kevin vann idol igår :D :D :D

Oscar och pappa är borta och handlar julklappar och jag sitter här hemma framför datorn och sjunger så högt jag kan XD hahaha det låter inte bra.

Igår vann Kevin idol. Yes, han var bäst!
Haha jag kommer nog aldrig glömma de där gångerna man träffade honom oxå. kan dra dom lite snabbt här under:

första gången: Jag, Sofia och Lovisa står lite bakom Lisa och Jessica när Lisa och Jessica stoppar Robin b när robin, kevin och alice går förbi oss. Kevin går vidare lite men så ser han mig, lovisa och sofia och säger "kramar! ni vill ha kramar!" och så tränger han sig mellan en stolpe och robin för att komma fram till oss så vi kan få våraq kramar. och vi sa inte ett ord innan han var framme vid oss XD hahaha



telefonsamtalet: jag och sara sitter i bilen på väg hem från säffle. sofia träffar idolerna och ringer oss. vi får prata med lars, robin e och kevin. När vi pratade med lars lät jag sara prata mer än mig men han var rätt så svår att prata med i tele. när vi snackade med robin sa jag och sara allt exakt samtidigt. och sen när vi pratade emd kevin pratade ajg mest för sara hörde knappt vad han sa XD jag hörde allt så jag babblade på XD kevin stackarn frös för det avr kallt ute. haha jag sa att det var varmt där jag var och då sa han att han ville komma dit. fast jag visste ju inte ens vart vi var XD vi satt ju i en bil!

andra gången: jag, sara, lovisa och ellie var i sthlm och fick för oss att gå förbi hotellet en liten sväng. och när vi går förbi där kommer kevin ut. en massa folk går fram och snackar med honom och efter nån minut går även vi fram. Vi kramar honom och när hjan kramar mig börjar han helt plötsligt börja prata om att han ska till studion och spela in en låt. vi frågar lite vad det är för låt och sen så kommer kevin på att han har 10 min kvar innan han ska sticka så han går och sätter sig på en bänk och snackar med oss. Efter några minuter kommer johan ut och mer än hälften av dom som från början stod runt kevin gick till johan istället. lite taskigt tycker jag. kevin frågade vem det var som kom och när nån sa att det var johan så sa han bara "jaha" och fortsatte prata på som innnan. han brydde sig inte ett dugg om att nästan alla stack ifrån honom. Han berättade en massa roliga saker och sen kom dte nån som sa åt honom att han var tvungen att åka iväg.


haha roliga stunder det där. Kevin var absolut en värdig vinnare och han kommer gå långt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0