Latmask

Hampus (katten) väckte mig för andra gången klockan nio idag så jag gick upp då. Det är lite svårt att ligga kvar i sängen och försöka somna om när man har en så kelsjuk katt jag har. Och man kan inte säga emot honom heller för att han är så söt.
Och mamma vet att det funkar med Hampusväckning så hon öppnar min dörr varje dag innan hon åker till jobbet. Aja, lite msigt att bli väckt av honom är det ändå.

När jag gick upp tog jag en massa (tre är faktiskt många) tabletter och sen la jag mig i soffan framför tvn. Sen såg jag på tv ända fram tills klockan fyra. Var bara borta från tvn när mamma var hemma på lunchen för då satt jag ute på balkongen med henne och åt lunch.
Förutom det har jag varit borta från tv i högst 20 min tror jag (ja, det tar faktiskt väldigt lång tid att säta på sig strumporna när man knappt kan böja benet).
 
Imorgon blir det i alla fall slut på de här lata dagarna. Då åker jag nog till skolan. Har ju varit borta från skolan i mer än en vecka nu och är redan långt efter alla andra i skolarbetet. Vill ju inte sänka mina betyg så jag får se till att försöka klara av en skoldag.
Sen så får jag ju se till att alltid leta upp en extra stol att ställa bredvid att lägga upp benet på men det kan väl inte vara så svårt att hitta en extra stol? (Kan ju inte böja på benet ordentligt och därför kan jag inte heller sitta ordenligt på en stol.)

Latdagarna måste ta slut helt enkelt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0