torsdag och fredag

blogg.se / publishme ville inte funka igår kväll så det blev inget inlägg och nu kommer jag knappt ihåg vad vi gjorde igår. Men ni blir väl glada över det ;)
igår hade vi iaf matte och no fram till lunch och efter det svenska och engelska. Sen så kanaske det var nåt mer nånstans, jag kommer inte ihåg.



Dagen idag då; fredag den 13e. Lite småotur har man någ haft men inte så farligt mkt otur.

Läsning
Spanska
Teknik
Lunch
Den årliga Talangjakten som alltid är runt alla hjärtans dag
Matte/NO
Idrott

På spanskan jobbade jag med Martin. Jobbade på jättebra och vi är långt före alla andra nu.

Innan tekniken pluggade vi en massa inför teknikläxan. Sen när vi kom till tekniken fick vi reda på att vi skulle göra läxan 2 och 2. Jag var med Becci och vi är lite osäkra på en sak men annars gick det rätt bra. Sen skulel vi börja med nåt praktiskt prov. Jag jobbade ännu en gång med becci men fick börja själv eftersom hon inte var helt klar med sitt trådspel.
Till lunch var det tacos. Äntligen nåt man kunde äta (fast sen på bussen hem fick jag riktigt riktigt ont i magen coh även martin fick det så vi tror att de  hade förgiftat maten eller nåt).

Vid ett var det dagt för talangjakten. Som vanligt var det elevrådet som höll i den. Bara två framträdanden tyvärr.
Det började med Ebba och Bea i 9G som gjorde nåt dansnummer.
Sen var det prisutdelning till alla de som vann på innebandyturneringen vilket betydde att mina klasskompisar fick gå upp och ta emot rosor och diplom (senare gick väl alla rosorna sönder men det är en helt annan historia).
Sen var det filtävlingen. Frida från min klass var med och hon fick hela ansiktet fullt av fil, haha.
Sen var det en kille i åttan som hade skrivit en låt till sin flickvän. Låten var rätt tråkig och ahn sjöng samma sak om och om igen och sjöng flickvännens namn 100 ggr. Flickvännen satt i publiken och grät. Men hur gulligt är det inte att skriva en låt till sin flickvän och sen spela upp den för hela skolan?
Sen spelade den där idolkillen som numera är musiklärare på min skola (fast inte för min klass :/) 2 låtar. det var rätt tråkigt. Visst, han är bra emn det avr ändå tråkigt att titta på. En massa folk gick därifrån.
Efter det var det prisutdelning till de som var med och sen avr det godisregn. Jag fångade ingen och det låg en massa på golvet men det ville jag ju såkllart inte ta. Jag vet hur strumporna ser ut efter en idrottslektion utan skor...
Sen var allt slut .

Jag gick till skåpet, hämtade mina saker och gick sen tilll bussen.

Och vet ni vad det bästa är?
Att det ÄNTLIGEN är LOV!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0