"det gäller att va smart"

hahahahahha det här var det roligaste mellansnacket i sundsvall. och som jag skrek med min redan sönderskrikna hals! hahaha det var kul!
(det kanske inte var så konstigt ändå att jag inte kunde prata på några dagar efter gatufesten ;))


20.00

nu är klockan 8. när som  helst nu går the hives upp på scenen på grönan. och jag sitter bara här hemma...

bdb segt

är det bara min dator / mitt internet som gör det extra segt just nu eller är det så för alla?
bilddagbokense är det jag menar alltså. allt är grymt mkt segare än vad det brukar.

chips

jag har en dum storebror som äter upp min chipspåse utan att fråga. bara för att han hittade en påse sm var lite öppen åt han ur den så nu finns det typ bara 2 chips kvar :(

taskigt!

hittade den här texten på en blogg

Alla älskar torturduvor.
De är söta par som kan behärska sig.
Jag vill vara en torturduva.

Sen finns det dom som är tortyrduvor.
De gör en själv hemskt olycklig.
Över att man själv inte har någon att gulla med.
De gullar nämligen överallt och hela tiden.
De kan helt enkelt inte slita sig ifrån varandra.
De dissar gänget för att vara med killen/tjejen.
De är konstant nykära hela tiden.
Tortyrduvor är när man glömmer av sina kompisar.
Var inte en tortyduva. 



jag tror jag känner en tortyrduva...

låten <3


tråkdag som hade kunnat vara roligaste på länge

varför? jo, för jag hade kunnat se the hives. men nu så har jag ingen att gå med så jag får sitta hemma istället. kul helg det här har varit. jag har verkligen inte gjort nånting. hela dagen igår laddade jag upp inför den här dagen och så blir det inget.

calleth you, cometh I på p3 star nu!

det gjorde mig iaf lite gladare

inte the hives heller

nu fick jag reda på att sara inte kan se the hives imorron. fuck. då har ju jag ingen att gå med så det blir inte nåt för mig heller.

ingen storvretadagarna iår...

det känns lite sorgligt nästan. vill ju veta vilka som är där och vad som händer. fast iofs kan det ju vara så att det inte händer nåt där alls. som förra året (men dte kom tydligen lite folk då efter jag gått). fast förrförra året var det kul!
 
det blir första året för mig jag inte är på storvretadagarna alls...

imorron blir det iaf the hives! det blir kul :D (mkt mkt roligare än storvretadagarna)

ikväll? imorron?

ska jag på storvretadagarna ikväll? är det nån mer som ska dit eller kommer det vara helt tomt på roligt folk? jag åker nog inte dit för jag orkar inte riktigt ta mig ut till storvreta :P

imorron kanske jag ska på the hives. kanske. mamma säger att hon inte hittar dit. haha det avr den sämsta ursäkten någonsin!

sara och pepps


fredag

idag är det fredag. i skolan hade vi orientering. jag HATAR orientering! och det regnade hela tiden. kul för oss att gå i skogen då. och nej, de lägger inte kontrollerna vid stigar utan man måste gå ifrån stigen rakt ut i skogen och upp på en kulle eller leta bland 1000 träd efter en sten som kontrollen är vid. vi kom tillbaka till startplatsen 15 min efter lektionen hade slutat och då var det en kontroll vi inte ens gick till.
aja, när vi var påväg till skolan sen fick jag åka med janne i bilen så jag slapp gå.
sen avr det bara skynda sig att äta lunch och sen till nästa lektion.

idag har min katt hampus namnsdag :D grattis till honom <3

och även min kusin fyller år idag. ska snart åka och fira honom.

slavsta

kom nyss hem från slavsta. sara rider där så jag cyklade dit (inte alls långt) och fotade när hon red det är sara som har alal bilder eftersom jag fotade med hennes systemis. tar väl och lägger in några bilder här sen :) sara och pepps är söta :D

trött

nu är jag riktigt trött! såg nyss på tv men somnade till ett litet tag. bara några min :P så nu ska jag sitta här vid datorn i ty 10 min och sen går jag och lägger mig. god natt

tänker man bättre på bussen?

idag på bussen hem hann  jag göra nästan hela matteläxan (var på uppgift 12 när jag klev av). jag fattar inte hur jag hann så långt för jag ränknade i mindre än en kvart. förut hann jag inte göra den läxan på profiltiden ens och den var 50 min. är matteläxorna lättare nu i nian? tänker jag bättre på bussen? gick det fortare för att jag lyssnade på musik?

bilduppgiften

jag ritade av ett kinatecken som jag hittade genom lite sökning på google. hoppas nu bara att man fick göra ett tecken. jag fattade inte riktigt uppgiften. ritade lite snabbt v tecknet för himmel nu iaf :)

hjälp!

jag har bildläxa till imorron. inte vilken bildläxa som helst, jag ska hitta insperation tilll ett stort bildarbete och jag ska även skriva eller rita ner insperationen. det ska vara nåt som förknippas med os eller kina. HJÄLP! jag har ingen aning om vad jag ska göra!

kom på

jag tror att oscar (min bror) slutar 17.00 idag. det betyder att jag slipper honom på flera timmar :D


kort skoldag

var i skolan som vanligt idag då. vi slutade innan lunch dvs 11.15. skönt! jag åkte till stan och gick runt i 2 timmar. bland annat så åt jag på max, satt vi ån och målade naglarna och kollade i affärer. sen åkte jag hem. orkade inte gå runt mer och linnea som jag skulle träffa orkade inte heller gå på stan efter hon hade slutat skolan. så nu är jag här hemma. jag är trött!

vad har du gjort idag?

mean girls

åkte för nån timme sen till mamma. när jag kom hit såg jag dirket att mamma tittade på mean girls så jag satte mig i soffan och tittade jag med. den filmen är rätt bra men jag har märkt att jag vet exakt vad som händer hela tiden nu XD haha. och den är ju inte jättebra egentligen. den är bara.. bra.

imorron ska jag på stan med linnea. skolan slutar redan strax efter 11 för mig imorron (halv studiedag) så jag kommer nog äta lunch på stan och gå runt några timmar. alla som vill hålla mig sällskap från 11.30-12 nångång till 15 får gärna göra det ;) .

jag saknar sommarlovet

då hade man tid att göra vad man ville. nu är det bara skola hela dagarna och sen när man kommer hem orkar man inte göra nåt annat mer än att sitta vid datorn. och helgerna hinner man inte heller göra nåt för då sover man.

(fast iofs har det varit rätt kul att komma tillbaka till skolan och träffa klassen igen. den här veckan som gått har gått fort och det är snart höstlov. men inget kan slå sommaren, då man är ledig och det är bra väder. man har tid och ork att åka iväg när man vill)


lång skoldag

varför ska de plåga oss med att börja veckan med en av de längsta dagarna? från 8.20 till 15.20.
kändes som om jag skulle somna de 3-4 sista lektionerna. så trött var jag. aja, jag klarade det iaf!

vi tog även skolfoto idag. fotografen var värsta konstig och pratade med oss som om vi var 2 år. vet inte alls hur klassfotot blev men det enskillda på mig blev jättefurt! först tog hon från ena hållet och sen tyckte hon att jag skulle sittat åt andra hållet och så tog hon ett kort. och det sista kortet var det det skulle bli och jag fick inte säga nåt om det :O och jag är helt säker på att det första blev bättre.
och jag har en rosa t.shirt på mig idag. det tänkte jag inte på i morse men när vi var där kom jag på det! nästan alla andra hade svarta kläder och så kom jag där med rosa. minst halva klassen hade rosa kläder. så nu kommer jag synas jättemkt på kortet. och så stod jag brevid becci som blivit hur brun som helst på sommarlovet. så jag kommer även se väldigt blek ut...

har ni tagit era skolfoton än?

ett av de roligaste mellansnacken


grönan 17/8 2007

läste tidigare idag igenom vad jag hade skrivit om the arkkonserten på grönan förra året. jag hade visst skrivit väldigt mkt. allt vi gjorde den där dagen står typ med :P haha men det är kul att läsa igenom. många småsaker jag glömt bort. (och där finns bevis på att jag bara åkte jetline och aldrig kvasten, sara..)ett tips om ni9 har tråkigt. läs igenom (sen kanske det inte är så kul att läsa igenom för dig som inte var där. alltså sara, linnea, lovisa (kristin, clara) läs!) fast ni andra får såklert oxå läsa igenom det :P

telefonsamtal

pratade nyss i telefon med en kille som gillar moto boy och sjunger och spelar gitarr själv så han ringde mig och spelade 2 moto boy låtar för mig. han var jättebra! hade ändrat lite så att dom skulle passa hans röst bättre och så. snäll var han också, vi pratade i ca 45 min. sen dog hans mobil. den dog när han spelade blue motobike. lite synd eftersom jag aldrig hann säga hur bra det lät. skickade ett sms iaf :)


p3 svea

nu är det ibland gör man rätt ibland gör man fel - maruks krunegård på p3svea!

hm.. är det piano med i album versionen också? måste kolla upp det!

kom änglar

här sitter jag och lyssnar på winnerbäcklåten kom änglar. den är grymt fin. det måste vara en av de finaste låtarna som finns. jag är inte alls ett winnerbäckfan men kom änglar är verkligen underbar <3 .


statistiken

man märker att nu när det är skola så sjunker statistiken ordentligt på vardagarna. men på helgen går det upp! igår hade jag rekord på antal unika besökare :D det var inte alls specciellt mkt men ändå, rekord!

sommarkrysset

markus krunegård spelade på sommarkrysset. varför fick jag inte veta det innan? aja, sara "varnade" och sa "nej, markus på sommarkrysset" och jag sprang och satte på tvn. fast då skulle han komma efter pausen och sen såg jag när han spelade. markus är grymt bra <3

såg att det lyste hörde musik just där och då tog jag det som en invit men din blick var mörk och märklig där du stod på den trasiga mattan brevid okända skor. jag fatta allt och ingenting där stod ju du som alltid skulle va min du såg exakt lika påkommen ut som du var men ärligt talat det var skönt med ett dåligt svar...

tappar texten



haha det är en av de lättaste textraderna som finns och så tappar han bort den XD hahahhaha men sen kommer han ju på vad hade ska sjunga och fortsätter. haha lite för lång paus där va? XD förresten så är låten asbra så lyssna på hela :D (den heter ride my wild heart och spelas av moto boy)

NY DESIGN!

Kolla min nya design :D den är fin och det ska vi tacka Ellie för! TACK! <3

snart ny design :D

snart ska jag få en ny design här på bloggen :D det är ellie som gör en till mig just nu. den är inte helt klar än men jag har fått se hur den är just nu och jag kan lova att den är snygg! mkt snyggare än den jag har nu :D

stel lugg

medans oscar hade datorn fixade jag håret lite. min nya lugg måste man första platta, sen ha i mousse och platta mer och sen en massa hårspray. hahah nu är den helt stel :D . men jag måste göra så för annars ser den helt sjuk ut.
fast jag kom nyss på att det kanske inte är så smart att fixa håret innan man sminkar sig för nu kommer jag säkert få maskara i luggen XD

och nej, att fixa håret tog inte en och en halv timme. jag såg faktiskt mr. beans semester (heter den så) på canal + oxå :D


drömmar

idag vaknade jag rätt tidigt (vid 10). ovanligt att jag vakanr av mig själkv så tidigt men har nog vant mig vid dat gå upp tidigt på mornarna nu.

drömde sjuk dröm inatt med. orkar inte berätta den för den är ganska osamanhängade men den var riktigt bra. tråkigt att vakna. kan iaf säga att jag drömde om 2 underbara konserter <3

konstigt att jag drömt saker 2 nätter i rad nu, jag brukar ju aldrig drömma.

brukar du drömma saker på nätterna som du sen kommer ihåg?

krunegård

ibland gör man rätt ibland gör man fel. lev med det

markus skriver bra <3

bok


prao

juste, jag kom nyss på att jag har prao redan vecka 40 och 41! och vi har ingen syo än på våran skola (dom anställer väl en ny snart) så vi måste fixa allt själv. och nu är det vecka 34 så om nästan 6 veckor ska jag praoa. vad ska jag göra? förslag tack!

fredag

skola idag igen då.
skulle ha spanska direkt på morronen (8.20) men eftersom vi inte hade nån aning om vilken sal vi skulle ha spanska i väntade vi tills det ringde innan vi ens började gå mot CD-enheten (vi visste att det skulel vara där nånstans). haha vi kom typ 10 min sent men det gjorde ionte så mikt eftersom det avr första spanskalektionen. den nya spanskläraren verkar snäll och gav oss en rast mitt i lektionen för att vi hade "lång" lektion (55 min). (haha ingen annan lärare skulle ge oss rast mitt i lektionen om lektionen var 55 min. bara på 2 timmarslektioner kan vi ibland får rast)

sen hade vi matte (maria var borta idag så vi fick ha synnöve (stavning) som lärare. hon är en av dom som gjort matteboken. hon är typ hur smart som helst.

sen idrott. fortsatte med dagislekar på idrotten XD hahah det är tydligen dte ända den här idrottsläraren kan. men det är lite kul ändå. lollo fick en glidtacklig av jesper så hon fick sig en flygtur och stukade foten och eriks tröja gick sönder. hahah den leken där det hände var väl kanske inte en dagislek men allt annat var för dagisbarn. XD

sen lunch. den avr rätt god faktiskt. det är ovanligt! :O

och sen var det svenska. vi fick börja läsa en bok. sen kommer vi arbeta med den där boken sen så det kanske inte blir så kul men det är rätt skönt att bara sitta och läsa.

sen slutade skolan och vi fick gå hem :D skönt att sluta veckan med korta dagar :D

kristin är smart!


klippt

skola idag då. jag hatar verkligen att några 6or och 5or har sina klassrum på min skola utan att höra till skolan. de tar upp alla klassrum! nu har vi alla lektioner på sjuka ställen. som vi har läsning en gång i blå no-sal. då kommer ju alla glömma sina böcker. vi har engelska på 2-3 olika ställen och då kommer ju böckerna vara på fel ställe hela tiden. jobbigt!

sen efter skolan åkte jag in till stan och klippte mig. det blev för kort... aja, det växer iaf kommer bara se lite sjuk ut på skolfotot. eller så är det bara som jag länner nu men jag kommer nog vänja mig vid det snart. hoppas det

20 augusti.

idag fyller ellan år (hon har haft nedräkning i ett halvår typ så skönt att det är över nu ;)) Grattis!


imorron

imorron ska jag klippa mig! det behövs verkligen! bort med all lugg och sånt!

sen är det ju skolfoto på måndag....

onsdag men känns som tisdag

skola idag igen. vi lekte dagslekar på idorotten och vi kom på att jag är en av de vitaste i hela klassen nu efter sommaren. inte bra.

onsdag men känns som tisdag

skola idag igen. vi lekte dagslekar på idorotten och vi kom på att jag är en av de vitaste i hela klassen nu efter sommaren. inte bra.

vad ska man skriva?

mina besökare blir bara mindre och mindre (antal altså). hade rekord för 2 dagar sen men efter det har det verkligen gått ordentligt neråt. sånt gillar vi inte!

jag saknar iaf en massa folk!
särkillt den där säfflebon och den där fjällbackabon. de är så söta.
fast det är väl min och saras tur att åka bort nu. frågan är bara när man har tid att åka bort ett par dagar nu när skolan har börjat igen.

allt skulle vara så mkt lättare utan skolan!

första skoldagen

första skoldagen idag då.
kul att träffa alla igen :)
nu är jag tydligen i andra halvan av klassen oxå fattar inte riktigt hur det där funkade, vi var 3 st från grupp 1 som hamnade i grupp 2 nu :o . det blir lite konstigt :P
jag gillade inte de nya klassföreståndarna. särskillt inte hon med de stora ögonbrynen. och den andra klagade på våra mobiler hela tiden. men klockan i klassrummet funkade inte så vad skulel man annars kolla klockan på. mari anne (eng och sv lärare. inte klassförståndare) sa åt oss att kolla klockan på mobilerna men lottie sa åt oss at vi skulle ha avstängda mobiler. hur ska de ha det?

efter 2 timmar prat och sånt (de nya klassföreståndarna skulle ju presentera sig) var dt vanliga lektioner. dvs musik (körde "så ska det låta" killarna mot tjejerna. killarna vann men det var orättvisa regler) sen var det engelska halvklass. sen lunch, SO och klassråd. vet inte hur många betygskriterier jag fått höra idag. och lärarna drog ut på klassrådet så vi slutade 14.30 isf 14.20 som vi ska. dumt!

sen var jag så hungrig när jag skulle hem att jag knappt kunde gå till busshållplatsen, åka buss och gå hem från bussen. jag åt ju mat i skolan! tydligen var det inte tillräckligt.
imorron går vi i skolan till 15.20. då ska jag ta med mig godis eller nåt att äta på bussen,

somamren 2008

okej nu kommer jag säkert glömma nåt men jag ska skriva de 4 bästa sakerna som händepå sommarlovet (ingen ordning). jag kommer säkert glömma något viktigt oxå :/

* Gatufesten i Sundsvall 3-5 juli
* Ridläger Hökebo 14-18 juli
* Sommarkrysset 9 augusti (+ dagen innan och dagen efter då felicia och kristin var här)
* ung08


sen så får man ju inte hlömma att jag har gjort en massa andra roliga småsaker oxå <3

sommarlovets sista dag idag

jag vill inte!
okej, jag saknar klassen. mkt. men ajg saknar verkligen inte lektionerna. haha man får väl hoppas att det händer nåt i skolan som är lika roligt som nyckeln. hahaha det är bara jag och ellan som fattar hur roligt det var. eller jesper och daniel vet nog oxå. de såg ju när allt hände XD

man kanske borde ta vara på den här sista sommarlovsdagen men nej, jag ska bara vara hemma och slappa tror jag. jag kanske tar en liten promenad till slavsta. jag gillar slavsta, det är sött där. här i årsta ser allt tråkigt ut. men det är nog ändå inge kul i slavsta heller.

den här sommaren har iaf varit en sommar man alltid kommer minnas. jag sa förut att inget skulle slå sommaren 2007 men den här kanske har gjort det. kanske. 

igår var det ju ett år sen the arkkonserten på grönan. jag kom på en sak, augusti förra året var som början på ett nytt liv. jag fick nya vänner och det är de som verkligen alltid finns där och hjälper när man är nere. hela det här året som gått har vi blivit bättre vänner. jag har fått fler nya vänner oxå. jag tror aldrig att jag nån gång förut fått så många nya vänner som det här året som gått. augusti 2007 - augusti 2008. bästa året (+ några veckor) i mitt liv!

senare idag kommer jag nog räkna upp vilka roliga saker jag gjort den här sommaren. det är inte så mkt men det är saker som verkligen har betytt ngt för mig.

när börjar du skolan? har din skola börjat än? som jag sa tidigare, min börjar imorron.

jag har tråkigt

och det känns som om jag när som  helst kommer bli deppad. jag har lixom inget roligt att se fram emot. skolan på tisdag ... :(

ALLA älskar Hampus <3


p3star har inte glömt bort the ark

tog ett tag innna jag kom på att jag lyssnade på p3star. när jag kom på det blev jag glads :D energikick!
varför jag blev så glad kanske ni undrar? jo, prayer for the weekend spelades nyss på p3 star! :D


ett år

glömde nästan bort att det var 17 augusti idag :o
vet ni vad det betyder? det betyder att det var exakt ett år sen the ark spelade på gröna lund! ett år sen min andra the arkkonsert. ett år sen jag träffade linnea, lovisa och kristin för första gången. vänner som jag alltid vet kommer finnas där <3 . sen träffade jag såklart många andra oxå :D .
17 augusti 2007 var en bra dag. en av de bästa dagarna i mitt liv. 17 augusti 2008 (altså idag) sitter jag bara hemma och tar det lugt. återhämtar mig från några dagar där jag varit med kompisar dygnet runt. men ett år sen, det var en bra dag!

här är en bild från den där underbara dagen <3. jag fick typ inga bra bilder den där konserten men det gör inte så mkt. huvudsaken är minnet från en dagen.


gå gärna tillbaka i min blogg och läs vad jag skrev om den 17/8 2007. tror att jag skrev 3 långa inlägg och de är säkert jobbiga att läsa. men om ni har lust så är det bara att göra det :D

var är alla?

det har knappt varit nån inne på msn på hela dagen :o
tråkigt väder är det ute oxå så det är ju inte så att man vill gå ut.

nu är det sixteen - timo på p3svea! :D :D :D

pikko och karin

kolla vilken snygg bild vi fick på ung08, en bild med pikko och karin! (haha okej, jag blev inte så snygg men vad gör det när alla andra blev snygga) de var så söta. haha karin fattade först inte att hon skulle vara med på bilden. det skulle hon ju såklart!


sofia, karin, sara, pikko, jag, lovisa (och tyvärr kom inte anna med på bilden men hon stod brevid lovisa)

lugn hemmadag

hej!

idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. sista chansen nu ju för imorron ska jag vara med linnea på stan tror jag. fast jag kommer inte få vara hemma hela dagen för ikväll ska vi nog till mina kusiner. min storebror har varit där hos dom i 2 dagar och det har varit skönt att slippa honom.
mat och tv-spel hos kusinerna blir vl det som gäller ikväll.

vad ska du göra idag?

ung08

"ugn och lotta" hahahahahah jag skrattar fortfarande XD

och "vinot" är oxå lite kul fortfarnde XD hahahaha den här dagen blev det rätt mkt skratt XD

förresten, visst är den här bilden snygg? :D (jag blundar :( )


mellansnack



haha det där som han säger om ung08 är så dåligt XD haha jag fattade ingenting av vad han sa när jag var där XDhaha det där han säger i början är oxå rätt kul "det var en kille!"

moto boy @ ung08

såg ju moto boy igår :D han är grymt bra! men en sak jag blev nästan lite chockad över var att det var så mkt folk :O okej, det var mitt inne i sthlm men i vallentuna (som är en förort till sthlm) var vi bara 5 st. igår fick inte ens alla plats i tältet! Sommarkrysset = genombrott? eller?  det blev iaf rät mkt skrik när han sa att han skulle spela blue motobike så jag tror att det var en del nya fans.
jag som inte alls var beredd på att det skulle vara mkt folk hamnade på 3:e raden (jag var inte riktigt med där i början). sen precis innan konserten gick en av dom som stod framföe mig iväg. det avr skönt. sen efter ca halva konserten gick den som stod framför mig iväg (tror att hon var en fotograf) så då hamnade ajg plötsligt på första raden i mitten. great! blev lite bilder med mobilen oxå men inget filmade. bilderna blev inte så bra, väntar på att lovisa eller anna ska skicka lite bilder.
gruppbilder och sånt blev det såklart efter. oskar fick sälja hur många väskor som helst. tyvärr hade han glömt ta med sig t-shirtar så tyvärr blev det inget till dig felicia :( .
en gruppbild med petra och karin tog vi innan vi snackade med oskar. kul att ha en bild med dom :) . hoppas bara att lovisa laddar in på bilden på datorn snart. hon har blivit lite seg på sånt! ;)

efter konserten gick jag runt lite med sara, sofia och anna. lovisa tappade vi bort ;) . ett litet tag träffad evi även jejja och ida. de skulle visa nån dans men tyvärr så hann de aldrig visa den för de skulle iväg med nåt tåg. jag la mig på en buske oxå. det avr rätt skönt men helt plötsligt ramlade jag ner på marken :O .

sen småsprang jag, sara och sofia till stationen för att jag och sara skulle hem till mig (och vi smsade lovisa så hon kom och sa hejdå till oss oxå innan vi stack ;))

Fan timo!


hej vi har tråkigt (linnea sa vad jag skulle skriva för rubrik^^)

hej!
vi har tråkigt. skulle se på mamma mia filmen. vi laddade ner den från piratebay men grafiken var så dålig och vi hänge inte riktigt med (sämst på engelska ;)) så vi sluade se på den. när jag ska se den ska det vara bra för annars förstör vi ju bara för oss själva. nu sitter vi och lyssnar på sofijah = fjårizzmusik. även där fick linnea bestämma ;) haahha men nu ska vi sluta skriva. kanske äta middag?

är med linnea :D

nu är jag linnea här hemma hos mig :D. vi har bestämmt oss för att inte jobba på det där stället. skönt :)
haahha nu håller linnea på med mitt hår och säger att hon vill ha mitt hår. jag byter gärna med henne för hon har ju finast hår :D
vi var nyss duktiga och åt sallad. nyttigt och gott :D

förresten, sara, när ska vi åka till sthlm imorron?

jobba?

idag när jag och linnea var på stan kom det fram en till oss och gav oss ett jobberbjudande. vi fattade inte riktigt vad det var men vi skrev på en lista och de ska ringa mig och linnea imorron. hoppas de inte ringer så tidigt för vi vill ju hinna prata med varandra om det innan. linnea säger att hon letat efter jobb länge och jag säger ju inte nej till ett sätt att tjäna pengar. vi kan ju iaf kolla vad det är för nåt. och om vi nu ska jobba på det där stället så gör vi det tillsammans. right?

17 år

sitter här och lyssnar på veronica maggios låt 17 år. jag hörde den ett par gånger på sommarkrysset ju men inte förrän nu hör jag att det är uppsala en handlar om. de där orden som gör att man vet att det är uppsala (fyrisån, valborgsfest, vattenfestival..). det är ju väldigt självklart att den handlar om uppsala. och den handlar även om att hon "inte ville va den som blev kvar". "en stad där ingen längre bor". det är uppsala det.

skrållan <3

från frostimoprt.com:
Skrållan från Hökebo var en av Mimmis fina valpar som föddes i somras. Hon fick ett kort men härligt liv fullt av kärlek innan hon på grund av ett komplicerat benbrott tyvärr fick somna in den 13:e augusti. Alla vi som lärde känna Skrållan saknar henne alldeles oerhört mycket!

rip skrållan <3

köpt idag

typ den hrä t-shirten köpte jag idag fast det var i en mörkare rosa färg, den färgen som jag har lite överallt på min blogg. en vanlig t-shirt med tryck helt enkelt. och s köpte jag ett vanligt vitt linne med tunna band


stan med linnea

hej!

idag var jag på stan med linnea. det var kul! länge sen nu. linnea skulle hämta ut ett paket på posten oxå men hon orkade inte gå dit. jag tvingade henne :P sen när vi kom dit kom vi på att hon inte hade någon legetimation så hon kunde inte hämta paketet. hahaha XD  då köpte jag en bulle åt linnea på pressbyrån. haah man måste köra sån här småbarnssak på henne. först tvingar man henne göra nåt som hon måste göra och sen ger man en belöning för att hon var så duktig och gjorde det.
sen vid halv 5 skulle linnea hem för hon skulle rida. då gick jag och köpte en t-shirt och ett linne på H&M :D
sen åkte jag hem. jag och linnea bestämmde även att hon kanske ska sova här imorron. hoppas att det funkar :).

på fredag är det ung08 som gäller (jag får!). sen sover sara här :D. så de närmaste dagarna kommer jag vara uppbokad bara så ni vet :p

statistiken :O

skulle nyss kolla hur statistiken var men så är det senaste datumet 11/8 :o
klockan är över 12 nu så det ska vara 13e som är sista. 2 dagar är borta :o brukar det här hända vid 12? (jag brukar inte kolla statistiken så ofta).

timo bloggar igen!

för en liten stund sen råkade jag bara gå in på timos blogg och såg att han har börjat blogga igen! han som tog en bloggpaus för ett tag sen. äntligen får man lite kul läsning igen! :D

http://blogg.aftonbladet.se/22991

blue motobike

kom på att jag kanske borde ladda upp det här klippet. det avr ju moto boy vi var där för att se. han var bäst <3


skruva ner


hungrig

nu är jag hungrig. måste ta och äta nåt snart känner jag och byta om, jag ar fortfarande pyjamas på mig :P
mamma är med hampus hos vetrinären så snart får vi veta hur allvarligt det är. men jag tror inte att det är så farligt eftersom han går på foten. det är ju inte så att han inte använde den alls utan han trampar på den så att han haltar. haha ser faktiskt lite roligt ut när han går :P



förresten så kanske jag inte kommer till ung 08. men vi får hoppas att det fixar sig

hampus haltar

nu sitter jag hemma hos mamma igen. fast mamma är inte hemma just nu så jag kan inte fråga om ung8. men det borde gå!

hampus vill inte trampa på vänster framben :( mamma sa att han hade ramlat ut genom fönstret när han tittade ut. stackars kisse, hoppas du blir bra snart <3 har saknat honom grymt mkt nu när jag varit hos pappa 1½ vecka så ändå mysigt att få mysa lite med hampus igen :D

10 augusti

vi vaknade och åkte in till stan. fixade så felicia kom på tåget till sthlm och vi andra gick till mcdonalds och köpte lite frukost. jag hade tröttnat på pommes frites eftersom det var i stort sätt det ända jag åt under lördagen så jag åt en glass. sen åkte jag, sara och kristin hem till sara. hennes pappa hade spelat in sommarkrysset så vi såg på det. det blev många skratt och vi skrattade nog som mest när vi såg dte här


hahahaha hur ful kan man bli? XD

vid 5 var jag tvungen att åka hem och det var inte kul att säga hejdå till kristin (det var inte kul att säga hejdå till felicia heller). man vet ju aldrig när vi träffas nästa gång :/ .

sommarkrysset 9 augusti

jag och felicia vaknade vid 7. såg att det var sol ute och blev glada. åt en liten frukost och tog på lite maskara och sen åkte vi in till stan.
kom till stan samtidigt som sara och kristin. kramade dom lite och sen köpte vi tågbiljetter. efter lite väntan gick vi på tåget mot sthlm.

när vi kom fram tog vi bussen till grönan. när vi klev av bussen såg jag lovisa direkt så vi sprang och kramade henne. sen gick vi till ingången till grönan och träffade julia, emma, elin, marie, anna och annas mamma (var det alla?). vi köpte biljetter och satte oss vid ingången igen. efter ett tag öppnade de grönan och vi gick fram till trapporna där det tog stopp igen. där började några jobbiga killar prata med oss och de kom fram och pratade med oss flera ggr under dagen.

vid 11 fick vi springa in till bänkarna. nästan alla bänkar var reserverade så vi satt på 5 raden framför orkestern. vi satt där hela dagen och gick ifårn flera ggr för att köpa mat och gå på toa och sånt. vi kollade på en del repitetioner och pratade lite med oskar efter hans repetion. under dagen träffade vi även martina, amanda amandas kompis (vet tyvärr inte vad hon heter :/) och jejja.

en stund innan genrepet började det spöregna. jag och felicia gick och köpte regnponchos. det spöregnade under hela genrepet och gry sa när det enligt SMHI skulle sluta regna. SMHI hade fel båda gångerna.
efter genrepet skulle jag, felicia och lovisa gå till toan. skorna var helt vattenfyllda och benen  var blöta även dom. när vi var på toa spelade de in en liten reklamfilm där sara och kristin kom med.

innan direktsändningen delade de ut gratis regnponchos så jag hade 2 (fast den första gick sönder). det slutade spöregna och duggregnet kom och gick under sändningen.
halv 8 böjade de värma upp oss i publiken så vi skulle se glada ut i tv. sen var det sändning och jag fick flera sms från folk som hade sett oss i närbild på tvn. haha.

moto boy var såklart bäst fast det kändes lite konstigt med trummor och dansare. carl einar var rolig och vi kom hur han gjorde alla sina trolleritrick XD man lärde sig i stort sett alla låtar som spelades i sommarkrysset under dagen så det var bara att sjunga med till the poodles, carl einar, sanna nielsen m.m.
när det var reklampaus sjöng kören lite låtar för oss så vi skulle fortsätta vara glada :P

när sommarkrysset var slut träffade vi jakob och kicken från the poodles, sanna nielsen och moto boy!
vi ville träffa carl einar men han stack direkt :(
jejja visade även sitt nyaste partytrick

jag, sara, kristin, felicia, lovisa, martina, amanda och amandas kompis gick till gången som går en bit över marken för att se om man såg något därifrån. lovisas föräldrar kom så vi var tvugna att gå ut från grönan för att säga hejdå till lovisa så då sa vi hejdå till martina, amanda och amandas kompis och sen gick vi andra ut. där tog lovisas pappa gruppbild på oss och sen sa vi hejdå till lovisa.

jag, felicia, sara och kristin hade då inget att göra så vi gick runt lite på gatan. jag ringde till pappa och han satt fast i nån trafikkö så det skulle at ett litet tag innan han kom. felica visade lit hur vig hon var. en kille såg när hon stod på ett ben och hade det andra benet rakt upp i luften så han ropade på sina kompisar så alla tittade på felicia haha.

sen kom pappa och hämtade oss och vi åkte hem till mig och sov i husvagnen. ingen ville sova själv så alla sov i dubbelsängen. vi hade tänk vara uppe länge men alla var så trötta att vi somnade ganska snabbt :P

jag borde

blogga om sommarkrysset men just nu orkar jag inte. det var iaf väldigt kul! oskar var hur bra som helst men det kändes lite konstigt med trummor och dansare och allt. första minuten då det bara var oskar och karin var bäst.
det spöregnade i några timmar under dagen oxå. det var inte trevligt alls. de visade oss i närbild på tv. jag var inte snygg på nåt sätt. haha att man alltid ska vara som fulast när det är tv. hoppas att det inte var så många som såg. fick några sms från folk som hade sett mig men jag hoppas att det inte var så många fler :)

skriver mer om sommarkrysset och dagen efter (dvs idag) imorron eftersom jag inte orkar skriva mer nu.

puss hejdå! (saknar alla redan!)

felicia är här!

felicia är här :D just nu slappar vi lite inför morgondagen :P
tidigare idag var vi på stan och träffade sara och kristin :D. och det var ju då jag träffade felicia oxå :P så vi har gått runt på stan hela dagen (felicia och kristin tycker att uppsala är stort XD) och sen åkte sara och kristin hem till sara och jag och felicia hem till mig. imorron blir dte sommerkrysset vilket kommer blir grymt kul XD

om en timme

om en timme är felicia och kristin i uppsala! jag ska snart åka in till stan :) va kul det kommer bli!

fick nyss sms från lovisa; "IMORRON ÄR DET SOMMARKRYSSET! :D :D :D :D :D" stod det i smset :D :D :D  det kommer bli grymt kul! :D glöm inte att sätta på tvn och kolla om ni ser mig ;)

förseten så ljög jag för nåt inlägg sen då jag sa att det skulle avra sista på ett litet tag. nu har jag ju skrivit 2 inlägg till! usch, jag måste sluta ljuga :P

bara för att det regnar så mkt

bara för att det regnar så mkt så (lyssna noga nu för det här är första och säkert sista gången jag säger detta) jag tycker nästan lite synd om de som är på reggaefestivalen. så mkt som det regnar nu. (fast jag skulle inte bry mig om lite regn om jag fick ser mina favoritband ;)) reggeafestivalen är uppsalas enda festival. kul för oss som lyssnar på bra musik. jag tycker uppsala borde ha en stor och bra festival! gärna inne i stan (som gatufesten i sundsvall) eftersom det är så lätt att ta sig in till stan.
nån som håller med mig? det händer ju aldrig något roligt här.

varför gick jag upp så tidigt?

ställde alarmet på 8.30. vaknade då, ställde om alarmet till 9.00 och sov lite till. sen duschade jag och åt lite frukost. och sen fixade jag lite saker. nu är jag redan klar. vad ska jag då göra innan felicia och kristin kommer? de kommer typ 12.50 så jag har ganska lång tid  på mig. iofs måste jag kolola när bussarna in till stan går för det spöregnar här och jag vill inte stå ute och bli blöt. min regnjacka är förresten hos mamma (om jag inte tappat bort den oxå). så jag kommer bli riktigt blöt :( .

kasnke inte skriver mer innan jag åker till stanoch sen är felicia här och då kanske vi inte sitter så mkt vid datorn så det här kan vara sista inlägget på ett tag :p

(och nu ska jag sluta mitt blogginlägg genom att härma kristin) PUSS


yes, jag behöver inte städa

var nyss in i husvagnen och kollade om den behövde städas. det behövs inte som tur är :D
kollade även om mina skor mot all förmodan skulle vara i husvagnen men det avr de inte :/ även om jag inte använder skorna så ofta vill jag iaf hitta dom! nu när det är blött ute kommer conversen läcka in :/ kul.

dammsuga(?) och borttappade skor

pappa säger att jag måsta dammsuga husvagnen. han säger att den är lite smutsig innuti. jag tror inte på honom.

och sen så tror ajg oxå att 2 par utav mina skor har försvunnit! jag hade med båda på ridlägret (och därför låg de i samma påse) och jag vet att jag tog med dom hem. men nu kan jag inte hitta skorna varken hos mamma eller pappa. det var inte världens snyggaste skor men det var sköna skor. ett par sneakers (som är rätt utslitna) och foppatofflor. sneakerserna behöver jag när vi har idrott utomhus i skolan och när dte är för kallt eller för blött för att ha converse och foppatofflorna är perfekta skor att ha när man åker och badar (har bara ett par flip-flop och jag bor på 2 olika ställen så jag måste ha mina foppatofflor) eller när man bara är ute i träfgården eller nåt. de är ju riktigt sköna att gå i.
aja som tröst kan jag iaf säga att foppatofflorna var kopior från thailand så de var ju inte dyra :P men jag vill ändå hitta mina skor!

tips?

någon som kan ge nåt tips på vad man kan göra när man har tråkigt? jag har verkligen riktigt tråkigt just nu :/


btw, lovisa, du ska ladda upp ridlägerbilderna på bdb! nu!

lite latare idag..

ställde mobilen på ringning 9 men då ville jag sova lite till så jag satte alarmet på 9.30 istället. sen när jag vaknade då var jag jättetrött och låg och kollade på tv ända tills klockan blev 12. efter det kände jag mig nästan tvungen att gå upp. imorron måste jag gå upp tidigt för att fixa lite saker innan jag ska ner till stan och träffa felicia, kristin och sara. sen blir det väl stan i några timmar och sen åker jag och felicia hem till mig och sover. sen upp tidigt för att fixa oss och åka till grönan. bussarna från storvreta till uppsala gick sämsta tiderna så vi får sitta på stationen och vänta i ca 25 min innan vi åker till sthlm. där träffar vi lovisa och lite annat folk och är där hela dagen och ser på sommarkrysset :) (säg till om du ser mig i bild på tvn.)

sen efter sommarkrysset kommer pappa och hämtar oss och kör hem till mig och då sover felicia, kristin, sara och jag i husvagnen. då blir vi väl uppe länge oxå :D

det är typ mina helgplaner. imorron och iövermorron är det som gäller altså!


är sommaren slut?

det är kallt. jag sitter här i tjocktröja. inomhus. det har jag inte gjort på länge. man brukar ha tjocka tröjor på sig på hösten, vinterna och våren men inte sommaren. kanske om man är ute sent på sommaren så kan man ha det men inte inomhus. m,en nu sitter jag här i tjocktröja. skolan börjar snart. är sommaren redan slut? jag vill inte! jag vill att sommaren ska hålla på i all evighet. med vintern kommer bara mörker och kyla. längre sommar, tack!

jag har inte

jag har inte en ända bild på felicia OCH kristin. (som jag har tagit) jag har bara den här bilden på felicia, sara och kristin. haha men den är väl bra den med ;) saknar er alla 3 (ja, nu var det länge sen jag träffade sara oxå) bara 2 dagar kvar nu! :D


vaknade tidigt idag

jag vaknade redan halv 10 idag (för att jag hade ställt mobilen) och eftersom mobilen låg på laddning var jag tvungen att gå upp och stänga av den. och efter det var jag ju uppe så jag somanade aldrig om :D
sen en annan sak jag kom på igår, om man har en moto boy-låt som låt att vakna till är det mkt lättare att vakna. jag har alltid tänkt att man blir piggare av en snabb låt men då vill man bara somna igen. så nu är det moto boylåtar som gäller att vakna till :D fast jag stör mig fortfarande väldigt mkt på mobilens vibbrationer som låter hemskt och mycket och börjar redan innan ljudet. sånt gillar vi inte.
efter jag hade vaknat låg jag i min säng och tittade på tv i 2 timmar så man kan ju inte säga att jag var så jätteduktig som gick upp tidigt när jag knappt orkade gå från sängen. :P

nu är det bara 2 dagar kvar till fredag och då får jag äntligen träffa felicia och kristin igen :D och det är bara 3 dagar kvar tills jag ska se moto boy på sommarkrysset :D (och träffa lovisa såklart, henne får jag inte glömma. saknar dig! <33)

sista allsång på skansen

är det bara jag som tycker att allsång på skansen blir sämre? har knappt varit några bra artister där alls iår. eller okej, vissa bra har ju varit där men det fanns program som inte hade nån bra artist. och som vanligt så skulle bao och robert gustafsson vara med i sista programmet. bao är tråkiga och man har börjat tröttna på robert gustafssons tony rikardsson-skämt. visst, lite roligt var det men inte så mkt.
det var iaf lite kul att de spelade några abbalåtar, fast de ska ju vara på svenska. haha det känns som om jag bara sitter här och klagar XD haha. jag vill se mamma mia på bio. nån som vill se den med mig? (alla har ju typ redan sett den..)

har du hört va, killen är cp

haha jag gillar den här låten :P
 

jag hatar det här vädret!

det är kallt (12 grader när jag sist kollade termomertern)! det är grått, det är blött.
jag gillar verkligen inte det här vädret! hoppas att det blir bra väder (dvs sol) till helgen!

3 dagar tills felicia och kristin kommer till uppsala
4 dagar till moto boy på sommarkrysset!

lista :P

Namn: Malin
Ålder: 15
Längd: 1,69 tror jag
Smeknamn: typ alal säger malin. förutom vissa i klassen då som säger molly ;)
Hårfärg: mörkblond/ ljusbrun?
Ögonfärg: mörkblå

Har du någonsin:
Ätit sushi: Nej
Stått på scen: tror det
Varit ihop med någon som varit otrogen: Nej
Klättrat på berg: Nej
Sett vita huset: Nej

Antingen eller:
Kallt eller varmt: Varmt!!!!
Spets eller satin: Spets
Svart eller rött: Svart
Regn eller snö: Snö
Rosor eller tusensköna: haha ajg är sämst och vet inte hur tusensköna ser ut så jag säger rosor ;)
Vår eller höst: Vår (för då är det snart sommar!)
Historia eller vetenskap: Vetenskap
Matte eller engelska: matte


Gillar du att:
Ge kramar: Ja!!
Ge massage: nej
Gå promenader i regnet: ibland

Favorit:
Rum i huset: där daton är
Band/Artist: The Ark!, Moto Boy, Lamont och fler
Månad: juni, juli, augusti (början av augusti)
Mat: typ tacos
Dricka: cola? cider? hallonsoda? asså det är olika beroende på vad jag vill ha :P
Godis: choklad!
Tidning: olika
Film: tjejfilmer :P
Kändis: samma som jag skrev på favoritband/artist

De senaste 24 timmarna har du:
Gråtit: nej
Köpt någonting: Nej
Varit sjuk: Nej
Sjungit: Ja
Sagt "Jag Älskar Dig": Nej
Velat säga till någon eller några att du älskar dem: kanske..
Träffat någon ny: Nej
Saknat någon: Ja! alltid <3
Kramat någon: Nej
Kysst någon: Nej
Ätit: Ja

Inom de 48 timmarna..
Har du haft ett seriöst samtal med: ingen..
Kramat någon: nej :O
Skrikit: tror inte dte :P
Kommit sams med dina föräldrar: Ja
Bråkat med en kompis: nej, lite småtjafs bara

Vad..
Har du på dig idag? jeans, blått linne, bh, trosor
Har du gjort under dagen? duschat, tv och dator
Har du för frisyr? utsläppt
Ska du göra innan dagen är slut?ingen aning
Längtar du till? HELGEN!
Ska du göra nu? nörda framför datorn x)
Vill du göra i helgen? sommarkrysset! och det ska jag oxå! med dom bästa (minus linnea..)
Vill du jobba med senare? ingen aning 
Åt du senast? makaroner XD
Tycker du om personen du tog denna lista från? JA!
Är det allra bästa med dig? ingen aning
Ogillar du hos dig själv? det mesta :P
Är din vanligaste fråga? va? XD

Övrigt:
Vad gjorde du förra sommaren: ridläger, bulgarien, rigakryssning, the arkkonserter! <3
Svär du för mycket: ja
När duschade du senast: idag
Vilken färg är det på dina byxor just nu: mörkblå jeans
Vilken låt lyssnar du på just nu:  chris brown - forever (lyssnar på p3star)
Vad hände precis: jag svarade på förra frågan
Vad är bredvid dig just nu: trappa
Hur ser ditt skrivbord ut: STÖKIGT!
Har du en lavalampa: nej. ville ha när jag var liten men jag hade aldrig någon :P
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: någon som betyder mkt
Hur är vädret just nu: regnigt och kallt :(
Person du kan skratta riktigt högt med: Kompisarna
Vad gjorde du igår kväll: satt vid datorn och chattade med en massa roligt folk :D
Vem pratade du sist med: oscar
Vad är du beroende av: Musik!
Var skulle du vilja åka: till ett varmt land!
Vill du ha barn: inte nu iaf
Vad ska dom heta: ingen aning :P

trött

jag är trött! för att vakna och gå upp idag ställde jag mobilen på ringning 4 ggr :P 9, 9.30, 10, 10.30 så när den ringde för sista gången nästan hoppade jag ur sängen. men nu har jag blivit trött :P

nu är det inte långt kvar till sommarkrysset! det kommer bli kul! :D

ett år sen, 11 månader sen, en månad sen

för exakt ett år sen hade jag precis sett min första the arkkonsert. vilken lycka! det avr en underbar konsert och redan i bilen hem frågade jag mamma om jag fick gå på konserten på grönan mindre än 2 veckor efter...

för exakt 11 månader sen var jag lite chockad över att jag bara nån timme tidigare träffat ola salo för första gången. jag var helt själv när jag träffade honom. jag ringde till sara och sen fick sara prata med ola i min telefon. sen kom sara ett tag efter att han hade gått...

för exakt en månad sen hade det nog precis slutat regna(?). mando diao skulle precis börja spela och efter mando skulle the ark spela! jag stod på första raden och vi höll på att bråka med några om våra platser. en tjej som hade stått under våran kartong när det regnade försökte tränga in sig på våra platser. men till slut hamnade hon bakom iaf. vid 12 på natten började den bästa konsert jag någonsin sett. the ark är bara för bra!


3 the ark saker har hänt mig den 4e. 4/8 2007, 4/9 2007, 4/7 2008.
undrar om det händer något the arkrelaterat den 4 juni nästa år eller den 4 oktober iår?

(jag kan även räkna upp andra händelser som hänt den 4e. t.ex. den 4 december 2007 fick vi lägenheten..)
den 4:e händer det saker.

värmländska

jag och kristin vill lära oss värmländska! kristin vill det för att hon tycker att värmländska är coolt och jag vill för att alla dialekter är bättre än rikssvenska :P hahaha nejdå, värmländska är lite coolt. men då ska det vara äkta värmländska så som dom pratar i säffle. felicia! du får lära oss!

breaking dawn

stavas det så? iaf har den boken släpps nu och det går typ inte att få kontakt med sara. hon bara läser och sen kommer hon vara deppad över att det inte kommer fler böcker i den serien. men snart kommer felicia och kristin och då måste sara va social :D

nedräkning

jag är sur. så därför ska vi ta en liten nedräkning till roliga saker så blir jag lite gladare.

4 dagar tills felicia och kristin kommer till uppsala (felicia sover hos mig)
5 dagar till moto boy på sommarkrysset (vi ska dit!)
5 dagar tills även sara och kristin ska sova här och vi ska har typ en minifest i husvagnen :D

det är lixom nu på lördag jag ska på sommarkrysset! det är i helgen!

music and lyrics

för ett litet tag sen gick music and lyrics på canal+ och jag tittade såklart! jag har inte sett den filmen sen december (då jag såg den första gången). den är jättebra! om du inte har sett den borde du göra det.
har du sett music & lyrics? vad tyckte du om den?


btw, det här är mitt 400:e inlägg!

västerbron

¨
jag älskar den här låten! haha så söta när markus glömmer vad han ska säga där i mitten XD


jag lärde mig en sak nyss!
Markus Krunegård, David Nygård, Lars Skoglund och Mikael Fritz startade bandet 2001 i Uppsala

i UPPSALA? :O :D :D :D
(jag gissar på att de var uppsalastudenter.. jag kom på nu att jag knappt vet något om laakso även om jag har lyssnat på dom i flera månader!)

laddat upp förut men måste bara göra det igen

han har så underbar röst!


psl

sitter här och kollar lite på olika klipp på svt.se/psl .

ni måste lyssna på den här aukustiska versionen av jag är en vampyr


snart sommarkrysset

nu är det inte långt kvar till sommarkrysset! mindre än en vecka, jag längtar! och felicia och kristin kommer antagligen på fredag så det blir oxå kul :D
bara det inte regnar och är kallt.. men det blir nog kul ändå även om dte skulle regna. lite regn stoppar inte oss ;)

msn

haha här sitter jag och kristin och spelar sanning eller konka på msn XD

snart en ny dag

nu är dte bara några minuter kvar till 12 och jag har nu suttit framför datorn länge. det är inte bra. men det är kul! fast jag var ju inte inne på datorn tidigare idag (för då var jag på stan) så dte gör inte så mkt att jag är vid datorn länge nu.

hur länge brukar du sitta vid datorn varje dag?

GRATTIS!

idag fyller oskar humlebo (moto boy) 28 år! GRATTIS!


stan med sara

idag var jag på stan med sara :D det är alltid kul.

haha jag hade tänkt vakna halv 10 i morse så jag ställde klockan på det. sen så vaknade jag lite innan och stängde av klockan och somnade om! sen vaknade jag av att sara smsade mig 20 i 11 och jag skyndade mig in i duschen och gjorde mig i ordning. jag var väldigt seg oxå så jag kom inte till stan förrän typ kvart i ett? och då hade jag inte ätit nåt :P
haha jag måste verkligen börja sova på normala tider och inte sova bort hela lovet.

det regnade mkt idag och det var inte så kul. mkt folk på stan och så.. jag och sara tillbringade mkt tid på mcdonalds och nåt kaffeställe som jag inte vet vad det heter. sara drack en mocha latte och jag satt där och pratade med henne. och smakade ett par gånger men det avr inte gott. sara sa att det bara smakade choklad men det gjorde det varkligen inte! man får inte luras så!

regnade det hos dig idag?

FELICIA FÅR SOVA HÄR! :D

jag är glad! :D frö om felicia får för sina föräldrar kommer hon få sova här hos mig före och efter sommarkrysset nästa helg :D :D :D kommer bli kul att träffa henne igen :D . och sen kommer kanske kristin sova hos sara så henne får jag oxå träffa igen! :D sommarkrysset kommer bli så kul :D och sen kommer vi träffa lovisa där :D och så en massa andra bland annat julia, amanda och martina :D

jag längtar till sommarkrysset!
längtar du till något?

taaz.com

hahahah taaz.com är bara för kul att hålla på med. bilderna blir så fula! kolla den här fjortisbilden på mig


vankade nyss :o

som ni kan se i rubriken vaknade jag nyss. inte bra, jag måste börja gå upp tidigare och somna tidigare. jag smsade linnea typ 2 (inte sent alls) och jag hade fått svar nu på morgonen och hon sa att jag borde äta sömntabletter. aldrig! jag kan typ inte äta tabletter. men jag borde nog börja ställa klockan på ringning eller nåt för annanrs missar jag ju en massa av lovet. det ska inte sovas bort!

när vaknar du när du är ledig?


RSS 2.0