30 december -09

Dagens planer var att åka till stan, gå runt lite själv och kolla på rean (kan nästan aldrig köpa saker till mig själv när andra är med) och sen träffa Sofia en liten stund och få tillbaka min mobilladdare.

Blev ju inte rikigt som jag hade tänkt eftersom jag direkt efter jag ätit frukost/lunch började se på en film. När filmen var slut så fick jag skynda mig till stan för att ens hinna träffa Sofia. Men jag hann, blev bara en timme på stan men det var kul ändå.

Filmen jag såg var förresten Th Proposal. En film jag fick av pappa i julklapp. Den var bra fast när det var ca 10 min kvar ringde mamma så jag missade hela slutet då allt vände och blev bra. Aja, får ta och se filmen igen någon gång snart. Linnea, du skulle gilla filmen, se den med mig någon gång?

På busshållplatsen och bussen in till stan skaffade jag mig en ny kompis också, sånt är alltid trevligt.

Imorgon är sista dagen det här årtiondet. I expressen hade de listat de bästa albumen det här årtiondet. Både Broder Daniel (Cruel town) och Håkan Hellström (Känn ingen sorg för mig göteborg) var med bland top 5.


Kommentarer
Postat av: Lovisa

Mamma tror vi kommer skada oss på landet ^^ Det som hänt är att Frida inte kan följa med till landet, eftersom Arvid följer med. Hon hatar mig just nu, och mår tydligen jättedåligt. Visst, jag visste att hon skulle bli ledsen och jag sa också att jag inte ville lämna henne utanför. Men nu blev det såhär, hon kommer igår och vill planera nyår, hade hon kommit tidigare hade det inte hänt!? Jag är både arg och mår dåligt... Alla säger att hon ska skylla sig själv, men jag tror inte på hämdmetoden ^^ Oj vad långt det blev :(

Älskar dig <3

2009-12-30 @ 21:05:18
URL: http://tutelut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0