skåpstädning och klasströja

Skön dag idag för det var inget nationellt prov!
Fram till lunch satt vi ute i korridoren och jobbade för vi hade inget klassrum att vara i för vissa gjorde nationella prov.
På lunchrasten fick jag och Louise ett litet ryck och bestämmde oss för att städa vårat skåp. Så fort man öppnade det ramlade det ut saker och det såg förjävligt ut så vi tömde det och rensade ut allt onödigt (som t.ex. gamla mattehäften och gamla provpapper) och torkade ur skåpet. Sen la vi in alla böcker som skulle vara kvar i två högar, vek en liten låda för alla pennor (helt plötsligt hade vi visst hur många pennor som helst!) och sen la vi in väskorna och jackorna.
Såhär fint blev det (innan vi hann lägga in jackorna) :

Skåpet ser förresten väldigt stort ut på den här bilden. Det är egentligen minsta sortens skåp och vi är två som delar på varje skåp. All städning gjorde vi medans sara bara stod och såg på. Haha, stackare.

Efter skåpstädningen gick vi och satte oss i fönstret för första gången sen.. sjuan? Länge sen var det vi satt där. Hur varmt och skönt är det och inte alls lika smutsigt som det var förr (det var väl därför vi slutade sitta där).

Sen kom klasströjorna som vi hade beställt. Tråkigt tryck och så (ni skulle bara veta vilket tjafs det var om det där trycket och tillslut orkade ingen tjafsa mer så det blev ett tråkigt tryck som en envis person i klassen ville ha...) men min tröja är jättestor och mjuk. Myströja helt enkelt. Tröjan är ju inte direkt ful utan bara tråkig. Men det blir till att använda den på sommarkvällar när man vill ta på sig en stor mysig tröja :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0