31/1

HEJ!

rätt bra dag idag. skolan började med profiltid (=man får göra vad man vill i 50 min men man måste arbeta). jag fick reda på att vi hade engelskaglosor. smart att säga det till  mig då! fick tydligen glosorna på tisdagen när jag stod i matan. fick låna gretas bok och pricka för vilka glosor jag skulle ha och så övade jag på dom hela profiltiden. fast det var ju inte bara det jag gjorde. eftersom vi inte var så många inne i klassrummet så pratade vi som var kvar i klassrummet med varandra utan att lämna våra platser. rätt kul faktiskt.
 
20 min rast då jag och sara och greta diskuterade vårat klassfoto. sen gick vi ut från klassrummet och satte och pratade med en massa folk i klassen. på låg och mellanstadiet tyckte man att 20min rast var långt. man han alltid gjöra en massa saker på de där 20 minutrarna. nu hinner man knappt med nånting på 20 minuter. den ända rasten man hinner göra nåt på nu är lunchrasten men ibland (som t.ex på torsdagar) hinner man bara äta...

sen var det svenska. en tant från bibloteket kom odch gav böcker och berättade lite om nästan alla böckerna hon hade med sig. det var tråkigt men bättre än vanlig svenska lektion efterson vi nu håller på att skriva om daniel defoe och jonathan swift (2 kända författare) på svenskan. idag behövde vi bara sitta där och lyssna i en timme.

lunch.  kyckling och ris. gott. satt kvar länge och pratade och lekte med maten. sen gå till idrotten och byta om.

på idrotten så var det först uppvärmning (som måna och peter höll i). idioten (jag hatar verkligen idioten!) och spökboll. sen lekte vi en lek som heter älgjakt. mitt lag vann med 48 - 35. tror att båda lagen fuskade lite men dom andra fuskade mest ändå.. sen var det handboll. jag hatar handboll. det är inge kul! hårda bollar och det är aldrig nån som passar mig (höll i bollen kanske 2 ggr idag och det var inte på några viktiga ställen). jag förstår varför dom inte passar mig. jag har ingen bollkänsla alls.
sen dusch och byta om.

sen var det dags för engelska. läxförhör. gick sådär men med tanke på att jag fått reda på vilka glosor jag hade bara nån timme tidigare så gick det ganska bra. sen lyssna på nån text och sen översätta olika kroppsdelar från engelska till svenska = lätt.

sen var skoldagen slut. jag älskar torsdagar för vi slutar 13.10 :D


imorron är det moto boy konsert så då kommer jag inte skriva i bloggen. ni får vänta till på lördag. eller söndag. beror på om jag orkar skriva.

hejdå!

30/1

hej!

idag fyllde sara och greta 15 år. grattis till dom!

idag hade jag so-prov- geografi norden. det gick väldigt bra för att vara ett soprov :) .
på svenka lektionen satt vi i data salen och skrev ut en massa papper om 2 olika författare ända till skrivaren vägrade skriva ut sakerna vi ville skriva ut och skrev bara ut infopapper om sig själv. ego-skrivare!
hade även hk idag. vi bakade bullar :) alla åt lite deg så jag smakade. det det äckligt. sen när jag tog ut bullarna från ugnen brände jag mig på plåten så nu har jag en liten brännblåsa på tummen som gör ont. sen åt jag 2 bullar. efter det var jag jättemätt.


sen efter det gick jag och becci till konfan. (lollo var sjuk, maja orkade inte gå dit och matilda och jenny har slutat.) när vi kom dit fick vi: BULLAR! och jag siom var så mätt. jag gav mina bullar till becci. idag var det typ 9 st på konfan bara för att G har prov imorron så ingen från g var där. (halva min konfagrupp går i g.)
 vi började med att köra "pulsen" (man ska berätta lite om vad man gjort i veckan.

jag: eeh, vad har jag gjort.. *tänker* jag har övertalat min pappa att låta mig åka på en konsert på fredag!
alla: vaddå för konsert?
jag: asså det är ingen som vet vem det är..
maria: säg! jag kanske vet vem det är!
jag: ok men ingen kommer veta så...
ledare: vem är den här mystiska artisten?
jag: moto boy
linnea: men han är ju jättebra!
jag (förvånad): vet du vem det är?
linnea: aa
paulina: nu är det som ett stort frågetecken här *ritar ett frågetecken över sitt huvud*

sen gick pulsen vidare.. men jag blev skitchockad över att en som går på min konfa (och på min spanska  oxå för den delen) vet vem moto boy är...

hände inte så mkt mer idag. hejdå!

glömmde skriva

oj! jag glömde skriva i förra inlägget att idag stod jag vid disken i matan. det är en sak som man får göra en gång i 7an och en gång i 8an på våran skola. först kommer man dit, får byta skor (skorna som don har där är väldigt hårda och osköna) och ta ett förkläde. sen fick vi (jag och lollo)  2 kakor, lite godis och saft. det var gott. sen fick vi ställa oss vid disken och se till så att alla saker stod rätt och så fick vi köra in tallrikarna m.m. i diskmaskinen. när våran klass kom för att äta gick vi ifrån och åt. sen gick vi tillbaka till disken. jag måste säga att mattanterna på min skola är väldigt lata. sen efter några timmar hade alla ätit klart och vi fick torka alla bord och hänga upp stolarna på borden. sen så fick vi moppa golvet och sopa. sen fick vi glass och sen fgick vi gå tillbaka till klassrummet. jag måste säga att jag har väldigt ont i fötterna nu efter det här..

trasig dator och moto boy konsert

hej!

bara så att alla vet har min dator gått sönder. den låter konstigt. men jag sitter här vid den ändå. nu när den stått på ända sen oscar kom hem från skolan så nu har den tystnat :) .

på fredag ska jag på moto boy konsert i eskilstuna! shit va kul jag kommer att ha!
fast jag har bara hört 4 av hans låtar så jag kommer inte kunna texten till så många låtar men jag får väl improvisera lite ;)

idag var jag på stan med sara. vi hade kul och hon köpte 2 par byxor (!!! hon brukar nästan aldrig köpa kläder). jag köpte som vanligt inget. jag måste bli bättre på att köpa saker när jag är på stan för det är inte så kul att åka hem lika tomhänt som när man åkte dit...
 

vampire weekend

hej!
just nu lyssnar jag på vampire weekend. vet inte varför jag gör det. dom är inte ens bra. men jag lyssnar ändå. aja linnea blir nog glad iaf :P
jag kan inte starta itunes :( och jag som vill lyssna på the ark! jag får väl gå och hämta min ipod.
hejdå!

morgon


idag vaknade jag av alarmet på mobilen klockan 9. startade tvn och halvtittade på nyheterna. sen efter det så stod det att moto boy sakulle spela 10.33 så jag stängde av tvn, satte mobilen på ringning 10.30 och somnade om igen. sen vaknade jag när mobilen ringde och så efter nån minut kom moto boy och spelade young love. jag älskar den låten! sen var det intervju och han sa tillochmed one of us is gonna die young i den intervjun (fast på svenska och på ett litet annat sätt). blev glad av den intervjun.
sen så sa dom att han skulle komma tillbaka 11.25 så då böt jag kanal och tittade på rea istället.
11.20 böt jag tillbaka till 4an och såg på när dom pratade om pengar och så¨nt. det var tråkigt. sen kom moto boy igen och sjöng beat heart.
tycker synd om er som missade detta.

image103

100 inlägg! (och med detta blir det 101!)


som ni ser i rubriken, NU HAR JAG SKRIVIT 100 INLÄGG HÄR PÅ BLOGGEN! :D :D :D :D
 ska fira med sömn. kom nyss på att jag ska vakna klockan 9 imorron för att se på nyhetsmorgon.

godnatt allihopa! det här var verkligen en dag med många blogginlägg men så blir det när man har tråkigt. GODNATT!


avslutar detta inlägg med första raderna från curly sue:

Your strength is so hard to find,
I feel so much stronger now,
the feeling´s alright.
Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie,
you´re so divine
I´m not ever alone, you´re not ever alone

och så har jag tråkigt igen.. (som vanligt)

som ni kan läsa i rubriken så sitter jag här, klockan kvart över 12 på natten, och har tråkigt. ingen rolig är inne på msn. lyssnar på miss li. hon är grymt bra. älskar hennes låt oh boy. det är nog den bästa av hennes låtar som jag hört. jag vill verkligen gå på konsert! miss li ska ha konsert på katalin den 5 mars. den vill jag gå på. åldersgräns men man får tydligen komma in om man har förälder med. jag MÅSTE dit för att se miss li. det är ju ändå i stan. fast 5 mars är en onsdag.. fast jag ska försöka övertala mina föräldrar ändå! 185 kr kostar det oxå. men det är ju inte såå mkt. jag har ju mina betygspengar kvar. imorron (eller ska man säga idag?) ska jag börja övertala pappa...

rekord!

såg nyss att det igår blev rekord på antal unika tittare i min blogg. 10 st! idag har 8 st kollat i min blogg och denna dag är ännu inte slut!

...

hej!

jag har tråkigt! vill inte avar hemma hela helgen.. nån som vill åka med mig till stan idag (fast nu är det så sent så det blir inte så länge..) eller imorron?

och så måste alla påminna mig imorron att vakna klockan 9 för moto boy ska vara med i nyhetsmorgon och det får jag inte missa!

juste, jag måste till kyrkan imorron. har 10 ggr kvar jag måste gå innan jag konfirmeras.. kanske inte hinner med stan.

bara så att alla ska veta det så älskar jag takidas låt curley sue. om det är någon som har nån annan takida låt så får den gärna skicka den till mig!

jag saknar lovisa! hon är på sjukhuset och har därför inte varit inne på länge. och om hon hade varit frisk idag skulle jag någ åkt till sthlm och träffat henne och ellie men eftersom hon är sjuk går inte det..

jag är trött. pappa väckte mig klockan halv 10 idag. varför får jag aldrig sova?

har lite träningsvärk från igår..

kunde inte hitta the arks tacktal när dom fick sin rockbjörn så anji skickade det till mig (hon hade filmat datorn med mobilen. kanske inte världens bästa kvalité men väldigt bra för att vara inspelat med en mobilkamera!)

jag saknar hästarna. jag vill att ridningen ska börja nuuuuu!!!

jag saknar även ridlägret! vi hade så kul hela tiden!

jag vill på konsert.

nu har jag inte träffat sara och linnea sen dom sov över hos mig. det var för 2 veckor sen! måste träffa er snart!


nu orkar jag inte skriva mer.. hejdå! <3

mattetävling, styrka och rockbjörnar

hej!

denna skoldag började ganska slappt med 20 min läsning (fast då läste jag min soläxa istället)
sen var det ett långt so pass som inte var så jobbigt. muntligt läxförhör och sen korsord + frågor om norden. sen lite film om island.
5 min rast och sen spanska. läxförhör på de oregelbundna verben ser och estar. jag hade inte övat men kom ihåg nästan alla. sen fick vi se slutet av den filmen vi började se på vid höstlkovet förra terminen. hade glömt bort mkt men efter ett tag kom man in i filmen igen. filmen var konstig. den heter volver på spanska, att återvända på svenska. rekomenderas inte.
filmen tog slut 10 minuter innan vi skulle sluta så vi tog våra böcker och gick fort ut från klassrummet innan våran lärare kom tillbaka ;)

lunchen var äcklig. först så var det bara vi från spanskan som satt vid ett bord och så kom lollo från tyskan och satt vid oss och så gick några och dom från franskan kom. och sen kom även dom som var "matisar" (som alla lärare säger) och satt vid mitt bord och åt oxå. så jag satt kvar i matsalen länge idag.

efter lunchen var det mattetävling. frivilligt men eftersom jag har mvg i matte kände jag mig tvungen att vara med. man skulle jobba i grupp så jag jobbade tillsammans med greta och sara. man fick 2 papper med kluringar och så skulle man lösa dem. 2 timmar hade man på sig. vi hann inte göra klart alla för att dom var så svåra. och 2 timmars intnsivt matteräknande tar verkligen på krafterna. efter var jag helt röd i ansiktet och jag kunde inte tänka normalt.. :P

de som inte var med i mattetävlingen fick se på film...

sen efter tävlingen så var det bara att gå till idrotten. 50 minuterspass idag. först 10 minuters uppvärmning och sen styrka. det var jobbigt men ändå ganska kul. jag insåg att jag har några muskler iaf. (fast inte så många och starka...)
dusch och sen hem. var helt slut när jag kom hem. la mig på sängen och läste lite i en tidning samtidigt som jag skrev några sms. sara undrade vart jag var ;)




igår var sara, linnea och ellie på rockbjörnen. lovisa skulle oxå vara där men hon var för sjuk för att kunna åka dit. jag såg första timmen av rockbjörnen på internet men sen var jag tvungen att gå från datorn :(
fick avbryta mitt i takidas uppträdande..
(under denna timme såg jag jejja och några andra arkfans flera gånger bara för att dom stod så nära scenen. kul att se folk som man känner igen!)
smsade till sara, linnea och lovisa och så ringde sara. fast hon hörde inte avd jag sa.
the ark fick ett pris. årets bästa live-akt. dom är verkligen värda det priset!

S, E och L satt nära the ark och martin vinkade till dom. men dom fick aldrig träffa arken sen efter..

åh jag önskar verkligen att jag kunde varit på rockbjörnen men som vanligt får man ju inte göra nåt för mina föräldrar..



nu vill jag och sara åka till sthlm och se moto boy på debaser imorron men det är åldersgräns och vi har ingenstans att sova :(
vi vill även vara utanför tv4 i övermorron och se om vi kan träffa honom (han ska vara med i nyhetsmorgon på söndag klockan 9) men vi får inte åka iväg med tåget så tidigt på morgonen för saras pappa. så det slutar väl som vanligt. jag får sitta hemma...

moto boy

bara för att moto boy, eller oskar humlebo som han heter på riktigt, är så bra så tänkte jag göra lite reklam för honom. jag har även nyss blivit medlem i hans street team

Ett Street Team är en grupp fans som jobbar med att under bordet pusha för och uppmärksammaför till media. De ska ringa, kontakta radiostationer, skriva till tidningar, tv program mm och be att de skriver om bandet eller spelar låtar/videos mm. De ska också öka medvetendet om bandet online i olika communities och websiter. varje lokalt street team jobbar på sin lokala marknad.

så gå in på motoboy.se eller myspace.com/motoboymusic och lyssna på honom!!!

sleepoverpartajj med sara och linnea

i lördags skulle sara och linnea vara os mig och sova över.  dom kom strax efter 7 och vi gick och köpte pizza nån gång efter 8. när vi kom hem hade min pizza gått sönder men det gjorde inget. den var god ändå :) . vi var upp länge. ända tils klockan var över halv  på söndagsmorgonen. tiden gick väldigt fort.
saker vi gjorde: satt vid datorn (mest inne på myspace. men även bilddagboken. och msn, sara och linnea drev med en massa av mina klasskompisar. det var kul ), sminkade varandra, tog kort på varandra med saras systemkamera, läste dasstidningen, sjöng och en massa annat!
sen sov vi alla 3 i min säng och vaknade klockan halv 10. då var vi trötta så vi somnade om och sov några timmar till. linnea hade med sig en film men den glömde vi bort att vi skulle se på.
jag/vi hade iaf väldigt kul. det här måste vi göra om nån gång! :D

moto boy - young love




måste bara säga att jag älskar den här låten! moto boy är verkligen bra! imorgon kommer hans skiva ut. jag har inte beställt den än. men jag ska!

med sara och linnea

hej!
igår va jag på stan med sara och linnea :D började med att jag träffade linnea och hennes kompisar inne på max så jag gick runt med dom och sen så träffade jag och linnea sara vid mcdonalds (nej det avr inget sammanträffande att vi träffade varandra i stan det var bestämmt innan. det som vi inte bestämmt innan var att vi skulle gå lite med linneas kompisar men det gjorde ju inget ).  linnea köpte pommes frites på donken och sen så gick vi till pressbyrån och jag köpe nyaste okej för the ark är med i den. sen gick i och satte oss vi ån ett tag och så skulle linnea gå och jag och sara följde med henne en bit men sen kom jag på att jag skulle vara hemma halv 7 för då var det mat så jag och sara gick mot centralstationen och jag tog bussen som kom direkt.
när vi gick runt på stan kom jag på att sara och linnea kanske skulle kunna sova hos mig i  lägenheten den här natten så när jag kom hem så frågade jag pappa och ringde mamma. vi fick! så nu är jag ensam i lägenheten och ikväll kommer sara och linnea hit :D

image100
gammla bilder på sara och linnea :)

ridläger

Hej!

3-6januari var jag på ridläger :D på hökebo som vanligt :D jag hade jättekul! det här var verkligen ett av dom roligaste lägrerna!
vi blev verkligen kompisar från första sekunden!
i vanliga fall brukar första lunchen (och alla andra måltider i början) vara väldigt tyst. ingen säger något. men den här gången satt vi och snackade och skämtade med varandra HELA tiden!
det var riktigt kallt ute och lite snö och is på marken. så tolkning efter hugur (i pulka) blev det :D
på gymkanan vann mitt lag alla grenar! vi var älgar och jag gjorde så att lukkas pannlugg blev älghorn! riktigt snyggt och jag får säga det själv!
pepparkaksbakning blev det oxå. jag gjorde 3 eller ver det 4? pepparkakor och sen åt jag upp resten av min deg. den var god.
ridpass på banan och ridning ute i skogen var det oxå :D
hästen jag red heter almur och han var supermysig! <3
jag tog runt 570 bilder på lägret. emma och marie är med på många. (linslusar ;))
i galoppduellen förlorade jag mot emma bara för att dom hade flyttat på mållinjen. (jag tänkte gå om på slutet)

men nu orkar jag inte skriva mer. checka in min bdb för bilder. hejdå!

RSS 2.0