Tänker aldrig på dig, bara ikväll

Hej!

Nu ska jag snart sova, ska bara samla ork till att föna håret först.
Imorgon är det 25 min sovmorgon, svenska, håltimme, lunch och musikprov. Ganska nice dag alltså. På kvällen blir det ridning också. Imorgon är för övrigt sista skoldagen på ca en och en halv vecka. Många bra saker med imorgon alltså.

Idag har jag haft många besökare på bloggen. Det är för att jag blivit medlem och samlat poäng på bloggtrafik. Man samlar poäng genom att besöka andras bloggar. För varje blogg man besöker får man 2 poäng och för 3 poäng får man en besökare på sin blogg. Väldigt enkelt och effektivt alltså. Klicka här för att bli medlem.

Idag var det förresten nån som sköt ett fyrverkeri (säger man så?) ner i marken precis utanför matsalen när jag satt och åt lunch. Lät som om någon sprängde en bomb eller något. Kom folk springades och kolalde vad som hänt men jag som satt vid fönstret såg hela smällen. Läskigt det där med fyrverkerier.

Ny hemsida

The Ark har nu äntligen en ny hemsida! Den gamla hade inte blivit uppdaterad sen 2007 så detta behövdes. Hoppas bara att de ser till att uppdatera den här nya med jämna mellanrum.

Check it out: http://thearkworld.com


sista mars

Hej!

Min dator funkar typ inte när jag är i skolan. Jobbigt! Behövde dock inte använda den i skolan idag så jag klarade mig.

Istället för engelska såg vi en teater på Reginateatern. Den var rätt konsitg. Vissa saker passade inte in alls men det fanns ju en del roliga saker med.
Jag är förresten bäst på att bedömma hur lång tid saker ska ta. Jag och Anna bestämde att vi skulle gå från skolan till teatern. Jag gissade på att det skulle ta en halvtimme och det var precis vad det gjorde! Är jag bra eller? 
Föreställningen hette förresten Mellanslag om det är någon som vill se den. Dock inte något jag rekomenderar. 

Pusshej!

Sticker iväg ändå

Fan va tjock jag kände mig när jag satt där i soffan och åt på en liten bit kladdkaka. Har redan bytt om och now I'm off to the gym!


Träna?

Tidigare idag kände jag mig taggad att träna nu på kvällen.
Motivationen försvann.
Tar och äter lite kladdkaka istället, sen kaaaaanske jag sticker iväg till gymmet...

SOLSOLSOL!

Jag älskar det här vädret!
DET ÄR SOLIGT!

Just nu sitter jag ute i solen på balkongen.
Äter godis och försöker få lite sol i ansiktet.
Det dåliga är att jag knappt ser skärmen på datorn pga ljuset men vafan, är det sol så måste man vara ute. Förlåt för alla stavfel och sånt, har försökt skriva extra långsamt bara så det blir rätt.

Jag rekomenderar alla att sätta sig i solen nu när den äntligen är framme.


Dålig cambild som bevis på att jag verkligen sitter ute på balkongen.

Puss!

Håltimme

Hej!
Idag hade jag ingen spanska = 2½ h håltimme. Alla andra i klassen hade lektion så jag drog hem. Åt mat och la in nya Timo-skivan i iPoden.
Nu är jag tillbaka i skolan och snart börjar engelskan. SKulle varit bättre om svenskan eller engelskan (eller varför inte båda?) var inställd men sån tur har jag aldrig.

SJ suger

Fan det här med tågbiljetter är verkligen jobbigt.
Tror jag satsar på billig biljett från tradera, risken finns i och för sig att jag sitter packad och klar men får stanna hemma.
Men vem vill åka sträckan Stockholm - Karlstad på annandag påsk? Det kan väl bara vara jag, visst? Kankse kan köpa två biljetter bara för säkerhets skull? Om de inte blir för dyra förstås. Sen vet jag ju inte om jag lyckas komma hem när jag ska med traderbiljetter heller. Aja, försöka kan man ju iallafall.



Bilder från när vi var i Säffle i höstas


Monday

Idag har jag varit i skolan.

Ja, det var väl allt.
Har knappt några raster på måndagar ens, det är bara en lång dag.

Timo & Me



Fler bilder finns på Lovisas blogg.

Synd att det bara gick att träffa Magnus Weideskog mellan hans och Timos spelning. Jag och Lovisa ville ju inte hamna i andra änden av affären när Timo skulel spela när vi hade så bra platser. Förhoppningsvis kommer det fler chanser, Weideskog var ju bra!

Aristea?

Hittade en liten "lek" på bilddagboken. Lägger upp den här istället för där.

1. http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Random
Namnet på artikeln är ditt bandnamn.

2. http://www.quotationspage.com/random.php3
De fyra sista orden i det sista citatet är ditt albumnamn.

3. http://www.flickr.com/explore/interesting/7days/
Den tredje bilden är ditt albumcover.

4. Sätt ihop det i Photoshop/Paint eller dylikt program

Såhär blev mitt resultat:

Jag andas in och slappnar av

Kollade nyss på klockan på datorn och fick mig en liten chock. KVART ÖVER TRE? Klockan var ju inte ens 2 för en liten stund sen.
Sen kom jag på vad som hänt.
SOMMARTID!

Fan va skönt med sommartid. Visst, en timme försvinner men sommartid betyder att sommaren snart är här.

Om 10½ vecka är det sommarlov. Fattar ni? SOMMARLOV.
Om en vecka är det påsklov.
Tiden har gått fort och fan va skönt det är när tiden går fort.
Problemet är bara att jag fortfarande inte vet vad jag vill göra med mitt liv och nu är det bara lite mer än 2 år kvar av gymnasiet. Äh, jag kommer väl på nåt.

Weideskog

Skulle gått och lagt mig för länge sen men jag fastnade på youtube...
Har lyckats tvätta bort sminket och byta kläder nu är det bara det där med att slita sig från datorn kvar. Känner mig inte direkt taggad på sova så jag sitter nog uppe ett tag till.

Det här är vad jag ser på nu:
Magnus Weideskog gör covers på alla uttjatade radiolåtarna men han gör dem bättre än orginalen! Okej, orginalen är kanske bättre att festa till men seriöst, hellre en kille med gitarr och bra röst än nån ihopmixad studioskit.


Har du tvättat har du tvättat händerna?

Hahaha, de är ju bara för underbara!


A voice has always told me where to go

Hej!

Superbra dag i Stockholm med Lovisa idag.
Mötte Lovisa vid ett och då gick vi direkt till Bengans. Hamnade på andra-tredje "raden" eller något sånt, var mycket folk där inne när vi kom.
Efter en liten stunds väntade kom Magnus Weideskog och spelade. Vi var inte alls berädda på att någon mer än Timo skulle spela men han var faktiskt bra. Lite kul att jag och Lovisa alltid hittar nya artister nu för tiden.



När han hade spelat klart hamnade jag helt plötsligt längst fram. Fast Lovisa kom en bit bak så det var tur att vi inte behövde vänta sååå länge på Timo. En kvart kanske.



Timo är så jävla bra!

När han hade spelat klart satt vi på en högtalare ett tag innan vi orkade ställa oss i signeringskön och köpa skivan. Köpte såklart versionen med bonustracks. Tog kort på mig och Timo (och Lovisa och Timo) med Lovisas kamera. Lägger kanske upp bilderna här när jag får tag på dem.

Blev lunch på ett mysigt fik på söder sen. Vi satt där och snackade av oss och sen blev det en promenad runt på södermalm innan det var dags för mig att åka hem igen.

Söder är mys.


Nu ska jag se på Så Ska Det Låta. Missade det igår och Timo var ju med.

Pusshej!

Snaaaart på tåget

Nu sitter jag här färdigfixad och ska snart åka till Stockholm. Jag gillar Stockholm. Timo Räisänen har signering på Bengans idag, gillas!


Jag och Lovisa


Hahaha, Sundsvall. Jag ser helt störd ut men det bjuder jag på. Och vem är tjejen i rött hår som ville vara med på alla våra bilder?


Genomskinligt grå

Skitnatt.
Verkligen skitnatt.

When tears come streaming down your face
When you lose someone you can't replace

Ellie är iallafall snäll och gör spotifyplaylists åt mig



Jag borde sova. Bara sova bort skiten. Imorgon blir det Stockholm igen. Jag gillar Stockholm. En vacker dag ska jag flytta dit.

allergisk?

Jag börjar tro att jag har blivit nickelallergiker!
Inte bra, om jag nu blivit det kan jag ju inte säga att jag inte är allergisk mot något längre.
Fast sålänge det inte är fastställt så kan man inte säga att man är allergisk, visst?

Och jag kommer fortsätta använda armband och halsband och sånt, får inte utslag hela tiden ju. Och om jag får det är det bara nåt litet som göms bakom smycket. Tänker ju inte sluta med armband nu när jag väl börjat.

it doesn't matter who you are if you are a superstar

Skitdag.

Dagen räddas iallafall av ny musik.

Superstar, första singeln från The Arks nya skiva

och

hela Timo Räisänens nya album



(Egentagna bilder med gamla skitkameran)

Sistaminutenplugg

Hej!

Sitter här ensam i ett fönster i ena hörnet av b-torget, lite halvt gömd bakom läskautomaten.
Anledningen till varför jag sitter här:
Spanskaredovisning om en kvart.
Alla andra från min klass som går i min spanskagrupp ska redovisa på tisdag så de har håltimme nu. Alla andra språk har antingen lunch eller lektion nu och jag har egentligen en kort lunch nu men ville läsa igenom min redovisning lite så jag köpte en kornspitz (macka) och en päronsmakis i cafeterian och satte mig här istället för att gå till matsalen.


(mina skor, ben, plasten som satt runt mackan och smakisförpackningen)

Nu har det blivit så att jag knappt pluggat nåt om de här 20 minutrarna eller vad det nu är jag suttit här så jag ska göra det nu.

Pusshej!

Tävling?

Borde plugga spanska, istället sitter jag och gör det här:

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Rösta eller nåt, jag vet inte ens vad man kan vinna men något är det väl.


Torsdag

Hej!

Torsdag idag = slapp dag.
Svenska, matte, lunch och musik.

Är sjukt hur långt efter jag är i matten. Eller, jag börjar på nått varje lektion men jag borde ta hem och jobba på med allt jag inte hinner med. Hela klassen är efter matten för ingen orkar ta hem längre. Den dagen man kommer ikapp, det är en bra dag. Tror dock att jag inte kommer orka räkna ikapp.

På lunchen åt vi med Annas gamla klass igen. Trevligt folk det där.

Större delen av musiklektionen gick vi igenom testprovet vi hade fått i läxa och sen spelade vi i kankse en kvart eller något sånt. Nästa vecka är det prov och jag fick idag lära mig många nya saker. Kommer säkert inte komma ihåg allt men man kan ju alltid hoppas.

Nu ska jag snart iväg till stallet. 

Pusshej! 

TuesdayWednesdayThursday



Tisdag:
Vitt linne med svarta ränder - BikBok
Jeansleggings - Thun's
Svart skjorta - Kommer inte ihåg. Tror att jag fått den av någon.

Onsdag (igår):
Vitt/korall-randigt linne - Gina tricot
Jeansleggins - Thun's
Brun hoodtröja - Turkiet

Torsdag (idag):
Marinblått linne med tryck - Gina tricot
Jeans - H&M
Skor - Converse

Kväll

Hej!

Sitter nu här och surfar runt på internet när jag egentligen borde skriva en sak till svenskan och sen sova. Eller så skulle jag kunna sova nu och skriva ihop läxan lite snabbt imorgon. Surfa runt på internet är bara helt onödigt, jag hittar inte ens något roligt utan jag tittar bara runt på en massa hemsidor.

Nej nu ska jag stänga ner internet, logga ut från msn, öppna word och skriva.
Borde även kanske plugga lite på min spanskaredovisning, usch jag kommer verkligen inte klara av att redovisa. Hur ska jag kunna berätta hela rödluvan med hjälp av bara några stödord? Nej, hel text får det bli, skiter i om det förstör mitt betyg. Borde iallafall läsa igenom det ett par gånger innan fredag då jag ska redovisa.

Aja, som sagt, stänga ner internet nu.

Puss!

Har du hört, va?

Hej!

Dagen var en vanlig helt vanlig skoldag dag. Inget speciellt hände, dagen var rätt chill, inga extremt jobbiga saker på lektionerna.

Fick höra en sak idag som jag inte kan släppa. Det är säkert bara ett rykte men jag skulle inte vara förvånad om det var sant.

Nej nu har jag inget mer att säga. Ointressant dag.
Pusshej!

The Arks sommarturné

Ett av mina favoritband, The Ark har släppt sin turnéplan inför sommaren.


Turnéplan

2.7 Borlänge, Peace & Love
3.7 Kiruna, Kirunafestivalen
8.7 Hultsfred, Hultsfredsfestivalen
9.7 Sundsvall, Gatufesten
10.7 Skellefteå, Stadsfesten
11.7 Åbo, Ruisrock (FI)
15.7 Helsingborg, Sofiero Slott – med The Sounds och Amanda Jenssen
16.7 Varberg, Societetsparken – med Amanda Jenssen
17.7 Kristianstad, Tivolirocken
21.7 Halmstad, Tylösand
23.7 Borgholm, Borgholms Slottsruin – med Amanda Jenssen
24.7 Huskvarna, Huskvarna Folkets Park – med Amanda Jenssen
28.7 Karlskoga, Putte i Parken
29.7 Östersund, Storsjöyran
30.7 Mellerud, KAOS-festivalen
31.7 Skövde, Boulognerskogen
6.8 Luleå, Luleåkalaset
7.8 Arvika, Olssons brygga
11.8 Stockholm, Långholmsparken – med The Magic Numbers
14.8 Korso, Ankkarock (FI)
18.8 Göteborg, Liseberg


Vad är det här? Ingen spelning i Uppsala. Bara EN spelning i Stockholm. Finns det någon annan spelning i närheten av mig Uppsala? Nej.
Men det blir nog bra ändå, ska ju till Peace and Love och jag pratade lite med Felicia idag och det kanske blir så att vi åker till Arvika eftersom det itne är så långt från Felicia. Då kan vi kanske bo i Felicias stuga också som vi sagt hur många gånger som helst att vi ska göra någon gång. 
Dessutom såg jag nu att det skulle komma fler datum så det kanske blir en Uppsala spelning ändå. Man kan ju alltid hoppas.

 


Monday, Tuesday

Har inte bloggat på två dagar med anledningen att jag inte suttit nåt vid datorn förutom i skolan. Och på måndagar och tisdagar har vi knappt några raster i skolan så då hinner man inte blogga.

Såhär var min dag igår:
Skola, hem, äta, packa, åka till pappa, tv, duscha, tv.
Sen var jag så trött att jag somnade direkt. Somnade tillochmed till när jag såg på tv.

Idag var det sovmorgon och sen på bussen blev jag påmind att vi skulle kommit på ämne till ett argumenterande tal tills svenskalektionen. Fick lite panik där ett tag men sen bestämde jag att jag ska hålla tal om att tågpriserna borde sänkas.

Idag snöade det och överallt på marken var det slask.
På lunchen när vi skulle gå till matsalen kom en bil och körde fort förbi oss och precis brevid trottoaren var det en stor slaskpöl. Hela mitt ben blev blött, INTE kul. Som tur var hade jag leggings på mig och det torkar snabbare än jeans. Men riktigt ofräsht det där.
När vi sen skulle gå från matsalen och såg ut genom fönstret trodde vi att dte hade slutat snöa men nej, det regnade istället. Kan det inte bara bli typ 10 plusgrader, regna i en timme och sen bli sol och ännu varmare? Då borde ju all snö försvinna och torka bort.

Nu ska jag kolla bilder på bilddagboken och läsa bloggar. Är lite efter nu när jag inte suttit vid datorn hemma en enda gång den här veckan.
Pusshej!


Jag tar det här med matlagning på största allvar


Läs rubriken och kolla bilden så fattar ni vad jag menar.

(söndag hemma = inget smink)

Snart ska jag genom snön till tvättstugan igen för att fixa det sista med tvätten. Efter det blir det gymmet. Börjar tycka att det är kul att gå dit, inatt var jag  och mamma där från någon gång innan 23 till efter 00 och jag kommer inte ihåg när jag tränade så hårt sist. Har dock ingen träningsvärk idag men så kan det gå när man tränar bara kondition. Det är väl konditionsträningen som gör att fettet försvinner?

Nej nu måste jag stänga av och gå ner och hjälpa mamma i tvättstugan så vi hinner bli klara innan våran tid är slut.

Puss!

Muffins

Igår var det vårväder. Idag SNÖAR det ute igen. Jag som trodde att sommaren var påväg, usch och fy för snö.

Idag har jag bakat muffins. Hallonmuffins rättare sagt. Hade aldrig gjort det förr men det blev faktiskt lyckat!

Om jag inte får gå med i fler grupper på facebook, vad ska jag då ha som tidsfördriv?


Man får visst inte gå med i hur många grupper som helst...

Ibland behöver man lite nytt

Idag på förmiddagen åkte jag och mamma till Thun's. 
Detta kom jag hem med (förrutom de röda conversen):


Kort jacka
Klänning
Jeans
Jeansleggings
4 trosor
BH
Sport-bh
3 par strumpor
Sjal
+ som sagt


My new love


Och jag som senast imorse sa att jag inte ville ha röda converse...

Outfit onsdag

Kom nyss på att jag tog en liten outfitbild i onsdags:


"Björn Borg"-Klänning - Turkiet
Svarta leggings - Only
Kofta - Ginta tricot
Armband - Lite olika affärer, bl.a. Ur&Penn och JC

Fredag

Hej!

Jag har blivit sämst på att blogga men det är bara för att jag aldrig sitter vid datorn längre. Visst, jag använde datorn lite i skolan men det var inte förrän nu jag startade datorn hemma.

Just nu funderar jag på att gå till gymmet och träna lite, bara en halvtimme eller något sånt, och sen duscha och sova. Det skulle nog vara riktigt skönt att göra det. Göra av med den sista utav dagens energi. Problemet är bara att jag säkert blir piggare efter duschen sen.

Pusshej!

Ridning på Venus

Enda sen Venus kom till Agersta har jag velat rida henne (hon har ju stått hos Thilde Höök innan och alla Thildes hästar är super) och idag fick jag det.
Underbar häst!
Det är sånna här ridpass som gör man verkligen förstår varför man gillar ridningen så mycket.
Det var barbackalektion idag med så då blir man ju lite extra glad över att man har en bra häst.
Finns flera sorter som man inte vill ha när det är barbacka; man vill inte rida en häst med för markerad ryggrad, man vill inte ha en bushäst som hittar på en massa olika saker som gör att man lätt ramlar av och så vill man rida en häst som är lätttöltad då det är mycket skönare att tölta än att trava och rida lätt barbacka är bara jobbigt.


18/3

Hej!

Skön skoldag idag. Som vanligt på torsdagar alltså. På musiken valde vi låtar som vi ska spela upp för publik sen. Min grupp (Ida, Marcus, Julia, Herman, Olle och jag) ska spela It Takes A Fool To Remain Sane. Svårt att gissa vem som kom med förslaget...
Väldigt svår låt att spela egentligen eftersom vi krånglar till allt men sen när allt sitter kommer det säkert låta hur bra som helst.


Dags att sova?

Efter maten blev det gymmet. Dock bara ca 35 minuter för jag ville hem och duscha innan Grey's Anatomy började. Bästa tv-programmet, det är nog det enda som jag verkligen följer. Hann precis duscha klart innan det började, ibland är jag bra på sånt där som har med tajming att göra.

Efter Grey's blev det skriva svenskaläxa och skicka in (även skicka in förra veckans läxa som jag glömt skicka) till läraren.

Nu ska jag nog stänga av datorn och sova.

Imorgon är det torsdag. Jag gillar torsdagar.

Imorgon är det ven ett år sen jag skadade mitt knä. Usch, skulle göra nästan vad som helst för att gå tillbaka i tiden och ändra så jag valde att vara vid tiptoppen (bara storvretafolk fattar vad det är) hela dagen istället för att vara i skolan och ha volleybollturnering. Ibland är det lätt att vara efterklok.

En bra sak (eller egentligen inte) med mitt knä är att om man fryser om fingrarna kan man röra mitt högra knä för det är alltid varmt. Konstigt det där. Är nog förresten dags att kräva ut lite försäkringspengar, ett stort ärr längs hela knät är inte snyggt. Undrar hur mycket man får ut på försäkringen... Pappa får hjälpa mig att fixa sen.

Nu ska jag sova.
Pusshej!

17 mars

Hej!

Sitter vid stationära datorn nu, fixade nyss in lite ny musik i iPoden. Nice.

Dagen då:
Kemiprov
Matte
Lunch
Engelska

Kemiprovet gick helt okej. Tror jag. Matten var seg och engelskan var dagens roligaste lektion, först flera olika muntliga övningar två och två, sen fick vi tillbaka läsförståelseproven (MVG, fan va skönt att se att jag kan lyckas få bra resultat på vårterminen med) och så fick vi sluta 20 minuter tidigare bara för att alla hade lyckats så bra på provet.

Kom nyss på att MVG:t på engelskaprovet är årtiondets första MVG. (Ett halvt MVG-poäng under MVG på matteprovet tidigare iår, surt.) Ska nog fira det med lite glass nu.

Ikväll ska jag tvinga med mamma till gymmet. Bestämmde imorse att jag ska till gymmet ikväll och har gått runt hela dagen och lite halvt längtat efter det. Jag måste vara sjuk eller nåt.


Pluggapluggapluggaplugga

KemiKemiKemiKemi

Jag har faktiskt visst rätt bra koll på det här med molmassa och substansmängd och sånt. Fan va skönt! Har gjort en massa uppgifter på det och känner mig rätt säker. Synd bara att det här med molmassa bara är en liten liten del av provet.
Nej nu ska jag tillbaka till pluggandet, skulle bara kolla datorn lite snabbt.

Pusshej!

16 mars 2010

Hej!

Sitter nu här och försöker hålla på med datorn, se på tv och plugga kemi samtidigt. Det går ju sådär...

Efter skolan gick jag på stan i en timme. Köpte nya mjukisbyxor då jag glömde mina andra hos pappa. Och utan mjukisbyxor kan man inte träna (på vintern). Hittade mjukisar för 99 kr på Cubus. Blåa blev det, måste ha lite variation och inte bara ha svarta.



När jag kom hem slängde jag i mig ett glas yoghurt och sen gick jag ut med grannens hund. Var ute länge och det var sjukt kallt ute.


Nu har både mamma och brorsan stuckit så jag är ensam hemma med katten. Borde nog stängga av både datorn och tvn nu och plugga kemi. Prov imorgon.

Pusshej!


Tisdag

Tisdag = sovmorgon och bara språklektioner.
Slapp dag alltså. Skönt att det var studiedag igår så man slapp längsta skoldagen. Dåligt att jag inte pluggade det jag skulle göra, vad ska jag säga nu till spanskaläraren liksom? Jag skulle jobba fredagens lektion hemma men det glömde jag bort. Nej, så kan man inte säga. Får väl hitta på nåt bra.

Första lektionen börjar om en kvart. Kanske borde vara lite social fram till det.

Pusshej!

Ridkläder

I torsdags innan jag åkte iväg till ridningen tog jag kort på kläderna jag hade på mig.


- Varma strumpor är ett måste när man ska vara ute och rida. Även fast det finns ett ridhus att rida i nu är det väldigt kallt, om det är minusgrader ute är det minusgrader även i ridhuset.
- Ridbyxor (med långkalsonger under såklart! är det vinter så är det)
- Gamla skoltröjan bara för att den är stor. Hade minst en tjocktröja till under.

Sen innan jag gick ut tog jag på mig en jacka, ridskor, shortchaps och tjocka 3-fingervantar.
Precis innan jag skulle rida tog jag även på mig hjälmen och skyddsvästen.

Det är väldigt många saker man måste ta på sig när man ska rida på vintern. På sommaren är det såklart också en del men på vintern är det allra värst.

Brukar ha såhär många saker på mig när jag rider och fryser varje gång. Ge mig sommar!

Liiiiista

Dagens låt: Sometimes truth needs a lie - Brandur & Weekend - Brandur
Dagens frisyr: smutsigt, inte orkat fixa
Dagens smink: inget
Dagens klädsel: jeans, t-shirt, hood
Dagens roliga händelse: ingen än så länge
Dagens planer: pluggapluggaplugga
Dagens vill ha: SOMMAR!
Dagens saknad: många/mycket
Dagens drog: Brandur? Fast jag ska nog lyssna på nåt annat nu tror jag
Dagens tråkigaste: Plugga
Dagens måste: Duscha
Dagens dricka: hallonsoda
Dagens köp: inget
Dagens mående: seg
Dagens skratt: -
Dagens irritationsobjekt: Tanken på att jag måste plugga men inte gör det
Dagens önskan: Att allt plugg ska göras av sig själv och hamna i min hjärna utan att jag gör något
Dagens längtan: SOMMAR!



Jag gillar Neo's smiliesar

Studiedag

Studiedag idag.

Vad var det jag hade tänkt göra?
Plugga, plugga, plugga

Har jag gjort det?
Knappt.

Inte bra...

And I've been waiting for this so long

Var inne på bloglovin' och läste bloggar och helt plötsligt kom en The Ark-bomb! Ca 5 inlägg i rad (från olika bloggar såklart) handlade om att The Arks nya album som kommer ut 26e april kommer heta In Full Regalia och singeln Superstar släpps redan 29e mars! 
Om bara två veckor släpps singeln alltså.
Jag längtar dock mest till sommaren, livekonserter in my heart säger jag bara.


Bara jag som stör mig på hur Jepson står?


Hela veckans



Lite fail att jag glömde ta outfitbild på lördagen.
Det här är iallafall vad jag har haft på mig senaste veckan.
Som ni ser är det inget speciellt, jeans + tröja eller jeans + linne/t-shirt + kofta/hoodtröja.
Ganska fantasilös vecka alltså, finns såklart dagar jag har leggings/strumpbyxor och något till men den här veckan orkade jag inte bry mig så mycket utan slängde mest bara på mig något på morgonen.

Ge mig varmare väder!


En vän skickade den här bilden till mig för några dagar sen. Det är jag på bilden och bilden är tagen en natt i början av höstan tror jag. Innan allt började bli så kallt.

Saknar att kunna gå ut sådär i skinnjacka (jag har bott i min stora dunjacka i snart ett halvår nu).
Saknar att ha lite solblekt hår efter sommaren (all blekning försvann när jag fick för mig att tona håret lite mörkare på höstlovet).

Det är snö och is ute. Jag vill ha sommar och sol. Jag vill slänga mina vinterskor och stoppa in dunjackan längst in i garderoben.


Hemma

Lyckades gå fel i Storvreta när jag skulle hem från tåget. Lyckat. Hamnade på ett ställe som jag aldrig varit på förut, läskigt. Hur kallt ute som helst också, mina kinder var röda utav kylan när jag kom in.

Har ätit och sett på Dagen efter melodifestivalen. Tycker fortfarande att Salem al Fakir borde vunnit, vi kommer inte klara oss bra i Eurovision nu. Iochförsig tycker jag att man ska rösta som man vill, rösta på det man tycker om och skita i Europa. Men Salem var faktiskt bäst. Egentligen är han för bra för Melodifestivalen. Jävla Sverige som röstar fel.


JAG HAR TRÄFFAT EN KÄNDIS

Yesterday
Tävling: först till 3
Pris: 2 biljetter till melodifestivalfinalen
Ställning efter 2 låtar: 2-0 till mig
Sen förlorade jag...
NeoNeoNeoNeoNeoNeoNeoNeoNeo
Branduuuuuuuuuuuur
(och jag ser tjock och osminkad ut...)
På kvällen åkte vi tunnelbana runt hela Stockholm. Typ. Åkte spårvagn för första gången i mitt lite också. En station, nödvändigt. (bilden är otrooooooligt snygg)

Heja Salem

Nu har jag och Lovisa tittat klart på Melodifestivalen och vi är lite sura på Sverige just nu. Salem ledde ju. Om han hade fått näst mest röster av svenska folket hade han vunnit. Efter de utländska poängen var Annas låt i botten. Och sen kommer de SVENSKA JÄVLA TITTARNA och FÖRSTÖR.
Salem borde vunnit. Han var bäst. Och man blir gladast av att se honom. Lite konstigt att Ola inte fick några röster heller. Fattade ingenting. Salem borde iallafall vunnit.
Och kolla vilka snygga tröjor jag och Lovisa har:

Hemma hos Lovisa igen

Hej!

Nu är vi hemma hos Lovisa igen efter lite flängande på olika ställen. Först var vi hos Arvid och firade hans körkort, vid 10 skulle de sticka till nåt nattgibbställe så vi åkte med dem dit (haha snacka om att vara missplacerade, BARA killar och alla kollade på en bara för att man var tjej). Drog iväg direkt och Lovisa ringde John som vi mötte upp och åkte hem till. Chillade där med lite folk ett tag och sen åkte vi hem till Lovisa igen.

Nu vill vi se melodifestivalen men kan vi det? NEJ, för svt har inte lagt upp det på svtplay än. INTE bra, vad ska vi göra nu, vi som planerat att se melodifestivalen och har köpt godis och allt?

Nu är Lovisa duktig och bäddar min säng, ska kanske hjälpa henne med det.

Pusshej!

Hemma hos Visis <3

HEJ!

Sitter hemma hos världens bästa just nu och bara för att vi är så coola har vi träffat Neo och Brandur idag (Lovisa har bilder på sin kamera, snor från henne sen). Jag vann nästan 2 biljetter till melodifestivalen också. Det var jag mot en annan, först till 3 och jag ledde med 2-0 men sen orkade jag inte så hon vann.

Vi har även skaffat oss "Heja Salem"-tröjor som vi har på oss nu. Och snart ska vi hem till Arvid så det kasnke inte blir nåt tittande på melodifestvalen ikväll. Aja, vi får se, hellre fest än melodifestivalen sååå.

Och Neo gör världens sötaste smiliesar, bara så ni vet!

fredagfredagfredag

Superslapp skoldag idag.

Fysiklabb - "Det är inte så bra att ha labb på något vi inte ens börjat på än så idag ska vi bara gå igenom provet och sluta tidigare." Vi satt alltså där hela lektionen och gick igenom alla uppgifter på provet och jag fattar inte varför jag var så dum i huvudet och inte kunde de där sakerna på provet. Men om jag får bra på nästa prov så ska det här provet glömmas helt så nu gäller det att satsa.

Frivillig spanska. Eller ja, man får välja på att jobba i skolan eller hemma. Jag gick till lektionen, fick reda på att skolans internet inte funkade så jag inte kunde jobba och då jag gick därifrån.

Åkte till stan, kollade affärer i 40 minuter eller något sånt och sen tröttnade jag på det så då GICK jag tillbaka till skolan eftersom jag hade 40-45 minuter kvar av rasten. Tog lite mindre än en halvtimme att gå till skolan från stan så nu vet jag det. Fick känna mig lite duktig då som var ute och gick.

På historialektionen fick vi tillbaka proven. Jag fick G! Var helt säker på att jag skulle få IG så jag var glad. Jag var ännu en gång duktig och lät bli datorn på historian. 2 historialektioner i rad nu, känner mig duktig. Slutade efter historian och åkte hem.

16

Idag fyller lilla Kristin 16 år och bara för att Kristin är världens bästa västkustenbo så slänger jag nu in 1000 (eller kanske inte, men många) bilder där hon är med.








(klicka på bilderna för att se större)


GRATTIS PLUTTEN! <3


Ridning på Vinur

På ridningen red jag Vinur. Första gången jag red honom i ridhuset (inte så konstigt eftersom jag bara ridit inne i ridhuset en gång tidigare) och i början gick allt bra. Kändes som om Vinur för en gångs skulle hade lugnat ner sig lite och verkligen lyssnade på mig. Hade blivit en bra häst helt enkelt, lite pigg men inte alls så farligt.

Som sagt, det var i början...

Varje gång vi töltade blev han hur pigg som helst och tempoväxlingar var inte att tänka på. Fick se till att hålla mig lite bakom nån av de andra, om det var för långt till hästen framför drog han iväg tills vi kom ikapp. Hatar sånt. Gick ju såklart att få ner honom i skritt på volt men ute på fyrkantsspåret samtidigt som de andra töltade fanns inte så mycket att göra mer än att hålla sig kvar på hästryggen och vänta på att övningen skulle ta slut.
Efter första tölten var han såklart pigg när vi skrittade också.

Som tur var blev det ingen trav eller galopp idag. Väldigt mycket tölt dock.

Som ni kanske ser blev det inte världens bästa ridlektion idag. Jag gillar inte Vinur. Får hoppas på att jag inte behöver rida honom på ett tag nu.



Förresten, läste igenom hela inlägget nu och insåg att det verkar som om ALLT gick skitdåligt. Så var det ju inte, flera saker gick bra och jag fick Vinur att gå riktigt fint, bara det att tölten inte gick så bra då Vinur är pigg och dum i huvudet.


11 mars

Bara engelskaprov, matte och musik i skoaln idag. Torsdagar är bra dagar.

På musiken spelade vi i våra band och sen spelade vi upp för varandra i slutet av lektionen. Jag spelade piano och sen helt plötsligt bestämde jag mig för att jag skulle sjunga också då Ida hade svårt med sången samtidigt som hon spelade trummor. Aldrig igen säger jag bara.  


På vägen hem gick jag av bussen så jag fick gå förbi kolonilotterna. Ramlade rakt igenom snön och satt helt plötsligt med snö upp till låret på ena benet. På något smidigt sätt kravlade jag mig tillslut upp efter några sekunder sittandes i snön utan att veta vad jag skulle göra. Tur att ingen såg. Höll som vanligt mobilen i handen men den klarade sig från att bli blöt den här gången.

När jag kom hem blev det en timmes slappande och sen iväg till stallet.

Pusshej!


19

I somras gick jag och några kompisar genom stadsparken. Det var en sån där kväll i slutet av sommarlovet då man är klar med allt resande och bara chillar runt i sin hemstad.

Vi hade precis lyckats bli av med några jobbiga afrikaner när vi hör ett träd som brakar ihop. Vi gick förbi trädet och börjar av någon anledning prata med killarna som står där (tror att det var någon som ropade nåt) och får reda på att det var en av de som hade tagit sönder trädet. 

De bjöd oss på lite dricka och när vi åkte hem efter flera timmar hade vi alla flera nya telefonnummer i mobilerna.

Nya namn i telefonlistan = nya vänner på facebook.

Tog inte många dagar innan jag insåg att en av de där killarna lyssnar på ungefär samma musik som mig (Pop, ni vet Håkan Hellström och sånt) och dessutom är en grymt bra kompis. Nu är han en av mina närmaste vänner och idag fyller han 19 år.

Så: GRATTIS TONY PÅ 19 ÅRSDAGEN!



(Och ja, jag vet att du inte tycker att det är så kul med med all grattis-på-födelsedagen-uppmärksamhet och det är just därför jag har sagt grattis så många gånger idag)


pluggpluggplugg

Fick tillbaka mitt fysikprov idag. Visste att jag hade gjort en del fel men att det skulle vara såhär många fel är sjukt!
När läraren skriver "Vet att du kan bättre, deppa inte ihop, det kommer fler chanser" på provet, DÅ är det illa.

Nej nu ska jag börja göra fysikläxorna och plugga inför fysikproven igen. Funkade ju inför första provet, nu bara sjunker jag ett betygssteg varje gång. Finns det inte mycket mer att sjunka till nu.

Resten av pluggandet ska jag också ta tag i.
Matten har jag inte tagit hem och jobbat ikapp i på flera veckor. Man hinner ju aldrig allt på lektionerna så då gäller det att ta hem och jobba ikapp men det gör jag nästan aldrig. Har iallafall tagit hem boken så det ska jag göra nu.
Ska även göra svenskaläxan till imorgon (läsa en fjärdedel av en bok och skriva om sättet de miljöbeskriver i boken).

Ja, ni ser, jag har lite att göra.

Pusshej!

Failbook



http://failbooking.com
Nattens underhållning

Laakso



Laakso – Norrköping

Skönt att för en gångs skull sova ut mitt i veckan

Hej!

La mig i sängen och släckte lampan 22.15 igår kväll, somnade direkt. Klockan 7 ringde klockan imorse (sovmorgon på tisdagar) men jag låg kvar i sängen och halvsov till tjugo-kvat i 8. Länge sen man fick över 9 timmars sömn, hur skönt som helst! Man vaknar utsövd och är glad.

Efter skolan hoppade jag av bussen i stan. köpte present till pappa (han fyllde år förra lördagen) och två armband till mig själv.
Har haft armband på mig nästan varje dag i 2 veckor och börjar bli lite beroende nu. Och jag vill ju såklart ha lite att variera bland så därför behövdes några nya armband.
Åkte hem ganska snabbt eftersom jag ville åka på samma biljett hem som till stan.

Puss!

Trötta på måndagsmorgonen?

Idag på bussen märktes det att det var måndag morgon. Var ca 8 st som skulle av bussen vid skolans hållplats men alla glömde trycka på knappen så vi fick gå av på nästa hållplats istället.
Har varit med om det förr men då var det bara jag som skulle av på skolans hållplats och jag tänkte inte på stoppknappen, nu var vi 8 st!
Så kan det gå när man är van vid att någon annan trycker på knappen...


Här i Uppsala ar vi gröna (stads)bussar.
(Bussen på bilden är inte bussen som går förbi skolan)


Be happy

Det är fyra plusgrader ute!
Det droppar vatten från taken när man går förbi och det är blött på marken men jag ska inte klaga för äntligen håller snön på att försvinna! And THAT makes me happy.

En annan sak som gör mig glad är att de här tre måstepluggainnan-proven vi haft inom en vecka nu är slut! Äntligen!

En dålig sak är att den där hästen jag skulle provrida imorgon är halt...

Men let's fokusera på allt positivit nu,
Puss!


Och ja, det här inlägget fick ovanligt många utropstecken.
(!!!!!! ;) )

Stan med Linnea

Hej!

Idag var jag först på stan med Linnea. Vi kollade lite affärer och satt och snackade och sånt. Lite vanliga saker man kan göra på stan när man egentligen inte har något att göra. Skulle köpa glass på Burger King men så var glassen slut/glassmaskinen sönder! Då fick vi varsin milkshake istället och tjänade därmed 3 kronor. Goda milkshakes var det också, kanske ska börja köpa det istället för glass? Räckte längre än en glass bara för att det gick så segt att dricka genom sugröret.
Efter några timmar på stan köpte Linnea en ny mobil och stack iväg till stallet. Jag gick runt själv i en halvtimme eller något sånt och sen åkte jag hem.

Väl hemma fick jag hjälpa mamma med tvätten och plugga spanska (det jag skulle göra på lektionen i fredags när jag pluggade historia istället).
Nu måste jag plugga fysik men jag glömde miniräknaren i skolan. Känns ju bra när man har prov imorgon. Kan inte ta vilken miniräknare som helst heller, den måste ha tangens, sininus och cosinus.
Har inte räknat fysik på 3 veckor nu eftersom jag var ledig i måndags och måndagen innan var det lov. Ska iallafall kolla igenom hur man räknar ut alla saker så att jag kan dem i teorin och så får vi bara hoppas att jag kan använda formlerna och det imorgon också...

Pusshej!


Hahahahah, roligaste bilden. Första gången jag träffade en massa roliga personer bl.a. Linnea!

100306

Oj, oj. Igår var jag duktig och gjorde många saker. Hann dock inte blogga något efter mitt inlägg tidigt på morgonen så här kommer en sammanfattning av gårdagen.

Gick upp tidigt, fixade mig och åkte till Sara. Därifrån åkte vi direkt ut till stallet där Hetta står. Vi fixade lite med Hetta, tog bilder på henne (eftersom det för en gångs skull var ljust) och red lite. Även jag testade på att rida. Allt gick bra förutom det att det inte gick att få henne att stanna. Men som tur var så skenade hon aldrig iväg eller något sånt utan allt man gjorde var i kontrollerat tempo men om man skulle stanna fick man börja försöka stanna långt innan. Aja, jag ska provrida på tisdag och då får vi se hur det går. Tänkte dra med mig pappa så får han säga vad han tycker och så får vi prata med ägaren.

När jag kom hem åt jag lunch. Mamma hade precis gått upp och satt och åt frukost när jag kom hem. Jag var pigg och hade en massa extraenergi så efter maten böt jag om till träningskläder och drog med mig mamma ner till gymmet där vi tränade i kanske en timme eller något sånt.

Efter gymmet blev det dusch och fixning. Sen drog jag och mamma iväg till lite olika affärer för att klla på present till mina kusiners mamma som fyller år. Blev ett rosa/lila set med pilatesboll, gummiband, viktbollar och träningsdvd. Bara det faktum att allt var rosa/lila gjorde ju att vi bara måste köpa det. Från affären åkte vi hem och hämtade brorsan och sen åkte vi iväg till kusinerna.

Kusinernas mamma blev glad över presenten (de bor ute på landet och har långt till alla träningsställen och hon har länge tänkt köpa en pilatesboll) och vi åt mat, såg på melodifestivalen och fikade.

Åkte hem vid halv ett och när vi kom hem gick jag direkt till sängen och sov. Hur skönt som helst!



Världens längsta inlägg blev det visst men så kan det gå när man gör saker.
Nu ska jag fixa mig lite snabbt och åka till stan för att träffa Linnea i några timmar.

Puss!

hästbäst

Hej!

Det är lördag, klockan är kvart över nio och jag är uppe! Har varit vaken sen halv nio. En lördag. Sjukt.

Vad är det som fått mig att gå upp såhär tidigt då?
Jo, idag ska jag följa med Sara till stallet. Hennes medryttarhäst behöver en till medryttare och nu har jag och ägaren bestämmt att jag ska dit och provrida på tisdag. Vill se lite hur stallet och det ser ut innan så jag följer med Sara idag och tittar. Vi skulle kanske köra lite Natural Horsemanship idag. Sånt är kul!
 
Ska ta bussen till Sara om en halvtimme och sen får vi skjuts från henne till stallet.

Lite läskigt det här på tisdag egentligen. Provrida och sen kanske bli medryttare. Jag som bara hållt mig till ridskola och läger i 7 år. Men någon gång måste man ju göra något för att komma frammåt i ridningen.

Inte helt säkert dock om jag blir medryttare. Jag gillar egentligen lite lugnare hästar och Hetta (hästens namn, för er som inte fattar) ska tydligen vara väldigt pigg. Men det ska tydligen gå att få stopp på henne när man vill så det är ju bra iallafall.
Vi får se hur det blir. Känns det inte bra blir jag inte medryttare och känns det bra blir jag det.

Pusshej!

100


Har länge stått stilla på 99 men nu har jag 100 vänner på bilddagboken!

(Mindre än hälften som fortfarande är aktiva och alla bevakar inte men ändå, lite coolt att gå in och kolla vännersidan och så står det 100 istället för 99)

Och ja, jag använder fortfarande bilddagboken...

sommar snart?

Hej!

Provet gick sjukt dåligt så det pratar vi inte om nu.

Kan ju säga något annat som att det är sol ute idag! Det gillas, måste bara bli varmare nu.

Kollade nyss igenom en massa sommarbilder på bdb, JAG VILL HA SOMMAR!

Visdomsord från en viss Moto Boy

Money is not everything, music is.

iaueöbnrljfd

Dator och sömn borde inte finnas när man ska plugga inför ett prov. Särskillt inte när det är ett historiaprov då det är omöjligt att lyssna på lektionerna.

Frivilligt att gå på spanskalektionen idag iallafall så det blir historiaplugg hela den lektionen. Får ta och jobba spanskan hemma istället. Värsta är att jag måste säga till spanskaläraren vad jag gjort. Aja, bara att hitta på nåt.

Nu kanske jag borde gå och hämta historiaboken...

Pusshej!

Ridning i ridhuset

Red Kjarkur idag. I ridhuset! Första gången jag red inne i ett ridhus. Första gången för Kjarkur med så han var väldigt spänd och så men det gick bra ändå. Kjarkur är bra.
Skum känsla att rida inne iallafall.

Nej men nu ska jag umgås med mr. Historiabok resten av kvällen. Vi är inte ett dugg bra vänner och det han säger till mig är såååå tråkigt. Men jag ska göra ett försök, vill ju klara av provet imorgon.

Hejdå älskade dator och hej hatade historiabok säger vi nu.

Puss!

mandarinspam

Jag har förresten blivit admin på mandarinspam på facebook!
Mandarinspam är från början en bilddagbok med bara bilder på mandariner. Det är Tony Lek som tagit alla bilder, han är verkligen superduktig på att fota.
Nu finns mandarinspam både på bdb, facebook och twitter. Tror att det kanske kommer en hemsida snart också.
Tony bestämmde sig iallafall igår att ta en liten paus från facebook och lät mig bli admin och hålla ställningarna där medans han är borta. Han kommer tillbaka snart får vi hoppas.

Bli mandarinspamfans nu, ni kommer inte ångra det.
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Mandarinspam/466565215636?ref=ts


JAG VILL HA SOMMAR!

Hemma från skolan nu. Rätt bra dag faktiskt även fast jag inte kände mig motiverad till något alls när jag vaknade. För lite sömn och all den här jobbiga snön som aldrig vill försvinna. Blir bara så trött på den och kylan. Idag blåser det dessutom rätt ordentligt, gillas INTE!

Snart ska jag iväg till stallet, hoppas att det inte blåser lika mycket där för jag gillar verkligen inte kyla just nu.

Pusshej!

Dom kallar oss artister

Var väl ingen som missade Dom kallar oss artister idag?
Det här avsnittet handlade om The Ark, saknar dem verkligen. Så kul att de äntligen är igång igen på riktigt! Låtarna man fick höra i programmet lät dessutom väldigt bra, snart kommer skivan!

Nu ser jag på Grey's anatomy.
Favorittvserie <3

Nu tog reklamen slut.
Pusshej!

en listjävel

Yes, jag har tråkigt

Någon som förstår dig helt? olika personer förstår olika saker
Någon som du saknar? Lovisa, Linnea, Felicia, Ellie. Allt för länge sen jag träffade någon av er nu!
Någon som du hatar? finns nog inte en enda person som jag hatar. Att hata någon är starkt.
Vem kramade dig senast? mamma
Vem pussade dig senast? katten, haha
Vem ringde dig senast? mamma
Vem ringde du senast? mamma
Vem var hemma hos dig senast? kommer jag inte ens ihåg, gillar inte att vara hemma hos mig :o
Vem var du hemma hos senast? Kristin :) <3
Har du några kärleksproblem? Nja. Problem och problem, vill ha kärlek men är inte kär just nu.
Har du pratat med någon idag? haha vem går runt en hel dag utan att prata med någon?
Har du gråtit idag? nej. Kommer knappt ihåg när jag grät sist.
Har du skrattat idag? Japp


Jag:
Är singel? yes
Svär ofta? ibland
Sjunger i duschen? ibland
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? Eftersom jag brukar sova i mjukisbyxor och stor tröja skulle jag inte ha några problem att gå i det till skolan om det var idrottsdag eller något sånt
Skrattar åt dina egna skämt? Ja, annars är de inte bra ju.
Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis? Ja, bara det inte ser fejkat ut


Har du:
Piercingar? bara igenväxta
Syskon? en storebror
Jobb? nope
För många vänner?  nej
Rymt hemifrån? tror inte det
Färgat håret? bara tonat en gång. Jag är feg, haha
Bra självförtroende? Nej
Sagt "jag älskar dig" till någon? ja
Varit kär?  japp
Dumpat någon? mm
Gjort något olagligt? vem har inte?
Somnat i skolan? nej, faktiskt inte
Brutit ett ben? brytit ben i ena armen, spricka i den andra (alltså haft båda armarna gipsade, en i taget såklart) och tagit sönder ena knäskålen rätt ordentligt. Men brytit ett ben i benet, nej (om inte knäskålen räknas)
Tappat bort mig i min hemstad? hahah jag har tillochmed gått vilse i Storvreta!
Sett en fallande stjärna och önskat? ja
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? hela tiden
Smugit ut utan lov? japp
En hemlighet som ingen annan vet? kanske?
Sovit en hel dag? typ
Somnat gråtande? ja
Hånglat med två personer eller mer på en kväll? beror ju lite på hur man räknar...
Blivit generad inför folk? jämt
Varit kär i någon utan att säga det till personen? yes
Ätit musslor? tror det
Varit på en festival? Ja!
Haft ett förhållande i under en månad? ja
Blivit kallad player? Tror inte det
Färgat ditt hår svart? nej



Vad:
Längtar du till mest just nu? SOMMAREN
Ska du göra i helgen? plugga :(
Har du för kläder på dig? Jeans, T-shirt, Hoodtröja, armband
Gjorde du igår? skolan
Ska du göra i vinter? Det är mars, vintern är slut nu (jag dödar den som påpekar att det är snö ute)
Åt du senast? mat?
Har du för mobil? sony ericsson någonting
Vad köpte du senast? Moto Boys nya skiva
Skulle du gjort om du såg ett lik i skogen? Fått panik och först stått stilla och inte kunnat röra mig i någa sekunder, sen sprungit därifrån och i ringt någon.


Vem/vilka:
Slog du senast? Kommer inte ihåg :O
Fick du sms från senast? Tony
Pratade du med i telefonen senast? mamma
Älskar du? De bästa <3
Skulle du kunna göra allt för? de riktiga vännerna
Var du med senast av det motsatta könet? beror ju lite på hur man räknar. Folk i skolan? De där på festen i lördags?
Kan du lita på mest? Finns ett par personer
Vet mest om dig? Oj, jag vet inte :o


Inget är på riktigt när man lever som vi lever här

Igår sa jag att jag inte skulle äta semlor på ett tag.
Idag i skolan fick vi semlor  igen. Och man kan inte låta bli att äta gratis semla i skolan eftersom man gärna vill bli mätt och skolmaten är inte speciellt god. Och finns det något bättre sätt att bli mätt på än att äta en semla? Tror inte det.

Hade engelskaprov idag. Prov om varför man pratar engelska i 10 olika länder. Hade inte pluggat ordentligt (läs: läst igenom texten en gång, pluggat lite i skolan på en lektion också) så det gick sådär. G-frågorna var lätta men resten bara skrev jag på utan att riktigt veta vad jag skrev.

På fredag har vi historiaprov. Jag HATAR historia. Värsta som finns. Har ingen aning om vad provet handlar om och känner mig inte ett dugg motiverad att öppna boken. Måste iallafall börja plugga idag.

På måndag har vi fysikprov. Svåraste ämnet. Bara historia som är svårare men det är ju bara för att historia är så sjukt svårt. Måste börja plugga på fysiken idag med.

Jag har även flera sidor i matteboken att räkna, en telefonlista (orkar inte förklara. Grunden till en novell. Alla som läst Strindbergs "ett halvt ark papper" fattar), kemiläxa och säkert fler läxor jag redan glömt.

Jag
Orkar
Inte
Plugga

Har varit i skolan 2 dagar efter sportlovet och är redan skoltrött igen. Det är ju bra. Eller inte.

Aja, kanske ska skriva telefonlista, plugga historia eller plugga fysik nu. Det MÅSTE jag göra idag iallafall.

Eller så ser jag på Top Model som börjar nu. Det känns ju lite roligare...

Semlor

Idag fick vi semlor i skolan (och nej, det var inte minisemlor som det brukar vara i skolan utan det var riktiga, stora semlor) och nu fick jag ännu en av mamma. Gott gott men usch vad mätt man blir mot slutet.



Har nu ätit 4 semlor i år och börjar bli riktigt trött på det. Det är ju inte direkt nyttigt heller.
Fast jag ska inte säga att jag inte ska äta nån mer semla iår för det lär ju bli minst en till. Är dock väldigt trött på semlor just nu.


tonkow.se

Haha, såhär kan det gå när man klagar :o
Fast det var väl i ungefär 5 min det såg ut såhär, sen bytte han igen.

två randiga outfits

Slänger in två outfitbilder från igår och i lördags:


Lördag:
Grå/vit-randig tröja - H&M
Kjol - H&M
Strumpbyxor - H&M
(Haha, bara H&M men billigt och bra ju ;))

Igår (måndag):
Blå/vit-randig tröja/tunika/klänning - H&M
Skärp - H&M (tror jag)
Svart, långt linne - Gina Tricot
Strumpbyxor - H&M (samma som på lördagen)

Armband från Ur&Penn och JC.

Trött

Är så sjukt trött just nu.
Måste plugga både engelska (har prov imorgon) och matte (var ju borta igår och måste räkna ikapp) men jag orkar verkligen inte. Skulle kunna gå och lägga mig och sova redan nu om jag bara lämna soffan och tvätta bort sminket.

Lost in the call

Imorgon släpps Moto Boys nya skiva, Lost In The Call.
Idag såg jag den på Åhlens här i Uppsala.
Jag har Moto Boys nya skiva före alla andra! :D

Sova?

Nu ska jag nog sova. Upp och iväg till skolan imorgon, inte pepp alls men man måste ju tillbaka till det någon gång. Önskar bara att lovet var längre.
Är iallafall sjukt trött nu, sov 3½h inatt. Inte kan jag sova på/i tåg/buss/flygplan/väntsalar heller och även fast jag suttit stilla större delen av dagen är jag trött. Att var apå olika platser och se olika personer och hela tiden försöka hålla koll på alla sina saker är faktiskt lite ansträngande.

Så nu ska jag sluta tjata om att jag ska sova och göra det istället. March iväg till toaletten och tvätta bort sminket och borsta tänderna.

Godnatt!

9 timmars resande idag

Åkte från Krisitn 7 imorse och kom hem strax efter 16. 9 timmars resa alltså. Råkade ta en för tidig buss till flygplatsen och flyget var 50 minuter försenat så jag fick sitta på flygplatsen i 3½ timme. Gjorde iochförsig inte så mycket då jag gillar flygplatser. Gillar att flyga med, men flygresan var KORT. Så går det när man flyger inrikes.

Har lagt ut bilder och skrivit allt på bilddagboken / soclog .
Bilder från festen i lördags finns på bilddagboken.

Nu börjar Boston Yea Party så nu ska jag se på det.
Pusshej!


Söndag

Det blev fest igår ändå. Fast vi stack från den till en annan istället då det inte hände så mycket. Andra festen var roligare. Lite bilder finns på facebook, finns såklart fler bilder men vissa saker borde helt enkelt inte hamna på internet.

Idag har jag sett:
.
Kristin ta sönder ett glas
En nyfödd kalv
Otroligt fula bilder från gårdagen
.
.
Idag har jag även:
.
Sovit bort halva dagen
Trott att klockan varit något helt annat än vad den var
Lagat en skitgod pizza (vi såg till att inte bränna maten den här gången...)
.
Imorgon ska vi upp tidigt och jag ska åka hem.
Ska flyga hem. Läskigt med egen incheckning och sånt, har aldrig gjort det förut. Blir inte kul att åka hem heller eftersom det varit så kul här. Men nu är lovet slut, ser inte fram emot skola på tisdag men förhoppningsvis kan jag imponera alla med min coola dialekt jag fått. Får bara hoppas att jag har kvar den när jag kommer hem och att den inte försvinner på flyget eller nåt.
.
Pusshej!

RSS 2.0