1a advent

Jaha, vad ska man göra idag då? Jag sa nej till att följa med pappa och Oscar till gränby centrum. Det ångrar jag lite nu. Finns inget att göra här hemma nu ju. Iofs finns det 1000 saker att göra med inget lockar ;) Haha idag ska ajg bara lata mig hela dagen.
Vad ska du göra idag?

Juste, det är första advent idag. Hoppas att pappa och oscar kommer hem med lite pepparkakor, lussekatter och julmust :D

stan med sofia är några till

Kom nyss hen från stan. Haha det hela började med att Sofia och ida hade stått och väntat på mig vid busshållplatsen men jag trodde att de var inne på stationen så vi sprang visst förbi varandra XD hahahahahhahahah XD.
Aja, vi ahde iaf jättekul. Efter nån timme träffade vi en som heter andreas oxå så vi var med honom.
Vi gjorde inte så mkt utan gick mest bara runt och så :) Rolig dag iaf :D<3

stan snart

Hej!
Nu ska jag äta frukost och fixa mig lite. Sen så åker jag till stan och träffar Sofia och hennes kompis :D Jag behöver köpa lite nya tröjor tror jag. vi får väl se om jag hittar nåt. Nej, nu är nog mitt tevatten klart så jag ska ner och äta frukost.

Puss <3


Tomorrow

Imorron ska jag till stan och vara med Sofia och hennes kompis Idah. Ska bli grymt kul! :D Alltid kul att vara med Sofia. Synd att inte sara kan vara med som det var tänk från början. Hon är tvingad att ha loppis i skolan XD Hahaha stackare <3


idol hahahahahahhahahahhahahha

hahahahahahaha jag såg på idol nyss. hahahahha jag dör XD hahhaha den där tjejen som skrek rakt i Johans ansikte, Hahahahahhahahahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhaha XD

Förresten så hoppas jag på att alice åker ut idag. sen nästa vecka åker johan och då blir det robin och kevin som möts i finalen och där ska kevin vinna. visst låter det bra? :D

mms

Jag kan inte ta emot mms på min mobil (behöver installera nån konstig sak först och det orkar jag inte).
Tele2 är så smarta att de skickar mms till mig ändå.

i tidningen idag

Farfar


Kort inlägg så folk orkar läsa ;)

Skolan idag. Fredagar = kort dag = skönt!

spanska
matte
idrott
lunch
svenska

Jag har spanskaprov om exakt en vecka. inte kul. Men det verkade inte vara så svårt :)

Haha sen efetr skolan mullade erik ellan XD
Jag stod brevid och tog kort. haha snäll jag är ;)

orkar nån läsa min blogg?

Haha jag har kommit på att om jag skriver sådär som jag skrev i förra inlägget kommer ingen orka läsa mig blogg. För visst är det jobbig att läsa så där långa texter? ;) Och nu ska jag även försöka börja skriva stor bokstav i början av alla meningar och stava alla ord rätt.

lite ordlista på ord jag brukar stava fel på när det går för fort ;) :

avr = var
ajg = jag
avra = vara
coh = och

Sen finns det även många fler. men det är rätt lätt att se vad det ska stå tror jag. oftast är det de två första bokstäverna som bytt plats :P

Och nu ser jag att jag misslyckades med att skriva med stor bokstav i början av varje mening.

lucia, bild, no, snack med syon

läsning
engelska
svenska luciaträning
lunch
bild
matte/NO

vad ska man säga? luciaträningarna är inte så roliga som de skulle kunna vara. vi har väl sämsta musikläraren man kan ha och alla låtar är alldelles för ljusa. kan han inte bara sänka dom? då skulle alla klara av att sjunga starkare och allt skulle låta mkt bättre. och de som klarar av att sjunga så där ljust som låtarna går tvingar han att de ska sjunga överstämma så det blir ljust för dom med. jag lovar. alla vill att låtarna ska sänkas. aja, jag har iaf fattat varför luciatågen på den här skolan är så dåliga. det är för att alla låtar är för ljusa.

på bilden blev jag klar med min bild :) den ser lite konstig ut men jag orkar inte bry mig. de andra vid mitt bord satt hela lektionen och kollade på bilder våran nya bildlärare har gjort. de var asfina! och flera utav hennes bilder hade bl.a. sålts som julkort på gallerix.

på NOn så hade vi test nationellt no prov. eftersom det är första året med np på no så var det inget gammalt prov utan bara ett testprov som de skickade ut. och det var inte så långt heller. fast jag var och pratade med syon halva provtiden (det avr ju bara ett testprov och inget betyg skulle sättas på det) så jag hann inte göra hela. förresten så var det konstiga frågor och det gick inte alls bra för mig. hoppas att det riktiga provet vi får i maj är mkt lättare.

pratade emd syon ja... jag kan ju lätt säga att våran syo är jättekonstig och inte alls bra. jag hade ju lixom redan bestämmt mig för att jag kanske skulle gå natur media på lundellska och hon visste inte ens att det fanns. och hon visste inte heller vilka skolor det fanns nv på. borde man inte kunna sånt när man är syo? aja hon kollade bland sina papper iaf och det fanns flera skolor att välja på om man ville ha nv/nv. media var inte så bra att välja efersom det skulle jag kunna läsa in sen och det skulle avra lättare att läsa in media efteråt än att läsa in naturvetenskap efteråt. egentligen är jag ju inte så intresserad av nv men det är en bred linje och jag hatar so. men mitt förstahandsval är nog fortfarande natur media på lundellska. har iofs aldrig varit där och sett hur det ser ut. lundellska kanske är en skitdålig skola..
en bra sak jag fick ser var iaf vad medelpoängen bland de som kom in på nv på 4 skolor hade. jag ska ju lätt inte gå rosendal, de hade ett snitt på 285p. fast det är ju kommunens satsarskola.. resten ahde ett medel på ungefär 250 och det är väl där jag ligger(?).
fast det fanns inga uppgifter om vad det var för medelpoäng förra året på natur media. hoppas att det inte är så höga poäng. man vill ju inte känna sig osmartast i klassen.

sen när jag kom tillbaka till min NO lektion fick jag 5 min att skriva klart provet på och sen gick vi igenom svaren och pratade lite om hur frågorna var och så. haha det gick inte alls bra för mig. det avr mkt jag inte visste så jag bara gissade lite (iofs var många frågor så att man skulle gissa på).
sen efter det så fick man välja att räkna matte eller göra ett kemipapper. jag coh lollo valde kemipappret och hann precis bli klara :)




förresten så är lovisa den lilla saken i london nu! jag vill oxå! och jag stör mig på att inte kunna smsa henne :/

lite shopping med pappa

oscar skulle till boxningen och jag behövde köpa kläder som jag kan ha på begravningen. därför följde jag med när pappa oscar till boxningen. på vägen dit åt vi på mcdonalds :P sen lämnade vi oscar och jag och pappa åkte till gränby centrum.

jag trodde att det inte skulle gå att kunna hitta kläder till mig när pappa är med (han är ju sån där som bara ska in i affären och köpa det man ska ha och sen gå. det ska gärna vara över på mindre än 5 min). först tyckte han att de sakerna jag pekade på var "för mkt festkläder" eller för kort kjol eller nåt sånt :P men tillslut hittade vi en svart klänning till mig som var helt okej. jag behöver bara en kofta eller nåt att ha över men jag vet att jag har nån kavej eller nåt sånt hemma hos mamma. ska kolla om den passar ihop med klänningen eller om jag ska ut på jakt efter en svart kofta eller nåt sånt.
man vill ju vara rätt snyggt klädd ändå för hela den sidan av släkten kommer ju vara där och min fasters sambo äger en stor klädaffär så mina kusiner kommer säkert ha jättesnygga kläder på sig ^^.

sen gick vi runt lite på gränby centrum. den nya delen där har ju premiär imorron och nu var det invigning för de som var inbjudna vilket inte vi var. haha men åhléns har tjuvöppnat redan idag så in dit var vi och kollade. ska bli kul att gränby centrum blir större eftersom jag kan cykla dit från mamma utan problem och det kan vara skönt att åka dit om man inte orkar gå ute på stan när det är dåligt väder.
annars så var det kö in till ica kvantum bara för att de bjöd på tårta eller nåt sånt. hahaha såg lite kul ut.

sen åkte vi till ica maxi. jag tvingade med pappa in på siba först för att kolla på kameror. pekade ut de som jag tyckte verkade bra. fast jag tror ändå inte att jag får nån kamera i julklapp av pappa.

sen in på ica maxi och jag såg till så vi köpte dubbelt så mkt saker som vi behövde :D så som lite frukt, nötter, yoghurt (stavning?), lypsyl och chokladkalender.

sen hämtade vi oscar på boxningen. det var första gången jag var in dit och det stank svett och linement. tur att jag inte behövde vara där inne så länge :)

26/11

jag gillar inte att vara i skolan onsdagar. de är så långa!
idag var det jättemånga som var borta :O

engelska
idrott
hk
so
svenska
matte

på idrotten lekte vi lekar för att det var så många borta. gymnastikprovet blir nästa vecka istället

praktiskt prov på hkn. baka bullar. mina blev jättefula och det gick inte alls bra! men de gick att äta iaf.

hade klassråd på SOn. hahah vi hade 100 saker att klaga på och satt och skrek och klagade. mest på musikläraren och lottie sa att hon inte kunde göra nåt åt det utan att vi var tvugna att säga till rektorn. men den rektorn (vi har 2 rektorer på skolan) som har min klass var visst pappaledig nu. så vi fattade inte vem vi skulle gå och klaga till. vi lär oss ju inte ett dugg av våran musiklärare och han lottar säkert bara ut betygen.
 
på matten hade vi ingen lärare men eftersom vi hade halvklass så satt vi i samma rum som den andra halvan av klassen som hade svenska så mari anne kollade till oss.

sen när man gick hem var det redan mörkt ute. och martin försökte mulla mig men det gick inte. det enda som hände var att min mössa ramlade av XD


Sofia <3

bara för att sofia är bäst tycker jag att alla ska gå in på sofias blogg nu :D

klicka här, här eller här.

eller http://simpleheart.blogg.se/


disneylåtar! :D<3


håltimme, soprov och snöööööö

skolan idag då.

läsning
spanska håltimme
musik
engelska
lunch
SO

läsningen fixade jag en ny bok sen satt jag och snackade med folk. vem orkar läsa när man ändå bara har 5 min på sig att läsa?

var halt på vägarna och fortfarande mkt snö (fast nu hade dom plogat nästan överallt) så min spanskalärare var inte i skolan. och vi fick ingen vikarie heller :D haha det var lite kul för varken spanskan, franskaen eller basen hade b-språk men de som hade tyska var tvugna att gå på sin lektion. haha och det är bara 2 st i hela min klass som går på tyska! XD

sen musik. läraren var sur och dampade på oss och vi blev sura på honom och dampade tillbaka. vi skulle rösta om en sak och det var bara en som röstade. vi andra vägrade för att läraren vägrade lyssna på oss.

på engelskan arbetade vi på med en sak. skittråkigt!

lunchen gick att äta. WOHO!

Sen var det SO-prov. inte alls kul. det avr hur mkt som helst; första världskriget, ryska revolutionen, facsism & nazism och spanska inbördeskriget. hur många händelser, namn och datum som helst att hålla reda på. det gick inte alls bra. hoppas på att jag får G iaf.

sen trodde vi att det skulle avra klassråd (läraren sa det först) så jag var kvar i skolan i ca 15 min. sen får vi reda på att vi inte ska ha klassråd. kul va? jag hade kunnat gått hem mkt tidigare. dessutom tycker jag att de som alltid skriver prov länge borde lära sig att göra proven snabbare. man kan inte alltid ha hur lång tid som helst på sig.


sen när jag gick hem var jag ju världesn smartaste och orkade inte gå runt grusplanen utan gick över. först för att ens komma in på grusplanen fick man gå igenom snö som var upp på låren. sen över hela grusplanen  var det snö upp till knäna och typ ingen ahde gått där innan. sen när jag skulle ta mig ut från grusplanen hade plågbilen plogat upp en massa snö just där. smarta jag hade inte tänk på det innan. så fort man trampade i den så gled man ner. jag stod med snö till magen och försökte ta mig därifrån. haha sen när ajg tillslut kom därifrån så halkade jag på en isfläc och ramlade rakt ner i snöhögen igen XD hahahahhaha

halt :o

hahah när vi skulle åka från mamma till pappa var det ashalt på vägen :O och så i en rondell (finns en jävla massa rondeller på den där vägen. har ingen aning om varför det är så många. typ 5 st på rad) så fick vi sladd och så åkte vi runt så att vi stod åt helt fel håll i rondellen XD hahahahha XD
och sen när vi kom till storvreta såg vi att den där bussen som hade fastnat i diket fortfarande var kvar. och på andra sidan vägen hade en till buss fastnat i diket. hahaha bilarna kunde knappt komma förbi XD
och sen när vi kom till min gata och så skulle vi vända i vändzonen och där var det inte skottat så vi körde fast XD hahah men sen kom en granne ut och jag och han putade på bilen och då gick det. och sen lät inte mamma mig komma in i bilen för att det avr så kort så jag sprang efetr och då halkade jag nästan XD hhahahahhahaha XD

nu måste jag plugga so men orkar inte. jag vill inte! inget utav det där fastnar i min hjärna.
snälla, snöoväder en dag till så att det inte blir nån skola alls imorron? snälla ?

snöstorm

snöoväder idag.
bussen avr ju såklart sen så jag kom sent till skolan. missade nästan hela läsningen, var bara med de 5 sista minutrarna.

sen so. vi avr i datasalen och skulle ta ut fakta. alla skrev ut en massa skit och skrivaren fick damp. så det ända jag fick ut var 2 små kartor. kul. jag ligger långt efter nu...
 
under SOn ropade de ut i högtalarna att vi inte fick lämna skolan pga vädret. och de sa att bussarna inte gick och att man kanske skulle få sluta tidigare.

sen matte. matte är så tråkigt!
de ropade ut i högtalarna att ingen buss skulle gå på ett tag. så ingen skulle få lämna skolan innan 15.

sen var det nån äcklig lunch.

sen kemi. helt okej, verkade som om ingen i klassen orkade tänka så då blir det segt arbetstempo coh man sitter mest och pratar.
de ropade ut i högtalarna att alla skulle sluta klockan ett. bussarna till olika ställen på landet (vattholma, skyttorp, ängeby osv.) skulle gå kvart över ett. upptåget och stadsbussarna skulle gå som vanligt fast med kraftiga förseningar. vi fick sluta kvart i ett :D
 
ja förseningar kan man ju säga. jag fick vänta en halvtimme på att en buss till stan skulle komma. bussen var fullproppad -.- . sen så i stan fick jag byta buss så jag kom hem. en sträcka som i vanliga fall tar 35 min tog idag 55 min bara för att bussen körde så långsamt.


dom=bor*

usch vad so är tråkigt. har läst egenom allt en gång nu och jag blev inte ett dugg smartare av det.


kristin skriver bra hon x) <3


det var ju inte ett litet stavfel utan det var ett helt annat ord hon skrev XD hahahahahha <3

datorn hela dagen

idag ha rjag suttit framför datorn hela dagen. fast nu på kvällen har jag kankse varit borta från datorn en och en halv - två timmar elelr nåt sånt X) men vilket liv jag har va? ;)

if only your bed could cry

underbar låt <3

http://music.myspace.com/index.cfm?fuseaction=music.popupplayer&songid=32264845&artid=4353722&albid=8655269

det snöar :D

det snöar :D och nu har snön varit kvar ganske länge utan att smälta bort (sen i onsdags). hoppas den ligger kvar över jul och nyår. sen kan den försvinna och det bli sommar igen? :)  eller okej, den kan vara kvar under januari oxå. och februari. men jag vill inte ha nåt tråkigt snösask. snö eller sommar vill jag ha. inget jobbigt mellanväder.

känns som om jag är den ända som idag sitter hemma framför datorn hela dagen. fast jag orkar inte göra nåt heller. och jag måste plugga SO.
jag hatar So. vi får väl se, lite plugg kanske det blir. annars måste jag råplugga imorron och jag som ska försöka höja mitt betyg (fast jag kommer inte lyckas. det har ajg ju märkt). iofs skulle jag inte kunna få bra på ett SO prov genom att bara råplugg dagen innan. jag är sämst på so. så jag måste väl plugga lite idag...

rip

usch, idag ser jag riktigt hemsk ut.
varför syns det så tydligt på morronen på en om man gråter innan man somnar?
jag kan väl lika gärna berätta vad det är som hänt. det är farfar. som dog igår :'(
så igår gick jag runt och försökte vara lite glad iaf. ända tills jag skulle sova. men då kunde jag plötsligt inte vara ledsen. jag skrev ett sms som jag skickade iväg och när jag fick svar på det smset kom tårarna. och det avr inte lite tårar heller. det verkligen forsade ut tårar. sen så tog dom helt plötsligt slut. kan tårar göra det?
jag försökte sova men det gick inte. så den här natten har jag inte sovit så mkt heller. lyssnat på musik har jag iaf gjort. hela natten, även de få gångerna jag somnade till lite så lyssnade jag på musik.

så nu när jag vaknade för 7e gången (?) och bestämmde mig för att gå upp såg jag hemsk ut. tur att det är söndag och att mamma och oscar inte är hemma.

linneaaaaaa :D:D:D

nu har jag varit hemma i flera timmar utan att skriva ett inlägg. finns så mkt att skriva egentligen. fast jag vill inte för då kanske jag inser vad som verkligen hänt. :'(


dagen med linnea var iaf underbar :D vi var ute och åkte pulka 2 ggr (första gången avr det så många andra ute i backen och det avr jobbigt att gå uppför backen hela tiden XD så då gick vi hem till henne). vi åt även pepparkakor, var inne på internet, satt och snackade, åt vindruvor, fotade, drack saft och en massa annat :D <3 linnea är bäst <3 tack för en rolig dag <333

hos linnea

så nu är jag hos linnea :D hahahah det avr kul när jag skulle gå från busshållplatsen till henne och riungde henne coh så gick hon ut på sin balkong och båda stod och sdkrattade i mobilerna XD hahahahah
snart ska vi åka pulka :D:D:D

jag ser det snöar jag ser det snöar

iofs snöar det inte just nu. men det ligger ett tjockt täcke med snö ute :D
så idag ska jag vara med linnea och åka pulka :D det avr verkligen jättelänge sen jag åkte pulka och det kommer bli grymt kul!
åh det är verkligen underbart väder ute :D 3-4 minusgrader och soligt. och en massa snö!
men hahah jag kommer säkert inte veta när jag ska gå av bussen och sånt till linnea för jag har aldrig varit hos hennes pappa bara hennes mamma XD men det fixar sig nog, blir säkert så att jag ringer linnea redan när jag är inne i stan XD
och jag har inga täckbyxor! får nog bli så att jag tar med mig ett extra par byxor till linnea så jag slipper gå runt i blöta byxor hela dagen.

det kommer bli en rolig dag. vad ska ni göra idag? ska ni vara ute i snön och göra nåt?

the ark gör julpyssel med grynet

hahahahaah XD

skola + dagens outfit


fredag idag då. vilket betyder först skola. det avr nog första dagen i hela mitt liv som jag hade leggings på mig i skolan :o
stressade sjukt mkt på morronen och sprang till bussen (som tur var var bussen några minuter sen). sen kom jag ju till skolan lite för sent så jag fick skynda mig till skåpet och hämta böckerna. sen på spanskan skakade jag fortfarande lite bara för att jag hade stressat så mkt XD.

såhär var dagens schema :

spanska
matte
(luciaträning)
idrott
svenska


på spanskan fick vi ett läxförhör som egentligen avr till tisdagen men då var nästan alla på luciaträning så det blev idag istället. det visste ju inte vi! och det var verkligen assvårt. :(

sem matte. jag fick veta vad jag fick på matteprovet igår. 40/40 alla rätt! :D jag behövde verkligen det här efter det förra matteprovet som var mitt sämsta någonsin.

istället för lång rast mellan matten och idrotten var jag på luciaträning. jag gick efter halv för att vara med på idrotten. jag tycker att våran musiklärare borde sänka nästan alla lucialåtarna för de flesta av dom är jättehöga!

på idrotten hade vi gymnastik. var väl helt okej, rätt slappt. jag klarade stå-sitta-ligga på rygg-sitta-stå på bom. ahahh det avr verkligen jättemånga som inte klarade av det utan bara ramlade ner brevid. jag kanske har lite balans ändå?

på svenskan skrev vi noveller. usch jag är verkligen inge bra på det. nu har jag börjat iaf men det blir inte alls bra. jag har ingen fantasi! kan inte nån bara säga till mig vad jag ska skiva om?
sen så gick jag 5 min tidigare från svenskan för att hinna med bussen. haha det var lite kul för läraren var inte inne i klassrummet när jag skulle gå (men jag hade pratat med henne lite innan) så jag började ta på mig jackan och skulle gå. och då ville ju såklart alla andra oxå gå. och peter stoppade mig vid dörren och sa att det avr 5 min kvar och att jag inte skulle gå. haha fast då ropade jag på mari anne och hon sa att jag fick gå coh att alla andra skulle vara kvar. ahhaha stackarna. men de skulle typ bara avsluta det de höll på med.

    (klicka på bilderna för att se större)
haha första bilden är extremt ful XD

mörkblå klänning/tunika/lång t-shirt (say whatever you want)
vitt skärp
svarta leggings
raggsockor
converse
stor, fet och mysig dunjacka

så när jag var inne hade jag alltså inga fickor. vart hade jag mobilen då kanke ni undrar? den låg i sockan XD hahahahah det måste sett ut som om mitt ben var svullet eller att jag fått en stor knöl där eller nåt XD


smells like teen spirit (endast piano)

hahaha jag smsade till sara att jag tyckte att den här pianoversionen av "smells like teen spirit" var bra. hahaha hon trodde att jag avr sjuk eller nåt för i vanliga fall brukar jag tycka att låtar med bara piano utan nån sång eller nånting är tråkiga. men den här var fin :)


With the lights out it's less dangerous

läsning
engelska
svenska
lunch
bild
matte

det avr dagens schema.

på engelskan börkade vi med nåt nytt stort arbete om 2 texter. drygt. jag vill inte. varför inte jobba på som vi brukar?

på svenskan spelade vi upp våra teatrar från boken möss och människor (eller heter den människor och möss? nej möss och änniskor är det nog). jag hade ju mest repliker av alla ;) haha en kort mening XD var rätt kul att se när alla andra spelade upp sina scener :D

pizza till lunch. går att äta iaf och det är ju possetivt :D

på bilden fortsatte vi måla den där bokhyllan. nu ha rjag bara väggen kvar sen är jag klar. fast det blir inge snyggt. och vad ska jag ha för färg på väggen? nåt förslag?

sen ahde vi matteprov. gick väl sådär. som vanligt. jag kan ju sakerna egentligen men jag gör ju nästan alltid en massa slarvfel. vet redan en sak jag nog har fel på. glömde att skriva en sak iaf, hoppas att det inte var så viktigt. hoppas det blir mvg för annars kanske jag sänker mitt betyg och det vill jag ju inte!
sen fick vi som läxa att göra de 10 första talen i nästa mattekapitel. eftersom det var ca 40 min tills min buss skulle gå satt jag i klassrummet och räknade de där talen. det tog kanske 20 min så det avr inte så farligt. när jag gick därifrån satt fortfarande nästan halva klassen kvar och gjorde sina prov.

19/11

dagen började med att jag tröck på snoozeknappen på mobilen när jag skulle vakna. inte bra. även om jag bara vaknade 10 min senare än vanligt så stressade jag en massa. kom iaf fram till busshållplatsen innan bussen.

lång skoldag idag. känns som att en onsdag är flera dagar.

engelska
idrott
hk
so
svenska
matte

kul kul. inte.

idrotten hade vi gymnastik igen. usch jag är inte alls bra på det. fast nu är det bara den här veckan och sen en till vecka gymnastik innan vi börjar med dans. jag är sämsta på dans med men det är iaf mkt roligare än gymnastik.

på hkn fick vi tillbaka våra uppsatser. VG, jag skulle bara reflekterat mer så hade jag fått MVG.
vi gjorde iaf enchiladas och jordgubbspaj. jag jobbade med becci, erik och max. erik hade i för mkt mjöl när han skulle göra själva brödet så det blev kort och tjockt. lätt för mig då att fylla dom. men det gick iaf :) . vi var även tvugna att göra vaniljsåsen själva. inget pulver här inte. den blev väldigt rinnig, haha. pajen och jag och becci gjorde blev asgod.

på SOn började vi med ett nytt arbete. vi ska skriva en uppsats om ett i-land och ett u-land. minst 5 sidor, max 10 sidor. 5 sidor! det kommer aldrig gå. jag ska iaf skriva om japan och nigeria (vi hade 3 u-länder coh 3 i-länder att välja mellan). Lottie sa att hon tyckte att jag hade valt bra länder :).
det kommer iaf bli mkt tid i datasalen. sånt gillar vi! iofs så är lottie väldigt sträng så jag kommer nog inte kunna gå in på bloggen eller bdb på lektionerna men det är ändå mkt roligare att sitta i datasalen och hämta ut fakta än att sitta i klassrummet.


sen när jag kom hem (16.25 var jag hemma. det är sent och mörkt ute) började jag och mamam titta lite på mina gymnasiepapper. jag både vill och inte vill gå natur media på skrapan. vi kom fram till att det var mkt redovisa och hålla föredrag. sånt tycker jag ju inte om! men vi får se. det är kanske bra att lära sig sånt med.


utvecklingssamtal, ikea, gränby centrum

vart ska jag börja? jag kan väl börja berätta om utvecklingssamtalet och frammåt.

utvecklingssamtalet gick rätt bra känns som om det går bättre och bättre (mer avslappnat) varje gång jag har det. vi sa egentligen nget viktigt. förhoppningsvis var det här det sista utvecklingssamtalet för mig i grundskolan. skönt! 

sen efter utvecklingssamtalet kte jag och mamma till IKEA. vi kollade runt lite och åt mat i resturangen där.

sen när vi satt i bilen på väg därifrån kom mamma på att hon skulle skicka ett grattiskort till en som fyller år så då åkte vi till gränby centrum. när vi var där passade jag på att göra så att mamma köpte mössa och halsduk till mig :D jag kan ju inte ha svart halsduk till min svarta jacka så därför var jag tvungen att kpa en ny. så det blev en vit halsduk. och så köpte jag en matchande mössa till det. jag hittade även ett skärp på vero moda som mamma köpte till mig också.
sen när nästan allt stängde och vi gick därifrån kom jag på när vi kommit ut genom dörrarna att mamma hade sagt att vi behövde köpa lite mjölk. så vi gick in igen och handlade på coop forum i en halvtimme :P


när jag kom hem sen gjorde jag inte så mkt. duschade, kollade på tv och gjorde matterepetionsuppgifter (matteprov imorron). sen sov jag. det blev altså ingen mer dator efter utvecklingssamtalet igår.

utvecklingssamtal snart

om mindre än en timme börjar mitt utvecklingssamtal! jag vill inte! jag vet att dte inte är nåt farligt och det är ju bara folk som man träffar hela tiden som är med och så. och de säger aldrig nå dåliga saker heller. men jag vill ändå inte! nån mer än jag som hatar utvecklingssamtal?

sitter här fortfarande vid datorn

kollar på klipp på youtube. hahahah va sjuka saker man kan hitta XD hahah garvar ihjäl mig ibland XD ahahahhah


hahaha synd att han inte gick vidare

hahah ni har säkert redan sett det här klippt men se det ändå. haha vilken skön kille


lat skoldag :D

först läsning.

sen luciaövning. skittråkiga låtar och ingen sjunger typ :/ fast jag ska vara med ändå, hoppas folk där börjar sjunga mer. det är ju inge kul annars.

sen efter det hade vi musik. satt mest och pratade om hur vi skulle göra med melodifestivalen. 

sen engelska. gjode inte så mkt. bara 40 min halvklass ju så då blir det mest prat. 

sen lunch och sen SLUT! (alla lärare skulle typ på nån mässa eller nåt) :D:D:D

fast jag hatar det här vädret! regnar hur stora droppar som helst, min jacka var hur blöt somhelst när jag kom hem.


om lite  mindre än 4 timmar har jag utvecklingssamtal. jag vill inte! 


moto boy på p3 live nyss

jag satt så tyst jag kunde framför datorn.
ville inte röra nån tangent eller knapp för då skulle det låta lite
ville inte att något skulle störa ljudet som kom ur högtalarna
moto boys röst är bland det vackraste som finns
då kan jag ju inte förstöra det genom att chatta med folk.
så jag satt här och stirrade på datorskärmen i en halvtimme
och bara lyssnade

fyfan så underbart han sjunger. en konsert snart, tack!

Missa INTE!

P3 Live 21.30 ikväll
MOTO BOY
storsjöyran 2 augusti 2008


studiedag

de flesta som läser min blogg vet nog att jag har studiedag idag. det är skönt!
även pappa är ledig idag (och imorron) för han ahr varit och jobbat i 2 veckor i sträck typ.
jag och pappa åkte in till stan idag för att köpa vinterjacka till mig. jag hade redan bestämmt mig för vad för jcka jag ville ha. man måste göra sånt om man ska gå på stan med pappa för när han är med kan man inte stå en halvtimme och bara titta på jackorna utan det är bara in i affären, välja ut en jacka i rätt storlek, prova den, och sen gå till kassan och betala.
sen när vi hade köpt jackan kom vi på att vi borde äta nåt så vi gick till bilen coh la in min jacka och fixade längre parkeringstid. sen gick vi och åt kinamat :D det var buffé och jag som aldrig hade smakat sushi förr var ju tvungen att göra det. det var inge gott ;P
sen när vi hade ätit åkte vi till bauhaus för att pappa skulle köpa nån sak och så tvättade vi bilen på statoil och sen åkte vi till ica och sen hem. rätt kul dag ändå, länge sen jag gjorde nåt med pappa.

idag fyller mamma år förresten. grattis till henne! ikväll åker jag dit och då ska hon få sin present från mig och oscar.


:)

jag ljög i förra inlägget. för direkt efter jag hade skrivit det gick jag från datorn och sen efter ett litet tag kollade jag mobilen och såg att jag hade fått sms :o från linnea <3 haha både hon och jag var förvånade över att vi inte hade smsat varandra idag XD

idag har jag inte skickat ett ända sms

och jag har inte fått nåt heller.

smsar man bara när man är i skolan? :o

första riktiga helgdagen

första riktiga helgdagen idag då. var ju i skolan igår på morronen så då kunde man ju inte räkna det som helg även fast det var lördag.
skönt att få sova ut ordentligt. gick och la mig lite innan 12 och vaknade för en halvtimme sen. skönt!
idag ska jag inte göra nånting. det var länge sen jag bara var hemma på helgen så det ska jag vara nu.
imorron ska jag dra med pappa till stan så vi kan köpa jacka till mig. det behövs verkligen!

haha det här börjar bli läskigt ;o

hahaha nu är det hannahs (amys lillasysters) musik jag kan lyssna på XD hahaha det här börjar bli lite läskigt. hannah hade inte alls lika mkt musik som amy. och inte så bra. men hon har lite bowielåtar :D <3
hahaha det är sånt här jag roar mig med en lördagkväll. vilket liv jag har

funkar inte längre

fan, nu funkar det inte att lyssna på grannens musik längre. men den stora frågan är fortfarande; hur kunde jag lyssna på grannens musik?
de kanske har en sändare på ipoden eller datorn och nu har de flyttat på sig så de har kommit för långt bort från min dator? haha jag har ingen aning. nån som vet varför?

det stod att du var snygg men du var ful. jag har blivit lurad

haha sitter här och lyssnar på grannens musik. men det blir en massa störningar hela tiden :/
och jag sa i förra inlägget att hon hade bra musik. all musik är inte bra. särskillt inte den här som jag skrev i rubriken XD


grannens iTunes

jag sitter och håller på lite med itunes och så. lägger över muisk till iPoden. och så helt plötsligt står det Delat: Amy Finlays LimeWire Tunes i vänstra spalten.
alltså just nu kan jag lyssna på min grannes låtar :o
jag måste säga att amy har rätt bra musiksmak :)
fast jag har inte kommit på nåt sätt så man kan kopiera låtarna och lägga in i mitt itunes. det går nog inte.
hahaha tänk om amy just nu sitter och lyssnar på min musik XD (eftersom jag kan lyssna på hennes borde hon ju kunna lyssna på min) hahaha undrar vad hon tycker om den?

jag har inte i närheten av så mkt musik som hon har. hon har nästan 11GB musik :O tur att inte jag har det för det skulle inte få plats på min iPod. inte ens 2 sånna iPodar som jag har skulle det få plats på XD

öppet hus

öppet hus i skolan idag. det betyder att det är lektioner en lördag och så får föräldarna komma och titta. inte kul!

först slöjd. jag nålade fast lite papper på ett tyg, det var det ända jag hann göra på en halvtimme.

sen svenska. höll på lite med särskrivningar och sånt. det var tråkigt. pappa försökte tvinga mig att räcka upp handen mer. bvarför skulle jag göra det när ändå nästan ingen annan gjorde det.

SO sen. nutidsorientering med lollo, kalle, niklas, en kompis till kalle och niklas och min pappa. jag tänkte att pappa skulle vara bra på det eftersom han ser på nyheterna men han har ju varit borta i 2 veckor och inte sett på nyheterna :O aja, pappa kunde typ 3 frågor som ingen annan kunde. vi fick sammanlagt 12/13. det är rätt bra. ingen fick bättre iaf.

sen NO. vi dissekerade kalvögon. INTE trevligt. usch, jag mår illa nu efter.

Faaaaaaaaaaaaan

Robin E åkte ut. FAAAAAAAAAAAAAAN! vad är det med svenska folket? inte bara det att han sjunger bra, han har bra humor oxå (haha vårat telefonsamtal XD) fan. jag har inte fattat det än. det kan inte vara så. robin e åkte ut. rock-robin. fan.


idol

tänkte skriva ett snabbt inlägg men ser på klockan att idol börjar nu igen så jag sticker ;) hahaha men vad ska jag säga? alice var lite tråkig idag. så hon kan väl åka ? ;P

fredag , skolan och lite annat

kom lite sent till spanskan idag pga bussen. börjar faktiskt tröttna på att komma 5 min sent flera dagar i veckan. aja, så farligt är det ändå inte. på spanskan hade vi läxförhör (gick inge bra :/ satt och gjorde kemi och matteläxorna i går kväll isf att träna spanska). sen så hade vi nån genomgång av en sak vi redan kan och sen lyssnade vi på låten "tengo la camisa negra" 2 ggr ;P

spanskan drog lite över tiden så man fick skynda lite till matten. shit va tråkigt det är med matte! och jag börjar komma efter lite. inte bra, jag måste ju jobba på ordentligt om jag ska hålla mitt mvg...

idrott. spelade badminton. jag och matilda spelade med varandra. vi är visst för många i klassen så halva lektionen gick typ ut på att sitta och kolla när de andra spelade. drygt.

lunch. jag var ashungrig men som vanligt var det äcklig mat. ingen som kan lära mattanterna vad som är gott? ingen keso fanns det idag heller :/

sen svenska. vi skulle träna på våra teatrar men det var bara jag och andrea från min grupp som var med på svenskan. vi frågade mari anne vad vi skulle göra och hon sa att vi skulle börja skriva novell men det orkade vi inte så vi läste egenom alla repliker en gång och sen gjorde vi typ ingenting. vi var några som satt och pratade resten av lektionen, mari anne var till och med med oss och pratade. hahah mari anne gillar verkligen inte 7orna på min skola XD
vi slutade en kvart tidigare än vad vi skulle och jag gick till bussen

på bussen öppnade jag kuvertet med mina omdömen som jag hade fått. trodde att jag skulle sänkt mig i typ allt men det stod rätt bra saker. det jag blev mest glad över är att jag ligger på MVG i NO. hade jag verkligen ingen aning om att jag gjorde :o och NO är ju 3 ämnen och det är ju bra, om jag får mvg i no höjer jag 3 betyg. resten såg helt okej ut. måste jobba på lite bättre i matten bara så jag inte sänker mig. får INTE få vg på nästa matteprov. spanskan trodfde jag att det skulle stå dålig på oxå men det var ju helt okej.
sammanfattningsvis kan jag säga att det stod rätt bra saker och de klagade inte lika mkt som förut på det muntliga. på nåt ställe stod det att jag kunde bli lite bättre muntligt men annars nämnde dom det inte så mkt.

sen när jag gick från bussen ringde pappa och frågade när han kunde hämta mig och oscar (vi är hos pappa över helgen). när jag sa att jag precis kom in genom dörren sa han att han bara skulle till gränby centrum och sen skulle han komma. fast sen kom jag och mamma på att jag behöver ha ny jacka och nya skor.
det där med nya skor är viktigt för min vänstersko jag har nu har ett stårt hål i hälen där det läcker in en massa vatten.
jag ringde pappa och sa att jag och oscar ville med till gränby (vi var ju även tvugna att köpa en födelsedagspresent till mamma som fyller år på måndag) och han kom och hämtade oss direkt.

jag hittade varken skor eller jacka på gränby (kanske för att jag redean har hittat den jackan jag vill ha i stan?) så vi körde hem oscar och sen åkte jag och pappa till skopunkten.

jag köpte 2 par skor. skönt med lite nytt och det behövdes verkligen.

på måndag (då både jag och pappa är lediga) ska vi åka in till stan och köpa den där jackan till mig.

oj, vilket långt inlägg det här blev :P och rubriken blev tråkig bara för att jag avr tvungan att gå och äta :P


ridning på ylva

superrolig ridning idag :D
fick inte rida naela tyvärr :/ men jag red ylva istället. som tur va rtöltade vi knappt nåt idag så det gick jättebra :D 
först hade vi en islänsk tävling som jag inte vet vad dn heter XD det är nåt konstigt islänskt namn Xd ahha man ska rida 3 varv på ovalbanan och visa hästen från dens bästa sida. gångarter väljer man själv men den ska gärna gå snabbt och se bra ut. och så ska det ju inte abar vara samma gångart hela tiden. det gick sådär för mig. galoppen var underbar men traven gick inte alls bra.
sen hade vi hoppning. det gick bra bara man såg till att driva på ordentligt över hindrerna och rama in hästen :P först var det bara några hinder vi hoppade och sen hoppade vi en bana. när vi hoppade banan gick det jättebra :D fast det var ingen tävling ;P
sen efter ridningen fick man pepparkakor och varm choklad om man ville. alla andra tog snabbt och sack sen iväg men jag och sofia (och hennes pappa och min mamma) satt där typ en halvtimme och pratade :)

synd att ridterminen är slut nu :( vi ses nästa år! <3


trött

just nu sitter jag och har riktigt tråkigt. verkar som om ingen sitter vid datorn den här tiden.
ja är trött. men jg tänker inte gå från datorn för då måste jag nog göra min läxa. hade tänkt göra den ikväll. efter ridningen nån gång. haahha jag kommer somna rakt ner i matteboken ikväll tror jag. men vafan, jag vill ju inte räkna mattte eller svara på kemifrågor nu

ingen no/matte idag :D

hej!

idag är det torsdag skolan var helt kej. slapp sista lektionen som var 2 timmar NO och matte SKÖNT!
iofs måste vi räkna matte i en timme hemma och göra 18 st kemiinstuderingsfrågor tråkigt -.- .
dessutom säger mamma som är sjuk att jag måste iväg och köpa lite saker på ica snart. varför kunde hon inte sagt det innan så jag kunde ha köpt det på väg hem från skolan?

ridning senare idag :D det kommer bli grymnt kul! jag ska nog rida naela. jag sa till sofie förra gången att jag ville rida henne och hon sa att jag skulle få det. vi ska hoppa och ha 2 gångstävling. ska bli kul!
fast det här är sista ridningen på den här terminen vilket är väldigt tråkigt! måste övertala pappa att vi ska på turridning eller nåt snart!

filmer från helgen

jadå, vi är helt normala ;)


HAHA min rygg är med i idol eftersnack ;)

hahahahaha bevis:


riktigt jävla trött

hej!

här sitter jag och sjunger. är ensam hemma nu så jag passar på att sjönga högt :D
mamma frågade mig om jag ville med henne och oscar till boxningen då hon skulle titta i affärer. jag är så trött så jag orkade inte fast jag behöver både skor och jacka. hittade faktiskt det på stan igår, ska bara övertala mamma att köpa det till mig :)
jag hatar att onsdagar är så långa skoldagar.
vi hade en lite längre rast innan de 2 sista lektionerna och då skulle jag och lollo sjunga broder jakob (så att man börjar på olika ställen. när jag börjar på mitt första "sover du" är hon på sitt andra "broder jakob". ni fattar väl?) men det gick inte alls. vi började asgrava hela tiden XD hahahahahhah

känns som om den här veckan är lång. helgen som var känns som om det avr för riktigt länge sen.

och helgen som kommer kommer inte heller vara nån höjdare precis. på lördag är det öppet hus i skolan och det förstör ju hela den här helgen -.-   .

brandövning och stan med linnea

skolan idag då.
när vi hade 10 min av spanskan kvar började brandlarmet gå. alla tog sina böcker (var ju bara 10 min kvar) och gick ut på fotbollsplanen. resten av skolan kom oxå det så det blev rätt mkt folk och vi hade glömt bort vad vi skulle stå. men lottie kom fram till mig, ellan och juss och sen sa vi till resten av klassen vart vi skulle stå. haah vi skulle stå i mitten, lättast att komma ihåg men ändå hade alla glömt.
det var kallt. vi frös. det läckte in vatten i mina skor.
efter ett tag fick vi gå in iaf. det var bara en brandövning.

sen hade vi musik. vi började diskutera vad vi skulle göra i niornas melodifestival. haha jag tycker vi fick ihop några rätt bra idéer.

sen engelska. vi fick tillbaka proven vi gjorde innan lovet. jag fick MVG :D jag hade tur för den här gången räknade mari anne 90 som mvg fast i vanliga fall brukar 95 vara mvg. och jag fick prick 90! :D

lunchen var äcklig. som vanligt.

på SOn jobbade jag på jättebra. är nästan lite stolt över hur fort och bra jag jobbade.

på klassrådet sa vi inget viktigt. det blev bara en massa prat som vanligt. vi fick veta lite hur vi hade det med klassföreståndare. eftersom vi redan haft 6 klassföreståndare innan lottie och det är så lite kvar av terminen ska vi nu bara ha lottie som klassföreståndare. till jul iaf. sen får vi se hur det blir. hahah den där helena var knäpp.

efter skolan orkade jag inte vänta på min buss så jag tänkte åka till stan och sen byta buss och åka hem till mig. men när jag var på stan gick jag runt lite och frågade linnea om hon ville vara med mig när hon slutade skolan. det ville hon :D . haha vi kunde inte ens krama varandra innan vi började skratta. hahahahahahha XD hade grymt kul. fast vi var lite trötta och sega på slutet :P haha. hoppas vi kan ses snart igen <33

uppsatsen klar!

så. nu har jag nog skrivit klar hela den där uppsatsen. hoppas jag iaf. ska försöka maila iväg den imorron. inte idag eftersom jag kanske glömmde bort något.
vi får bara hoppas att det går att maila iväg den här uppsatsen eftersom jag inte har vanliga word. nu skrev jag i något som heter wordpad så vi får väl hoppas att det funkar. det är ju windows vistas skrivprogram och jag tror att de har windows xp i skolan. aja, vi får väl se hur det går. har iaf skrivit klart nu :)

att plugga hemma är bland det värsta som finns

jag måste skriva en hemkunskapsuppsats. den ska vara klar på onsdag vilket betyder att jag har 2 dagar på mig. jag kan inget om det jag ska skriva om så jag kommer inte ha tid att göra nåt roligt. den skulle vara uppdelad i minst 12 stycken tror jag att det var. HÄLP MIG! jag kommer aldrig klara det.


fars dag

grattis pappa på fars dag!

hemma igen :(

är hemma nu igen :(
saknar redan sofia. vi hade askul hela helgen
fast vi hade även väldigt mkt otur hela tiden! :O

min mobil (eller det kankse är usb-sladden) vill inte sammarbeta så vi får väl se om det kommer nå bilder sen. hoppas det. haah vi filmade lite roliga klipp i väntan på sofias buss XD

sthlm med sofia och sara

vi åkte såklart in till stan ändå. och träffade sara :D
det avr en bra dag. iofs hade den kunnat bli bättre men vi gjorde det bästa av situatiobnen och hade kul.
haha det blev rätt mkt idol och top model (sjungande och fotograferingar).
haha men det var kul <3
älskar er sara och sofia <33

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN (igen)

fan fan fan fan fan fan fan

vi som hade värsta planerna för dagen att vi skulle träffa idolerna och allt. gissa vad vi får reda på när vi sitter vid datorn tio i 5 och inte kunde sova?
ATT DE SKA TILL CANARIEÖARNA!!!
och de satt i receptionen då och väntade på att taxin skulle komma och köra dom till arlanda.
VARFÖR JUST DEN HÄR HELGEN?

det är väl bara min vanliga tur...

FAAAAAAAAAAAN

HUR FAN KUNDE LARS ÅKA UT? :O :O :O

alla de 3 som hängde löst var ju några av de bästa! hur fan kunde detta gått till? :O fan ! lars, kom tillbaka till tävlingen! inte lika kul nu ju!
fan, det måste blivit nåt röstfel -.-


hos sofia :D <3

nu är jag här hemma hos sofia :D:D:D

hahahah vi såg nyss en bild på tv4.se på johan palm. hahahahahah han har färgat en svart slinga precis som sofia! det roliga är ju att han har kommenterat hennes slinga och sagt till henne att han var avis på att hon har en sån slinga. och nu har han tydligen färgat det han med XD hahahahhahahahah


dubbelpass ridning :D

så hade jag ridning då. kom dit och såg att jag skulle rida molda. henne har jag aldrig ridit fört och ingen annan i min grupp har heller aldrig ridit henne. så det skulle bli lite spännande ;)
det avr iaf baar jag, sofia och annelie där först. roliga tjejer det där :D <3 sen kom linnea oxå (fast bara nån minut innan vi började) hon är den i min grupp jag ridit med längst men har aldrig pratat med henne :O

sen så började lektionen. när vi skulle hoppa upp kom sofie (ridläraren) fram till mig och frågade om jag hade ridit mola förut. och så sa hon att ,molda kunde vara bråkig och bocka rätt mkt för skänklarna. molda skulle vara en riktig bitch alltså.

det var hon.

hon bockade minst 50 ggr på den där timmen jag red henne. jag överdriver inte. shit, hon är verkligen helt knäpp :o så fort vi inte gjorde som hon ville började hon att bocka XD
jag höll mig kvar på hästryggen hela lektionen ändå :) haha jag tror att ända gången jag fickhenne att skritta ett helt varv var precis när lektionen tog slut.

sen var det bara in i stallet med molda. jag sa åt annelie och sofia att ta ut henne i hagen för hon skulle inte gå mer den kvällen.
sen avr det bara att ta skuggi och leda ut honom på ridbanan (han var redan sadlad och klar).

haah det avr lite skillnad sen när man skulle rida skuggi. från molda som är pigg och gör som hon vill till skuggi som är seg och väldigt kontrollerad.

svårtöltad var han oxå. typiskt mig att få svårtöltade hästar på lektioner med mycket tölt -.- men jag fick bra trav på honom och galoppen var helt underbar <3

snart ridning :D :D :D :D :D

oscar tittar på tv så jag hinner ha datorn ett litet tag innan jag ska iväg till ridningen :D
skolan idag var helt okej. svenskaprov, gick inte alls bra. och sen på matten kom jag först inte ihåg nånting. men det började släppa sen i slutet av lektionen. frestan av skoldagen gick bra.

åkte via stan på väg hem för jag kom på att jag skulle komma hem snabbare då. iofs var det bara 20 min men vem vill vänta i storvreta i 40 min på en bussen?

ska när som helst gå ut i köket och leta efter nåt att äta och sen ska ajg byta om och åka till ridningen :D 3 veckor sen jag red nu. har saknat det massa! ska nog rida dubbelt idag eftersom jag missade en lektion. ska bli grymt kul :D


paintskillz

jag har bäst plats i klassrummet.

blå bänk: min plats nu
röd bänk: min förra plats

behöver jag säga att jag sitter vid fönstrerna? längst bak :D



oj, kom nyss på att jag aldrig ritade ut fönstrerna. men iaf ;)

första skoldagen på 1½ vecka

ni ska bara veta hur trött jag är nu. somnade nästan i soffan för ett litet tag sen. fast jag blev faktiskt lite piggare nu när jag satte mig här :)

skoldagen idag var bra. hade nästan lite ångest över att komma tillbaka till skolan imorse men det gick bra. hela dagen försökte jag undvika mina jobbiga hostattacker. det gick rätt bra, fick bara en ganska stor hostattack. fast det första jag gjorde när jag kom ut från skolan när jag hade slutat var att börja hosta. haha.

sen när jag satt på bussen på väg hem så fick bussen damp vid hållplatsen innan den där jag skulle av. dörren dampade och öppnades och stängdes hela tiden. chauffören gasade en massa men bussen rörde sig inte. chaffisen fick damp på den där dörren och gick ut och sparkade på den flera gånger. men tillslut (efter 5-10 min så det avr inte så farligt) så stängdes dörren ordentligt och bussen kunde köra.
sen när jag gick av bussen var ajg ju bara tvungen att kolla om bussen kunde köra och den hade lite problem men kom igång ändå och körde med öppen dörr. haha




fick nyss förresten veta att jag får sova över hos sofia i helgen för hennes pappa. nu gäller det bara att övertala mamma. hoppas bara att jag inte blir tvingad att gå på den där 30 års festen som mammas kusin ska ha. men varför ska jag vara tvungen att gå på den egentligen? hoppas hoppas hoppas att jag får sova över hos sofia <3

jag saknar dig

du har inte gjort nåt fel alls
men jag trodde att det var mig du berättade allt för
att det var mig du smsade när du mår skit
men jag kanske borde inse
att du inte behöver mig längre

men jag behöver dig


dörrbyte

de har hållt på med den där dörren i över 2 timmar nu. varför tar det så lång tid? :o

hes

haha sitter håär och försöker sjunga. går inte bra alls. är helt hes och jag börjar hosta hela tiden XD hahaha

sitting here alone

sitter här nu ensam hemma och hostar. fast det blir nog skolan imorron ändå för det är tråkigt att bara vara hemma hela tiden :P
man kan inte se på nån film heller för de håller på att byta dörrar till alla lägenheter här så det låter en massa. störande -.- och om nån timme kommer de väl hit och ska byta min dörr oxå. får stänga in hampus på mitt rum, hoppas han inte blir sur x)
kom nyss på att jag kankse oxå ska stänga in mig på mitt rum när de kommer. usch jag kommer ju inte kunna göra nånting för det kommer låta så mkt. om de hade varit lite tysta skulle jag iaf kunna spela på keyboarden eller nåt men det är väl knappast troligt eftersom det låter dåhär mkt när de byter dörr hos grannarna, då kommer det ju låta ännu mer när de byter dörr här hos mig.

jag stör mig en massa å mig själv. igår när jag inte kunde somna kom jag på en massa bra textrader. skulle kanske kunna få ihop en låt av det, men smarta jag skrev ju inte ner ett ord. och nu är allt helt borta. fan. man kanske borde börja göra som håkan hellström och skriva in textrader i ett sms på mobilen som man sen aldrig skickar iväg?

nu är jag hungrig men tänkte vänta tills mamma kommer hem innan jag gör mat. fast jag kanske borde äta nu? äh, jag tar nog och gör det. mamma får äta själv sen ;)

sjuk

kunde knappt sova nåt i natt. när jag väl somnade så sov jag kanske en timme sen så vaknade jag av att jag hade ont i halsen och öronen (! :o ) och hostade gjorde jag oxå och det gjorde så ont att jag inte skulle bli förvånad om jag helt plötsligt hade börjat hosta blod.
sen när pappa skulle komma och väcka mig hade jag inte alls sovit länge och han hade hört mina hostningar så han frågade hur jag mådde (och jag försökte få fram hur det var men min röst var nästan helt borta.) pappa bestämmde iaf att jag skulle vara hemma så han ringde skolan och sen ringde han mamma oxå eftersom pappa ska iväg på en kurs nu i 2 veckor.

sen försökte jag somna om. tog minst en och en halv timme innan jag kunde somna igen för att jag hade så ont.
men den här gången kunde jag iaf sova länge. vaknade nån gång vid 12 och upptäckte att jag hade fått 13 sms. folk är visst inte vana vid att jag är sjuk ;)

har inte gjort så mkt idag, orkar inte göra nånting. har halvtittat på en film på tv som var hur dålig som helst. kommer inte ihåg vad den heter men se den inte ;)
nu sitter jag här vid datorn och jag har även släpat ut mitt täcke hit för jag fryser som fan. täckte hjälper inte så mkt :/ ska nog snart gå och lägga mig igen.

ska försöka ta mig till skolan imorron ändå för jag pallar inte komma efter. fast vi får se hur jag mår då. måste iaf vara frisk på torsdag för jag vill inte missa ridningen igen. var så länge sen jag red nu.

hyperkristin

haha kristin ringde nyss och var lite hyper. hon hade nyss sett JCS och just nu hade hon råkat ställa sig vad den dörr där alla som varit med i jcs skulle gå ut. haha och hon var där helt själv stackarn. men hon frös så hon skulle leta upp sin mamma. och moto boy gick förbi henne men hon vågade inte säga nåt till honom. haha fegis ;)

jag vill oxå se JCS!
nån som vill ge bort sin biljett till mig och fixa tåg och boende i malmö åt mig?
jag vill jag vill jag vill se den!

ont i halsen

jag håller på att bli förkyld.
just nu har jag ont i halsen och är trött. jag vill inte bli sjuk, så jobbigt att jobba ikapp skolan då. dessutom blir det konstigt om jag är sjuk nu för imorron åker pappa iväg på nån kurs precis när jag vaknar så om jag är sjuk imorron på morronen kommer inte han hinna veta det. sen kommer jag inte träffa varken mamma eller pappa förrän tisdag kväll och om jag skulle vara borta de här 2 skoldagarna skulle jag ju direkt bli misstänkt för skolk.
men jag kommer klara av skolan. så sjuk är jag ändå inte.

förresten, skulle den där hk-uppsatsen vara klar nu på onsdag? eller nästa? eller när skulle den vara klar? man kankse borde börja tänka på vad den ska handla om.

och jag får förresten inte vara sjuk för i helgen så ska jag kanske sova över i sthlm hos sofia om det går. hoppas <3

star 2008

ni kanske vill veta hur det var igår?

efter lite problem (min buss 8 min sen vilket gjorde så vi missade bussen till österbybruk och så var det lite andra saker) blev vi skjutsade till österbybruk av saras morfar.

vi kom dit ca en halvtimme allt började och vi satt ungefär i mitten av rummet.

efter lite väntan så började allt. sofia sjöng som nummer 4. hon ägde allt och alla. båda gångerna hon sjöng. tyvärr så var juryn knäpp och sofia var inte med i topp 3. men för mig var du ändå bäst!

alla andra som sjöng var lite blandade. det avr en som sjöng falskt hela tiden båda låtarna. det var hemskt.
hon som vann sjöng bra båda gångerna fast jag gillar inte den första låten alls. hon som kom 2a var asbra första låten men inte alls lika bra i andra. den som kom 3a kommer jag inte ens ihåg vad hon sjöng vilket betyder att hon nog var rätt tråkig.
sofia var den ända som gjorde 2 asbra framträdanden!

jag tänkte ta bilder eller filma lite när sfia sjöng men när hon väl sjöng så glömde jag bort det. båda gångerna. haha vi får bara hoppas att filmerna hennes mamma filmade hamnar på youtube snart :)

:D

skit i förra inlägget!
det är borta nu och så ska det vara.


förresten har ajg fått nu fått reda på att vi får skjuts hem. rätt skönt eftersom det är drygt att åka buss länge :D


fredag/lördag

var hos farmor och farfar igår då. gjorde klart för alla redan när vi kom dit att jag skulle se idol klockan 8 och att då fick ingen annan bestämma över tvn ;) hahaha :D och jag blev glad över att sepideh åkte ut. men den stora frågan är ju vem åker ut nästa vecka?

sen sov vi där. jag hade assvårt att somna och smsade istället folk och sen så läste jag igenom en massa gamla sms och raderade lite. shit, det är inte bra för mig att läsa igenom gamla sms. så många minnen.
somnade iaf sen 2-3 timmar efter jag gått och lagt mig ;)

ikväll ska jag och sara åka och kolla när sofia ska sjunga i star08. det är nån sångtävling och det är final ikväll. man blev ju inte direkt förvånad över att sofia gick vidare till finalen eftersom hon sjunger så bra!
äta middag tidigt blir det iaf så jag hinner med alla bussar. fan va långt det är att åka till österbybruk :o

kommer hem vid 12 inatt och då får jag nog inte sätta mig vid datorn :P
och sen får även ni som inte är där och se det ändå sitta och hålla tummarna för sofia :D<3

RSS 2.0