drömkonsert

jag kom på en sak.
lovisa ställde en fråga på bdb. "om du skulle ge mig nånting, vad skulle du ge mig?" som svar skrev jag: "en privat arkkonsert med lamont, waterdog och moto boy som förband. och självklart ska jag oxå få vara med och se konserten oxå."
lixom drömkonsert. och helt omöjlig är den inte heller. martin som är sångare i waterdog är ju the arks soundcheckare (han kan ju ha lite dubbeljobb den dagen), lamont har varit förband till the ark förut och många säger att lamont 'går i the arks fotspår', moto boy är ju just nu den som spelar istället för jepson för att han är hemma och väntar på att hans barn ska födas. så omöjligt är det ju inte att man får se dom här banden spela på samma scen samma kväll. fast man brukar ju inte ha 3 förband. och jag har aldrig hört att waterdog varit förband till the ark nån gång. men nån gång måste ju bli den första.
hoppas att dom nån gång kommer ha en sån konsert. få se alla sina favoritband samma dag. ja jag skulle ju bli glad jag bara får se ett av banden live (igen om det är the ark).
men ok det band jag helst vill se live är the ark (igen)såklart!

så, nu ska jag gå och packa

imorron :D

hej!

imorron åker jag och sara till hökebo :D 4 roliga dagar bland hästarna! idag måste jag packa. har redan börjat lite. men nu orkar jag inte packa mer så jag satte mig här vid datorn. oscar är hos en kompis så honom slipper jag idag :D

idag har jag verkligen knarkat låten beat heart. den är så fin! <3 gått omkring i några timmar och lyssnat på den på iPoden.

jag har tråkigt! längtar till imorgon! men jag får typ inte gå nånstans (iaf inte vara borta länge) för det är meningen att jag ska packa. sara frågade tidigare idag om jag ville följa med henne till stallet och titta på när hon rider men eftersom jag inte skulle komma hem förren kl 7 så kunde jag inte. jag måste ha packat ca hälften av allt innan mamma och pappa kommer hem.

igår köpte jag en ny hjälm (jag får ont i huvet av min gamla för den är lite för liten). när vi ändå va där på sporren (affären heter sporren) så köpte vi även en sån här luva som man har under hjälmen när det är kallt och så köpte vi 3-fingervantar. :D

åh jag saknar sommarens konserter! det blev bara 2 men det va 2 riktigt bra konserter! the ark, the ark, the ark! dt finns inget bättre band! vill gärna åka till nåt annat land för att se dom igen men jag får inte. ända chansen för mig att gå på en konsert iår igen är att konserten är i uppsala.

idag va lamont med på tv :D jag såg bara lite av deras uppträdande. det hade tydligen varit en intervju med dom innan oxå. varför missar jag alltid när dom är med på tv? dom var ju med på tv förra veckan oxå men jag missade dt. OCH reprisen! typiskt. men eftersom lamont varit med på tv så mkt nu så hoppas jag att dt ska gå att köpa deras första skiva (som kommer ut imorron) i vanliga affärer. för det är så krångligt att köpa saker på internet. en affär i sthlm kommer iaf sälja lamonts skiva för lovisa gick in i en affär förra veckan och frågade om dom skulle sälja den. dom i affären visste inte vilka lamont var men lovisa förklarade dt och då sa dom att dom skulle köpa in skivan bara för att lovisa ville det. hoppas att alla andra affärer köper in lamonts skiva oxå.

nu måste jag gå för att packa lite inför imorron. hejs!


musikvideos

hej jag har lite tråkigt så jag tänkte ladda upp några musikvideor som är bra men inte så många har sett. och bara för att ni inte ska tro att jag bara lyssnar på the ark (fast dt är nästan bara the ark jag lyssnar på, de är ju så bra!) så är det ingen arkvideo. (videorna är kanske inte alltid så bra men låtarna är iaf bra)




















glad

hej hej!
i lördags va jag på stan med sara och linnea :D när jag skulle gå till bussen för att möta sara (mamma körde mig in till stan en timme innan) såg jag att svavagallerian firade 15års jubeleum. så när sara hade kommit gick vi dit och satte oss på golvet. sen såg vi på när dansarna malin och david watson (dansade med peppe eng och anna book i let's dance). sen kom linnea och vi såg mojje! han va bäst :D dt började med att han sa att han hade ett litet soundcheck och frågade om vi visste vad det var. jag, sara och linnea (som älskar soundcheck) skrek JAAA! då tittade mojje på oss och sa: tonårstjejer, va gött! sen så stod vi där och lyssnade på när han sjöng, hoppade, klappadde händerna och sjöng själva. flera ggr så tittade mojje på oss när han sjöng :D det va även en, elr nej 2 ggr som mojje tittade på oss och sa något (t.ex. efter han ställt nån fråga och vi svarat.).
sen när mojje hade spelat klart så sprang vi till autografkön. vi fick autografer och så fick vi komma upp och ställa oss brevid honom och så tog vi kort.
sen så gick vi tipspromenad och fick varsin godispåse.
sen gick vi till autografstället för malin och david watson hade dansat en gång till och vi ville ha autografer av dom och kort. när vi stod i kön så gick mojje förbi oss och han stannade och sa: ha det så bra flickor. sen fick vi autografer av malin och david och så tog vi kort (sara har kortet).
sen så såg vi nanne grönvall. vi va dom ända som sjöng med i låtarna. då va dt flera som gav oss sura blickar. men man måste ju få sjunga på en spelning! (man hörde ju ändå nanne mkt bättre)
sen skulle vi ha nannes autograf och vi fick stå i kö jättelänge och alla trängde sig. men tillslut fick vi en autograf men vi fick inget kort.
sen så gick vi därifrån och vi va sugna på bio. så vi kollade när hairspray skulle gå och så bestämmde vi att vi skulle se den. sen åkte linnea hem till sig och jag följde med sara hem. hos sara sitter det the arkbilder lite överallt :D men en läskig sak är att hon har bilden på mig och ola uppsatt i köket.
sen åkte vi in till stan och hämtade ut biobiljetterna.
sen såg vi hairspray. den va jättebra! jag vill se den igen!
sen på väg till bussarna lekte vi med saras hårspray :D

mojje
vi och mojje :D (jag är inte så kort egentligen, jag böjde på bena så jag skulle komma i samma höjd som mojje. men linnea blir väl glad, hon ser lång ut ;))

:D

hej!
nu va dt länge sen jag skrev igen. jag måste skärpa mig!

i lördags åkte jag och sara till lovisa i sthlm :D vi hade jättekul hela tiden!
dt försa som hände när vi kom ut från stationen var att vi såg jensens bøfhus alltså jens böghus! ja dt va kul. vi nästan låg på marken och skrattade. men som tur va gjorde vi inte det för då anske vi hade blivit överkörda.
sen gick vi omkring lite och vi gick in i en affär där vi hittade jättesnygga silverglittrande hattar! sara och lovisa köpte varsin. jag gjorde inte det. ångrar att jag inte gjorde det.
sen gick vi hem till lovisa och såg på hela vi är the ark och skrev på bdb att vi skulle ha knappbegravning och att vi skulle samlas på plattan kl 17. då hade alla ca en timme på sig att komma. sen åkte vi till plattan och ingen va där så vi gick lite i affärerna som låg där (ja, dt finns affärer där nere. dt visste inte jag förut). sen tog i bussen till grönan och gick och kollade på backstagedörrarna. vi kunde se in till grönan. sen gick vi till vattnet (ni vet där brevid färjan) och täånkte begrava knappen i vattnet. lovisa kastade knappen. den flöt. sen satt jag och lovisa och sörjde och sara tog en massa kort på oss. sen hade vi begravningsfest och dansade till TWK och CfG. vi hade till och med publik! men inte ens en liten applåd fick vi! det var elakt! vi som sjöng och dansade så bra!
sen gick vi ner till vattnet och satt där och efter nån minut hittade jag en brygga som jag klättrade upp på och så tog vi en massa bilder :D
sen så skulle vi gå därifrån för jag och sara skulle hem och lovisa skulle på sin pappas födelsedagsmiddag. när vi gick upp från "stranden"  fick vi ett sms från jejja. hon kände sig som miss diss 2007 för att hon hade missat våran begravning.
sen satte vi oss på bussen och åkte till plattan där alla va tvugna att gå av. sen gick jag och sara till centralen och sprang till tåget och åkte till knivsta. saras mormor och morfar kom till knivsta och körde hem oss :D
nån som vill ta mig tillbaka till denna underbara dag?
sara och lovisa, tack för den här dagen! det måste vi gra om nån gång! (och nästa gång tar vi nog med oss linnea oxå)

läskigt

Prova följande instruktioner och läs noggrant texten,
det blir riktigt märkligt mot slutet vill jag lova!


1) New York City har 11 bokstäver

2) Afghanistan har 11 bokstäver

3) Ramsin Yuseb (Terroristen som planerade ödeläggelsen av Twin
Towers) har 11 bokstäver

4) George W Bush har 11 bokstäver

Detta kan hittills vara rena tillfälligheter,
men det blir intressantare längre ner i texten:

1. New York är den 11 te staten


2. Flygplan 11 hade 92 passagerare ( 9 + 2 = 11)

3. Flygplan nummer 77 som också flög in i Twin Towers,
hade 65 passagerare (6 + 5 =11)

4. Tragedien skedde 11 september, eller också känt som 9/11 ( 9 + 1+ 1=11)

5. Som du kanske känner till är "US emergency services" telefonnummer 911 ( 9 + 1 + 1=11)

Fortsatt bara tillfälligheter?
Läs vidare!

1) Totalt antal offer på flygplanen som störtade var 254 ( 2 + 5 + 4 = 11)

2) 11 september är den 254 dagen på året ( 2 + 5 + 4= 11)

3) Bombningen i Madrid skedde 3.11.2004 ( 3 + 1 + 1 + 2 + 0 + 0 + 4=11)

4) Tragedien i Madrid skedde 911 dagar efter Twin Towers
tragedien. ( 9+1+1=11 )

Nu kommer något som är ännu märkligare:

Det mest kända symbol från USA, efter Stars & Stripes, är örnen.
Följande vers är tagen från Islams mest heliga bok, Koranen:

"For it is written that a son of Arabia would awaken a fearsome
Eagle. The wrath of the Eagle would be
felt throughout the lands
of Allah and while some of the people trembled in despair still
more rejoiced: For the wrath of the Eagle cleansed the lands of Allah
and there was peace."

Det var alltså vers nummer 9.11 i Koranen.




Tror du fortfarande att det er en ren tillfällighet? Prova detta
och se vad du sedan tror och tycker:

Öppna Microsoft Word och gör följande:

1. Skriv med stora bokstäver: Q33 NY. Detta är numret på det
första
flygplanet som flög in i Twin Towers.

2. Markera Q33 NY

3. Ändra storleken till 48

4. Ändra typsnittet till WINDINGS

SKRÄMMANDE! Eller?

hatar läxor och prov!

hej !

just nu r det lite svårt att skriva ofta för vi har 2 prov varje vecka och 100 läxor! man blir galen! jag hatar läxor! och prov! idag fick jag tillbaka mitt so prov. 35/55 ganska bra resultat faktiskt för jag hatar so!

hade matteprov idag. det gick ganksa bra :D har iaf inte kommit på nåt fel än.

i söndags åkte jag med sara till hennes stall :D där va linnea oxå. va där typ hela dagen. hade kul
några kort från när vi gick balansgång på ett hinder och från när vi hoppade över hindret

image99

image100

RSS 2.0