjort någonting (men jag är ju faktiskt sjuk).

Efter lunchen idag stoppade jag in ALLA sakerna som stod på diskbänken i diskmaskinen (var iochförsig mest mina saker men inte bara) och sen torkade jag diskbänken också så det blev rent och fint i köket. I vanliga fall brukar jag bara ställa in mina saker.

När jag stadat klart i köket tog jag fram matteboken, satte igång Håkan Hellström Live på P&L DVDn och satte mig i soffan och räknade samtidigt som jag tittade på dvdn. Räknade allt man skulle gjort tills idag vilket var flera sidor i boken + några extrauppgifter. Har ingen aning om vad de gjorde i skolan idag, antagligen det som kom efter i matteboken men det såg svårt ut, får kräva en liten snabbgenomgång när jag kommer tillbaka till skolan.

Tidigare idag har jag även skrivit en halv debattartikel. Ska skreva resten snart. Ska även göra klart de där uppgifterna vi fick på spanskan innan jul (pga. 3 inställda lektioner direkt efter jul). Och sen ska jag även börja på kemi-labbrapporten som ska in på tisdag.

Som ni ser har jag väldigt mycket skolarbete jus nu och jag vill inte ens veta vad jag måstge jobba igen nu när jag varit hemma två dagar.

Nu ska jag tänka på något annat än skolarbete för en liten stund.
Pusshej!


Soclog

Nu har jag aktiverat min soclog så nu an man se min bilddagbok i bloggform om man vill. Kommer nog inte koppla in den här bloggen till soclogen så fortsätt läsa här. Kommer säkert knappt använda soclogen, vad ska man ha den till egentligen?

http://nbmjo.soclog.se

Grattis!

Idag fyller Louise 17 år!
Grattis!

Fear no darkness

Trodde att jag stängde av datorn innan maten men det gjorde jag visst inte. Nu när jag gick in på mitt rum var den igång och varm. Datorn har alltså stått på i 4 timmar utan att jag gjort något, inte bra.

Såg nyss p3 guldgalan. Timo Räisänen är ju bara för söt, allt han gör blir bra.

Nu måste jag sova, har verkligen ingen energi kvar. Kom på mig själv med att gråta innan jag gick från soffan, så trött är jag.
Har varit vaken i 12 timmar nu.
Imorgon stannar jaf nog hemma från skolan igen. Ska dock se till att göra några läxor.

Nej nu sova.
God natt!

Sjuk

Idag är jag hemma och sjuk.
Inte kul att vara sjuk.
Har suttit vid datorn 10 min nu och känner att det är jobbigt.
Jobbigt att tänka.
Ska nog lägga mig ner och sova lite till snart.


Grattis!

Idag fyller min storebror 18 år.
Grattis!

Hoppas att du slutar vara den stora tönten du är och börjar bli den där coola brorsan jag vill ha nu.
Men som sagt,
Grattis
nu får du ta körkort, gå ut på krogen och köpa folköl och cigg.


Den där jävla oturen som alltid förföljer mig

Jag har ju som vanligt världens otur. Idag drabbade den mig igen.

Var inte med på idrotten idag (ordentligt förkyld + glömde tröja) så jag satt vid väggen och tittade på.
Bredvid mig stod en stor metall"korg" full med innebandyklubbor. Den var kanske 1,20 m hög och hade lock och hjul, riktigt tung sak alltså.

I slutet av lektionen kör de en evighetsstaffett som slutar med att de som sprang, sprang rakt in i den där innebandyklubbssaken så den välte rakt över mitt ben.
Detta hände vid halv elva och jag har fortfarande ont.

Kommer antagligen få ett stort blåmärke över hela smalbenet. Än så länge är bara fotknölen blå och den gör inte ens ont.


Historiaaaaa

Sitter här och har historia, finns verkligen inget tråkigare. Omöjligt att koncentrera sig, tur att det finns datorer och internet. Tror att läraren går igenom en massa gammalt som jag iochförsig inte kan men jag orkar ändå inte lyssna.

Nu ringde lärarens mobil och han ba: "Oj det var min fru. Henne trycker vi bort. Undrar vad hon vill.
Nu fick jag ett sms, påminn mig att jag ska läsa det sen."

Nej men nu ska jag läsa lite på biktme.se, sjukt rolig sida.

Pusshej!

inget händer när jag tänker

Matte B är svårt!
Matte A var mycket lättare och roligare.

Startade datorn bara för att säga det, så onödigt egentligen. Men jag är en onödig person som gör onödiga och värdelösa saker.

21.30

Idag har jag haft fler besökare på bloggen än vanligt, sånt uppskattas!

Nu är klockan halv tio så jag borde nog börja på min matteläxa nu. Upp tidigt för att åka till skolan imorgon.

Tårtan vi köpte till min bror var supergod, blev rätt mycket kvar så det blir kanske lite tårta till frukost imorgon om jag är sugen på det. Just nu känns det som en bra idé med tårta på morgonen men imorgon kanske jag hellre vill ha vanlig frukost.




Jag har förresten skapat bästa facebookgruppen idag.

Nej men som sagt, matteboken väntar.
Puss!


Svensk sommar tinar frusna själar och stackars satar

Sitter och kollar på H&M's nya sommarkläder.
Fan vad man blir sugen på sommar nu, vill bara att det här kalla vädret ska försvinna snabbt!

Har redan hittat en massa saker jag bara måste köpa, bl.a. halsband, kjolar, klänningar och flera snygga toppar/tröjor. Synd bara att jag har så konstig kroppsform, alla de där kläderna jag vill ha sitter inte snyggt på mig.

Såg förresten att det står att våren kommar bli rekordvarm på Expressen's framsida idag. Hoppas verkligen att det stämmer, varmt väder gillas.

You nearly killed me with your smile

Hej!

Idag har jag redan hunnit med en sväng till Gränby Centrum med pappa.
Där köpte jag present till storebror som fyller 18 imorgon. Blev nåt som han inte önskat sig, tråkigt när folk vet vad de ska få.

Vi köpte även tårta som vi ska äta ikväll.
Jag har kommit på att  min bror kommer få alla sina presenter vid olika tillfällen, lite kul.
Ikväll av pappa, imorgon någon gång (antingen på morgonen eller vid middagen) av mig, imorgon kväll av mamma och i helgen av släkten.

Nej nu ska jag surfa runt lite till sen ska jag börja ta itu med mina läxor. Matten måste jag verkligen fixa innan imorgon.

Pusshej!


There's so many memories

FAN!
Skrev ett halvlångt inlägg och sen när jag skulle publisera det blev det fel och allt bara försvann.
Kan försöka skriva om alt här under



Pappa sitter och kollar på Robinson och jag hör en låt jag känner igen, If only your bed could cry!
Gillar den dock bättre när det bara är Moto Boy som sjunger. Undrar hur många gånger jag hört den där låten live egentligen.
Länge sen jag lyssnade på Moto Boy nu, ska göra det så fort jag orkar leta upp mina supersizehörlurar som stänger ute allt annat ljud ("orkar leta upp", vet exakt vart de ligger).
Och jag vill på Moto Boykonsert igen! Länge sen nu. Moto Boy är den artisten som jag sett absolut flest gånger. Han är verkligen en sådan artist som är bäst live.

Slänger in ett klipp jag filmade i Vallentuna 7 Juni 2008. Det var en bra konsert, Jag, Lovisa, Julia och Martina drog fram en soffa framför scenen och satt i den under hela konserten, alla andra ställde stolar runt om och brevid oss. En Moto Boykonsert ska helst ses från en soffa!

If only your bed could cry (+ mellansnack).
Eftersom pappa sitter och tittar på tv kan jag inte kolla klippet nu innan jag lägger upp det. Länge sen jag såg det nu men jag har för mig att ljudet är lite dåligt, iallafall under mellansnacket. Mellansnacket är egentligen bara lite random prat mellan Moto Boy och publiken, hoppa fram en bit för att höra låten.

Samma sega sörja utan slut

Hej!

Den här dagen har börjat segt och kommer nog fortsätta på samma sätt. Jag är lite halvsjuk så det är nog bättre att stanna hemma och ta det lugnt än att göra något. Vill ju inte bli sämre. Som folk hörde igår kunde jag inte riktigt prata och jag kan inte prata ordentligt idag heller. Jävla hals!

Imorgon måste jag till stan och köpa födelsedagspresent till brorsan som fyller 18 på måndag. Vad köper man egentligen till sin storebror när han fyller 18?
Äh, han är tv-spelsnörd så det blir väl något sånt. Tråkigt att köpa bara.

Såg nu att det är the X-effect på tv. MTV har alltid så sjuka programidéer. Underhållande är det iallafall så nu ska jag se på det.

Pusshej!

Dagens

Kände för att vara lite fjortis och ta en outfitbild, med webcamen.
Finns ingen självutlösare på den här saken heller så ja, man ser kanske inte så mycket med det är inget speciellt med det jag har på mig.



Randigt linne - Bikbok
Jeans - H&M
Kofta - Gina Tricot

god morgon

Nu sitter jag här i skolan igen. Börjar om en kvart med biologilab och därefter kemilab. Usch, vill verkligen inte. Särskillt inte kemilabb för den måste man skriva labbrapport på sen + att vi börjde på den här labben innan jul och jag och Elias som jag jobbade med hann inte göra någonting.

Har sjukt ont i halsen och kan knappt prata idag. Inte kul. Vill hem och sova.


Induviduella val

Idag i skolan avbröts våra lektioner mellan 10 och 11 och under den tiden skulle vi springa runt i hela skolan till olika klassrum och få informationom de olika induviduella valen.

Vi hade inte fått någon information alls och visste inte vart vi skulle men tillslut hittade vi ett papper i entréhallen där de olika salarna stod.
Sen var det bara att springa fram och tillbaka runt hela skolan (vi planerade såklart aldrig i förväg så det kunde vara upp till A308, ner till entréhallen, till C203, till entréhallen, till B201 osv... en väldig massa springande alltså).
Orkade dock inte lyssna så noga på vad lärarna sa utan tog bara några papper och gick vidare.

Frågan är bara vad jag ska välja.
Psykologi A och Fotografisk bild är jag inne på just nu (är väl det jag varit inne på nästan hela tiden).
Fotografisk bild verkade rätt kul men jag har börjat tveka lite på det där med psykologin. Någon som läst det och kan säga om det är kul eller inte?
Sen tänker jag nog kolla lite vad alla andra väljer, tänker inte gå på nåt helt själv. Men det verkade vara flera som var lite inne på psykologi och fotografisk bild så det kanske bli det. Om jag inte kommer på nåt annat inom 2½ vecka vill säga.

För natten som skriker ja när morgondagen skriker nej

På första lektionen, svenskan, skulle vi tills idag bestämt ett ämne att skriva en debattartikel om. Jag som inte hade någon aning om vad jag skulle skriva om (har varken fantasi eller starka åsikter) tog det första som poppade upp i min hjärna när listan man skulle skriva upp vad man ska skriva om kom fram till mig.

Sovmorgon under vinterhalvåret.

Resten av klassen skriver debattartiklar om viktiga och seriösta saker som t.ex. saab, miljön och homoäktenskap. Jag ska skriva att man borde ha sovmorgon under vinterhalvåret eftersom det är så mörkt och man aldrig ser solen då man är inne i skolan hela dagen.
Kom även på senare att man egentligen har "sovmorgon" under vintern eftersom vi har vintertid.

Ja, ni ser ju hur smart jag är. Och det enda som händer egentligen när man har sovmorgon är att man vänder på dygnet.

Nej men nu blir det faktaletande för på tisdag skulle vi visst sitta och debattera mot varandra och nu ska jag försvara det här med sovmorgon under vinterhalvåret...


Onsdag

Hej!

När jag kom hem blev jag väldigt trött så jag har legat i soffan och halvsovit i ett par timmar nu. Skulle plugga men jag orkade inte ens ta fram böckerna. Man blir sjukt trött av att gå i skolan.

Min vad gör ont. Särskillt ena, jag hatar verkligen att överanstränga vaden. Råkade överanstränga den i lördags och smärtan har knappt släppt något. Mina vader är sjukt känsliga för det här med överansträngningar, har råkat överanstränga dem minst 4 gånger på 1½ år och då tog jag det lugnt och hoppade på kryckor i flera månader (pga ett av mina knän). Jag kan alltså inte gå nu utan att jag får ont.

Nu kom pappa hem och sa att det är 20:e knut vilket betyder att granen ska ut och allt julpynt bort. Lite tråkigt tycker jag. Hoppas jag slipper hjälpa till att ta bort allt, städa undan saker är inte riktigt min grej.

Engelska? Slutat?

Mn grupp på engelskan blev klara för 40 minuter sen. 20 minuter kvar av engelskan nu.
Jag sitter och stör Alice, Astrid, Elin och Marcus. De kommer verkligen ingenstans i sitt arbete. Lata jävlar.
Jobba på snabbt i början så får man ledig tid sen.
De sitter och spelar spel på mobilerna. Det roliga spelet på Elins iPhone är sjukt svårt.

Nej nu ska jag sluta blogga och fortsätta störa dem.

Pusshej!

tralalala

Sitter här på b-torget och har sjukt tråkigt. 20 min kvar till sista lektionen. Har inget att skriva. Hej!


Första skoldagen 2010

Idag var det bara att gå upp tidigt och åka tillbaka till skolan igen.
Snacka om att jag bara ville somna om när jag vaknade precis som alla andra dagar det här året men nej, jag var tvungen att gå upp. Skönt att första dagen började med sovmorgon iallafall.

Svenska först då vi skulle leta upp en debattartikel att skriva om. Nästa lektion ska vi skriva egna debattartiklar. Men idag skulle vi alltså jobbar två och två och bara leta upp en artikel antingen från DN eller SvD och skriva lite om den. Jag hittade en artikel som Marcus blev skitsur på. Haha, det var kul. Och det var tur att jag skrev eftersom det säkert hade blivit en massa svordomar om Marcus hade skrivit.

Efter svenskan skulle det vara spanska men eftersom min spanskalärare är bortrest åkte jag, Karin, Astrid och Elin till stan och åt på Cupido. Gott men det är sjukt hur stora portionerna där är, fick bara i mig halva. Blev en sväng in på gottiz (heter det så?) också där Karin och Elin köpte en massa godis. Karin som flera gånger idag sa att hon bara ska äta nyttiga saker innan Thailandsresan, tog inte direkt lång tid innan hon bröt det.

Dagen slutade med engelska. Jobba i bokcirkelgrupperna och skriva sammanfattning av hela boken + göra teater av en liten del av boken. Var som vanligt bara jag, Cicci och Ellen där, Isac är alltid spårlöst försvunnen på engelskalektionerna. Allt slutade med att jag drog på mig att skriva klart manuset hemma så det ska jag göra nu.

Pusshej!



Dagens citat: "...Thailandresan 010 (nolltio)! Ja, jag vägrar att bara säga tio det är så fult, nolltio låter mycket bättre." /Karin
Kan inget annat än att hålla med. Blablabla 10 låter sjukt fult. Då låter faktiskt 010 bättre även fast även det är fult.


Gammal VS. ny


Allt går att laga en gång, två, tre

Nu är det mörkt ute igen = mörkt i mitt rum.
Har suttit här i soffan i flera timmar nu, kan inte direkt flytta mig heller eftersom katten ligger i knät.
Kan inte se tangenterna på tangentbordet. Vill tända lampan. Når inte lampknappen.
Vilket problem jag har.

Katt

Katten kom och la sig på min mage så nu måste jag ha datorn borta på knäna.

Fettokatt :)


Ingenting spelar nån roll, blicken rakt fram som i videon

Idag är sista dagen på lovet.
Imorgon börjar solan igen, jag är inte ett dugg pepp.
Har dessutom dragit på mig ett rejält sömnproblem som gör att jag inte kan somna i bra tid även fast jag mår dåligt. Somnade ca halv 6 inatt och lyckades stänga av och somna om tre alarm med en halvtimmes mellanrum. Lyckat.
Får se hur det går imorgon, kanske råkar ta lite ofrivillig sovmorgon.

Idag har jag än så länge skrivit lite på den där labbrapporten som skulle in innan jul. Internet suger och jag har min biologibok kvar i skolan. Har kanske skrivit klart den nu. Kanske. Den suger och är inte ens en sida lång men vafan, jag kan inte skriva labbrapporter.

Nej nu ska jag sluta klaga på sömn och skola.
Läste mitt horoskop nyss (ja, det brukar faktiskt stämma på mig) och där stod det både på dagen och veckans att jag skulle ha en massa olika problem och vara i obalans. Men på månadens horoskop stod det att allt skulle vända ungefär vid 15e och en vecka efter 18 skulle det hända nåt bra.
Nu är det bara att hoppas på att det händer nåt bra då.


Mina vänner har inget liv

(Hoppas ingen tar illa upp av rubriken.)

Min msn på skoldatorn (vilket är den datorn jag använder mest nu för tiden) krånglar och loggar ut sig själv hela tiden.
Nu så är det tydligen så att vissa störde sig så mycket att en tillochmed skapade en grupp på facebook om det.
Snacka om att inte ha något liv.



Nej men jag är faktiskt lite smikrad över att det är någon som gjort en facebookgrupp om mig och min msn. Aldrig någon som gjort det tidigare så jag skiter i att de tär en hatgrupp.
Tack Tony!



Btw, det här är inlägg nr 1600!

tralalala

Illa, Jag mår illa.

Nej nu ska jag sluta sjunga Magnus Uggla och göra nåt annat istället.
Sova kanske så jag kan vakna tidigt imorgon och skriva den där labbrapporten som skulle skickas in INNAN jul? Kanske det.
Fast klockan är inte tillräckligt mycket för att gå och lägga sig än.
Är inte tillräckligt pepp att skriva labbrapport idag iallafall.

Pusshej!


partyparty

Galen kväll/natt.
Idag kan jag inte gå ordentligt för jag "råkade" såklart dansa sönder mitt ena ben. Värsta är att jag gjort det förr, lär mig aldrig.

Ja men vad ska man säga, festen spårade, några mammor kom dit, någon spydde, nån tog sönder stereon (fast den blev lagad), en massa oinbjudna kom dit, sms om att polisen skulle komma men det gjorde de inte.

Vissa saker ska jag nog inte skriva ut på bloggen heller. Men det var en rolig kväll, det är ett som är säkert.  

Bara 1-2 minuters gångavsånd hem till mig sen med så jag slapp gå länge i kylan när jag skulle hem.
Dock var det en massa som ville gå hem till mig för att hämta saker som toapapper eller låna strumpbyxor men jag lyckades hålla alla borta från mitt hus.

inget bloggande

Hej!
Har knappt varit hemma nåt idag. Är inte ens hemma nu. Är på nåt jävla internetcafé. Aja, snart ska jag sticka till Storvreta och festa med gamla Storvretagänget. Kul kul.

Ny design

Fick ett litet ryck och gjorde en ny design bara sådär.
Samma färger som innan men lite annorlunda iallafall.
Finns flera fula "fel" men hey, de senaste designerna har jag inte ens gjort själv.

Because a FRIEND like you is impossible to find

Vaknade 4 timmar senare än jag tänkt att jag skulle göra idag. Inte bra.
Sjukt trött och orkar inte göra någonting alls idag.


partyhats

3 bilder på mig osminkad och med tofsar. Ni lär ju aldrig få se någon sån bild igen så kolla noga nu.


Nyårsbilder

Det har kommit upp lite fler nyårsbilder på facebook.
Slänger in några här:


Posers ;)


Vad gör jag med min hand?


Jessica håller på med något, Linnea skrattar (antagligen åt det Jessica gör) och i soffan verkar jag och Pelle ha värsta diskutionen och i mitten sitter Sofia gör något konstigt?

Öppna dina trötta ögon

Alarmet ringde klockan 10 i morse och jag somnade inte om! Fan va bra jag är!
(Låg dock kvar 3 timmar i sängen men jag sov inte)

Idag har jag kollat på Håkan Hellström DVDn igen och så lite tv och nu sitter jag här vid stationära datorn som fått nåt virus så det kommer upp varningar hela tiden. Jobbigt!

Nej nu ska jag kolla upp hur mycket Krunegårdkonserten i februari kostar.

Pusshej!


Ingenting är vettigt 03:30

Kanske dags att sova nu. Kanske. Bara vara uppe ett litet tag till.
(Och hur många gånger när jag lyssnat på låten i rubriken har jag tänkt att jag ska skriva ett inlägg med den rubriken någon gång när klockan är 03:30?)


I stället för att sova

Sitter och hjälper sr genom att lägga in fler ord i http://www.sr.se/cgi-bin/p4/sjung/sjung.asp .
Måste ju se till att det är bra artister som sjunger orden och inte bara gamla tråkiga.
Lägger in väldigt användabara ord som arsenik, isande, e4:an, tequila, trummis, käppar, läker, soldat, bögringen, pucko, olidlig o.s.v.
Ord som bl.a. Håkan Hellström, Lasse Lindh, Markus Krunegård och Lars Winnerbäck sjunger alltså.

Orden ska väl letas upp och godkännas först men sen kommer det finnas en massa nya ord.
Det värsta är ju att jag egentligen vill att orden inte ska finnas så jag får lägga till dem.

Tidsfördriv iallafall. Man måste ju inte lägga till ord heller utan man kan ju låta de sjunga det du skriver för dig. Man kan ju öven sitta och försöka komma på vilka artister som sjunger vilka ord.

http://www.sr.se/cgi-bin/p4/sjung/sjung.asp

Genius

Har precis fixat genius på iTunes och måste bara säga att jag älskar't!

2 blandningar blev det. Rock och Pop.

Lyssnade lite på pop-blandningen innan maten och den var helt underbar.
Lyssnar nu på rock-blandningen och insåg att den också bara innehåller pop, dock lite mer rockigare pop än popblandningen. Eller nej, den är inte ett dugg rockig egentligen.

Aja, det spelar inte så stor roll, mitt iTunesbilbliotek innehåller i stort sett bara pop (har ju precis börjat använda iTunes här hos mamma, har totalt bara 424 låtar). Just the way I like it.

Finns såklart många låtar som jag älskar som inte är pop men på den här datorn har jag nästan bara hela skivor och då blir det mest pop.



Oj, skrev det här för någon timme sen och glömde bort att posta det.
Har sett lite mer skillnader nu på mina geniusblandningar. Pop-blandningen är lite mer Håkan Hellström och Lars Winnerbäck och rock-blandningen är lite mer The Ark och Laakso. (Sen så tycker jag själv att The Ark och Laakso egentligen räknas som pop, iallafall Laakso.)

6 januari

Idag har jag varit inne hela dagen, tog mig bara en snabb titt på termometern för att se att det var för kallt för att gå ut.

Ikväll ska jag sova tidigt, man märker verkligen att det är lov när man vaknar 12, kollar på klockan och bestämmer sig för att somna om igen.

Ja, som ni ser finns det inget att skriva.

Idag har jag gått runt med klackskor på mig inne hela dagen också. Har ju aldrig använt dem ute och det är ju alltid bra att gå runt i klackar, man blir längre och sånt är kul.

Idag är det tretton dagar efter julafton. Idag får alla spanska barn sina julklappar. Alltid bra att veta, nu har ni som inte visste det fått lära er något.

Eh, nu skriver jag bara en massa random saker som inte alls hänger ihop.

Pusshej!

-24°C

Vafan! Jag skrev ett långt inlägg om hur kallt det är ute och att man känner sig som en full japan när man sjunger karaoke, iallafall när man sjunger Schnappi das kleine krokodil (och bara för att man känner sig som en full japan måste man såklart hoppa som en full japan samtidigt och det slutar med att man skrattar mer än sjunger).

Såhär kallt är det ute:
Temperatur -24°C
Känns som N/A°C
Vind 1.4 m/s

De vet inte ens hur kallt det känns som. Då är det riktigt illa för de vet alltid hur kallt/varmt det känns som.

femte januari tvåtusentio

Bra idag idag.
Åkte till stan och träffade Linnea.
Det var sjukt kallt ute.
Hon köpte smink och jag köpte ett linne.
Linnea insåg att hon glömt sitt betalkort hemma.
Vi åkte hem till Linnea (3 hållplatser med bussen, snacka om lata).
Vi drack julmust och jag råkade hälla ner lite i ena tröjärmen. (BRA JOBBAT MALIN!)
Vi tog bussen till Gränby Centrum.
Linnea ville till OnOff.
Jag ringde mamma och frågade om hon kunde köra oss till onoff efter jobbet, det kunde hon bara vi köpte kattmat.
Vi gick runt någon timme i Gränby Centrum och åt på burger king. Hade aldrig tidigare varit inne på Burger King i Gränby.
Var inne på Gina Tricot då mamma ringde och sa att hon var vid parkeringen.
Vi hade inte hunnit köpa kattmat.
Vi gick på kvantum med mamma och köpte kattmat + 100 andra saker.
Vi åkte till OnOff.
Jag kollade på fina mobiler, Linnea köpte en kamera och mamma köpte 3 karaokeDVDer.
Vi åkte hemmåt och släpte av Linnea vid busshållplatsen.
Jag och mamma lagade mat och sjöng karaoke medans maten var i ugnen.
Vi åt mat.
All tid efter maten har vi kollat på tv och sjungit karaoke i reklamerna (måste ju gå igenom allla låtar på de nya skivorna)

Så. Där har ni hela min dag. Första dagen det här året som jag ens orkat göra något vettigt.

Sammanfattning: Stan och Gränby Centrum (Uppsalas största köpcentrum) med Linnea, OnOff med Linnea och mamma och sen en massa karaoke och tv med mamma hela kvällen.

stan snart

Vaknade av att Linnea smsade mig 10.20 och sa att hon ville gå på stan med mig idag. Vi bestämde att vi skulle ses ett och jag som minst sagt var lite trött när jag vaknade tänkte att jag hade lite mer än en timme på mig att bli klar så det var bara att släpa sig upp från sängen och äta frukost.

Var klar kvart i 12 och insåg då att jag tänkt en timme fel. Jag är så smart ibland. Aja, nu blev det en timme framför datorn innan jag sticker ner till stan det är rätt skönt faktiskt.


Facebook

Kom på att för några timmar sen var det exakt ett år sedan jag skaffade facebook.
Det firar jag med att ladda upp en ny profilbild där man bara ser att det är jag om man vet det redan innan. Så jävla bra då jag alltid stör mig på andra som har profilbilder som man inte ser vem det föreställer.

Nej men förra bilden var tagen sista januari 2009. Dags för ny bild alltså. Kommer väl antagligen byta bild igen snart.

Natt igen

"Ikväll ska jag lägga mig tidigt."
Hur många dagar i rad har jag sagt det nu?
Hur många gånger den senaste tiden har jag suttit uppe halva natten?

Och kan någon tala om varför jag sminkade mig idag? En av anledningarna till varför jag inte går och lägger mig är att jag inte orkar tvätta bort sminket.


Gamla skoltröjan har jag på mig med. Ärentunaskolan 09 , det var tider det.
Saknar gamla fina 9e <3

Dagens roligste

http://knivlisa.blogg.se/2010/january/shave-ass-och-jag-ska-bli-bastisar.html

Knivlisas blogg måste seriöst vara en av de roligaste bloggarna som finns.
Kolla inlägget jag länkade här över, hahahahahahahaha.
Sen så skriver hon en massa annat roligt också. Så där har ni ett tips på en blogg ni ska lägga till på Bloglovin' . Jag har dock redan bevakat knivlisas blogg länge, vill hitta fler roliga bloggar, tips?


Jag vaknade en morgon från en dröm jag hade

Drömde om dig inatt igen.

Fan.

För allt som är kvar är en dröm

4 januari idag.
4 dagar in på det nya året och ingenting, absolut ingenting har hänt.
Vem var det jag försökte lura? Trodde jag verkligen att allt skulle bli bättre bara för att det blev nytt år?

Mina dagar det här året har gått ut på att först sova bort halva dagen och sen sitta uppe hela natten och se på film eller bara surfa runt på internet. Värdelöst.

Idag skulle jag ta några bilder på mig själv. Glada bilder. Slutade med att det nästan bara blev deppbilder...


SATC borta?

Fan va sur jag blir på mig själv. Satt och väntade en timme på att SATC skulle laddas ner, sen när den var klar råkade jag radera den(?). Såklart upptäckte jag inte detta direkt då jag gjorde en sån här skitlista på bdb.

FAAAAAAAAAAAN. Blir så jävla sur på mig själv.

Hmm, kanske finns i papperskorgen kom jag på nu...
JAAAAAAAAAA!!! Den fanns i papperskorgen. Nu blev jag glad igen.

sex and the city

Blev en massa krångel när jag skulle se på film. Allt slutade med att jag håller på och laddar ner Sex and the City filmen nu. Känns som om jag är den enda som inte sett den än.

Fan va segt nedladdningen går nu. För ca 5 min sen stod det att det bara var 10 min kvar, nu är det uppe i en halvtimme kvar. Jag vill att den ska bli klar nu för jag vill inte sitta uppe hela natten och sen sova bort hela dagen igen.

Nu är den nere i 7 min. Yes. Hoppas det går fort nu.

Nej men nu skriver jag bara exakt vad jag tänker. Inte bra.

Pusshej!


pics


Kände för att helt plötsligt lägga upp några bilder från nyår. Har dock bara bilder från när jag och Linnea var hemma hos mig innan vi stack iväg till Julle.
Här är iallafall två egobilder, Linnea tog visst min kamera och tog en egobild på sig själv. Sötbarn.
Och jag gör som vanlig en konstig min.

Känns som om vart jag än är i lägenheten ligger katten brevid mig och sover

Hej hej!

Sitter här i soffan och kollar lite halvt på tv samtidigt som jag läser bloggar. Nu är dock alla inlägg på bloglovin' lästa. Alla har blivit dåliga på att blogga, jag får väl antagligen börja följa fler bloggar igen. Eller så klagar jag som nu.
Antagligen är det ingen som skriver för alla har skaffat sig ett liv och gör andra saker än att sitta framför datorn nu när det är lov.

Jag har ingen aning om vad jag ska göra resten av mitt lov. Förra året vid den här tiden hade jag större delen av det kvarvarande lovet uppbokat. Blir väl stan med nån rolig någon dag snart, bara jag orkar ta mig upp på morgonen.

Nu ska jag nog leta upp en bra film att se på.

Puss!

There was snow. White snow.

Eftersom jag inte har gjort någonting vettigt idag så skiter jag skriva om dagen och kör lite citat från nyår istället.

Eftersom den det handlar om inte var speciellt nykter skriver jag **** istället för hennes namn. Och jag skriver "vi andra" istället för namnet på den som sa något eftersom jag för det första inte kommer ihåg vem som sa vad och så upprepade vi allt flera gånger.
Vi andra = tre personer (två hade gått tillbaka innan och två gick en bit bakom och strulade lite halvt)



På väg från slottet där vi hade varit över tolvslaget.

****: Jag fryser och jag har ont i mina fötter! Nu tar jag av mig skorna.

Vi andra: Nej, gör inte det. Då kommer du bara frysa ännu mer. Snön är kall!

****: Snön är inte alls kall! Den är som bomull!

Nån tar snö på sin vante och trycker det i ****s ansikte. **** skriker att det är kallt men försöker fortfarande ta av sig skorna. Alla andra försöker stoppa henne. Tillslut får hon av sig skorna.

****: Åh, va skönt. Snön är inte alls kall. Det är som att gå på bomull.

Vi andra: Snön är visst kall!

****: Aaaah, det är kaaaaallt!



Eh, ja. Det är nog bara roligt om man var där. Och allt sas inte i exakt sådär och i den ordningen, men man kan ju inte komma ihåg allt.  



Enda bilden från nyår som finns på internet där jag är med. Jag är den enda som är glad? Hemsk bild iallafall.

Sova snart?

Skulle lägga mig i tid för att komma i rätt dygnsrytm men nej, jag sitter fortfarande uppe.
Har ju iochförsig en anledning att sitta uppe nu, måste snacka med Tony innan han internet-och-sms-dör. Fast han kommer nog faila efter bara någon dag men vafan, jag orkar ändå inte sova, vaknade för mindre än 12 timmar sen.

Nyvaken

Vaknade nån minut innan fyra idag.
Värdelöst.

Satt uppe rätt länge igår och det slutade med att jag laddade ner en film, Butterfly effect, som jag sen såg på. Bra film, se den. Fast börja inte se den halv fyra på natten, för när du sen ska sova strax efter fem går det inte att sova.
Insåg varför jag inte kollar på sånna där filmer egentligen.
Allt slutade med att jag startade Håkan Hellström på iPoden och fösökte tänka på annat. Då gick det att somna tillslut.
Att se filmer som väcker många tankar på natten är inte bra.

Musik -> iTunes -> iPod

Sitter nu vid den stationära datorn och lägger in låtar i iTunes. Ska lägga in alla låtar i min nya, fina iPod sen. Har redan lagt in allt som redan fanns på datorn nu har jag gått över till att lägga in musik från mina skivor.

Blir inte alls mycket sammanlagt. Några skivor av några olika artister men det finns ju hur många bra låtar som helst som inte bara är utav en artist. Aja, jag klarar mig nog med alla skivor av The Ark, Laakso, Broder Daniel, Håkan Hellström, Markus Krunegård och några till.

Annars så får man ju såklart gärna skicka låtar till mig med ;)


?

2009 = facebookåret (skaffade facebook någon utav de första dagarna i januari 2009)

Vad ska bli 2010s stora sak?

3 år



Bilden från igår är ful men jag skulle ha en som var ungefär samma vinkel som de andra bilderna. Helt vit av blixten. Och bilden från 2007 skrattar jag bara åt när jag ser, hahahahah så liten och ful!

Första januari

Vaknade för en halvtimme sen och är fortfarande sjukt trött. Såg nu att det var en massa småfel i inlägget jag skrev igår men så kan det gå.
    Nu ser vi på the proposal igen, höll på att somna när vi såg den inatt så vi stoppade och ser fortsättningen nu. 
    Mamma kommer hem snart, det står tallrikar överallt och köket ser ut som ett bombnedslag. Men vem orkar städa? Inte jag iallafall.

Det är första januari nu förresten! Nytt år och allt. Datumet på bussbiljetten igår såg helt fel ut. 100101, ser inte alls ut som ett datum men det är det.

Nej nu ska jag se på filmen.

Pusshej!


Gott nytt år!

Nytt år nu. Kom hem för lite mer än en halvtimme sen, blev en massa problem emd bussen men jag kom hem iallafall!
Kvällen var super, bilder och text kommer nog senare. Eller bilderna kommer väl så fort de hamnar på facebook och jag frå tag på dem.

Just nu sitter jag och linnea här i sofffan i sovkläder och värmer oss, så sjukt kallt ute. Ser även på film, the proposal. Har pressat i oss en del vatten emd så vi mår bra imorgon.

Nej nu ska jag sluta skriva. Puss och gott nytt år!


Jag nu, skabbtröja men vafan, vem orkar sitta i klänning när man fryser och snart ska sova?

RSS 2.0