Avslutningen + resten av kvällen

Avslutning igår då.
Jag grät sjukt mycket! Hade inte räknat med att jag skulle gråta, kankse någon enstaka tår men jag verkligen storbölade igår. Haha, så kan det gå.

Det började med att vi träffades utanför skolan, ställde upp och gick till stället där avslutningen skulle vara och satte oss på bänkarna som stod framme. För första gången på de här 3 åren fick vi sitta ner på avslutningen.

Det var rektorer som höll tal, elever som sjöng, prisutdelningar och sånt som det alltid är.
Efter det gick vi till klassrummet och där fick vi cider,  naturgodis och chips.
Andreas (en av våra klassföreståndare) hade skrivit ihop några rimmande rader om varje person i klassen. Blev en del skratt för han drog upp en del roliga saker som hänt under de här tre åren.
Vi fick även betygen och ett brev som vi skrev när vi gick i sexan och hälsade på på ärentunaskolan.

Som present fick Lottie och Andreas varsitt plommonträd av oss. Frida berättade även den lilla fina historien hur vi fått idén från en man som tjuvlyssnade på oss när vi satt på Vreten och pratade och om hur vi alla hade kommit överrens om att det var en bra present. Annars så kan vi aldrig komma överrens om något men nu lyckades vi!

När allt var klart blev det gruppbilder och man gick runt och kramade alla och grät. I stort sett alla tjejer grät sjukt mycket.
Att säga hejdå till alla. Det var hemskt. Även fast vi visste att de flesta skulle hem till matilda senare på kvällen så grät vi och sa hejdå.

När jag skulle gå från skolan sa ellan åt mig att hon bara ville se skåpen en sista gång så vi gick där genom hela skolan (min klass var nog de som var kvar sist på skolan. Det var nästan helt tomt på folk) och grät så vi tjöt.
Fan vad jag kommer sakna 9e <3

Sen när jag kommit bort från skolan skulle jag hem till några släktingar. Vi går alltid dit efter skolavslutningen och äter pizza. Jag hade precis slutat gråta och hade tråkigt så jag ringde Lovisa och började gråta igen. Haha undrar om sötnosen ens hörde vad jag sa.
När jag kom fram åt jag en fjärdedel av en pizza (Var inte alls hungrig. Dessutom var pizzan kall för jag kom dit en timme efter pizzorna.) och en liten bit tårta. Jag böt om och sen efter en timme gick jag till Matilda där flera från klassen var och det kom ännu fler.

Vi hade sjukt roligt hos Matilda! Alla avslöjade en massa pinsamma och roliga saker. Det som sas hos matilda stannar där säger jag bara. Absolut inget jag skriver här på bloggen.
Sjukt kul hade vi iallafall! Strax efter halv ett började folk dra sig hemmåt (vissa var tvugna att ta sista bussen till stan) så även jag gick. Lite svårt att säga hejdå till alla IGEN men det gick lättare än i skolan. Inga nya tårar kom på mig som tur var, när vi skulle hem där på kvällen kändes det inte lika mycket som "nu är allt slut" vilket var bra. Andrea och Josefin skulle bli skjutsade hem av Andreas mamma så jag fick åka med en bit. Tog dock lång tid innan hon kom men det gjorde absolut ingenting. Kom hem strax efter ett.




(klicka på de små bilderna för att se större)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0