det kommer bli tomt

Nu var det ett tag sen jag satt vid datorn. Vill gå upp och ner för trappan så lite som möljligt men jag kände att jag bara var tvungen att sätta mig här ett litet tag.
Knät gör inte alls lika ont nu som för några dagar sen men jag fortsätter äta nån smärtstillande tablett om dagen och det behövs. Knät är fortfarande väldigt svullet och jag kan fortfarande inte gå på benet. Men det gör mindre ont nu och det är det bästa. Jag behöver inte lida lika mycket hela tiden. Om jag är helt stilla med knät känns det knappt.

Jag har även kommit på att jag nog måste klippa av mitt gatufestenband idag eller imorgon innan 3. För imorgon vid 3 och en gång till innan jag lägger mig ska jag duscha och tvätta mig med en specialtvål som är bakteriedödande så jag ska vara helt ren på måndag. Jag tror inte att de på sjukhuset skulle bli så glada om jag då kom med ett tygband runt armen som suttit där sen i juli. Nej, det får jag klippa bort.


Kommentarer
Postat av: kristin

Det tycker jag inte att dom kan kräva faktiskt...

stackars bandet..

fast jag borde klippa bort mitt oxå, det kommer bli svårt. det är ju bättre om man är tvungen att göra det, egentligen...

2009-03-21 @ 18:09:50
URL: http://kristinaronsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0