Sundsvall: Lördagen :D

vaknade rätt tidigt och gårdagen kändes som en dröm. Det första jag gjorde var att smsa alla och fråga när vi skulle ses. Sen åt jag frukost. Fick ett sms av Kristin att jag skulle möta henne på toan så jag gick dit. Det var en såndär stor toa med ca 10(eller fler?) handfat längs ena långsidan och ca 10 toalettbås längs andra långsidan. mot ena kortsidan fanns det 5 duschbås med litet omklädningsrum i. sen mitt på golvet fanns det en stor bänk med krokar. Sån som brukar finnas i omklädningsrum. Efter ett litet tag kom Kristin dit. Vi pratade om gårdagen och sen gick vi till min husvagn och såg på mina bilder. Kristin hade fortfarande pyjamas på sig. Sen när vi satt där och kollade på kort fick jag ett sms från felicia att hon skulle till stan kvart över 11. Jag sa åt pappa att han skulle köra oss dit då och Kristin gick för att byta om. Jag sminkade mig lite snabbt (bara lite maskara) och sen åkte vi in till stan.

Det första vi såg när vi kom dit var guldkonfetti från gårdagen. Det låg nästan överallt så man blev verkligen påmind om att det inte var en dröm även fast dte känndes som det. Efter ett litet tag kom Felicia och vi 3 gick runt ett tag. Kristin hade inte ätit någon frukost så hon köpte en jättestor tonfiskmacka på subway och till det fick hon läsk och chips. Sen tog vi bilder med en jätteparlinotomte och en kanin :D
Jag och kristin sitter på tomtens fötter. Felicia tar kortet.

Sen gick vi till stora scenen för att EMD skulle spela. På ganska långt avstånd såg vi Ina och Linn som vi hade träffat på The Ark dagen innan. Vi ställde oss vid dom och pratade. Efter ett litet tag kom även Sara.

Sen började EMD att spela. haha det avr stor skillnad på trycket om man jämför den spelningen och the ark. Jag tycker även att det är otroligt fult när tre killar har så mkt koregrafi som EMD har. de var dåkliga. Under spelningen sa de att Erik och Mattias gillar tonfisk. då kastade vi upp det som var kvar av Kristins tonfiskmacka XD . Vi skrev såklart oxå på pappret runt att det var en tonfiskmacka.



Sen efter deras spelning började det regna. Jag, Sara och Kristin var med i sms SM och fick därför varsin parlinotomte :D
Sen köpte vi tidningar som the ark var med i och så satte vi oss i en trappa inne i IN-gallerian och läste.
Linns bild.

Sen var klockan nästan 5 så vi gick till mcdonalds och köpte mat. Det vi inte tänkte på var att de skulle tömma stället på folk klockan 5 så vi fick 5-10 minuter på oss att äta.

Sen gick vi till närmaste utgången och väntade där ett litet tag. Eftersom det här var sista dagen hade de lärt sig hur de skulle göra när de tömmde området så vi fick gå in ganska snabbt igen. Vi ställde oss vid Station Gatufesten (minsta scenen) för att moto boy skulle spela där klockan 8. Efter ett tag kom vi på att det var väldigt lugnt där och att det skulle avra ett hårdrocksband som spelade innan oskar så vi gick till tivolit och åkte en karusell. Den var rolig och lite läskig :D Vi skrek allt vi kunde med våra sönderskrikna röster.

Sen gick Jag, Felicia, Sara och Kristin till station gatufesten igen och linn och ina fortsatte åka karuseller. På vägen till scenen stannade vi till ett tag för att Kristin kanske tänkte köpa donuts och vilka är det inte som går förbi oss då om inte Oskar, Petra, Karin och Lamont-David! Oskar kollade på oss när han gick förbi så jag tror att han kände igen oss. Fast vi kom inte riktigt på vilka det var förrän de hade gått förbi :P Vi struntade i donutsen och gick och satte oss där man kunde se in backstage. de vinkade till oss däirfrån :P . 

Efter ett litet tag tog hårdrocksbandets konsert slut så vi gick och satte oss framför scenen. Vi fick lite choklad av Felicias syster. Efter ett litet tag kom Linn och Ina till oss! de som skulle se håkan hellström isf moto boy. de var med oss under första delen av konserten men sen gick de till Håkan istället. 

Moto Boy konserten var som vanligt helt underbar <3. i love is the one thing.. tog han loss mikrofonen från stativet och satte sig på scenkanten. Det var första gången han gjorde det.  Mellansnacken var som vanligt väldigt roliga och oskar bad oss skrika så mkt så att det skulle höras ända till håkan och så att han skulle tro att det var större publik på moto boy konserten osv.. .  Det var första gången Felicia såg Moto Boy. Hon hade knappt hört något från honom innan fast efter konserten var hon glad över att hon var med oss och såg moto boy isf håkan.
Innan konserten köpte jag, sara och kristin varsin moto boy tröja och efter konserten gick vi tillbaka dit för att felicia var tvungen att köpa skivan.

Efter en liten löprunda (orkar inte berätta varför) träffade vi oskar (på framför scenen, vilket gjorde det onödigt att springa :P) . Han signerade våra gula tomtar :) .

Sen kom den långa väntan. nästa konsert vi ville se var timo konserten och den skulle börja 00.15. Vi skulle alltså vänta i över 3 timmar. Det fanns inga konserter för oss att se heller för det var bara hårdrockkonserter överallt. efter ett litet tag var felicia tvungen att gå så vi sa hejdå till henne. :(
Vi målade läppstift på våra parlinotomtar. Senare blev de även svarta runt ögonen. Sen satt vi mest och halvsov fram till ca kvart i 12. Då tog plötsligt konserten innan timo slut och vi gick fram till scenen. Vi hamnade längst fram i mitten! Bästa platsen!

I väntan på att timo skulle börja spela pratade vi lite med en popkille som stod brevid Sara. han var full och rökte hela tiden (fast när han gjorde det under konserten tog vakten cigaretter från honom). Fast vi gav honom godis. Och han gillade att prata men ville inte säga vad han sa.

Sen hade timo och bandet soundcheck. först kom patrik ut på scenen och kristin frågade mig och sara vad han heter. När vi sa patrik skrek hon PAAATRIIIIIIIIK!! Han kollade på oss och log. Sen gjorde vi samma sak med de andra. Jag och Sara fick hjärnstopp och glömmde bort vad joel hette. Efter ett tag kom vi på det och han verkligen sken upp när vi skrek "JOOOOOEEEEEEEEEEL!" vi gillar glada pojkar. alla var roliga och sjöng lite när de soundcheckade. Joel hittade på en låt om att hoppa bungy jump (från scenen kunde man se några som hoppade bungy jump). Sen avslutade de soundchecket med en låt som alla körade tillsammans. Sen gick de ut från scenen.

Sen kom de ut igen och startade hela konserten :D Konserten var jättebra. Fast alla vakter bestämmde sig för att ställa sig framför mig hela tiden :/ . Det var väl det ända negativa. Sen mot slutet kom det några jobbiga tjejer men vakten brydde sig inte för han kände typ dom :o . hahahah jag råkade även kasta en sak rakt i vaktens ansikte. Det var typ en liten bok och den skulle upp på scenen men jag tappade den när jag skulle kasta. Vakten blev sur och tittade efter den som kastade. Som tur var kom han aldrig på att det var jag.
Efter konserten fick jag Timos spellista :D

efter konserten kom alla ut och vi kramade dom. Jag gillar Timo och hans band för alla är så glada och älskar sina fans och de gillar kramar. vi tog även bild med alla utom niels. vi glömde att ta kort när han var vid oss. Det var nog bara för att han var först till oss. Sen när de gick in igen skrek vi (mest kristin) "NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIELS!" flera ggr men han kom aldrig ut.

Timo, Hans, Patrik och Joel

Sen köpte sara en timo tröja (jag hade inga pengar) och vi gick till bilarna. där sa jag och kristin hejdå till sara och sen åkte vi tillbaka till campingen.

Kommentarer
Postat av: Felicia :)

Hahah "efter en löprunda träffade vi Oskar", jag har nog aldrig sprungt så mkt i blöta skor och med en skiva i handen och en stor röd blöt fleecefilt över mig haha xD Folk måste ha trott att vi var galna, men det är vi väl också xD

2008-07-11 @ 00:15:20
Postat av: malin

haha men brukar inte di springa runt med blöta skor och en skiva i handen och en blöt fleecefilt över dig? haha jag hade iaf inga blöta saker på mig och när jag började springa tillbaka fick jag värsta farten :D men sen stannade jag upp ett litet tag och när jag skulle springa sen igen gick det väldigt dåligt. haha man var ju inte lite anfådd när man kom fram till oskar XD . haha men det gick ju bra iaf. och det var ju några som kollade på oss när vi sprang förbi men vad gör det?

2008-07-11 @ 13:18:51
URL: http://mnablmijno.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0