igår kväll

trots att inte sverige spelade igår så tittade jag på fotbollen igår. turkiet - tjekien. såg nästan hela anda halvlek (började titta i 50:e minuten eller nåt sånt). vilken match det var! turkiet vände från 2- 0 till tjekien till 3 - 2 till turkiet. och sen på tilläggstiden fick turkiets målvakt rött kort och de hade gjort alla sina byten så en utespelare fick vara målvakt. det hade faktiskt blivit kul om tjekien hade gjort mål då för då skulle det bli straffar (om vem som skulle ta andraplatsen i gruppen och därmed gå vidare till kvartsfinal). och straffar på en som inte ens är målvakt hade varit lite kul att se :P
fast det finns ju en nackdel med att se matcher där sverige inte är med. särskillt om det inte är någon spännande match (fast det var det ju nu). man vet ju inte vilka man ska heja på! :P sen var det rätt så kul att se den här matchen oxå eftersom båda lagen verkligen ville vinna och så regnade det så alla spelade halkade hela tiden :P