31 maj 2007

Hej!

Idag hade vi ingen spanska och eftersom vi alltid har håltimme innan spanskan och innan den har vi lunch så fick vi väldigt lång lunchrast! men jag fick veta det ganska sent men men.. Jag, Maja och Becci gick till dt där nya godisstället (tildas cafe tror jag att dt heter) och köpte massor me godis :D fetisch me! sen satt vi på en bänk och åt halva påsen. resten har jag i mitt skåp nu eftersom jag är den ända som inte delar skåp med nån av oss 3 :D . sen gick vi tillbaka till skolan och gick runt, runt i skolan.. sen blev dom från franskan klara så då satt jag, greta, sara och sofia och pratade i nästan en timme.. sen va sofia tvungen att gå tillbaka till sin klass och vi gick till NO:n. På NO:n va vi ute och samlade löv m.m det va tråkigt men dt va iaf bättre än matte som vi haft på dom andra NO lektionerna den här veckan.. nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så

pusshej <3 !

Hej!

idag har jag inte gjort nåt som är roligt att skriva om.. bara varit i skolan och haft trååååååk!

hejdå!  <333

...

hej!

ville bara säga att jag har bestämmt mig för att jag nog kommer konfirmera mig för maja och becci ville oxå göra dt och jag kommer kanske ångra mig när jag blir äldre om jag inte gör dt .. och eftersom maja och becci vill göra dt oxå kommer jag känna lite folk och dt är ju bra.. ska försöka få med fler människor på det här, typ matilda (men jag är fortfarande lite sur på henne för att hon blev sur på mig när jag skickade en the ark-låt till henne) .

pusshej <3 !


Grönan

Hej!

Nu är det säkert att vi ska åka till sthlm och grönan med klassen :) idag fick vi en massa papper om dt och hur mkt det kostar.. nu måste jag bara övertala mamma och pappa att dom måste låta mig vara kvar längre på gröna lund för annars får jag bara vara där 3,5 h och det är väldigt kort tid eftersom man måste äta oxå. vi är ju lediga dan efter så jag fattar inte varför lärarna har bokat tåg hem kl 20.00 :/

pusshej <3 !

28 maj 2007

Hej!

Idag i skolan hade vi ingen spanska (tror jag, jag gick aldrig till expeditionen och kollade) så jag, maja och becci gick omkring lite.. vi gick först till palmen och köpte marabou och daim och sen gick vi till storvretaskolan och hälsade på harriet :P sen när vi kom tillbaka till skolan gick vi in vid C och där träffade vi maria och matilda så vi stod och snackade med dom ett tag och matilda blev sur när jag skulle krama henne för min jacka va blöt :P

Sen efter skolan va jag med greta och sara och vi gjorde inte så mkt.. vi snackade mest.. sen kl18.00 va jag tvungen att äta och sen bråkade oscar med mig och pappa om datorn och nu får vi inte bråka om datorn längre för då får vi bara ha datorn en timme var varje dag, jag borde inte få dt straffet för att oscar är dum..


pusshej <3 !

bla bla bla

hej hej!

idag har jag fått ännu mer the arklåtar från Sara tacktacktacktack! :D
jag har även fått work your magic av celina tack!

pusshej <3 !

27/5 2007

Hej!

idag skulle oscar på nån såndär konfirmationssak idag igen för sista gången men jag vägrade följa med på den för jag klarar typ inte av att gå på högmässa i kyrkan. så jag stannade hemma och sov, åt, och satt vid datorn..
Sen ringde mamma och sa att vi skulle åka till stan och titta på blommor och efftersom det va mors dag idag fick jag inte säga emot. så jag fick 3 minuter på mig att göra mig klar (sminka mig m.m )och gå ut och låsa dörren. Sen åkte vi in till stan. jag tog en massa kort på blommor och hade allmänt tråkigt.. fast jag tog en massa fina kort på blommorna.. sen åkte vi till gränby centrum och köpte glass. sen i bilen hem va oscar dum mot mig för att jag sjöng när jag lyssnade på radion men dt är ju typ omöjligt att inte sjunga när man hör en låt man känner igen och tycker är bra.. det här har varit en ganska tråkig dag..

pusshej <3 !







Bubble Troubble

Hej!
 
som ni ser kan man nu spela bubble troubble här på min blogg :) men det är ganska fult och spelet passar nte in här så jag kommer ta bort det om 2 veckor. så passa på att spela nu för snart försvinner spelet! 
  Jag vill gärna veta vilka det är som är inne på min blogg så om ni skulle kunna skriva nån kommentar skulle jag bli glad :)


pusshej <3 !

Konfirmation

Hej!

Idag Skulle Oscar (storebrorsan) konfirmera sig, så jag va tvungen att vara i kyrkan ca 1 timme :( det var väldigt tråkigt! fast dom verkade ha ganska kul iaf :P dom spelade upp teaterstycken om de 10 budorden m.m. Nu kommer den stora frågan.. Ska jag konfirmera mig nästa år?? Oscar fick pengar och presenter som om det skulle vara hans födelsedag och alla som jag känner som har konfirmerat sig säger att det är kul. Men att gå till kyrkan en massa gånger? det vill jag inte. men om nån av mina kompisar kommer konfirmera sig kommer kanske jag oxå göra det. men dt verkar inte som om nån vill det.. jag har iaf hela sommaren på mig att bestämma mig för hur jag ska göra ..

pusshej <3 !

Grönan?

Jag har fått höra den här veckan att vi nog kommer att åka till stockholm och gå på gröna lund med klassen. på min födelsedag! :D

25 maj 2007

hej hej!
Idag va jag i skolan (bli du förvånad :P)Dt va fotbollsturnering för alla 7:or ( = jag egentligen bara skulle sitta och titta på det och inte göra nåt annat) men jag va tvungen att jobba i matan från 9.30 till typ 13.00. Jag jobbade med Sara :) man var tvungen att ha på sig världens hårdaste och oskönaste skor och jag höll på att dö för att det va så tråkigt! sen när vi kom tillbaka och tänkte att vi skulle kolla på när våran klass spelade sin sista match kom dom och sa att dom vunnit allt! sen va vi tvungna att vänta i en halvtimme på prisutdelningen. Priset va... en aldinask som vi ska äta på måndag (säkert på klassrådet) det där va allt som hände idag..
pusshej
<3 !

Tävling

Hej!
Du som kommer på varifrån jag fick/hur jag kom på mnablmijno får en egen sång som jag har gjort (gammal melodi). jag kommer på sången när jag fått in gissningarna... den kan bli hur som helst  :) .
så var med i den här tävlingen nu!

pusshej <3 !

Välkommen till min nya blogg!

hej hej!

här kommer jag skriva om lite allt möjligt så kolla ofta!

RSS 2.0