sommarkrysset 9 augusti

jag och felicia vaknade vid 7. såg att det var sol ute och blev glada. åt en liten frukost och tog på lite maskara och sen åkte vi in till stan.
kom till stan samtidigt som sara och kristin. kramade dom lite och sen köpte vi tågbiljetter. efter lite väntan gick vi på tåget mot sthlm.

när vi kom fram tog vi bussen till grönan. när vi klev av bussen såg jag lovisa direkt så vi sprang och kramade henne. sen gick vi till ingången till grönan och träffade julia, emma, elin, marie, anna och annas mamma (var det alla?). vi köpte biljetter och satte oss vid ingången igen. efter ett tag öppnade de grönan och vi gick fram till trapporna där det tog stopp igen. där började några jobbiga killar prata med oss och de kom fram och pratade med oss flera ggr under dagen.

vid 11 fick vi springa in till bänkarna. nästan alla bänkar var reserverade så vi satt på 5 raden framför orkestern. vi satt där hela dagen och gick ifårn flera ggr för att köpa mat och gå på toa och sånt. vi kollade på en del repitetioner och pratade lite med oskar efter hans repetion. under dagen träffade vi även martina, amanda amandas kompis (vet tyvärr inte vad hon heter :/) och jejja.

en stund innan genrepet började det spöregna. jag och felicia gick och köpte regnponchos. det spöregnade under hela genrepet och gry sa när det enligt SMHI skulle sluta regna. SMHI hade fel båda gångerna.
efter genrepet skulle jag, felicia och lovisa gå till toan. skorna var helt vattenfyllda och benen  var blöta även dom. när vi var på toa spelade de in en liten reklamfilm där sara och kristin kom med.

innan direktsändningen delade de ut gratis regnponchos så jag hade 2 (fast den första gick sönder). det slutade spöregna och duggregnet kom och gick under sändningen.
halv 8 böjade de värma upp oss i publiken så vi skulle se glada ut i tv. sen var det sändning och jag fick flera sms från folk som hade sett oss i närbild på tvn. haha.

moto boy var såklart bäst fast det kändes lite konstigt med trummor och dansare. carl einar var rolig och vi kom hur han gjorde alla sina trolleritrick XD man lärde sig i stort sett alla låtar som spelades i sommarkrysset under dagen så det var bara att sjunga med till the poodles, carl einar, sanna nielsen m.m.
när det var reklampaus sjöng kören lite låtar för oss så vi skulle fortsätta vara glada :P

när sommarkrysset var slut träffade vi jakob och kicken från the poodles, sanna nielsen och moto boy!
vi ville träffa carl einar men han stack direkt :(
jejja visade även sitt nyaste partytrick

jag, sara, kristin, felicia, lovisa, martina, amanda och amandas kompis gick till gången som går en bit över marken för att se om man såg något därifrån. lovisas föräldrar kom så vi var tvugna att gå ut från grönan för att säga hejdå till lovisa så då sa vi hejdå till martina, amanda och amandas kompis och sen gick vi andra ut. där tog lovisas pappa gruppbild på oss och sen sa vi hejdå till lovisa.

jag, felicia, sara och kristin hade då inget att göra så vi gick runt lite på gatan. jag ringde till pappa och han satt fast i nån trafikkö så det skulle at ett litet tag innan han kom. felica visade lit hur vig hon var. en kille såg när hon stod på ett ben och hade det andra benet rakt upp i luften så han ropade på sina kompisar så alla tittade på felicia haha.

sen kom pappa och hämtade oss och vi åkte hem till mig och sov i husvagnen. ingen ville sova själv så alla sov i dubbelsängen. vi hade tänk vara uppe länge men alla var så trötta att vi somnade ganska snabbt :P

Kommentarer
Postat av: kristin

hahahahahahahaha, det var en toppenbra dag, även fast det regnade och vi var trötta.

<3<3<3<3

2008-08-11 @ 22:41:08
URL: http://kristinaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0