Säffle del 2

Alla anda sover.
Jag siter ensam uppe och är vaken. Jag är en av de här som vaknade absolut tidigast.
Men det är tråkigt att sova ju, roligare att vara vaken.

Borde dock kanske sova nu, imorgon blir det msuikal som gäller, Zorba. Felicia är ju med i den.

Idag när vi var ute (och Fillan var på teatern) så gick vi dit. Först satt vi i en soffa men sen var det en som gav oss ett helt eget rum med en större soffa. Vi hade egen loge. Haha det var lite kul också att vissa kände igen oss från förra året, imorgon är exakt ett år sedan.
Vi satt iallafall i den där "logen" ganska länge. Och sen när alla var inne på scenen för det var slutscen gick vi tillbaka till den första soffan. Där satt vi och gjorde någon konstig dans (fråga inte varför) När det helt plötsligt knackade på fönstret. Det var polisen som var med i teatern förra året (och som är med iår igen men som inte spelade idag?). Aja, vi kände iallafall igen honom och var snälla och öppnade dörren. Haha undrar om han såg våran fina dans?

Sen var vi kvar på teatern ett tag för Fillan tyckte att vi var tvugna att träffa Jonas (som spelar huvudrollen i Smala Sussie) då Smala Sussie är Kristins favoritfilm.
När Jonas väl gick förbi oss vände sig Kristin om och tittade i spegeln, haha fegis! Men han stannade till och pratade med Felicia ett tag så Kristin var ju tvungen att kolla lite på honom ändå ;) .

Sen gick vi hem till Fillan, åt varma mackor och spelade idolspelet. Det här året MÅSTE vi få ett hallelujah moment. Det bara måste vi.

Nej nu ska jag nog ta och sova så jag orkar hänga med i föreställningen imorgon.

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0