yeeee

Helluu
Sitter nu här igen vid datorn. Har väl inte gjort så mkt sen sist, var ute nån timme eller nåt och fyfan va kallt det var. Jag gillar inte vintern.
Nu börjar tröttheten komma lite grann, dags att sova? Neeeej, inte nu inte.

Hihi nu kyckades Felicia med min hjälp fixa msn till sin nya mac. Ett problem hon klagat på hela dagen om man kollar henner facebook. Fan va bra jag är som kom på att det bara var att googla upp det ;)

Hemma hos Sofias farsa

Hej hej!
Nu sitter jag här hemma hos Sofia, vi sitter här brevid varandra som två riktiga datanördar med varsin dator i knät.
Ida ha rvi inte gjort så mycket, kom till stockholm vid tre och då träffade vi Stefanie och Oliver och gick runt med dem på stan ett tag och fikade. Sen åt vi mat här hos Sofia och så har vi spelat gitar hero som jag suger på. Och ja, nu sitter vi som sagt här med varsin dator i knät.

Vi har sjukt många planer inför imorgon, hoppas att allt bara funkar som det ska nu då. Verkade som om Sofias pappa ville ringa mina föräldrar, då kommer allt bara förstöras så det får han inte. Eller ja, allt vi hade tänkt göra på kvällen imorgon...

Nu ska vi se om vi kan få tag i nån som bor här i närheten för vi vill ju inte sitta inne hela den här kvällen.

Pusshej!

Stooooockhoooolm

Ska strax sticka iväg till Stockholm.
Det blir kul, länge sen jag var där.
Har knappt varit i Stockholm iår, förra året var jag där nästan 2 ggr i månaden. Sjukt.

Men som sagt, ska till stockholm idag, kommer hem på söndag. Åker dit med Sofia och sover även hos henne. Imorgon ska vi träffa Lovisa också. Eller ja, Sofia har visst blivit lite sjuk men jag ska iallafall träffa Lovisa imorgon och så får vi se om Sofia orkar med det.

Nej men nu ska jag slänga ner lite saker i väskan och springa till bussen.

Puss!


Nu blev det en bild där även Felicia är med.
Felicia, Sofia och Lovisa <3


Bdb-taggar


Vissa hostTonyhostFeliciahost har ju inget bättre för sig än att sitta inne på bdb och tagga mig med 1000 olika saker.

Vissa taggar är ju ändå sjukt roliga som t.ex. tonfisk och EMD.

Internt skämt, kan försöka förklara det lite:
Början av Juli 2008. Sundsvalls gatufests sista dag och EMD skulle spela någon gång mitt på dagen. Då det var den enda konserten som var mitt på dagen och vi inte hade något annat att göra gick vi dit för att se dem. Tidigare under dagen hade Kristin köpt en tonfiskmacka på subway och hon hade bara ätit halva.
Aja, vi stod där på  första raden och såg på EMD. Under konserten presenterade de varandra lite och det kom fram att både Erik och Mattias gillar tonfisk och då fick vi den smarta idén att slänga upp den halva tonfiskmackan på scenen. Sagt och gjort, vi skrev TONFISK stort på pappret och sen slängde jag upp mackan på scenen.


Hahahhahhah nu kom jag på att jag ska tagga Kristins bdb med "kondom med telefonnummer" :D

Torsdag

Idag kan jag inte klaga på att jag inte sovit något iallafall.
11 timmars sömn med en och en halv timmes paus där i mitten.

Idag ska göra mina läxor jag fått över lovet. Som tur var är det bara en läxa.

Imorgon sticker jag iväg till Stockholm och kommer hem på söndag. Känns perfekt med två lugna dagar så här i mitten av lovet. Mer än två är tråkigt, mindre än två är lite jobbigt då man inte hinner vila upp sig något.
Idag ska jag alltså bara slappa och göra läxor. (säger dock inte nej om nån vill hitta på nåt på stan idag ;))

P&L i sommar?

Så sent som i förrigår sa jag sist att jag ville på peace & love isommar bara för att de alltid har så bra band på den festivalen.
En av de sakerna jag fått höra idag är att The Ark ska spela på p&l i sommar!
Jag
Vill
Dit!


Tisdag

Tja!

Idag har jag lagt in en massa bilder från Säffle resan på bilddagboken. Check it out och kommentera!

Sen nån gång strax efter 3 smsade Sofia och sa att jag skulle komma till stan så då gjorde jag det.
Var meningen att vi skulle fika först men det blev ändrade planer och vi var henne hos nån kompis till henne och sminkade dem inför någon halloweenfest. Jag orkade inte sticka iväg på fest eftersom jag inte sovit ordentligt på jag vet inte hur länge så jag stack hem efter en timme eller nåt sånt istället.

Haha nu kom pappa hem och berömde mig över hur snabbt jag skriver på datron. WTF?


Home again

Hej hej!

Var ett tag sen jag skrev ett inlägg nu, hade tänkt skriva ett inlägg på värmlänska igår efter vi hade kommit hem efter vi träffat några värmlänska pöjker men då gick det inte att logga in på blogg.se så det gick ju inte. Så nu fick ni inte se hur bra jag blivit på värmlänska.
Jag tänker till och med varje ord jag skriver på värmlänska nu när jag skriver. Illa.

Idag har jag åkt tåg i stort sett hela dagen. 13.04 gick mitt och Inas tåg från Säffle. Ina gick av i Katrineholm för att byta tåg så därifrån fick jag åka själv. Tråkigt tråkigt men kul att slippa åka själv halva resan iallafall.

När jag kom till Stockholm var det lite hemskt. Jag var tvungen att gå från ena änden av t-centralen till den andra med min tunga väska. Min rygg mådde verkligen inte bra av det.
Sen var det ju lite surt att när jag kom till mitt spår så skulle det gå ett tåg 5 minuter senare men det kunde jag inte ta det för biljetten var bokad på ett tåg en halvtimme senare.

När jag kom til Uppsala blev jag mött av pappa och så la vi in mina väskor i bilen och åt på Java. Kinabuffé! När det var klart åkte vi och hämtade brorsan från träningen och sen åkte vi hem.
I bilen hem kom jag på mig själv med att tänka på flera olika roliga saker folk sagt de här dagarna i Säffle. Sitter fortfarande och ler/skrattar åt vissa saker.

Och hur blir det? Ska vi satsa på att fira nyår i Säffle eller? ;D


Idolspelet är det man kör i Säffle på nätterna istället för att sova. Vi fick inte ett enda hallelujah moment det här året heller. ;(

Måndag

Vaknade imorse av att Sara skrek nåt. Kul sätt att vakna på...

Åt världens längsta frukost samtidigt som vi duschade i omgångar d v s vi åt väldigt mycket. Sen blev det tv-spel och så kom Felicias pojkvän Tobias hit. Sara åkte hem till Uppsala och vi spelade tv-spel och låg och halvsov i Fillans soffor fram till halv 5-5.

Efter det gick vi till McDonalds och åt middag. Sen gick vi hem till Tobias, hämtade en hårddisk med filmer på, gick hem till Felicia och kollade på en film. Nu sitter vi och snackar i telefon med någon som jag inte har någon anning om vem det är. Ska väl försöka ta reda på det nu.

Pusshej!


Zorba

Idag har jag sett Zorba.
Bra musikal och Sara kom på att Jonas Rimeika är sjukt snygg så nu älskar både Kristin och Sara honom. Och Fillan känner Jonas och bara skrattar åt allt, sjukt kul.

Efter teatern följde Helena med hem till Felicia en stund. Hon är rolig och tyckte att det var coolt att vi fortfarande kommer ihåg vad julappelstamp betyder. Hur kan man glömma det? Visst, det var ett år sedan vi fick lära oss det men asså, julappelstamp glömmer man inte i första taget.

Igår räknade vi ut att vi bara ser Felicias teater den 25e oktober så nästa år får de se till att ha en måndagsföreställning bara för att vi ska kunna se den då.


Felicia

Insåg nyss att jag har skrivit två långa inlägg med bara text nu så här slänger jag in ett inlägg med en charmig bild på en full Felicia ;) .
Tror att bilden är tagen på marten eller vad det nu kallas. Någon månad sen alltså ;)

Säffle del 2

Alla anda sover.
Jag siter ensam uppe och är vaken. Jag är en av de här som vaknade absolut tidigast.
Men det är tråkigt att sova ju, roligare att vara vaken.

Borde dock kanske sova nu, imorgon blir det msuikal som gäller, Zorba. Felicia är ju med i den.

Idag när vi var ute (och Fillan var på teatern) så gick vi dit. Först satt vi i en soffa men sen var det en som gav oss ett helt eget rum med en större soffa. Vi hade egen loge. Haha det var lite kul också att vissa kände igen oss från förra året, imorgon är exakt ett år sedan.
Vi satt iallafall i den där "logen" ganska länge. Och sen när alla var inne på scenen för det var slutscen gick vi tillbaka till den första soffan. Där satt vi och gjorde någon konstig dans (fråga inte varför) När det helt plötsligt knackade på fönstret. Det var polisen som var med i teatern förra året (och som är med iår igen men som inte spelade idag?). Aja, vi kände iallafall igen honom och var snälla och öppnade dörren. Haha undrar om han såg våran fina dans?

Sen var vi kvar på teatern ett tag för Fillan tyckte att vi var tvugna att träffa Jonas (som spelar huvudrollen i Smala Sussie) då Smala Sussie är Kristins favoritfilm.
När Jonas väl gick förbi oss vände sig Kristin om och tittade i spegeln, haha fegis! Men han stannade till och pratade med Felicia ett tag så Kristin var ju tvungen att kolla lite på honom ändå ;) .

Sen gick vi hem till Fillan, åt varma mackor och spelade idolspelet. Det här året MÅSTE vi få ett hallelujah moment. Det bara måste vi.

Nej nu ska jag nog ta och sova så jag orkar hänga med i föreställningen imorgon.

Godnatt!

Säffle

Hej hej!
Nu är jag här i Säffle.
Jag och Sara började åka 07.09 från Uppsala. Väntade 40 min i Stockholm, åt frukost och handlade för 100 kr på pressbyrån. Sen skyndade vi till tåget mot Karlstad. Ina kom på vid Katrineholm och i Karlstad väntade vi en timme, fikade på espresso house och sen åkte vi tåg sista biten till Säffle.

Än så länge har jag hunnit gå mellan Felicias hus och järnvägsstationen (eller jvstn som de så fint förkortar det på en skylt här) 3 ggr, fikat, ätit mat, sett på klipp från en konsert och skrattat ihjäl mig ett par gånger.

Nu har Felicia övergivit oss för hon skulle till teatern och spela föreställning, hon är väl klar vid nio-halv tio och då ska vi försöka leta upp hennes teater och hälsa på alla där. Bl.a. Jonas Rimeika (huvudrollen i smala sussie) är med i Fillans teater, det är lite coolt. Extra kul är det eftersom Smala Sussie är Kristins favoritfilm. Imorgon ska även vi se teatern men det var slutsålt ikväll så det får bli imorgon med alla pensionärer istället.

Nej nu ska jag se på Grease tillsammans med Kristin, Sara och Ina.

Hörs sen
Pussen!

Snart dags!

Finns nog inte en enda person som missat att jag ska till Säffle imorgon! :D
Här är tågtiderna: 07.09 - 13.18 är det som gäller alltså.

Hoppas att det är någon som är vaken och orkar svara på mina sms...



Det här är förresten inlägg 1400 på den här bloggen. Det är sjukt hur mycket jag skrivit! :o

myskatt


Inte alla som har en katt som är så kelsjuk att han lägger sig på en när man ligger i soffan och ser på tv.

23 oktober

Idag hade jag världens roligaste prov. Eller själva provet var skittråkigt och svårt men mitt under provet fick läraren ett skrattanfall och det slutade med att vi alla satt och asgarvade så vi grät i 5-10 min.
HAHAHAHAHAH det var sjuuuukt kul!

Idag var hela skolan halloweenpyntad och lamporna ute i korridorerna var släckte nästan hela tiden så man såg aldrig nåt när man skulle ta ut saker ur skåpet.

Det var även en maskeradtävling i skolan idag och den som vann fick en iPod så man såg flera som var utklädda idag. Och alla som var med i tävlingen hade satsat ordentligt med konstiga kläder, målat ansikte och jag såg tillochmed en med röda linser. Det var dock ingen från min klass som var med i maskeradtävlingen. Finns flera som sagt att de ska vara med nästa år.

Dagens

Jag, Ida och Marcus står i kapprummet på musiken efter musiklektionen.
Jag ser en äcklig insekt på golvet med sjukt långa ben (inte en harkrank, den här hade mindre kropp och längre ben!)

Jag: euw, vilken äcklig
Marcus: AAAAAAAAAAAHHH *springer därifrån*
Ida: Heeeeeeej (röst som man har när man pratar med bäbisar eller gulliga djur som typ hundar och katter), vill du gå upp på min hand?

OCH SÅ TAR HON UPP INSEKTEN PÅ HANDEN!

Usch, äcklig sak. Men man springer ju inte heller iväg och skriker som Marcus gjorde, hahahaha.


Snart lov :D :D :D :D :D

Helluuuuuuuuuuuuu


Nu är det bara en skoldag kvar, sen lov!


Jag har prov imorgon...


På lördag åker jag till säffle!


Bara 2 dagar kvar!


Linn kommer inte med till Säffle :(


Men Kristin, Ina och Sara ska med!

och i Säffle bor ju Felicia! 


2 dagar!


Nu ska jag rida :D


Hejdåååå!


Bilder

La nyss in bilder från mobilen till datorn så här kommer 3 random dåliga mobilbilder från senaste veckan




1. Spanskaläraren läste en barnbok som handlade om en pojke som ville ha en stjärna på spanskan. Oktay ritade pojken och stjärnorna på bänken och sen tog han min mobil och tog kort på det han ritat? Nåt sånt tror jag att det var iallafall.
Kan eventuellt vara så att det var zebra tower han ritade kom jag på nu...

2. Linnea har en roooosa dator! (sämst bild, jag vet)

3. Sofia igår. Vi såg att macaffären var öppen och de bjöd på små påsar med godisbilar! Smarta som vi var fyllde vi båda hela munnen med godisbilar och var direkt efter det tvugna att ringa en kompis. Ingen kunde prata, lyckat (Y).

Onsdaaaaag

Hej hej!
Dagen började med att jag vaknade och fixade mig. En timme senare väckte jag Sofia som vägrade vakna klockan 6 och så åt vi frukost och stack iväg till skolan. Var så trötta på bussen att Sofia missade sin hållplats helt och vi kom inte på det förrän vi var inne i stan. Lyckat.

Så var det skola. Kemi, Matte och Engelska idag bara. Rasterna hände det väl inte så mycket på egentligen, en trea (tvåa?) hällde kaffe på Marcus tröja, det var iofs rätt kul för det blev största fläcken.
Fick reda på vad jag fick på engelskaprovet som hade gått skitdåligt - VG! Klarade precis VG-gränsen så jag blev glad även fast det var typ sämst i klassen.


Det verkar förresten som om Sofia har smittat sig med sin ögoninflammation -.-
Har lite ont i ögonen och varje gång jag har tittat mig i spegeln idag ser jag att det ser ut som om jag gråter/ska börja gråta. Får väl se om det är bättre imorgon eller inte, hoppas iallfall på det.

Tisdagkväll

Nu sitter jag här hemma igen.
Sofia sjöng ASBRA, dock fick hon inte sjunga så mycket solo medans andra fick sjunga hur mycket som helst. Men jättebra var det hon sjöng iallafall.
Efter "konserten" blev det kinabuffé med Sofias pappa och sen drog jag och Sofia runt på stan ett par timmar och träffade bl.a. Jakob.

Kul kväll, nu är det snart sova som gäller eftersom det rä skola imorgon. It sucks, hade varit roligare om det var fredag elller nåt så man hade kunnat vara ute längre. Aja, sånt är livet, höstlov nästa vecka!

Pusshej!


Lat

Jag måste vara den enda som är så lat att jag åker buss den här sträckan:

3 hållplatser, hahah. Men så får man lägga på 5 min att gå till första hållplatsen och 5-10 min att gå från andra.


Hemma för att snart sticka iväg igen

Snart ska jag nog stick iväg till Boland för att se när Sofia sjunger. Får se hur det går, jag lär väl gå runt där helt ensam för Sofia är väl upptagen med sina förberedelser, haha.
Efter det verkar det som om det blir stan ett litet tag och sen blir det hem till mig och sova.
Kom nyss på att jag har rätt mycket kemiläxa, aja, den kan jag göra inatt när Sofia sover och jag inte har nåt att göra.

Nej nu ska jag kolla upp bussar.

Puss!


Gammal bild. Jag är typ osminkad :o

(förresten så kan alla vara berädda på smsbombning mellan 6 och 7 ;))

Engelskalektioooooooooon

Gissa byggnaden:

"It’s not a piece of architecture, as other buildings are, but the proud passion of an emperor’s love wrought in living stone"


Inställd sovmorgon

Tisadag idag vilket brukar betyda sovmorgon men inte idag. Kemilektionen som blev inställd för två veckor sen flyttades till den här morgonen. Gillas inte!

Idag blir det lite stressigt efter skolan, ska hem och städa direkt efter skolan och sen 18.00 ska jag vara på boland för att se när Sofia sjunger. Sen ska hon sova hos mig. Fast fick höra idag att hon fått ögoninflammation så det är inte helt säkert om hon sover hos mig. Men vi får hoppas att det blir bättre.
Förresten så är jag inte ens säker om jag ska till boland och kolla. Inte kul att gå runt där helt själv, jag kommer aldrig hitta.
Aja, vi får se hur det blir.

Om en kvart har jag svenska. Ska ha bokredovisning och här är det seriöst, lika viktigt som ett prov! Sjukt. Jag som knappt förberett den muntliga redovisningen. Men ja, den skriftliga är ju klar iallafall och jag vet en i klassen som drack sig full och skrev en bokredovisning om en bok han inte läst igår kväll så min bör ju vara bättre än hans.


Sitter på b-torget

Hej hej!

Sitter här på B-torget och chillar. Vi var så många som inte skulle vara med på idrotten att vi inte behövde vara kvar där efter vi fixat närvaro utan vi fick gå och plugga istället.
Eller ja, jag pluggar ju inte riktigt, datorn är roligare ;)

Provet börjar om 50 min så det är rätt lugnt.

Slänger in en liten bild från historian i fredags:


Du är allt jag ser och hör

Är fortfarande fast i den där "pluggpausen" haha, den är svår att ta sig ur.

Nu sitter jag och har ont i den här knölen på foten för jag råkade skära mig där när jag skulle raka benen, så går det när man är stressad...

Om 10 min börjar Vem kan slå Filip och Fredrik.
Sen ska jag plugga och sova.

Tänker absolut inte vara med på idrotten imorgon då det är lektionen innan fysikprovet. Jag menar - har jag missat alla idrottslektioner fram till nu kan jag väl lika gärna missa en till? Sen ska jag börja ta med kläder till idrotten.

Nej nu bara skriver jag en massa onödig skit.

Pusshej!


You gotta be sick

Mitt pluggande idag började rätt bra men nu har jag fastnat ganska ordentligt.

Såhär var min planering:

Plugga Fysik
Äta frukost
Plugga fysik
30 min fritt surfande på datorn 
Skriva svenskauppsats
Plugga Fysik
Paus                         <--- Här har jag fastnat
Plugga Fysik


Men det är ju så tråkigt med fysik och när jag kom till de svårare uppgifterna blev allt så svårt att jag inte fattade någonting och då är det ju ingen idé att göra dem. Kollade bara facit hela tiden och skrev av. Får hoppas på att det är lätta uppgifter på provet imorgon, lär ju finnas några lätta G-uppgifter iallafall...


Ikväll är det Vem kan slå Filip och Fredrik på tv. Det ska jag absolut se på, gillar alla deras serier.
När man har tråkigt kan man ju alltid söka upp klipp på dem på youtube. Som det här klippet t.ex:
kommer ihåg att jag såg det här på tv för många år sedan, första gången jag hörde En vän med en bil, långt innan jag började lyssna på Håkan Hellström. Kommer ihåg att raden "för du kan inte se när löven faller ner hur ful jag är" fanns kvar i min hjärna en lång tid utan att jag vet varför, haha.


Ett år sen

Kollade igenom lite gamla bilder och såg att det är exakt ett år sen det var den här dagen:



1. Lovisa, Sofia, Kevin Borg och jag
2. Jag, Sofia, Robin Eriksson och Lovisa
3. Lovisa, Jag, Johan Palm och Sofia
4. Sofia, Robin Bengtsson, Alice Svensson, Jesper Blomberg, jag och Lovisa

Jag, Sofia, Lovisa och folk som var med i idol förra året alltså.

Hahaha fan va pinsamma vi var!

(Och Sofia, döda mig inte, jag vet att du hatar Johan Palm-bilden. Alla är fula på den.)


Söndag

Har planerat den här dagen helt nu. Måste ju visa att jag lärde mig något i tisdags när vi hade tema studieteknik hela dagen i skolan. Därför har jag skrivit en lista på saker jag ska göra, får se om jag lyckas hålla den.

Start 10.30
Plugga Fysik
Äta frukost
Plugga fysik
30 min fritt surfande på datorn  <---- här är jag nu
Skriva svenskauppsats
Plugga Fysik
Paus
Plugga Fysik


Och efter det har jag inte planerat än. Blir väl lite mer "fri datortid", svenskauppsats, fysikplugg, TV och ev. lite matte.
Usch, jag gillar verkligen inte att ha så här mycket prov och inlämningssaker. Måste träna inför musikprovet och spanskaprovet också.

Nej nu har jag bara 20 min kvar av den där fria datortiden jag gett mig själv innan jag ska skriva på svenskasaken så nu ska jag inte blogga mer.
Pusshej!


Hemma igen

Var tvungen att sticka från Linnea kvart i 4 för några utav hennes gäster kom.
Missade bussen med 2 minuter så jag fick stå ute och frysa i en kvart.
När jag kom till stan gick jag runt där ett tag. Köpte ett linne och puder, alltid bra att ha.
Sen gick jag till bussen och missade även den med 2 minuter. Denna gången fick jag vänta 20 min.

Nu är jag hemma igen. Blev bara en kort sväng till Linnea med et var kul ändå. Man blir alltid glad av att träffa henne. Vi fick t.ex. ett skrattanfall när vi stod och väntade på hissen och jag kommer inte ens ihåg vad vi skrattade åt.
Var även sjukt många lådor hemma hos Linnea, märks att de ska flytta snart. Linneas mamma hittade en sån här sjömanskostym som Håkan Hellström brukade ha på sig förr. Det tyckte jag var lite coolt, Linnea tyckte att den var skitful.


Är hos Linnea

Eftersom det inte blev nåt stockholm för mig idag drog jag till Linnea. 
Vi har nyss sett på film och snart ska Linnea slänga ut mig häritfrån för de ska få gäster.
Sämst väder ute också så jag drar väl hem då.

Hörs sen, puss!

rubrik

Äh, nu är klockan 12 och jag har ännu inte fått svar av Lovisa, hon sover nog. Så jag struntar i stockholm idag.
Helt plötsligt har jag ingenting att göra idag! Vad ska jag hitta på då?

Väntar

Hej!

Nu sitter jag här och bara väntar på att Lovisa ska svara på mina sms. Om hon inte svarar snart åker jag nog inte till sthlm. Då får vi ta det på höstlovet istället.

Förresten: Idag är det bara en vecka kvar tills jag åker till Säffle! Om exakt en vecka sitter jag alltså på tåget. Kommer börja åka tåg 7 på morgonen så det är flera som riskerar att bli smsbombade och väckta där på morgonen då jag tycker att det är tråkigt att åka tåg.

Men ja, det är om en vecka. Nu väntar jag bara på sms från Lovisa.

Pusshej!

Dagens garv

Hittade det här när jag kollade min skolmail idag.


Vem kommer ens på tanken att skicka ut en kontaktannons till alla elever på hela skolan?
Och dessutom skriva det han skrev?

Freeeeedag

Dagen började med fysik där jag insåg att jag inte kan någonting av det vi ska kunna. Prov på måndag, får väl se hur det går.

Annars har dagen flytit på rätt bra. Jag älskar den här håltimmen innan lunch vi har varannan fredag.

Nu har jag hur mycket plugg som helst att göra över helgen. Hatar't

Nu sitter jag här i och fryser (då har jag ändå tagit på mig en extra tjocktröja sen jag kom hem). Hur kallt har jag här hemma egentligen?


Voltige på Bangsi

Idag på ridningen hade vi voltige.
Rún och Bangsi, tre på varje häst. Jag, Sofia och Maria(?) paxade Bangsi innan de andra hann säga nåt.
Eftersom vi hade longerat och haft voltige tidigare fick vi vara längst bort och sköta allt själv medans ridläraren hjälpte de andra. Vi hittade på en massa egna olika övningar och turades om att longera och rida. Har nog aldrig skrattat så här mycket på en ridlektion tidigare, det var rikigt kul! Som "huvud, axlar, knä och tå" i trav, jag höll verkligen på att flyga av där.
Vi gav ju såklart varandra svåra och fula uppgifter så vi skulle få skratta lite, hahah.
Som sagt: rolig ridlektion!


Snart matte

Sitter här och väntar på att matten ska börja. En kvart kvar nu och det finns inget att göra. Fick inte plats i soffan heller så jag sitter på en sak utan ryggstöd, jobbigt. Och jag kom på att jag är en sida efter i matten nu eftersom jag inte tog hem och gjorde det jag inte hann med på lektionen igår.
Aja, nu när jag ändå håller på att klaga kan jag klaga lite till:
Jag har ingen linjal och vi håller på med geometri vilket betyder att man måste rita och mäta saker ibland. Jag har inte heller rutblock med rutor att rita efter. Får väl egentligen skylla mig själv som inte orkade köpa ett rutblock men men.

Nej nu ska jag försöka hitta på nåt annat att göra än att blogga.

Puss !

Dagens skratt


5 = MVG
1 = Sämre än IG

(tänk på att det är nv-elever som gjort dessa matteprov)


14 oktober

Dagen idag har varit både bra och dålig. Växlat från det ena till det andra hela dagen.

Aja, såhär var det:

Missade bussen på morgonen. Detta gjorde att jag missade även andra bussen och fick vänta länge i stan. Den bussen jag skulle ta kan man inte lita på om den kommer i tid eller inte så såklart stressade jag upp mig själv. Hann iallafall komma fram till skolan i tid.

Kemilektion, gick igenom en massa saker jag redan kan så det var en lugn lektion och jag fick känna mig lite smart. Sånt gillas.

Matte, fick tillbaka proven vi gjorde i måndags. Jag klarade precis MVG så jag är nöjd. Skrattade ihjäl mig när jag fick reda på att den som satt brevid mig fick 2 poäng på hela provet. Förlåt! Men ärligt talat, det var kul.

Lunch

Engelskaprov. Prov som man inte skulle plugga till innan. Uppbyggt på ungefär samma sätt som läsförståelsen på nationella provet. Det gick SKITDÅLIGT. Hej IG i engelska säger jag bara. Det sjukaste är att jag aldrig haft problem med engelskan förr, fick starkt VG på nationella i nian och så. Men nu är det så sjukt svårt. Och alla andra är så jävla bra på allt också -.-

Efter provet satt jag och surade lite och tänkte dra hem men Oktay stoppade mig för jag hade faktiskt lovat honom att vi skulle plugga lite efter skolan idag. Så vi pluggade lite fysik ett tag. Jag var ju som sagt lite sur och depp i början men det är lätt att göra mig glad igen och jag är faktikst glad över att jag stannade kvar, fick lite fysikplugg gjort också.

Kom hem för ca en halvtimme sen och nu lyssnar jag på Markus Krunegårds nya låtar som kom ut idag!


Skitprov

Hej IG i engelska.
Fan va jag suger -.-

Kemilektion

Sitter och har kemilektion nu. Går bara igenom en massa saker jag redan kan så det är rätt chill.

"Har ni aldrig hört talas om Blondaa?"

Några killar från N1d sitter på B-torget i Lundellska skolan runt 8.20 på morgonen. En utav killarna har en blogg som han är stolt över och de andra killarna småretar honom lite över att han har en blogg.

En utav killarna utan blogg: Men man kan ju inte ha en blogg om man är kille. Du kommer ju aldrig kunna bli en ny blondinbella eller nåt.
Kille med blogg: Nej men det finns ju också killar som bloggar. Har ni aldrig hört talats om Blondaa?

Och här var det riktigt nära att jag öppnade munnen och sa nåt i stil med: så du ska börja sminka dig och använda tjejkläder?
Fast det gjorde jag inte för jag kom på att jag inte känner honom och då är det ju lite taskigt att säga något sånt ;)
(Och ja, jag satt vid en massa N1d:are imorse eftersom det bara var en annan från min klass som var där och både han och jag känner några i N1d)

OBS
Jag har inget emot killar som bloggar, skrev det här inlägget bara för att det var roligt att han jämförde sig själv med en bög som sminkar sig som en fjortistjej.


1234567891011121314

Gjorde 100 situps innan jag somnade igår.
Träningsvärk!

Förresten så var dagens skoldag helt onödig. Lärde mig knappt nåt och vi var i skolan 8.30 - 15.00. Onödig dag! Särskillt med tanke på att jag hade riktigt riktigt svårt att gå upp imorse och sov en halvtimme extra för att sen få stressa lite.

kaaaaallt :(

Imorse fick jag flera sms om att det snöade. Det bara regnade hos mig (och var frost på marken).
Idag på en av våra "lektioner" och när vi gick från lunchen snöade det, snön försvann dock när den träffade marken.

Men vad är det här?
Det är oktober! Första halvan av oktober.
Det ska inte snöa!

Den här veckan har jag börjat använda min dunjacka. Det måste vara det ända bra med att det är kallt ute, jag kan använda min vinterjacka.


Höhö fjortisruta över ansiktet. Och kattjäveln ville inte lämna mig ifred när jag skulle ta bilden. Men ja, ni ser: vinterjacka och halsduk, går inte att vara utomhus utan det längre.

Jag vill inte ha kyla, slask och mörker.
Nån som vill föjla med till nåt varmt land och stanna där hela vintern? :D


Studieteknik hela dagen

Bloggen krånglade hela dagen igår vilket gjorde att jag inte kunde skriva nåt mer inlägg än det där om Michael Jacksons spöke. Kolla på det klippet, skitläskigt.

Idag är det inga vanliga lektioner utan föreläsningar om studieteknik hela dagen. Har inte bestämmt mig än om det är bra eller dåligt.
Aja, det får vi se.

Nu börjar det igen.

Spöke!

Alla måste titta på den här. Sjukt läskigt klipp!
Titta noga och lyssna på vad de säger (man kan behöva skruva upp volymen lite för att höra).


Genast blev allt mycket bättre


I dream my days away

Värdelös dag

Ingen har lockat mig som du

Seg dag idag. Vanlig söndag alltså.
Kommer inte på nåt att skriva såååå
Pusshej!

Jag har saknat det, föraktat det och saknat det igen

Snackade nyss lite med Matilda. Har inte träffat henne sen 1 augusti. Det måste vara den längsta tiden jag inte träffat henne på 10 år, sjukt! (Var ju bästa kompisar när vi var små och träffade varandra jämt. Har även gått i samma klass hela grundskolan förutom 7an)
Det är när man snackar med gamla vänner som man inser att man saknar dem.

Saknar nästan den där tiden då jag var liten. Då hela mitt liv var inom Storvretas gränser. Alla vännerna bodde nära och datorn bara var något man spelade mulle meck på.

Skulle dock inte vilja gå tillbaka så långt i tiden.
Jag gillar de vänner jag har nu men det är ju såklart att jag saknar alla gamla vänner jag inte träffat på ett tag.
Som hela förra klassen, så otroligt fina människor allihopa. Vet att vi är flera (alla?) som vill ha en liten återträff igen, bara det att ingen orkar fixa.


Nej nu ska jag sluta innan jag blir för nostalgisk och börjar rada upp en massa roliga minnen som inte är ett dugg roliga för de som inte var med på den tiden (dvs alla som läser min blogg).  

Pusshej!

Nya Krunegårdlåtar!

Hittade några nya Markus Krunegårdlåtar på PSL. Inte långt kvar tills skivorna kommer nu.

New York:


Mitt kvarter (inte helt ny låt, finns med på bonusversionen av Markusevangeliet):


Allt gör mindre ont sen:


Lika barn leka bra:


Barn från röda stan:


Trelleborg - Travemünde - Världen:




Snacka om att jag längtar tills jag får höra alla låtarna!

And tonight, What are you going to do tonight?

Sa att jag skulle göra läxor. Det gick inte alls bra, har suttt vid datorn i stort sett hela tiden. Har nyss duschat och nu ska jag nog ta och äta något. Efter det ska jag nog se Broder Daniel forever, laddade ner den filmen för någon dag sen så nu måste jag kolla så att det funkar att se filmen.

Efter det får vi se vad som händer. Det vet man aldrig. Mamma och brorsan kommer väl antagligen hem snart med, hade varit roligare att vara ensam hemma hela kvällen så jag hade kunnat göra nåt.

Nu: mat!

Lamont

Såg nyss på Lamonts hemsida att de valt att sluta med bandet.
:( :( :( :( :( :(


sjö


Såhär ser det ut när en hel klass står på en liten brygga. Inte konstigt att det var en som halkade i.
(hade tänkt ta med bilden i inlägget jag skrev igår men hann inte för mamma kom hem)

Home again

Sorry för konstigt slut och rubrik i förra inlägget men mamma kom hem och sa att vi skulle åka. Och jag hade inte ens packat!
Slängde iallfall snabbt ihop lite saker och sen åkte vi till kusinerna.

Kom hem för ett tag sen. Mamma och brorsan har stuckit iväg till några men jag orkade inte följa med, skulle ändå bara ha tråkigt där. Skyllde på att jag ahde läxor så jag får väl se till att göra dem innan de kommer hem igen.

De kommer hem nån gång efter middagen så jag ska försöka mig på det här emd att laga mat själv igen. Får väl se hur det går den här gången...

adsgyhzatj

Helt okej skoldag dag ändå.
Svinkallt ute vid den där sjön men det funkade ändå.
En av killarna halkade på bryggan och ramlade i vattnet, haha. Jag satt mest bara och kollade på när alla andra jobbade, skyllde på mitt knä.
Åkte efter någon timme tillbaka till skolan och åt lunch.
På spanskan gjorde vi inte så mycket, hade en stor diskution på svenska om jantelagen och lyssnade på när läraren läste för oss. Slappt!
Sen var det historiaprov. Skönt prov då man inte behövde skriva så långa svar på alla frågor. Korta svar är bra för då är det bara att gissa lite och hoppas på att det blir rätt.

Nu sitter jag här. Det är fredag och blir INTE fest ikväll för jag ska till mina kusiner som bor ute på landet...
Aja, får hoppas på tårta eller nåt för min morbror fyllde år för ett par dagar sen.

Nu ska jag visst åka. Hörs!


Prov snart

Strax dax för första provet på gymnasiet.
Det kommer gå skiiiiiitdåligt.

Aja, då kan det bara gå bättre sen.

Nu ska jag panikplugga lite.

Soon I'll be gone

Jag
Orkar
Inte
Plugga


Hela skoldagen imorgon känns helt värdelös. Jag vill inte åka till lyssnaängen och ta prover på en sjö och jag vill inte ha historiaprov. Spanska är inte kul heller för den delen.


Förresten så är blogg.se skitsegt just nu -.-

Jag bryr mig inte om vad som hände förr

Jag och min historiabok är inte bra vänner. Jag fattar inte alls mycket av det som står i boken och så. Men jag har prov imorgon så därför ska nu bli vän med min historiabok. Det kommer bli svårt men jag ska lyckas. Ska försöka plugga hela kvällen. Förutom de timmarna jag är i stallet då.
Önska mig lycka till, det kan behövas!


.

Jag ska sluta sitta vid datorn hemma.
Finns ju inget att göra på datorn nu. Alla bloggar lästa, alla bilddagböcker kollade, alla facebookstatusar lästa.
ja, ni fattar, finns inget mer att göra och jag har fortfarande 20 min kvar tills skolan börjar.

40 min tills jag börjar och jag är redan i skolan

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

Glömde helt bort att jag har sovmorgon till 5 i 9 på torsdagar.
För första gången var min buss i tid (ska komma fram 08.02, kom fram till skolan 08.03), den brukar i vanliga fall vara 10 min försenad. Ju mer bussen är försenad, desto bättre för mig.

Helgen redan planerad...

Happ, nu har mamma planerat hela min helg. Eller ja, fredag kväll och lördag.
Visst, jag behövde inte följa med till de där på lördagen men känns ju lite taskigt att inte göra det eftersom jag stannade hemma förra gången.
På fredag blir det iallafall kusinerna för att fira min morbror som fyllt år. Inte så kul det heller kanske eftersom mina kusiner bara är killar som är yngre än mig (man kan alltså inte ens hoppas på att de har nån snygg kompis hemma hos sig! -.- ) men det funkar.
Söndag blir pluggdag då jag har prov på måndag.

Fuck. Hela min helg är uppbokad och jag kommer inte göra något kul alls.

TV-kväll

Idag är det bonde söker fru på tv. Det måste man ju se då Thilde Höök är med! Skulle nog inte se på det annars men nu när jag känner en av bönderna måste jag ju kolla.

Efter det är det Grey's anatomy. Bästa programmet så det kan man ju inte missa.

Att planera in två program är mycket för att vara mig, följer nästan inga serier. Från och med nu är onsdagar min tv-dag!

Inga andra planer alls

Idag har jag lärt mig hur man "kopplar ihop" spotify och last.fm, låååångt efter alla andra.
Men ja, nu använder jag last.fm igen, hade inte varit inne på den sidan sen 18 september förra året.

Nu sitter jag bara här och lyssnar på musik så det blir någon bra statistik på last.fm :)

faaaan

Blir ingen sovmorgon på fredag, läraren hittade en barnvakt.
Nån som har ett par stövlar att låna ut förresten?
Jag vill inte gå ner i mälaren med mina converse, känns som om de skulle bli rätt förstörda då.
Kommer aldrig hitta dit vi ska heller, får hoppas att fler från klassen åker med samma buss.
Ajaaaa, nu ska jag plugga historia, inte kul men måste göras.

Puss!


Kanske en tredje sovmorgon den här veckan?

Fick nu höra att jag kaaaaaanske har sovmorgon till 12 på fredag.
Nu gäller det bara att hoppas på att lärarens barn inte blir friskt och att han inte får tag på någon barnvakt för jag är inte alls sugen på att åka till lyssnarängen och ta vattenprover och sånt skit.

Nu börjar snart engelskan och sen är den här skoldagen slut. Kanske sitter kvar ett tag och pluggar historia för det är lättare att plugga i skolan tillsammans med andra än att plugga själv hemma.

Pusshej!

Inställd kemilektion = sovmorgon!

Jag är duktig och kom till skolan 35 min innan vi börjar.
Och jag var så mycket uppe i mitt smsande på bussen att jag glömde trycka på knappen och gå av på rätt hållplats. Tur att nästa hållplats inte är så långt bort då.

Nu är det snart matte och sen är det lunch och engelska.
Skön dag.



HAHHAHAHA ända bilden jag har på den här datorn. Det var dte här vi höll på att göra på håltimmen i fredags; ta bilder med webcamen


Facebook

Jag är rädd för Your next love -applicationen på facebook

every day is just the same

Att sitta vid datorn hemma känns rätt onödigt när man sitter vid datorn så mycket i skolan.

Men jag har inget annat att göra så nu sitter jag här ändå.
Har inte tillräckligt med självdiciplin för att plugga heller.
Så jag har ingenting att göra.
Kul liv jag har.

!

Höhö jag har tagit över Oktays dator! :D


Slänger in en liten bild på skolans logga bara för att jag inte kunde hitta nån annan bild på den här datorn:


Säffleresan börjar närma sig

Just nu känns det som om jag inte har tid med något förutom plugg fram till höstlovet.
Det suger ju rätt rejält.
Men så fort det blir höstlov sticker jag till Säffle!
Felicia bokade teaterbiljetter åt oss igår (Felicia är med i teatern som är typ Säffles största sak, lite coolt) så nu kan ingen dra sig ur heller. ;)
Nu ska jag bara boka tåg och sen är allt klart.

Den här resan är väl det enda jag ser fram emot just nu.
Blir kul att träffa alla igen då det är vissa jag inte träffat sen juli.
Sen så ska vi ju såklart passa på att festa lite med. De där Säfflefesterna har man ju hört en del om, värmlänningar är fan inte normala ;)




första bilden från säffle höstlovet -08
andra bilden från linköping juli -09
tredje bilden är bilder från sthlm januari -09, säffle höstlovet -08 och mitt hem januari -09

Borde man bli orolig?

Och ja, det här är bara från de senaste timmarna...



(Borde kanske tillägga att alla utom Hanna, Erik och Anna går i min klass)


Sitter i skolan

Historia snart, skittråkigt.
Sen är det slut med den här jobbiga dagen!

Blir väl plugg resten av dagen sen iofs...

Förresten så kommer jag inte ha nåt liv fram till höstlovet.
Bara så ni vet.

Pusshej!

Söndag

Inatt strax innan 3 vaknade jag av att mobilen vibrerade.
Först trodde jag såklart att det var ett alarm som gått igång så såhär gick mina tankar

1. Neeeej, jag vill sova längre!
2. Det är väl itne måndag idag?
3. Åh det är en kompis som ringer. Kul! Vilken knapp svarar man på nu då?

Det var två vänner till mig som ringde och båda var rätt packade.
Det första jag fick höra var att vi tre var bästa kompisar.
Folk är så söta när de är fulla :)

Pratade med dem i ca 20 min och sen gick det inte alls att somna om igen.
Lyckdes tillslut somna om vid halv fem.


Idag har jag inte gjort så mycket.
Söndag = pluggdag
Jag är så duktig att jag idag gjorde klart alla läxor jag tog med mig hem innan klockan var 3. Nästan så att jag ångrar att jag inte tog med mig engelskan hem eftersom jag lär sitta hela kvällen med den imorgon.

Aja, nu ska jag sluta snacka läxor.
Puss!


1337

Eh, ja.
Jag var bara tvungen.




Ovärd dag idag med. Har inte gjort någonting vettigt (vilket ni kankse kan se på mina blogginlägg från idag..). Känns som om det är söndag.
Det är lördag! Det är ju idag man ska göra roliga saker!
(Varför bor jag i Storvreta för? Orkar ju inte åka till stan varje dag -.-)

Bara ett par dagar kvar nu

Man blir ju nästan lite sugen på att köpa spotify premium när man ser det här:



Äh, det är väl bara ca 10 dagar kvar tills skivorna kommer ut va?
10 dagar är ingenting!

Tung väska

Min väska väger 6,2 kg.

Inte konstigt att jag brukar känna mig stel i ryggen...


Broder Daniel forever

http://svtplay.se/v/1714171/k_special/broder_daniel_forever

En månad innan klippet försvinner från svt play.
Kolla kolla kolla kolla.

Fan va bra den här filmen är!


Lemon


(Kan inte fixa så bara det där nedersta i youtubeklippen kommer med -.- . men tryck bara på rutan här över så får ni höra iallafall :))

Satt nyss och lyssnade på Broder Daniel på spotify och den här låten dök upp. Har bara hört demoversionen och en live-version av den här låten innan.

Visste inte att den vanliga versionen av den här låten var så här bra! :o

bd forever

Missade 40 min av Broder Daniel Forever.

Såg iallafall 20 min, hur bra som helst! <3

Svt play som gäller en månad frammåt nu då. Måste ju se hela.

Men fan, jag är skitsur på mig själv nu. Hur kunde jag missa att bd forever skulle vara på tv ikväll? Trodde att den skulle gå på tv i november eller nåt.

Aja, som sagt: svt play

csn-kortet

Fick mitt csn-kort idag och har precis aktiverat det.
Har ännu inte riktigt fattat vad man ska ha det till bara.
Är det bara till för rabatter eller?


Fredag

Skoldag idag.

Antingen B-vecka eller D-vecka den här veckan vilket betyder fysiklab och över 2 timmar håltimme. Nice.

På håltimmen byggde vi ihop en soffa och en bänk på b-torget så vi halvlåg, sköna möbler det där! Vi gjorde lite läxor och surfade runt på internet. Jag och Oktay gjorde en gemensam spellista på spotify. Han gillade inte alls min musik så varje gång det blev någon av mina låtar ville han byta låt efter halva :(

På spanskan kom vi på att det finns facit till alla uppgifter längst bak i boken. Nu blir det mycket lättare att göra läxorna, bara att skriva av.

Historian idag gjorde jag ingenting på. Var inne på facebook och läste bloggar under hela tiden Greger snackade. När han pratat klart var det en kvart kvar av lektionen så jag satt och snackade med de som satt brevid bara. Mycket roligare än att arbeta, jag fattade inte ens vad man skulle göra.

Efter skolan träffade jag Linnea på stan. Hon ville shoppa upp sitt studiebidrag så vi gick runt och kollade skor och kläder och lite annat kul. På H&M fick vi för oss att prova alla mössor vi kunde hitta. Jag insåg att jag inte passar i mössa. Sen köpte vi godis på ICA och satte oss vid ån. Rutin! Jobbigt bara att det börjar bli så kallt ute nu.

Kom hem för ett tag sen, Linnea skulle hem tidigt för hennes mammas kille fyllde visst år så de skulle fira honom. Aja, det var ändå sjukt kallt ute så jag hade nog inte orkat vara på stan längre.


Torsdag

Helt okej skoldag idag.

Svenskan var för första gången rätt kul. Blev en del skratt iallafall.

Matten var väl som vanligt. Och jag fattar inte, hur kan 1 egentligen vara 0,99999999999.. jag fattar inte?

Musiken var kul som alltid. Fick lära mig lite nya saker som jag ska öva på. 7- och majackord. Vettefan om de heter så men ja, de ska jag iallafall lära mig nu. Sen får jag VG på provet (går inte att få MVG på de olika delarna, bara i slutbetyg).

Sen var det ridning. Uteritt på Flosi, gick väl sådär, borde tagit med ett spö ut.

Nu sitter jag här och fryser, varför ska det vara så jävla kallt för? :(

Pusshej!

Minusgrader ute

Minusgrader ute i morse.
Vill inte ha vinter.
Jag vill ha sommar!
Nej nu ska jag gå i ide och sova fram till valborg. Vaknar till lite vid jul och nyår och somnar sen om igen.

Smsade lite folk om det här imorse och fick blandade kommentarer:
Vissa protesterade  och sa att det är mys med vinter.
Inte kul att mysa när man är själv.

Nej nu ska jag vara med och ha papperskrig med killarna här innan matten börjar.

Puss!


RSS 2.0