prao dag 2

dagen började med att jag kom lite för sent (jävla 110 eller 115 eller vade det nu var som åker för segt. bra iaf att 7an gick 2 ggr varje kvart. och när jag hade gått av 7an gick jag åt fel håll först oxå XD men det blir tidigare buss imorron. tyvärr)
jag böt om snabbt och började sen jobba.

de här sakerna gjorde jag idag:
uterundan (kastar sopor, plockar upp skräp, ser till så att inte papperskorgarna är fulla, kollar så det finns papper, att vattnet i hinkarna är rent och kollar så ingen sak som ska vara hel är trasig)
plockade upp varor i kylen (kallt!)
plockade upp godis i butiken (ny leverans)
pressade sönder kartonger
la in bullar och sånt i frysarna
fyllde på godiset i butiken
staplade öl
fyllde på alla småkylar med läsk
sopade golvet när de möblerade om i butiken


ja, det var nog allt jag gjorde idag. åt även lunch på max. och alla som jag smsade var snälla och sociala och smsade tillbaka direkt :D<3

HAHAHAHHA

hahaha jag och sara sitter och chattar på msn och hon har nyss fått mic till datorn så hon pratar i den och jag skriver som svar XD så sara typ berättar en massa saker och jag bara hör på. och jag är trött och började skriva som en ryss! då skulle sara uttala allt jag skrev och det var kul. hahha dagen skratt, absolut! nu pratar hon om sina lärare på skolan ;S XD jag baar skrattar XD hahahaha honner inte med att skriva svar hela tiden XD

prao dag 1

första dagen på praoen idag då. kul folk attt jobba med och mkt roligare än min förra prao för då fick jag inte göra nånting och nu fick ajg hela tiden nya saker att göra.
det var inventering eller vad det nu heter idag. det betyder att vi skulle räkna alla saker som fanns i butiken. haha lite jobbigt men det gick så i stort sett så har jag räknat hela dagen.


mormor och morfar på besök

de kom hit, åt mat och pratade inte så roligt kanske. men ändå, länge sen jag träffade dom. och mormor hade köpt en lila kudde till mig. rätt fin faktiskt. inte för att jag vet vad jag ska ha den kudden till men iaf :) . sen fick jag 200kr oxå. då blev jag glad. jagär inte den som bara får saker så det är ju lite kul när man för en gångs skull får pengar helt utan anledning :) tack mormor och morfar <3

gårdagen

haah finns väl inte så mkt att säga egentligen. lovisa kom till uppsala (tåget fastnade i märsta länge -.-) så jag och linnea gick runt med henne på stan. åt glass på burger king, satt på varma gubben och brände oss lite, köpte godis och snackade hela tiden XD haha det går inte attt vara tysta ;)

jag såg även ulf lundells turnébuss(ar). haha vet int varför jag skriver det egentligen XD

sen på kvällen hade vi gäster. mkt donkey konga spelade och prat blev det. gick och la mig sent så nu är jag trött.

hackade nyss lök

och shit vad det sved i ögonen och jag grät. haha såhär mkt brukar jag aldrig gråta när jag hackar lök. undrar om det var extra mkt gråt i den här löken ;)

ridning på vinur

det gick sådär på ridningen igår. gjorde en massa småfel hela tiden och den största upptäckten ajg gjorde var att vinur blivi seg :O han som alltid varit en av de piggaste hästarna och man alltid varit tvungen att hålla in hela tiden förr, nu är han seg :O .

lite publik fick ajg oxå. christina och linn kom och kolllade när jag red. kul att träffa dom igen, har inte träffat dom på ca ett år. har lixom inte blivit så efter mamma coh pappa skillde sig eftersom deras familj och våran familj var så bra vänner allihopa. men imorron kväll kommer alla (christer, christina, adrian och linn) hit på middag. det ska bli kul!

så nu är hela helgen uppbokad.
lördag på dagen kommer lovisa hit till uppsala. ska bli kul, känns som om det avr mkt mer än en vecka sen jag träffade henne. och vi får väl se om linnea eller nån är med oss också.
sen på lördag kväll kommer christer, christina, adrian och linn hit. blir kul att träffa dom igen. har ju kännt dom i stort sett hela livet och 2 av 3 thailandsresor har de varit med på. så det blir kul!
sen på söndag tror jag att mormor och morfar kommer hit.
så hela helgen är uppbokad skönt att man hade de här 2 dagarna innan så man har kunnat vila upp sig ordentligt

We all die, but not all live

åh snart ridning :D böjar bli lite peppad, var ju en vecka sen sist nu. blir antagligen vinur idag igen och jag hoppas att han går lika bra som förra gången! :D nej nu måste jag byta om till ridkläder, hörs!

studiedag

så skönt det var att sova så länge jag ville. solen är framme ute så jag satt där ute på balkongen i en halvtimme och solade. man kanske borde försöka få lite färg i ansiktet?

ridning sen idag då :D det blir kul, undrar vad vi ska göra

sista skoldagen på 2½vecka (Y)

först engelska. gjorde i stot sett ingenting, satt mest och pratade med folk.

idrott. handboll. rätt sköntfaktiskt. lagom mkt träning - man arbetade på rätt bra men svettades knappt nåt.

hemkunskap. fick jobba själv för att Louise är i turkiet nu. vilken lyx! jag vill också! fick iaf lite hjälp av hk läraren och sen några klasskompisar men gjorde det mesta själv. i slutet av lektionen tappade jag curryburken i golvet så den gick sönder. lyckat.

sen direkt till lyckebo utan att äta lunch (åt ju på hkn). eftersom jag är hos mamma idag gick jag hem till pappa (tar ca 15 min), hämtade cykeln och lämnade jackan och väskan. sen cyklade jag i 5 min för att komma fram till skogen. där väntade jag i ca 20 min på att frida skulle komma och sen gick vi genom skogen (ca 10 min?) fr att komma till startplatsen vi skulle ha orienteringstävling. vi måste fått den sämsta banan. hittade bara hälften av kontrollerna och var ute i en och en halv timme. de snabbaste hittade alla på under en halvtimme. jag och frida gav inte upp iaf och den ända kontrollen vi inte ens försökte leta efter var den sista. dessutom hittade vi även lite sklett ute i skogen. INTE kul. och svampar är äckliga och det fanns miljontals av dem. så det blev ju lite skrik och sånt ;)

aja nu slipper men iaf orienteringen. skönt! och så slipper man skolan på ett tag (torsdag och fredag är studiedagar och sen 2 veckors prao).


nu är jag iaf av med det där so-provet

och det gick inte bra ska jag säga. 8 + 3 frågor. 5 fullproppade papper skrev jag. usch, det här var ju inget prov det var ju en hel jävla uppsats -.- . första frågan skrev jag mer än en sida och då hade jag kunnat skriva ännu mer. fyfan. haha mina svar blev kortare och kortare mot slutet men palla skriva en hel sida på varje fråga.. inga fler sånna prov tack!



så, nu är det bara en skoldag kvar. och inte ens den blir normal. engelska, idrott, hk, orientering. lunch hinner vi typ inte för att orienteringen börjar. så vi får äta på hkn. orienteringen blir med frida, vi får väl se hur det blir. hoppas att hon inte vill springa hela tiden. det läskiga är att jag och frda hade bestämmt oss för att orientera tillsammans men inet sagt det till nån lärare eller nåt och så såg vi idag startlistorna och då stod det att jag och frida skulle orientera tillsammans. hur kunde de veta det?

sen är det ingen skola på 2½ vecka. SKÖNT!

eftersom jag inte har nåt att göra kan jag lika gärna berätta vad jag gjort idag

skola. låååång dag.
läsning i no-sal (vilket är jobbigt eftersom man måset leta länge efter boken innan),
so (grymt tråkigt. sprov imorron och jag kan inget. palla plugga. fats jag vill höja mig tioll vg i so så jag kommer väl plugga lite sen innan jag sover) ,
matte (trååååååk!),
lunch (äcklig),
no (gjorde egen handkräm. den blev konstig och äcklig. fick se mitt matteprov. sämsta någonsin 35/40. mest slarvfel som t.ex. hade jag 2 p fel bara för att jag inte hade avrundat svaret -.-) ,
slöjd. (gjorde inget, klar med arbetet och orkade inte börja med nytt så jag låtsades arbeta hela lektionen fast jag egentligen inte gjorde ett skit),
spanska (film och sen pling-plong. rätt skön avslutning på dagen iaf. spamnska är tråkigt men läraren fattar att vi är trötta så vi slipper arbeta!) .

ja, det var hela skoldagaen idag. när jag kom hem satte jag mig vid datorn och här sitter jag än.

bloggen

det känns som om bloggen håller på att dö. har bara inte lust att skriva så mkt. varför? kanske beror på brist på kommentarer. kanske beror på att jag egentligen inte mår så bra. tur att jag har vissa personer som alltid finns där <3
för det mesta orkar jag inte skriva här, det ända jag verkligen vill göra nu för tiden är att lyssna på Broder Daniel. finns inga bättre texter. iofs så kan man ibland deppa sönder när man lyssnar på dom men man blir beroende. jag bara måste lyssna på BD.
sen så dör bloggen men vad gör det när jag ändå inte har några läsare?

nej, jag ska inte sluta helt med bloggen. måste skriva av mig ibland. men jag skriver inte alls lika mkt nu som förr och när jag väl skriver skriver jag långt om nåt helt ointressant. för en tid sen började jag blogga så fort jag satte mig vid datorn men nu är det det som kommer sist . jag bloggar för det mesta när jag inte har nåt annat att göra.

HAHAHA

haha ett av de roligaste klippen jag sett ;)

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1251941

hjälp! iPodminnet snart slut

la nyss in lite ny musik på ipoden. över 0,5 GB försvann då. inte kul. nu har jag vbara 1 GB minne kvar på min iPod. vad ska jag göra sen när den är full? jag vet vad jag måste göra då, jag måste rensa och ta bort en massa låtar. okej, det finns ju mkt jag inte lyssnar på i iPoden men jag vill ändå inte ta bort! och hur blir det sen när jag har rensat och den är full ändå? hemsk tanke! jag får väl köpa en ny ipod då (min är ju lite klumpig) men ändå. tänk om jag får en massa ny bra musik imorron och ipoden blir full då...

pluggaaaa

egentligen så borde jag plugga nu. so-prov på tisdag som jag inte kan nånting av. jag gillar verkligen inte so men har bestämmt mig för att jag ska försöka höja mitt G till VG. SO är ju 4 ämnen så det blir som att höja sig i 4 ämnen. det är bra. och jag borde kunna höja mig om jag bara pluggar. hade tänkt göra det men så fastnade jag framför tvn och såg idolrepriserna. och nu sitter jag här vid datorn igen.. jag får väl försöka plugga lite sen när oscar tar datorn. (känner på mig att det inte kommer bli specciellt mkt plugg. som vanligt...)

sthlm med sofia och lovisa

hej!

idag åkte jag till stockholm och var med sofia och lovisa. det var grymt kul!
jag köpte en skiva och vi satt typ hälften av tiden på pizza hut. haha de var grymt sega med maten -.- . men det avr kul ändå, att gå runt är överskattat ;)


den här skivan köpte jag :D

19/9 2008 /// fredaaaag

äntligen lite varmare idag än alla andra dagar. men ändå kallt. usch jag gillar inte hösten.

skola idag då som vanligt.
fick reda på att jag hade fått 18/20 på a-delen på matteprovet (b-delen avr inte rättad). det avr inte bra. får bara ha ett fel på b-delen för att få mvg. annars blir det vg... och jag tror dessutom att jag hade helt fel på en uppgift och där försvinner 3p och jag har gjort mitt sämsta matteprov någonsin. INTE bra.

orientering på idrotten. jag och greta valde att at en lätt bana men blev klara på 20 min så vi fick göra en bana till :O sånt gillar vi inte. inte alls. hann iaf göra den klart innan idrottslektionen tog slut. haha jag kommer ihåg förra året då det tog mer än en timme att göra de där lätta banorna...

fick veta vilken grupp jag skulle vara i när vi ska spela upp scener ur boken "möss och människor". ellan, juss och andrea. bra grupp.

skolfotona har kommit. jag såg hemsk ut. trodde att det inte gick att få värre än vad jag har fått på alla innan men det här året var nog värsta någonsin! mkt mkt sämre än förra året. och jag blev dålig på bilderna förra året oxå.



sammanfattning av dagen (med + och -) (det som står överst i det här inlägget var alltså onödigt att läsa om ni ska läsa det som står här under ;))

+ varmare ute än tidigare i veckan
- 18/20 på a-delen på matteprovet (fick inte se det men läraren sa att det avr slarvfel. typiskt mig -.-)
+ blev klar med orienteringen snabbt
-  var tvungen att göra en orientering till
-  jag ser hemsk ut på BÅDA skolfotona

skola och ridning på vinur

hej!

idag var det skola. hade matteprov -.-
annars så hände det inte så mkt mer i skolan.
sen fick jag vänta på bussen i över 40 min. segt. kom hem, åt en banan och bytte om till ridkläder och åkte till ridningen.

när jag kom dit såg jag att jag skulle rida vinur. sej tänkte jag först men det gick faktiskt jättebra :D Vinur har blivit mkt bättre under sommaren och var jättesnäll och gjorde så som jag sa att han skulle göra. grymt bra <3 så det var jätterolig ridning och jag gissar på att jag kommer ha träningsvärk imorron ;)

datanörd ;)

nej nu har jag suttit för mkt vid datorn den här dagen oxå. hahah inte bra. har spenderat mkt tid de senaste dagarna (igår och idag) på bede.se forumet. haha så kan det gå.
oscar var även dum och tvingade mig ha öppet fönster när jag satt vid datorn tidigare idag. trots fleece och långkallingar så frös jag. haha det blev så att han öppnade, jag stängde, han öppnade, jag stängde, han öppnade osv.. nu är han iaf på boxningen så jag kan ha stängt fönster :D fast jag fryser ändå jättemkt om mina fingrar :(

17/9

ja, i brist på bra rubrik så skriver jag dagens datum :P

skola först då. 7orna hade klassens dag och vi var ledare. de var verkligen sämst på sammarbetsövningar, iaf den som jag hade. när man står på en bänk och ska byta plats. vi var verkligen inte sådär dåliga när vi gick i 7an.

sen åkte jag hem. åkte till stan först, köpte 2 äpplen, åkte till årsta, satt i parken och åt upp äpplerna och sen gick jag hem. eh, ja, jag mådde rätt dåligt psykiskt just då. egentligen helt utan anledning. det var därför jag bara åt 2 äpplen till lunch. lovisas sms räddar mig <3

sen när jag kom hem kollade jag på fucking åmål. bra filmmusik i den (några BD låtar). hade faktiskt aldrig sett den filmen förut. rätt bra faktiskt. har du sett den? och i så fall, vad tycker du om den?

ska kanske få egen dator

efter att jag hade kommit hem satt jag vid datorn till strax efter 7. hahahah bra. men jag tog faktiskt en pausför att laga mat och äta så jag satt väll sammanlagt vid datorn typ 4 timmar (A) . så sen efter det har jag nu varit borta från datorn typ 2 timmar. duktigt. ska kanske få en egen dator :D *hoppas* den är iofs gammal och sämre än den här men det är ju bättre med en egen dator än att dela på en. dessutom ska den ju stå på mitt rum så jag kan sitta uppe hela nätterna om jag vill ;) . haha men ännu är inget säkert men vi får hoppas :D

16/9

dagen började inte specceillt bra. hade asont i magen. grymt trött och frös skitmkt gjorde jag också. proppade i mig några värktabletter. jag kan verkligen inte svälja så det blev så att jag krossade ner dom i juice. grymt äckligt.
sen så hade jag somnat med ipoden i öronen så batteriet var slut. så jag kunde inte lyssna på den på bussen. fick bli mobilen då, tur att jag har lite musik där iaf, även om det är bara ca 30 låtar.

skolan var iaf helt okej idag. tur det. haha det blev rätt mkt skratt och sånt.

sen slutade vi samtidigt som min buss gick (och det tar typ 10 min att gå till bussen) så jag tog bussen in till stan istället. gick in på hemköp och köpte lite choklad och sen tog jag bussen hem till mig.
satte mig vid datorn direkt när jag kom hem och har redan ätit upp min choklad :O inte bra

ensam hemma

jag gilalr att vara ensam hemma :D just nu är oscar på pingis och då hälsar mamma på några i stv så jag är själv i lägenheten. det är skönt!

felicia har nu pratat med sin mamma och nu är det helt säkert att vi får åka dit! :D :D
nu måste bara sara övertala sina föräldrar så blir allt som vi hade tänkt :D
kommer bli grymt kul!!!! <3<3<3<3<3<3

måndag

skola idag då. helgen gick alldeles för fort! jag orkar inte med skola. lång dag var det idag oxå. dubbel lektion matte. jagorkarintetänka. nästa gång vi har matte har vi prov.

annars har det typ inte hänt nåt idag. kom hem nån gång efter 4 och har suttit vid datorn sen dess.


markus krunegård - åh uppsala (live i uppsala)



första gången han spelade den live. men när han kommer till uppsala måste han ju spela åh uppsala.

kulturnatten 2008

kom till stan vid halv 4. träffade sara och så gick vi runt lite och kollade vad det var för saker som fanns. mkt folk :o
jag köpte en chokladmuffins och sara köpte kaffe. gick till parksnäckan och kollade om nåt skulle hända där. "insläpp 18.45" stod det på en lapp så vi valde att gå till musikens hus och leta upp sal D. hittade direkt, var inte alls svårt. sen gick vi runt lite till och hamnade till slut vid parksnäckan och väntade där i en halvtimme innan det blev insläpp.

när insläppet sprang sara och tog en plats längst fram. jag hämtade en filt (det avr kallt!) och satte mig brevid henne. efter ett tag kom även linnea och satte sig vid oss. längst fram i mitten satt vi.

sen brjade allsången. en som heter gabriel forss (han hade vunnit melodifestivalen! status på det) kom ut och sjöng en låt. och sen skulel vi sjunga nån allsångslåt.
vi sjunger fast vi inte alls kan texten. gabriel kommer fram med micken till sara.
sara blir tyst
linnea: men sjung då sara!
gabriel tar micken till linnea. hon blir tyst
han: men jag hörde ju att ni sjöng så fint nyss
tar micken till mig. jag drar upp min sjal över munnen.
han går vidare till andra
hahahahahhahahahahh det var kul XD hahahahah men vi kunde ju inte texten! sen kom han aldrig tillbaka med micken till oss.

suzzie tapper och sanna nielsen uppträdde oxå (sjöng 2 egna låtar var) och sjöng allsång. jag gillar inte suzzie tapper men hela allsångssaken var rätt kul faktiskt.

sen när det avr slut (21.15) gick vi direkt till musikens hus. på vägen dit började vi sjunga högt på en massa olika låtar. först sjöng jag och linnea "jag är en vampyr" och när vi gick förbi några sjöng de en mening XD fast de sjöng fel XD.  sen sjöng vi även en massa arklåtar. man hinner med rätt många låtar när man går mellan parksnäckan och musikens hus för det är rätt långt. många skratt blev det också.

nr vi kom fram till musikens hus var det lång kö. vi ställde oss längst bak fast kön gick rätt fort för alla var tvugna att blåsa i en sånhär sak de kollar om man är full med. och när vissa såg det försvann de. linnea ville inte följa med in för hon skulle upp tidigt idag så hon åkte hem.

när vi kom in hängde vi av jackorna i garderoben och gick sen och satte oss vid scenen.

efter en timme kom en hiphopare upp på scenen och jag fick se en av de sämsta konserter jag sett. jag gillar inte hiphop. haah det måste sett lite roligt ut att det var 4 tjejer (jag, sara och 2 till som jag inte känner) i mitten som inte hoppade eller nåt när alla andra gjorde det. hahaha.

sen kom MARKUS KRUNEGÅRD och började spela. han är så bra <3 haha det var lite fel på gitarren först men sen blev det bra. efter nån låt sa han även till att de skulle ändra en sak på ljudet för det lät så aukustiskt. ahn ville inte låta aukustiskt utan han ville låta som en rockstjärna. haha stackars markus. men ljudet ändrades och markus blev den rockstjärnan han ville va.
ljudet var faktiskt rätt dåligt ibland. eller det avr bra men ibland hördes knappt sången. men om man tänker på hela konsertern så var allt jättebra! måste se markus live igen nån gång!

efter konserten kollade vi hur man som artist skulle gå ut därifrån och insåg att han säkert skulle komma ut på utsidan direkt. vi gick till bussen och åkte hem till mig isället för att vara kvar. sara säger att hon ska ladda ner markus skiva (framsteg!). och hon tyckte att låten "maria och jag" var söt :D

underbar kväll var det! perfekt avslutning att se markus. han är bäst <3


krunegård <33333

så, nu har jag kommit hem från den underbara konerten! markus var bäst <33 skriver mer sen när jag har tid för sara tycker nog att det är tråkigt om jag ska blogga nu när hon är här :P men markus var underbar <3


idag

oj jag har inte bloggat än idag :O
idag är det iaf kulturnatten :D fast egentligen fattar jag inte varför det heter natten för det verkar som om allt slutar 24 :O jag ska iaf ner på stan om nån timme och gå runt lite. 23.15 bilr det krunegård <3 nu ha¨r jag en till jag ska ringa till. lovisa och felicia, var beredda vid telefonen ;) . har fått igång min kamera nu :o fast ska kanske ta mammas istället för den är bättre ;) eller så tar jag min trots att den är dålig för den hittar jag rätt inställningar direkt på och det är ju bra :)
sen gäller det bara att hitta den där sal D snabbt oxå.hur ska man hitta? jag vet bara vart stora salen ligger. aja, kul kommer det iaf bli! :D

imorron

imorron imorron imorron! då ska jag få se markus! äntligen! eftersom ahn spelar sent oxå så kommer hela morgondagen vara en stor längtan men tillslut så kommer jag se honom! :D
jag borde kanske sova nu så att det blir kulturnatten snabbare?
godnatt då (haha jag kommer säkert vara uppe mkt längre)

btw people (haha jag är fortfarande inte helt säker på vilka som ska vara med. sara iaf) , när ska vi mötas imorron och var?

nörd?

kollade nyss på doobidoo (fanns inget annat att se på och dessutom ville mamma se doobidoo). ni vet de här 3poängsfrågorna som enat laget får när de andra uppträder brukar alltid vara skitsvåra men nu var frågan ena laget fick asenkel! frågan var: sverige har vunnit ESC 4ggr. vilka år och vilka låtar? 
jag räknade såklart upp dom för mamma direkt innan de ens började sjunga.

-74, waterloo, abba
-84, digiloo-digiley(stavning?), herreys 
-91, fångad av en stormvind, carola
-99, tusen och en natt (take me to your heven på  engelska), charlotte perelli (då nilsson) 

sen när laget som hade fått frågan skulle svara och svarade ett litet fel (sa 92 isf 91) kanske bevisar att jag är en (f.d.)nörd? (nej jag är inte lika nördig när det gäller melodifestivalen längre. det var väl mer för typ 5-6-7år sen jag var mellonörd. men vissa saker sitter kvar ;))

skolan 12 september

skolan idag då. först höll jag nästan på att missa bussen men den var som tur var sen. fast iofs ville jag missa den för du skulle ajg slippa spanskan ;)

kom fram till skolan precis när alla skulle in och gick vägen förbi klassrummet så jag fick gå genom hela skolan för att komma till spanskan. hade vikarie och prov. kort prov, tog bara 20 min men det gick rätt dåligt tror jag. hejdå vg...

rätt lång rast då eftersom vi inte hade nån mer spanska efter provet. fick guitar hero till mobilen av daniel :)

matte. tråkigt. prov nästa vecka. har glömt allt från början av kapitlet. hejdå mvg.

idrott. gick igenom alla sammarbetsövningar vi skulle göra med 7orna på onsdag. lamt, man frös hela lektionen ju eftersom det är så kallt inne i idrottshallen.

lunch. hamburgare.
såg det här när vi kom in i klassrummet sen på rasten för vi skulle hämta nån sak


sen gick vi ut och hittade en ny snurrsak! :D (eftersom de tagit hit 5or och 6or måste de ta hit lite saker de kan göra på rasten. förr hade vi inget ute på skolgården. bara några bänkar). vi var bara tvugna att testa. haha alla tyckte att det va roligast när jag hängde i den för det var så roligt när jag ramlade XD haha
 
ellan och martin på bilden

sen var det svenska. tråk. jag gjorde så jag fick sluta 15 min före alla andra (var tvungen att först fylla på busskortet och sen hinna med bussen).


ridning snart

skolan först idag då. när jag kom fram till skolan kom jag på att jag hade sovmorron (i 20 min) kul för mig som måste ta bussen då. aja, skott, jesper och peter var där iaf. och sen kom även resten av klassen. hatar torsdagsmornar eftersom vi har 3 korta lektioner direkt efter varandra i 3 olika klassrum (som är brevid varandra) jobbigt att flytta på sig hela tiden. skulle även fixa nytt busskort (de där 18 turerna tar ju slut direkt :o)  men hon som fixar det var inte där. så jag fick engångsbiljetter och såg till så att jag fick 2 fast jag hade en åktur kvar på busskortet ;) haha  jag är smart :D
vikare på NOn. elin som vi hade som läarkandidat förra året. hennes röst är jobbig och på slutet av lektionen visste hon inte vad vi skulle göra så vi fick köra viskleken (och som vanligt ändrade nån hela meningen...). fick iaf sluta 30 min tidigare :D

snart ska jag rida :D det ska bli kul! undrar om jag får rida randver igen.

vad ska ni göra ikväll?

bara några dagar kvar tills jag får se markus :)

och nu har jag även berättat för mamma att jag tänkte se markus krunegård på kulturnatten. haha först sa hon att det var sen men hon sa iaf inte nej :) så jag får gå! haha först frågade hon om det ar nåt hon oxå kunde gilla men jag var helt emot det att hon oxå skulle se konserten. fast hon ville ändå höra nån låt och sen sa hon inget mer om att hon ville se XD hahaha XD fast det blev ju som jag ville :D och det kommer bli grymt kul!

jorden gick inte under

redan imorse innan första lektionen börjades det pratas om att hela världen skulle sugas in i nåt svart hål och allt liv skulle dö. visst. klockan 2 skulle dte hända och nu är klockan kvart i 5 och inget har hänt. haha vissa i klasen hade typ panik över det här. men asså vem tror på nåt EN forskare sagt? och så stod det i expressen. man ska inte lita på expressen. sen var det även nån som sa att jorden skulle förstöras 21 december 2012. det tror jag inte heller på, för vem skulle förstöra allt liv för lite forskning (som de dessutom inte skulle veta resultatet på eftersom alla dör)? varför?

har du hört talas om detta? och tror du på det?

jag varken tror (på december 2012) eller trodde (tidigare idag) på detta.

hög belastning på bilddagboken

jaha, nu är dte hög belastning på bdb igen så man kan inte göra nåt där. vad ska man göra nu då?

hejjagharingetliv x)

en månad sen

för en månad sen var kristin och felicia här. och vi var på sommarkrysset (sara och lovisa var oxå med såklart)! det var en bra dag! shit känns som om det hänt hur mkt som helst efter det men det har bara gått en månad :o känns som minst 2.


bilden är tagen med min mobilkamera och är lite zoomad. därför är den så dålig. (tyvärr gick ju min kamera sönder i juli... :/)

smsbombning

idag på SOn bestämmde sig ellan och juss för att smsbomba mig. våran SOlärare är helt emot mobiler och ahr redan tagit mobiler från eleverna på lektionen och har även slängt ut en av mina klasskompisar från en lektion för att hon höll på med mobilen. och jag satt långt fram i klassrummet så läraren skulle se direkt om jag tog fram mobilen så ellan och juss valde att smsbomba mig (de satt längst bak så de kunde dölja mobilerna). efter ett tag slutade juss smsa men ellan fortsatte och på rasten fick hon med sig matilda och till slut även andrea. så sammanlagt fick jag lite över 200 sms på bara nån timme. lite jobbigt var det för mobilen slutade aldrig vibrera ;)

kartongbarn <3

nu chattar jag med nästan alla kartongbarnen! :D bara ina som inte avrit inne och chattat :/ aja, jag saknar mina kartongkompisar grymt mkt! kartongbarnen är bäst! :D<3

måndag

skolan idag. usch jag gillar inte måndagar. lång skoldag och inte en ända lektion i hemklassrummet. lite jobbigt om man kommer på att man har sina böcker och sånt där.
kom 5 min sent till spanskan bara för att vi inte kom in i klassrummet för ellan ville ha ett praopapper som låg i min bänk. haha sen sprang vi till spanskan (som är i CD enheten dvs längst bort) och på vägen hände det en sak som gjorde att vi skrattade och när vi kom fram och skulle säga "förlåt för att jag kommer försent" på spnska gick det inte så bra XD 

var även sen hemifrån i morse så jag var tvungen att ta cykeln. sen regnade det under dagen så jag fick cykla hem på en blöt cykel. inte så kul att få en stor blöt fläck på byxorna av sadeln. haha tur att man skulle hem och inte bort ;)

kristin, titta!

jag hittade några bilder på bara oss

 haha drogade innan the ark konserten XD






och sen finns ju den där kaninbilden :D

MARKUS KRUNEGÅRD KOMMER TILL UPPSALA!

SARA SÄGER ATT HAN SKA SPELA PÅ KULTURNATTEN! JAG MÅSTE BARA SE! OCH SARA ELLER NÅN ANNAN MÅSTE FÖLJA MED OCH SE!!! ÅH DET KOMMER BLI SÅ GRYMT BRA! <333
(sara är världens bästa för hon har sagt att hon ska med och se honom och hon tycker att markus är dålig och hon hatar "jag är en vampyr". hon är snäll <3)


I wanna hold you but you're out of reach

bdb vill inte funka som det ska. ingen bloggar. jag har tråkigt. vad ska jag göra?  tips?

söndag

idag har jag inte gjort nånting. vaknade för en timme sen. inatt fick jag iaf rätt många timmars sömn. det är bra :)
så nu har ajg suttit vid datorn en timme och några sms till lovisa har det oxå blivit. annars inget mer. ska nog ta och äta nåt snart för ajg börjar bli hungrig. och duscha måste jag oxå göra nu. mitt hår är fedt fettit.
sen vet jag inte alls vad jag ska göra idag.
vad ska du göra idag?

P.S kristin var jätteduktig som kommenterade igår. och som även konstaterade att hon kommenterade tråkigt ;) haha
 Och sara var snäll igår och skickade lase lindhlåtar till mig :D D.S

stan med linnea

jag gick och la mig vid halv 5 igår. vaknade 12. kom på att jag skulle träffa linnea på stan 1. drog på mig kläder och lite mascara och gick till bussen. kom till stan och träffade linnea. gick och åt en kladdkaka (frukost) och satt och snackade i över en timme. gick runt en massa. åkte hem. är trött.

sova

nej nu ska jag nog och och sova. är inte alls trött men jag ska vara på stan ett imorron och träffa linnea. så jag borde nog sova nu. iaf tvätta av sminkat. syns imorron!

jaha

nu har jag suttit i typ en timme och försökt fixa så jag får in musik på bloggen men det går inte! haha jag är för oteknisk ;)

har man tråkigt så har man ;)

1. ställ in musikspelaren på blandat
2. byt låt efter varje fråga
3. skriv ner låten som svar på frågan, FUSKA INTE

Hur mår du idag?
paint the sun

Hur kommer dagen idag att vara?
the homecomer

Vad var de första du tänkte när du vaknade?
under ytan

Vad är de sista du kommer att tänka innan du somnar idag?
don't braek your mothers heart

Vad skulle du få heta om dina vänner bestämde namn åt dig?
DOA


Hur är det med kärleken?
Brain stew

Vilken låt passar bäst in på den du är kär i?
kill with a dance

Hur mår dina vänner?
if only a lifetime

Tycker dina vänner om dig?
decembernatt

Hur ser folk dig?
vampires are alive

Spanar folk in dig?
oh boy


Kommer du alltid att bo kvar i Sverige?
techno rocker

Hur kommer du att dö?
itch of a bitch

Vilken är din oturs låt?
puppy

Vilken är din tur låt?
Left, right, black, white

Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
Paint the sun

Vilken låt beskriver din personlighet mest?
blue motobike

Hur går de med ditt liv?
fever fever

Hur kunde det ha varit i ditt liv om du valt andra vägar?
L'amour a la Francaise

Vad ska ditt första barn heta?
Boys in the girls room

Hur kommer ditt liv att bli?
how the golden road can seize to glare


Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?
the homecomer

Hur kommer sommaren att bli?
suneman

Finns det någon som är hemligt kär i dig?
holiday

Kysser du bra?
take me back


Mår din kropp bra?
you, who stole my solitude

ridningen igår

jag sa ju att jag skulle skriva lite om ridningen så jag gör väl det :)

kan börja med att skriva att de flesta i min ridgrupp är nya. asså de har ridit förr men inte i min grupp. bara en som heter linnea (som var ny förra terminen) och felicia (fast hon var inte där igår :( så jag var lite ensam :( )  aja, alla hästar var sadlade när jag kom dit :O då kunde man ju inte rykta så mkt fast hästen jag skulle rida stod inne i stallet.
jag skulle rida randver :)

ny ridlärare hade jag oxå. hon verkar kunna mkt men man hör inte vad hon säger! lite jobbigt :( men hon verkade snäll oxå :)

randver var jättebra. förra terminen var han pigg och speedad hela tiden och det verkade som om han lugnat ner sig lite under sommaren. det är bra! men han är fortfarande lite konstig. Randvers favoritgångart är galopp ;) . så fort man inte ska skritta vill han galoppera. han har jättemjuk galopp och han galoppera riktigt långsamt men det var ju inte riktigt meningen att han skulle galoppera så mkt ;) kunde iaf rätt snabbt få tölt på honom. värsta fin tölt har han oxå. traven gick sådär, han ville galoppera hela tiden. fick några travsteg och sen galopp. lite jobbigt då man inte kan sätta sig ner ordentligt i sadeln och dra i tyglarna lite eftersom det då blir tölt. fick iaf bra trav när vi travade på en volt. som tur var så travade vi inte så mkt igår så jag kom undan ganska bra ;) haha men jag gillar randver ändå fast han är lite knäpp. han väljer ju de gångarter som för mig är skönast att rida i. sen så var det ju inte meningen att han skulle gå i de gångarterna hela tiden ;) vi gjorde en massa mer saker på lektionen. i slutet av lektionen blev det även ett varv galopp på ovalbanan.

kort sammanfattning av randver; glad häst som älskar att galoppera!

roligt att äntligen få rida igen :D och otränad som man var har man nu en massa träningsvärk ;)

ny kategori!

jag döpte den till youtube men det finns även lite andra klipp där. och jag orkade inte gå igenom hela bloggen och lägga över. men jag gick iaf så´långt bak som maj-juni nångång. har nog inte så många roliga klipp innan det så ni missar nog inget ;).
nu har ni iaf nåt att göra när ni har tråkigt. gå in i kategorin som jag döpte till youtube och kolla på lite klipp :D

låt

är inne på youtube och klickade mig nyss fram till den här låten



länge sen jag hörde den sist. tycker fortfarande att den är jättebra :D vad tycker du om den?
den här låten får mig att tänka på hösten/vintern/våren (07/08). haha jag vet inte ens varför jag tänker på våren för jag hörde nog knappt den här låten då :O haha men så kan det bli ibland. jag tycker iaf att låten fortfarande är superbra! synd att de slutade spela den på radion.







btw, KLOCKAN 19.30 IDAG ÄR JEPSON MED I TV! (SVT2) ALLA SKA KOLLA :D
repris av ett gammalt program. jag har sett det förut men man vill ju ändå se det igen :D

idol

haha den här killen var lite cool. han kommer aldrig klara sig i idol sen XD haha och han sjöng father of a son som är en av de bästa låtarna som finns :D the arklåtar är värladens bästa :D han kan typ inte texten och är sämst på engelska XD

alla borde kolla på det här klippet!


freeeedaaaaaag :D

idag är det fredag. fick sluta skolan 20 min tidigare för läraren skulle med ett tåg till sthlm :D sånt gillar vi!

fast idag hade vi oxå orientering. jag som hatar orientering! och de där långa banorna är så jävla svåra! och jag är förkyld och orkar inte springa. vi höll iaf på att leta efter kontroll 1 i 20 min först. försökte gå från ena hållet men det gick inte att komma fram där för det var en massa saker som var i vägen. så vi gick runt allt och försökte från andra hållet (vi avr tvungen att gå på en åker för att komma dit) och då såg vi att det inte gick att gå in där man skulle gå för det var så mkt träd, gropar, stenar och en massa gamla träd och sånt som var i vägen.
resten av kontrollerna tog vi iaf och kom tillbaka 5 min efter idrotten egnetligen avr slut.

och jag hade cykel med mig idag oxå så det giock ju mkt bättre att komma till och från skolan till lyckebo.

fast idag har jag även en massa träningsvärk från ridningen igår :/ ridningen var kul(skriver kanske om den senare i ett annat inlägg) men det är inte så kul att ha träningsvärk. men det är ABSOLUT värt det! hästar och ridning är bland det bästa som finns! <3


ett år sen


torsdag

idag börjar ridningen! ÄNTLIGEN!

idag fick vi sluta från matten/NO:n 15 min tidigare (första gången någonsin?)

idag är det exakt ett år sen jag träffade ola salo utanför musikens hus!

och idag smsade jag mamma och sa att hon skulle fixa prao åt mig och nån timme senare var det redan fixat! min mamma är bäst <3


allmänt bra dag idag alltså :) och vet ni vad? det är den 4:e...

idol snart

sitter här och lyssnar på kom änglar. underbar låt <3 försöker lära mig hela texten :)



snart börjar första avsnittet av idol. ni missar väl inte det? jag ska iaf inte missa. ny jury och allt ju :) . det är ju det här som är den bästa delen av idol, sen är det inte lika roligt. jag brukar se på det här och sen på finalerna. det som är i mitten är rätt tråkigt ;)
vad tycker du om idol?
jag tycker det kan vara lite kul att se på men jag tycker inte att man ska söka till idol om man vill bli artist. och de som vinner idol går det ju aldrig bra för. om du vill bli artist så ska du inte vara med i idol.

var är alla?

har nu suttit vid datorn i 2 timmar. ingen inne på msn. eller, det är 20 st inne men ingen som är rolig att snacka med.
en massa människor hade laddat upp bilder på bdb (tog över 1½ timme att kolla igenom allt. länge sen det var så) så jag vet att alla har varit vid datorn. men var är alla nu när jag är här?

saknar en massa folk, ni vet själva vilka ni är <3

3 september

hej!
idag ärjag typ förkyld. näsan bara rinner och jag är lite trött men jag gick till skolan ändå. första ridningen imorron och den vill man ju inte missa! så det är bara att vara med i skolan. var iaf inte med på idrotten.

förresten fick jag  idag veta att jag bara har en vecka på mig att fixa prao. jag har inte ens börjat kolla efter prao än! jag borde få värsta panikrycket och tjata på mamma så hon fixar det till mig men jag är ovanligt lugn och har inte ens sagt till mamma att jag har prao vecka 40 och 41. och det är hon som har alla kontakter! haha jag borde nog fixa det här snart. annars får man jobba på skolan med att t.ex. tvätta väggarna och borden och sånt. det vill jag verkligen inte göra!

engelskaläxa till imorron oxå. mina engelskaböcker ligger i skåpet...

kan man göra annat än att älska den här låten?


förlåt

förlåt felicia
förlåt kristin

säffle 25 oktober?

den 25 oktober kanske jag åker till felicia i säffle. och då ska ju även kristin komma dit och så åker sara dit med mig :D hela gänget lixom :D nu måste vibara se till att det funkar :D

när vi är där ska vi:
se guys & dolls (teater som felicia är med i)
lära oss värmlänska (det är så otroligt coolt att prata värmlänska! särskillt som de gör i säffle. och felicia har sagt att hon ska säga åt folk att prata med oss så vi hör mkt värmlänska :D:D:D)
äta oss feta på mcdonalds
och en massa annat :D :D :D

hoppas bara att det funkar nu då! :D


tråkdag

har typ inte hänt nåt idag :/ bara skolan. på musiken spelade vi hallelujah. jag gillar den låten. har så jävla mkt minnen till den!
sen har jag inte gjort så mkt mer. jag och lollo gjorde klart det där sohäftet på so:n. ska jag vara ärlig har jag inte lärt mig så mkt. läste och skrev sen glömmde jag allt igen . och så fick jag ont i huvet för att jag jobbade så fort. men nu är dte klart! :D
vi flyttade fram klassrådet 20 min så vi fick sluta tidigare. på klassrådet klagade vi på en massa saker (för att vi hade fått klagomål på oss). och våran lärare ba: "men se det som en bra sak att era skåp är långt borta. då får ni ju motion" tack för den


blogg.se

blogg.se har ändrat design helt! nu är det mkt mer saker och sånt där. om jag ska vara ärlig tycker jag att det blev för mkt saker. det ända an vill se är att se senast skrivna inlägg (kan man inte göra nu!) och mest aktiva.

vad tycker ni om nya blogg.se?


no time for us

there is no time for us
there is no time for us
oh the world won't understand
it's left no time for us


I love a girl I'll never see her again
she was so young I'll never see her again
she was so young
I'll never see her again

what is worthwhile in the world
if you can't be with the one you love
what is worthwhile
we'll be forgotten when we're gone

if I could change one thing in life
I'd make time for us
if I could change one thing
I'd make time for us

no time for us
no time for us
no time for us...




ny månad

första september idag då. fick ju inte världens bästa start på den här månaden när jag kollade min mobil det första jag gjorde när jag vaknade. men som ni kunde läsa i förra inlägget är allt bra nu.


skolan var väl sådär idag.
här är en sak som hände på slöjden:

erik sjunger på prayer for the weekend. efter ett litet tag

erik: ola salo är så bög (överdrivet)
ellan: ja malin, hörde du?
matilda börjar asgarva och alla lägger sig i vad det pratas om
sen börjar alla säga att jag älskar ola salo som är bög och sånt
jag: eh, nej. jag tycker bara att musiken är bra.
frida: men malin, stå för vad du tycker. josefin tycker om mat och det vet ju alla
jag: men asså jag är inte kär i honom eller nåt. jag tycker bara om musiken.
ellan: och så den där moto boy
frida: ja, när får vi se bild på honom?
juss: jag har redan sett
ellan: jag med. han har läppstift
frida: nej, har han läppstft?
jag: mm..
frida: är han oxå bög
jag: han har iaf en flickvän
frida: har han? är du helt säker på att det är en tjej då?
jag: eh, ja. jag har träffat henne
frida: va? har du träffat henne?
jag: ja men asså hon brukar vara med på scenen hon med och så..
frida: jaha

tyst i några sekunder. sen..

juss: jag hatar verkligen the ark. ska vi bilda klubb? nån mer som inte gillar the ark (eller nåt sånt sa hon)
ellan (och säkert några till): ja! jag hatar också the ark


ja.. det är så min klass är.. nån som undrar varför jag inte pratar så mkt om the ark och andra konserter i skolan?

<3

dagen har verkligen varit upp och ner hela dagen och det började så långt ner som det gick. sen blev det ännu sämre. morgonen var hemsk!  men nu är allt fixat och allt är på topp! eller hur? saknar och älskar dig grymt mkt! <3

RSS 2.0