13 juni 2007

Hej!

på skolan hade vi ärentuna games (tradition). först va dt kanot race där jag va me :) vi som tävlade från min klass va jag, jesper, becci och erik. vi hade lite otur som fick börja i vassen men vi kom iaf väg som 2:a . sen när vi skulle vända (runt en kon) så blev vi utpressade så vi inte kunde göra dt och sen när vi vänt lite kunde vi inte vända mer så vi åkte in i vassen på andra sidan :P . vi blev typ 4-5 lr nåt sånt. sen på lunchen va dt några som startade matkrig och lärarna blev jättesura. sen på skolgården hade ca en tredjedel av alla på skolan vattenkrig och lärarna hade typ krismöte och sen så va vi tvugna att gå till våra hemklassrum. där sa våra lärare att dom "inte kunde garantera säkerheten på skolan" så alla va tvugna at gå hem. smart lärare :P nu vet man vad man ska göra för att gå hem vid lunch.

sen kl 18.30 samlades vi på skolan igen i klassrummet. där fick vi saft och ballerinakaka och säga dtom bästa minnerna från dt här skolåret. jag sa djukviken :D sen hade vi själva avslutningen där bara 9:orna fick sitta så jag va tvungen att stå i ca en timme. några nior sjöng och man kan väl säga att vissa (inte alla) tror att dom kan sjunga mkt bättre än dom gör. sen slutade vi. alla andra klasser va tvugna att gå till sina klassrum för att få papper (och 8:Orna och 9:ornaskulle få betygen) men dt behövde inte vi för vi fick våra papper i måndas :D så vi kunde gå hem direkt.


pusshej <3 ! 

Kommentarer
Postat av: Luigi

Ja, det var två stycken som man inte ens hörde vad de sjöng.
Vi fick äppelcider och daimtårta. Gå in på bloggen idag. Det är ju torsdag.

2007-06-14 @ 13:46:18
Postat av: Tony och Luigi

Kolla in den nya bloggen:
Tony och Luigi
-Äventyr i regnskogen

2007-06-14 @ 17:43:02
URL: http://testingtorsdag.blogg.se/tonyochluigi
Postat av: Tony

Vi ledde lite faktiskt. Men det visste du redan men det är alltid roligt att skryta! Hahahahahaha! Hihihihihhihihhihi! Hohohohohohohohohhoho! Hehehehehehehehehehehehe! Moahahahahahahaha!(Jag heter Tony Shane Trent Hoffman=Galet skratt)

2007-06-14 @ 21:17:50
URL: http://testingtorsdag.blogg.se/tonyochluigi
Postat av: Tony

Har du läst detnya avsnittet av Orange City. Mucho spännande. Kolla in det!

2007-06-14 @ 21:25:16
URL: http://testingtorsdag.blogg.se/orangecity

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0