biljetten hämtad!

ja, så är det. jag tog cykeln och cyklade till palmen. jag kom på att jag hatar min cykel nu när jag blivit van med mammas :P och mitt styre måste höjas och jag har ingen luft i hjulen. och det var skitvarmt. jag tog mig iaf fram till palmen där jag hämtade ut min biljett och betalade. sen ville jag ha en påse men dte har de inte på palmen så jag gick till konsum och köpte marabouchoklad och tog en liten påse där vid kassan :P sen cyklade jag hem och solade ett tag.

cha cha slide

´den här låten får mig att tänka på turkiet för ett par år sen. kommer inte vilket år jag förknippar med den här låten. det där året det var en bomb som smällde och dödade några på en minibuss i staden jag var i just då. ungeför samtidigt var det bomber i london m.m. nån som vet vilket år det var? 2005? aja jag får iaf sommarkänslor när jag hör den här låten. varje dag spelade de ett antal låtar vid poolen och de som ville vara med fick vara med att dansa.



har du nån specciell låt som får dig att tänka på nåt? berätta!

dagens låt

är Worst case scenario av Laakso.

Lovisa skickade den till mig för inte så länge sen och jag hörde den typ första gången igår när jag satt vid datorn och jag var tvungen att göra så att den går på repeat nu. så jävla bra!
och jag känner igen det de sjunger om..

partybild!

yeah! här kommer en liten partybild från första moto boykonserten :D

image108

biljetter bokade! + schema över dagarna kvar till sommarlovet

nu är förresten biljetterna till vallentuna bokade :D ska bara hämta ut dom. och så ska lovisa sova över hos mig sen :D hennes mamma ska bara prata med min först. vilket betyder att det nästan är klart eftersom det tillochmed var min mammas förslag :D

och på torsdag fyller jag år. glöm inte det.

och igår var sista fredagen i skolan :D :D :D :D

och det har varit sommarväder ute länge nu :D :D :D :D

snart sommarlov :D

och vi har typ inga lektioner kvar.

måndag: bowling med klassen.
tisdag, onsdag: vanliga dagar.
torsdag vanlig skoldag och min födelsedag.
fredag nationaldag.
lördag: moto boykonsert :D lovisa sova över hos mig sen.
söndag: är antagligen med lovisa. återhämtar mig.
måndag: vanlig förmiddag i skolan. sen har niorna melodifestival för oss på eftermiddagen.
tisdag: ärentuna games. jag ska typ kasta bocciaklot i ringar. man var tvungen att göra nåt. och vi ska äta lunch ute för det blev matkrig förra året :P
tisdag kväll: AVSLUTNING!

fredag

hej!

igår skrev jag visst inget. igår var det iaf lugn dag i skolan fastän det var fredag (längsta skoldagen).

efter läsningen hade vi so. först albin (en liten frågesport som en lärare på skolan gör varje vecka). sen fick vi några papper om lätta europauppgifter. och så fick vi gå ut och sätta oss ute och göra dem. jag, lollo, frida, sara och greta satte oss på en betogplatta. har ingen aning om varför det finns en sån vid min skola. vi fick iaf vara ensamma och det var nog den platsen som det blåste mest på. fast det blåste nästan ingenting ändå. och jag hade jeans (uppvikta denna dag ) bara för att jag inte kunde hitta några bra shorts.
 
sen efter SO:n var det spanksa. vi spelade kubb hela lektionen. först spelade vi 8E mot 8F. (jag går i e.) 2 matcher. vi vann båda. (förvånade? nej ;) ) sen tyckte läraren att vi skulle köra killar mot tjejer. så då gjorde vi det. vi tjejer van båda matcherna :D vilket betyder att jag, ellan och josefin hade vunnit 4 av 4 kubbmatcher. vi är bäst :D

sen lunch. äcklig mat som vanligt. på rasten satt vi och solade lite.

sen efter det var det halvklass engelska. läraren och en elev i taget pratade betyg. alla andra gickj runt och pratade med varandra och gjorde typ inget. jag hann inte prata med läraren så när vi slutade lektionen så frågade jag om jag hade samma som förra terminen. det hade jag. i både svenska och engelska. alltså VG :)

sen halvklass matte. liten mattetävling. sen efter det, helklass i matte. fortsatte med mattetävlingen. jag fick sämre poäng än förra året. fast läraren sa att det var jättbra ändå... fick typ dubbelt så mkt poäng som de andra så :)

sen efter det idrott. ute i solen. våran idrottslärare var borta så vi hade idrott tillsammans med 8B. fast vi fick några allternativ att välja på vad vi skulle göra. jag (och mer än hälften av de i min klass) spelade volleyboll. jag är verkligen sämst på det. hahaha matilda och martin hade iaf väldigt roligt åt mina missar :P . sen på slutet sa janne att de laget som förlorade skulle få plocka undan nätet. och då blev det på allvar. och tjafs om bollen var ute eller inne. haha det var kul. och jag råkade bita rebecca i fingret. men man får skylla sig själv om man stoppar in fingrarna i min mun ;) haha. det var varmt ute. vi dog nästan av värmen.

sen gå hem. i jeans. VARMT! när jag kom hem böt jag om till bikini och solade nån timme. skönt. och mina ben hade faktiskt blivit lite brunare tror jag. hoppas att hela jag har blivit brunare. vi får se om mamma säger nåt när jag åker till henne på måndag.

hahaha

hahaha jag kom nyss på att jag suttit här och spammat typ hela kvällen. och snart kommer pappa hem. och då måste jag låtsas sova. så hejdå!

sommarnatt

nu är klockan typ 22.40 och det är 17 grader ute! det här är varmaste dagen på länge. och natten kommer bli en riktig sommarnatt.

sommar natt när vi svävar fram i mörkret aha..
 
jag får flashbacks till en viss kväll förra sommaren <33





förresten så hittar jag inte mina shorts. det får bli uppvikta jeans imorron. jag kommer dö.

VAR ÄR MINA SHORTS???

nej inte mina nya utan dom jag köpte på h&m förra året. de ska vara nånstans här hos pappa men jag kan inte hitta nånstans! jag har letat överallt! och jag vill inte gå i jeans imorron. då dör jag för det är lång dag.
och jag vill inte heller ha nån ful kjol eller fula eller mini shorts på mig. jag vill ha de där shortsen som just nu är borta. jag önskar att jag kunde ringa till shortsen så att jag hittade dom.

det är 27 grader innomhus!

glömde skriva det :P

klockan är 20 i 10

och så tänkte jag att jag skulle ta en dusch. fast först tog jag en liten sväng till köket för att dricka något. och gissa vad. det är 19 grader ute! och klockan är snart 10. inte undra på att jag tycker att det är varmt inne just nu.

ibland kan man ha tråkigt. som nu t.ex.

nu har jag tråkigt. pappa är på nån sak med jobbet och kommer hem om nån timme. oscar är på klassresa. så jag är ensam hemma och har datorn för mig själv. men vad ska man göra då? när jag har gått igenom sidorna jag brukar gå in på? jo, jag bestämmde mig för att läsa timos blogg! det var länge sen. jag läste fram till det jag sist såg när jag var inne där. hahaha timo har lite humor faktiskt. haha det märktes inte så mkt på konserten men lite humor har han allt ;) så att bloggen ska bli lite roligare får ni ännu en gång se bilden på mi och timo. den redigerade bilden. bara för att den är rosa. jag gillar saker som är rosa :D

image152

och jag tror att jag glömmde säga det här;  lovisa blir kidnappad till landet i helgen! så det blir inget sthlm för mig på lördag :( och jag måste köpa avslutningskläder! det kommer säkert sluta med ett fult impulsköp och jag blir fulast på avslutningen. fast okej, jag bryr mig inte just då för då gäller det bara att ha en sista stund med klassen innan man säger hejdå och inte ses på 2 månader.

och när man tänker på det är 2 månader kort. väldigt kort. fast det kan bli långt oxå. vissa dagar. när alla kompisar är bortresta och jag sitter ensam hemma. fast vissa dagar kommer gå fort. som när jag är i sundsvall. de dagarna kommer gå fort. iaf själva konserterna. sen kommer ju ridlägret såklart gå fort. ridlägret som jag + mina favoriter ska på...

nej nu ska jag inte skriva mer! haha vi har ju redan sett hur det här slutar när jag börjar rabbla upp alla saker jag ska göra/vill göra i sommar. och ni har ju redan hört allt så :P


jeans en dag som denna är inte kul

hej!

idag har jag typ varit ute hela dagen. först eget arbete. då gick jag mest bara omkring i klassrummet. sen 20 min rast. då satt ca 2 tredjedelar av klassen ute i solen. klockan var kvart över 9 och det var skitvarmt. jag hade jeans på mig. inte kul. sen svenska. jag och louise hade inte något att göra så vi tog våra bänkböcker (min bänkbok heter 'vi ses baby' jag började på den igår. den är bra.) och gick ut i solen igen. efter ett tag kom frida och satte sig brevid oss. mina solglasögon gick sönder. nån som vet vart man kan hitta en sånhär miniskruv som sitter i glasögon/solglasögon? sen efter svenskan var det lunch. efter lunchen gick vi ut och satte oss i solen igen. efter ett litet tag gick vi och böt om till idrottskläder. vi hade utegympa. fridrott. jag hatar friidrott. och jag orkade inte anstränga mig så mkt och göra mitt bästa. det var varmt och jag hade inte lust. sprang 100m på 22 sek :P haha det är inte bra. sen engelska. då var vi inne hela lektionen faktiskt.
efter det gick jag hem. jag har ganska långt hem och det är jobbigt att gå den vägen när det är så varmt som det var idag. jag hade ju jeans på mig!

när jag kom hem böt jag om till minishorts och bikiniöverdel. jag la några isbitar i ett glas, la lite glass på en tallrick och hämtade en handduk att ligga på. sen låg jag ute i solen i 1 timme och 45 min....

moto boykonserten i vallentuna

verkar vara ganska säkert för mig nu :D chattade lite med mamma nyss på msn och hon verkade inte vara emot själva konserten. utan det var mer efter hon undrade om. haha typiskt mammor. men sara och lovisa, vill ni sova över hos mig eller nåt sen efter? mamma kom själv med förslaget :P

skriver lite om dagarna som varit så ni inte missar allt för mkt om mitt liv ;)

hej hej!

karlstad var bra. esc var väl som det brukar vara. blir aldrig som man hoppas. hero försvann i mängden men 12 poäng från malta är inte dåligt.

måndagen var väl bra den med. fast vi hade spanskaprov. inte kul. gick sådär. nu är det inget mer prov den här terminen för lärarna satte betygen senare på måndagen. sista musiklektionen och sista tekniklektionen. efter skolan drog jag med ellan till stan. jag köpte en mascara. min var typ slut.

tisdagen var helt okej. lämnade in spanksaböckerna. skönt. då vet man att det snart är sommarlov. och det betyder även att vi inte kan arbeta på spanskan :D

onsadag (idag) var bra. slöjd. blev nästan klar. bara en lektion kvar nu. so. frågetävling om europa. jag fick bara svåra frågor. fast jag svek ju inte laget för det. jag hjälpte faktiskt till med de andras frågor. fast jag var rätt dålig på det med. på svenskalektionen hade vi engelska. vi gjorde typ inget. läraren + typ 5 st var i datasalen. vi andra bara pratade och sånt. hk. fick tillbaka uppsatsen. läraren kunde inte bestämma om jag skulle få g+ eller vg- så jag fick G+/VG- . fult :P
fett fint väder idag oxå. fast jag brände mig typ lite på axeln när vi satt ute i solen på lunchrasten. inte bra.

hero

jaha. nu har jag tråkigt och just nu tänker jag esc (efter de tidigare inläggen) så här kommer sveriges bidrag iår. (inte världens bästa men funkar väl...) hoppas på många 12 poängare imorron. tyvärr tror jag inte att det blir så. fast nån kanske? aja sverige var mkt mkt mkt bättre förra året och då blev det dålig placering. nuär sverige sådär så top 10 tror jag på iaf..

glittriga naglar

silverglittriga naglar i ESC anda målade jag även igår kväll när jag såg på ESC :D jag älskar mitt glitternagellack!

jag vet inte vad jag ska ha för rubrik...

hej!

igår tävlade sverige i esc. gick vidare till final :D förvånad? nej. glad? SÅKLART! man blir ju alltid glad när det går bra för sverige. oavsett vilken låt det är.
skrev min idrottsuppsats ca en halvtimme senare och var klar typ 12.00

idag så hoppade jag även idrotten och åkte till karlstad. när jag kom hit åkte vi direkt och firade en som fyllde år. de hade gungor. jag och nathalie gungade samtidigt på en gunga och då gick den sönder. hahah det var kul!

imorron vet jag inte vad vi ska göra. se på esc är iaf självklart! och sommarkrysset innan det... sara berseilles (stavning?) och timo ska vara med. hoppas de hinner spela innan jag byter till esc.

vad vill du? men kom då.. (8)

hej!

konfan var väl rätt bra. fick mest pengar i present. ett par halsband bara :P

idag efter skolan åkte jag in till stan ett tag för ellan skulle di toch tyckte att jag skulle följa med. vi åt oss feta på jalla och gick sen runt lite. sen lämnade ellan mig och gick till sin mormor istället. då gick jag runt lite. och sen började det spöregna så då gick jag till bussen...

har lyssnat MKT på markus krunegård idag. han är braa <33 och jag har lärt mig hela jag är en vampyr utantill :D


har aldrig sett videon innan. bara så ni vet ;)

ikväll är det första deltävlingen i esc. jag ska såklart kolla :D och jag har missat typ alla inför esc programm så nu vet jag inte alls vad det är för några som ska tävla :P

konfakompisar :D

jag kom på en sak jag glömde skriva!

jag måste säga att det var jättekul att få träffa alla konfakompisar igen (haha och man blir ju lite sällskapssjuk av att vara på prao). det är faktiskt det bästa med konfan. att man har fått nya vänner :D  jag kommer faktiskt sakna dom sen när konfan tar slut! så lätta att prata med (iaf några utav dom. jag har ju inte blivit så jättebra vän med alla men jag har iaf fått ett gäng nya vänner). aja alla går i min skolan iaf så jag kommer ju möta dom lite då och då och det är ju bra :D kommer kännas lite tomt att bara gå hem direkt efter skolan på onsdagar. men så är det allt har ett slut och det är ju inte alltid så kul att vara på konfan. det ända som är bra egentligen är att man fårträffa nya kompisar och träffa några av sina vanliga klasskompisar mer :D sen allt snack om gud är bara tråkigt :P

sista praodagen, konfarep...

hej!

idag var sista praodagen. skönt för det var rätt tråkigt där. fast skolan kommer ju bli ännu värre nu när vi kommer tillbaka eftersom alla lärare vill hinna med ett prov innan 26 maj då betygen ska sättas. (sen kan de ändra betygen efter det oxå.) idag hade jag iaf mkt att göra på praoen...
fast dagens höjdpunkt var ju när jag hörde att ola salo var med i radion. det avr låg volym på radion så jag skyndade mig att göra klart det jag skulle göra och sen ställde jag mig vid radion och lyssnade haha :P

igår kväll hade vi fotografering i kyrkan. med kåporna på. jag gillar inte kåpor. de är fula och man ser tjock ut i dom. och om man går mer än 10 steg trasslar man in sig i den. hahaha jag kommer snubbla i helgen inför alla XD jag fick iaf sitta på fotot. jag gillar inte att sitta. jag satt längst ut till vänster (om man står framför och tittar). yes, den "bra" sidan iaf. om man tar kort från andra sidan ser det inte ut som om jag har nåt hår på höger sida :P
efter fotograferingen gick vi för första gången igenom programmet. nu ska jag inte avslöja så mkt men dom hade iaf ändrat min roll.. och jag ska låtsas gråta. och falla ihop på golvet. varför får ni inte veta. och dte värsta är att jag i stort sett ska vara själv på "scenen" nästan hela tiden. de andra har iaf minst en annan som står brevid. jag ska iaf knappt säga nåt. så det var iaf bra.
sen på söndagen ska jag bära in korset i kyrkan. jag kommer säkert slå ner (iaf slå i) en ljuskrona som hänger från taket. och man ser typ inget när man håller i korset heller. fast när man hör att de andra håller andan och andas lättat ut exakt samtidigt (när jag gått förbi ljuskronan) så är man nära.

imorron blir det antagligen stan med sara och linnea. fast nu verkar det inte riktigt säkert men vi får se. det blir antagligen så iaf :P

14 maj

oj nu var det länge sen jag skrev sist.. aja det har inte hänt så mkt.
idag på praoen gick jag och en som jobbar där över till willys och handlade hur mkt mat som helst. sen kom vi på att vi inte skulle orka bära allt tillbaka så då drog vi med kundvagnen till praoen. haha vi körde den ända in i köket. Yuri bara skrattade åt oss när han såg det :P alla andra var och gjorde andra saker.. sen sprang jag tillbaka till willys med vagnen. sen började hon (laleh tror jag att hion heter) laga en massa persisk mat. jag fick hjälpa till rätt så mkt. och så diskade jag oxå hela tiden. sen var klockan typ halv 2 och hon skulle åka till storvreta för ett av hennes barn skulle typ ha grillfest på dagis. och då körde hon hem mig oxå så klockan 2 kom jag hem isf att jag skulle ha slutat 3 och säkert inte kommit hem förrän 4. skönt! :D

i går glömde jag oxå lägga min mobil på laddning och jag använde ju den mkt igår så idag dog den 100 ggr trots att jag knappt skickade några sms. så nu ligger den på laddning.

ikväll ska det vara fotografering för oss som komfirmerar sig. så om nån timme måste jag ta och äta (blir en kombinerad lunch och middag. har inte ätit lunch än och kommer inte äta nån middag eftersom jag kommer hem vid 8 igen) och så måste jag fixa mig. fast det regnar ute så allt kommer ändå bli förstört. men jag ska iaf försöka platta håret ordentligt (var ett tag sen jag gjorde det nu) och fixa till sminket lite. kläderna behöver jag inte bry mig om för vi ska ju ändå ha kåpor på oss... hahaha de där kåporna är jättefula och man ser tjock ut i dom. :P

jag har bränt mig :(

hej hej!

nu är jag i karlstad. igår var vi ute på en ö hela dagen. jag badade lite. det var kallt, bara 13 grader i vattnet. (ytvattnet). jag åkte även lite vattenskidor. det avr svårt. fast jag kom faktiskt upp en gång. fast jag ramlade ner direkt då XD hahah jag var iaf bättre än storebror. malcolm var jättebra på att åka vattenskidor så han fick åka runt hela ön :P jag brände mig på kinderna och axlarna igår oxå :(

nej nu ska jag ta på lite maskara och sen ska vi åka iväg och fika nånstans :P ses!

flygfotografering m.m.

hej!

igår var jag inte på alfasign och praoade utan jag var på ett annat ställe. eller jag följde med en fotograf på lite olika saker. bland annat så var jag med på flygfotografering. det var kul :d vi åkte över sthlm och fotade. här under kommer 2 bilder, en på sthlm och en på uppsala (som vi bara åkte förbi lite snabbt)

image155
image156

sen efter flygfotograferingen var det en snabb lunch och sen åkte vi och fotade ett gammalt hus + gård som skulle säljas. det började bli drygt redan när vi bara hade fotat nedervåningen på stora huset. sen så skulle man ju upp oxå och in i andra hur och in i stallet (som användes som förråd) och in i konferanshuset och ner till sjön... vi var där i typ 4 timmar. det var drygt. de som bodde där var värsta snobbarna i märkeskläder och bakåtslickat hår..

sen tillbaka till där fotografens kontor var. det var jättefint där inne med fotostudio och kontor och kök. och alla var snälla :) när vi var där fick jag äpple och bulle :D

sen åkte vi en sväng till musikens hus fast det fanns inte så mkt att fota där så sen fick jag sluta efter en 9 timmars arbetsdag. (fast jag hade inte behövt åka med på den där musikenshussaken om jag inte ville.)




idag var jag tillbaka på alfasign igen. gjorde visitkort och stora plancher som ska sättas upp på stan snart.
råkade ta 20 min för lång lunch. hehe dom såg lite sura ut när jag kom tillbaka (A)

cykla

hej!

idag cyklade jag till praoen. började cykla lite för tidigt så hjag stannade på vägen ett tag för ajg ville inte komma för tidigt. jag stör mig på alla andra som cyklar. krockade nästan med några i morse. jag hatar att det är så många som cyklar i uppsala. men jag måste typ cyklar till min prao för det tar 50 min att gå och om manska ta buss måste man först in till stan och det skulle oxå ta längre tid.

jag cyklade på mammas cykel eftersom min är i storvreta. mammas cykel är ful och jag hatar att cykla på den. handtagen är åt fel håll och den har inga växlar. såhär ser den ut :

image153


igår kväll efter maten skulle jag testa mammas cykel. så då tog mamma oscars cykel (han har 2) och jag mammas cykel. och så cyklade vi först och tittade vart jag ska praoa imorron (eller vart jag ska vara på morgonen vill säga. vi kommer ju vara ute under dagen.)
sen efetr vi hade kollat vart det var cyklade vi vidare ill coop forum. där köpte jag hårspray och ett par ballerinaskor. det behövde jag verkligen. iaf ballerinaskorna. vad tycker ni? var dom fina?
image154


som sagt var det prao  på alfasign idag igen. idag var det roligare för idag fick jag saker att göra. :D

nej nu ska jag gå. hejdå!

prao

hej!

idag var det första praodagen. jag praar på alfasign. idag gjorde jag typ ingenting. det avr tråkigt. hopas jag får mer att göra dom andra dagarna. efter en dag på alfasign kände jag att jag ville reducera bilder lite. här är bilden på mig och timo (förlåt sara för att jag klippte bort dig nu..)

image152

timokonserten :D

hej!

Timokonserten igår var hur bra som helst! precis vad jag behövde! länge sen jag var på en konsert som man står och hoppar på :P och kul att det kom en så bra artist till uppsala och spelade (på ett ställe där jag kan komma in). det avr mkt ös och det hände saker hela tiden. smart av timo att inte presentera alla i hans band samtidigt utan att ta en i taget.
nu tänkte jag lista upp lite saker som hände före efter och under konserten (förutom att de spelade en massa bra låtar)

     innan konserten stod vi (jag, sara och hennes mamma) utanför katalin. ni som varit där vet hur det ser ut, runt hela huset är det som ett cementgolv eller vad man ska kalla det och en halvmeter ner är marken som är täckt med grus. jag, sara och hennes mamma stod där på "cementgolvet" och kollade på bilder och då kommer timo mot oss! (sara la snabbt ner kameran)
timo: hej
vi: hej
timo: får jag komma förbi
vi: eh aa visst
saras mamma: fansen flyttar såklart på sig (eller nåt sånt. kommer inte riktigt ihåg)
timo: jaha, så ska ni på konserten?
vi: ja
timo: vill ni ta en bild
jag: ja
samtidigt som jag säger det skrattar de i bandet åt det timo sa.
timo: ja med hon håller ju kameran i handen.
sara: eh.. nej..
timo: och så kommer jag och är oartig och säger "får jag komma förbi".
sen gick han förbi och sen sa han : det är ju bra att man får komma in även om man är under 20 när man har förälder med sig (det var ju 20årsgräns på katalin)
vi: aa
timo: men du kan ju inte vara så mkt äldre än 20 *tittar på saras mamma*
saras mamma: jag är nästan 40
timo: shit pommes frites i min lilla låda




här är början av det jag skrev. jag skrev mkt längre men så tröck ajg på en knapp och vips så var det borta. aja, nu ska jag inte skriva nåt mer. resten för ni höra mig prata om nån gång eller så får ni aldrig veta det ;) :P
timo och bandet var iaf jättebra i fredags! hoppas att jag ser dom nån mer gång! dom kommer till sundsvall :D bara dom inte spelar samtidigt som moto boy eller the ark så ska jag se timo då! :D

nej

fan!
jag skrev ett jättelångt inlägg om timokonserten. om roliga händelser och sånt. men vad händer då? jo jag råkar trycka på en knapp och helt plötsligt är ALLT borta! :(  så nu orkar jag inte skriva om allt. ni får lite bilder istället...

image141image140image139image138image137image136image135image134image133image132image131image130image129image128image127image126image125image124image123image122image121image120image119image118image142image143image144image145image146image147image148image149image150image117


lite fel ordning... och här under kommer bilden som de tog under konserten

image151

är med sara

hej!
nu är jag med sara. hon ska sova över här :d har köpt massor med godis som vi ska försöka äta upp :P
ha det bra alla stackare som inte får vara med mig och sara! /malin


hallå allihopa! (lol)
jag vet inte om det blir nåt blogginlägg för min del idag (jaa, dreyra.blogg.se kanske ni känner igen sedan tidigare) men jag hoppas att ni står ut med att jag inte skriver idag. kväll. morgon. skit samma.
ummm, vi ska i alla fall ha mycket roligt idag, och det ska inte ni. och vi ska se TIMO RÄISÄNEN imorgon, och det ska inte ni heller. Det ni!
Sen ska vi försöka se Littlemarbles på stan innan jag ska iväg och tävla också. Måste tigga skjuts av min morfar, ha ha. Littlemarbles är ju bara för sköna! lovelovelove.
och så en liten puss på Rob också, för han är min (obs MIN) man, yay!
ha det gött, häej! / Sara; dreyra.blogg.se


förresten, jag glömde skriva en sak. LINNEA(!!!) ska med och se littlemarbles med oss imorron. det måste hon. annars tvingar vi henne :D och om det är kö utanför timo ska hon köa med mig när sara tävlar för annars blir det tråkigt för mig. om det inte är nån kö slipper vi köa och jag kan se när sara tävlar och då kan hon göra vad hon vill. fast hon måste med mig och sara och se little marbles imorn! /malin


hörrni; checka in LITTLEMARBLES här: http://myspace.com/littlemarbles





ja, det är timos sweet marie ni kan se på här över :)

sista april

hej!

jag gick till kasen iaf. var där nån timme och träffade en massa folk. sen  var vi utanför skola ett tag och sen gick vi (fast inte alla) hem till matilda och såg på tv :P aja, trevligt var det iaf ;)

image116
såhär stor var inte kasen. den var typ jätteliten (när jag kom dit iaf) men jag hade ingen anna bild :P

RSS 2.0