Linköping 5 - 10 Juli 2009

Hej!
Nu är jag hemma igen, det gillas inte. Lång och tråkig bussresa var det med, jag gillar inte att åka buss länge...

En liten sammanfattning om dagarna i Linköping:

Söndag
Jag kom fram till Linköping vid 2. Blev mött av Linn, Ina och Fillan på stationen. Vi gick runt och släpade på min stora väska och åt på mcdonalds. Klockan 4 kom Kristin och då åkte vi hem till Linn (eller ja, hennes sommarstuga var det).
På kvällen satt vi och pratade, brände melonskal och en massa andra saker. Vi hälsade på hästarna och det var första gången Fillan ens rörde en häst. Vi fgick tillochmed upp henne på hästryggen!

Måndag
Vi badade även fast vädret var skit. 13 grader i luften men som tur var så var det 23 grader i vattnet. Vi longerade hästarna och Fillan fick "rida" för första gången i sitt liv. 

Tisdag
Vi badade även på tisdagen. Vi åkte till Rimfors och köpte godis och b&j-glass. På kvällen träffade vi Linns grannar och körde andren i glaset oseriöst. Sen när de gick så körde vi seriöst, fyfan va läskigt det var! Vi fick verkligen kontakt med en "ande". Det var verkligen ingen som drog i glaset och vi alla började nästan gråta ett par gånger...

Onsdag
Kristin den lilla skitungen åkte hem. Vi körde anden i glaset  och fick kontakt med samma ande. Hade lite kul och ställde lite olika frågor om anden. Vi hade mailat ett medium och skrivit på facebook dagen innan och fick reda på att det var rikigt farligt att spela anden i glaset! Vi blev lite rädda så sen när vi skulle köra anden i glaset sa vi hejdå. Anden blev sur och skrev hejdå assnabbt! Vi rev spelplanen och man kände verkligen att det var kallt. Vi tog mopparna i regnet till hästarna och blev dyngsura.

Torsdag
En av de första sakerna vi gjorde på morgonen var att maila spökwebben igen för att fråga om anden var borta. Vi ville ha godis så vi tänkte först ta mopparna till Rimfors. Linns moppe vägrade starta och vi kunde inte heller få skjuts till Rimfors. Så vi tog båten! Det tog ungefär en timme dit och en timme hem och det regnade hela tiden. Men vi fick godis iallafall! På kvällen var vi med några av Linns grannar och satt i någon liten stuga och snackade.

Fredag
Jag och Fillan skulle åka hem. Vi åkte in till stan i tid till Felicias tåg. Vi sa hejdå till henne och sen gick vi andra runt på stan ett par timmar tills det var dags för mig att hoppa på min buss och åka hem.



Det här har varit några riktigt roliga dagar i Linköping! Nu ska det inte gå ett halvår tills vi ses igen utan vi ska se allsång på skansen när Markus Krunegård är med. Och sen ska vi till säffle i oktober och se hennes teaterföreställning och festa med raggarna i säffle ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0