ridning på vinur

det gick sådär på ridningen igår. gjorde en massa småfel hela tiden och den största upptäckten ajg gjorde var att vinur blivi seg :O han som alltid varit en av de piggaste hästarna och man alltid varit tvungen att hålla in hela tiden förr, nu är han seg :O .

lite publik fick ajg oxå. christina och linn kom och kolllade när jag red. kul att träffa dom igen, har inte träffat dom på ca ett år. har lixom inte blivit så efter mamma coh pappa skillde sig eftersom deras familj och våran familj var så bra vänner allihopa. men imorron kväll kommer alla (christer, christina, adrian och linn) hit på middag. det ska bli kul!

så nu är hela helgen uppbokad.
lördag på dagen kommer lovisa hit till uppsala. ska bli kul, känns som om det avr mkt mer än en vecka sen jag träffade henne. och vi får väl se om linnea eller nån är med oss också.
sen på lördag kväll kommer christer, christina, adrian och linn hit. blir kul att träffa dom igen. har ju kännt dom i stort sett hela livet och 2 av 3 thailandsresor har de varit med på. så det blir kul!
sen på söndag tror jag att mormor och morfar kommer hit.
så hela helgen är uppbokad skönt att man hade de här 2 dagarna innan så man har kunnat vila upp sig ordentligt

Kommentarer
Postat av: kristin

svar: Johan är ju han snygga lilla blonda killen. ;D<3

2008-09-26 @ 13:58:42
URL: http://kristinaronsson.blogg.se/
Postat av: Sofia

Var ska du praoa någonstans Malin?

2008-09-26 @ 17:24:22
URL: http://slinky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0