the ark på grönan del 1

tiden vi skulle åka blev ännu en gång ändrad till 9. så vi skulle ta tåget som gick 9.09 från uppsala. jag gick hemmifrån ca 5 min över 8 för att gå till tåget till uppsala. sen kom jag fram till uppsala och gick in på pressbyrån och köpte en cola att ta med. ungefär det här sa han i kassan när jag skulle betala:
jag : hej
han: en morgoncola, dt är nog första gången jag ser det
jag : dt är till en matsäck (jag va bara tvungen att säga det XD )
sen betalade jag och fick tillbaka min växel. sen satte jag mig på en bänk och sen kom sara :) . vi pratade ett litet tag och sen gick vi ut för att kolla om linnea satt där ute och det gjorde hon. sen gick vi och köpte en tågbiljett. ja, bara en biljet, en vuxenbiljett för den fick vi åka alla 3 på. sen gick vi och satte oss på tåget. så satt vi där och pratade och kollade lite i linneas tidning som hon hade köpt. sen så var vi nästan framme i sthlm. det gick fort och vi började sjunga father of a son på tåget jättehögt XD sen när vi gick av tåget sjöng vi på it takes a fool och en massa folk tittade på oss när vi gick där och sjöng XD . vi gick till en fontän där Ingel, en som sara och linnea känner som flyttade till stockholm. sen gick vi och köpte bussbiljett till mig (alla andra hade redan) och linnea var duktig och kom ihåg vilka knappar man skulle trycka på och kom sen på att det kanske va ett bra jobb för henne. sen när jag fått min biljett sprang vi till bussen och satte oss längst bak. sen började vi sjunga på one of us is gonna die young och alla andra i bussen satt helt tysta . jag tror att dt är många stockholmare som blev lite sura på oss men vi va tvugna att värma upp våra röster inför kvällen.
sen kom vi fram till grönan där det redan satt en massa folk. vi la våra väskor vid clara och kristin och pratade lite med dom. sen kom jejja (typ coolaste människan jag känner) fram och sa : men er känner jag ju igen! och sen kom marie och paulina och hälsade på oss. och sen plötsligt va lovisa där oxå (en som sara pratat med lite på internet och som kom dit helt själv) så vi bestämmde oss att vi skulle köra nån namnlek lr nåt så att vi skulle veta vad alla heter och då kom jejja med förslaget att vi skulle göra som dom gör på AA möten för det hade dom gjort tidigare på morgonen. och ni som inte fattar hur vi gjorde så kan jag förklara. när det kom till mig sa jag: hej jag hetar malin och då sa alla andra hej malin. och så gick det runt.
sen kom bussen och vi sprang och tog kort på den. busschafören visste inte riktigt vart han skulle köra så dom stod stilla nära oss jättelänge medans chaffisen pratade i mobilen. vi stod där och tog kort på bussen och vinkade men sen kom vi på att vi skulle vinka till andra bussar oxå :D och det gjorde vi och dom som satt i dom där bussarna blev jätteglada. sen så åkte bussen och parkerade och vi gick efter lite (men vågade inte gå så nära som jag ville) och jag tog kort på jepson och hans gravida flickvän (som vi kallade Luggen bara för att hon hade en väldigt ful lugg och vi gillar inte henne)när dom står utanför bussen och jepson va duktig och bar sina väskor själv.
sen gick vi tillbaka och ställde oss i kön och efter ett tag kom det plötsligt en massa the arkaffischer och jag fick tag på både en stor och en liten plansch som nu sitter uppe på min vägg :D
sen så stod vi där (jag, sara, linnea, ingel, lovisa, clara och kristin) och sjöng. jejja, marie och paulina gick tillbaka till sina platser i kön. och helt plötsligt ropade dom längst fram till oss att vi skulle vara tysta för att dt va soundcheck men dt ända jag hörde va lite trummor.

sen så var det insläpp (och vi hade varit smarta och köpt biljetter innan) och då fick man dr sina kort och springa. sen så tog det stopp vid trapporna och så fick vi stå där och vänta. och jag trodde att man skulle svänga höger men man skulle svänga vänster i trapporna så vi kom inte riktigt längst fram vid scenen sen. men näst längst fram...

Kommentarer
Postat av: Luigi

På AA-möten brukar de väl säga så här:
Per-Eva: Hej jag heter Per-Eva och jag är alkoholist.
Alla: Hej Per-Eva.

2007-08-19 @ 16:59:13
Postat av: Moa

Alla tittar alltid på mej o mina vänner för vi sjunger skithögt jämt xD
HEJ MALIN =D

2007-08-23 @ 21:08:30
URL: http://mola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0