jag ska försöka skriva oftare!

hej!
nu är det andra studiedagen :D sen 2 dagar helg :D jag tycker om när dom lägger studiedagarna innan helgen istället för på en tisdag lr nåt!

på onsdagskvällen åkte jag till linnea :D jag, linnea, stina och sara hade ett sleep over partajj där :D länge sen jag hade så kul! <3

tidigare på onsdagen hade jag so-prov. det gick jättedåligt. nästa vecka har vi matte och engelska prov. sen har vi noprov, spanska prov och en massa andra prov oxå! + en massa läxor! man har ju inte tid med att ha något liv utanför skolarbetet!

efter skolan och innan linnea va jag på första konfirmationssaker :D vi lekte en massa och så slutade vi med att vara inne i kappellet och ligga ner, vara tysta och tänka på våra liv. vi slutade med att tända ett varsitt ljus oxå. det va faktiskt ganska mysigt på konfirmationen och om en vecka ska vi åka på läger ! :D

snart är det höstlov och då ska jag och sara åka på ridläger hos thilde! jag längtar massor!

jag saknar sommarens konserter! vet inte hur jag ska klara mig till nästa år innan jag får se the ark igen! nån som kan övertyga mina föräldrar att låta mig åka till finland eller danmark och få se the ark?

hoppas att lovisa kommer på något bra datum att ha begravning för jag vill träffa alla igen! och att åka till stockholm är inte fel det heller! men alla ska ju göra saker hela tiden.

nu har jag målat om mina naglar! har ett lager rosa nu men jag ska måla mer men jag kommer inte på hur! något förslag?

hej hej

åh dt har hänt en massa saker som jag inte orkar berätta. en massa småsaker :) okej, nu vet jag att ni är nyfikna så jag berättar väl lite då ;)

1. jag har skaffat myspace :D myspace.com/nbmjo tror jag att jag heter. men dt är inte det som är den roliga saken. det roliga är att jag blivit vän med the ark där! jag är vän med en massa andra där med t.ex Lamont (jättebra band! ni måste bara höra deras låtar!), waterdog (även detta ett jättebra okänt band som man måste lyssna på! den som sjunger är en av våra favoriter, Lill-martin!) , sahara hotnights, sugarplum fairy, lill-martin, jens (i the ark!) + en massa andra goa människor :D <3

2. konfirmationen har börjat. lr den har inte börjat men dt va konfirmationsinskrivning igår.. på onsdag börjar dt på riktigt :)

3. jag har upptäckt att Laxén har en blogg :D

4. hm.. vad har jag mer gjort? jo jag och sara va på stan måndag förra veckan för att vi ville köpa waterdogs nya skiva som släpptes förra helgen. men vi kunde inte hitta den :/ och jag frågade hon som jobbar på rocks om dom har waterdog och hon som jobbade där visste inte ens att dt finns ett band som heter det! 

5.  jag har fått reda på att jepson ska bli pappa i november och kommer inte vara med på konserterna i resten av europa så jag tycker lite synd om dom som inte får se jepson. men det är ju bättre att få gå på konsert och inte se jepson än att inte få gå på konsert alls (som jag ;_; )

6. jag har kommit på att det var under one of us is gonna die young på grönan som jag fick vakten att lägga våran krona i trappan.

7. under all I want is you (på grönan) så böjer sig jepson ner och tittar på våran prinsesskrona!

ja, nu har jag nog inget mer att skriva.. hejdå!


oaktiv sak

hej hej!
nu har jag inte skrivit på jättelänge!
liten uppdatering av vad som hänt:
jag va på stan med sara i lördags :D fast allt stängde ju jättetidigt men kulturnatten började så vi tittade på några som dansade ;P
vi har köpt husvagn. en riktigt ful sak som nu står på min tomt.
ridingen har börjat!
sen har det nog inte hänt så mkt mer :P

idag ska jag rida :D tror att vi ska rida ut.. vad jag har saknat ridningen! skönt att den ar börjat igen!

:D :D :D :D :D

igår efter maten åkte jag till stan. jag bestämmde med sara att vi skulle åka dit och sen så sprang jag till bussen. men sen när jag satt på bussen fick jag veta att sara skulle ta bussen som gick 19.00 och då va kl ca 18.30-18.35. så när jag kom in till stan orkade jag inte vänta på sara så jag gick och satte mig utanför musikens hus. och när jag suttit där i några minuter kom ola salo ut! han gick med 3 barn (tjejer) och en vuxen kvinna som han pratade engelska med (han pratade svenska med barnen). så jag gick fram till ola och frågade om jag kunde får en kram och dt fick jag. sen så tog jag fram min kamera oxå och frågade om vi kunde ta ett kort. och då sa han att hans brorsdotter (tror att han sa det iaf, jag va typ i chocktillstånd) kunde ta kortet och så pekade han på ett av barnen (hon hade redan ställt sig framför ola och mig utan att jag märkte det). så jag gav kameran till hennne och så tog hon kort på mig och ola. sen så gick jag och satte mig på marken med fötterna i en grop (låter kanske lite konstigt men jag gjorde dt iaf) och så tog jag en massa smygkort på ola. sen så skickade jag några sms till sara och hon skrev att jag skulle ringa henne så jag gjorde dt. och sen sa hon (mest på skoj tror jag) att hon ville prata med ola.
jag: ok
sara: nej jag vågar inte
jag gick fram till ola och sa: det är en som vill prata med dig *visar mobilen*
ola: men jag vet ju inte vem det är
jag: men hon har träffat dig. i fradags i norrköping
sen så gav jag ola mobilen och ola börjar prata med sara. jag lyssnade inte så mkt på vad dom sa (som sagt jag va i chocktillstånd) men sen fick jag tillbaka mobilen och började prata med sara igen.
sen så kom en taxi som tjejerna hoppade in i och åkte iväg. sen kom det några andra som ville ha kram och olas autograf på sina biljetter och dt fick dom. sen gick ola och dom andra in.
ca 10 minuter senare kom saras mamma och frågade vart sara va. hon hade sprungit i förväg. jag ringde henne och hon hade gått till fel sida av huset men hon kom till oss. sen så berättade jag och visade bilderna jag tagit. saras mamma tyckte att vi skulle gå in och se hur det ser ut inne i musikens hus så vi gick in (såg olas påsen och jacka liggandes vid jackinlämningen) och åkte upp för rulltrapporna. dom va tröga. sen gick vi ut igen och satt där ute ett tag och sen ringde min pappa och sa att jag va tvungen att åka hem så vi gick till bussen. jag missade bussen med ca 5 minuter så vi satt på en bänk och pratade och sara ringde till linnea och försökte få henne till stan (sara tänkte stanna och vänta till ola kom ut igen) men linnea hade en massa läxor så hon kunde inte komma. sen kom min buss och jag åkte hem igen...

image98

har tråkigt

hej!
jag har tråkigt. har NO-prov imorron :( kan inget och dt hjälper inte att läsa. har läst dom där sidorna i NOboken flera ggr men inte har jag blivit så mkt smartare för dt. jag vill inte ha prov!

och håller på att bli förkyld. har ont i halsen och får lock för öronen hela tiden. imorron ska jag ha halsduk på mig i skolan.

men igår va sara här hos mig för första gången :D vi va på stvdagarna och åkte hanglider och sjöng jättehögt i den. och skrek lite gjorde vi oxå . dom som stod på marken tyckte nog att vi va knäppa. här i stv är dt inte så vanligt med folk som sjunger the ark-låtar så högt dom kan. vi va även med  på ett godisregn och ett godis/nalleregn. men vi fick inga nallar för småbarnen stod ivägen hela tiden. sen va vi hemma hos mig och sara åt här. sen åkte hon hem. hon berättade massor om hur det va i norrköping och hur det va att träffa ola och jepson (och martin fast sara hade inte tid att krama och prata med honom för hon pratade med och kramade ola och jepson istället) hon hade fått typ världens längsta kram av ola och jepson hade värmt hennes händer för dom va kalla för hon hade inte haft några vantar på sig och det va jättekallt. och jag fick en kram av sara och hon hade samma tröja på sig som när hon kramade ola (hon har inte tvättat den än) så nu har jag "fått lite ola på mig". och konserten hade varit jättebra och dom spelade jättemåga låtar bara för att det va turneavslut. och sara hade inte tömt kameran så jag fick se hennes filmer från norrköping :D

hej

hej!
igår va dt the arkkonsert i norrköping. den sista på turnen. jag va inte där. den va tydligen den bästa på hela turnen(den och huskvarna). sara, linnea, kristin, clara, marie och jejja va där. jag fick inte åka. var deppig över det hela dagen. sen träffade dom ola, martin och jepson efter! och kramades och pratade. jag ville vara där! sara hade slut på pengar på sin mobil så hon kunde inte ringa mig då heller. sen ca kl kvart i 1 så ringde sara och väckte mig och berättade lite om konserten :) . hon lånade sin mormors mobil bara för att ringa mig. hon är så söt :) . fast vi kunde ine prata så länge men lite mer än 2 minuter pratade vi iaf. åh jag ville vara där! men nästa år måste the ark ut på sverige turne igen! och då måste dom komma till uppsala. gärna som sista spelningen på turnen eftersom det verkar som om dom sista konserterna va dom bästa...

RSS 2.0